بسم الله الرحمن الرحیم
✅قسمت اول
خلاصه ای از فعالیتهای سیاسی امام خمینی (ره )
⬇️ مبارزات سیاسی امام خمینی (ره)
فعالیتهای سیاسی امام خمینی (ره) از سال 41 دریافت شد که مرجعیت ایشان سراسر ایران را در بر گرفت.
➖اولین برخورد امام با رژیم طاغوت در سال 41 قضیه #انجمنهای_ایالتی و ولایتی بود که امام در مقابل رژیم پهلوی سکوت نکرد و به پا خواست.
➖دومین موضوع ایستادگی امام در مقابل انقلاب #سفید شاه بود. شاه برای فیصله دادن قضیه قم در 4 بهمن 41 به قم سفر کرد که خود قضیه قم را خاتمه دهد. در 3 بهمن در قم تظاهرات عظیمی برگزار شد و منجر به حمله نیروهای نظامی به مردم و طلبه ها و مدرسه فیضیه شد و عزای عمومی در قم در فروردین 42 اعلام گردید.
➖ اولین سخنرانی امام در عید فطر سال 42 در مدرسه فیضه قم و تهاجم سربازان شاه به مدرسه فیضیه و همچنین سخنرانی امام در روز عاشورا محرم سال 42 و دستگیری ایشان در 15 خرداد 42 از دیگر فعالیتهای سیاسی ایشان بود که امام (ره) را به زندان قیطریه تهران بردند و در 18 فروردین 43 ایشان را آزاد کردند.
➖ مواضع امام در برابر #کاپیتولاسیون و سخنرانی ایشان در 4 آبان سال 43 رژیم طاغوت را به سقوط نزدیک کرد و امام (ره) در 13 آبان دستگیر و به کشور ترکیه تبعید گردید و ایشان پس از دو سال اقامت در ترکیه به عراق رفتند و از سال 45 تا 57 در عراق بودند و سپس در سال 57 به پاریس هجرت نمودند.
⬇️نخستین اقدامات امام(ره) برای اداره کشور پس ازبازگشت به ایران
➖فرمان تشکیل دولت موقت
نخستین فرمان امام پس از ورود به ایران، این فرمان در 15 بهمنماه سال 1357 بود. زمانی صادر شد که دولت بختیار هنوز اداره کشور را در اختیار داشت. امام(ره) هوشیارانه دریافتهبودند که بدون استقرار دولتی انقلابی و کنار زدن بقایای رژیم گذشته، نمیتوان گامی به سمت تغییر برداشت.
➖نخستین دستورالعمل برای اداره کشور پس از پیروزی
در 23 بهمنماه سال 1357، امام خمینی(ره)، طی فرمانی، دستورهایی برای اداره کشور و جلوگیری از هرج و مرج صادر کردند.
➖تحول در نظام اداری و آموزشی
فرمان بعدی امام(ره) که در 25بهمن 1257صادرشد ، شکستن اعتصابها و باز شدن مراکز دولتی برای ارائه خدمات به مردم بود.
➖توصیهها و دستورات امام(ره) به ملت با فرمان 14 مادهای
پیام 14 مادهای ایشان به ملت ایران، درباره وضعیت کشور بود. این پیام که روز 9 اسفندماه سال 1357، صادر شد، در برگیرنده اطلاعات و تذکراتی حساس و سرنوشتساز بود.
⬇️مدیریت امام در جنگ تحمیلی
➖آغاز جنگ تحميلي امام با تأکيد بر #وحدت دروني و دوري از اختلافات اولين گام در برابر اين بحران را با حفظ انسجام دروني و استفاده از عاملان انساني که سراپا همه گوش به فرمان رهبري او بودند، بردارد.
➖گام بعد، #حماسي است. از يک سو انقلاب در مراحل اوليه خود قرار داشت و هنوز نيروهاي کشور به سازماندهي و تشکيلات مناسب دست نيافته بودند و از سويي نيز جنگي رواني مبني بر پيروزي عراق در آغاز جنگ شکل گرفته بود.
#حماسي بودن در چنين شرايطي به اين معنا است که امام به عنوان رهبر فکري، بسيجگر و سياستگذار، با اطمينان عراق و حاميانش را خطاب قرار داد:
به صدام و امثال او؛ ثابت خواهم کرد که اينها؛ اين اذناب امريکا قابل ذکر نيستند...
امام سعي کرد با استفاده از قدرت نرم خود ملت عراق را از دولت صدام جدا کند و خطاب خود را صدام قرار دهد. با يک استراتژي مناسب و بهره گيري از جريان انديشه اي که معتقد به امت جهاني اسلام است؛ يک وفاق بين ملت عراق و ايران شکل ميدهد و شکافي را درون سيستم عراق ايجاد ميکند.
➖در مرحله ي بعد، حرکت جوانان به سوي جبهه ها با پيامهاي #پرنفوذ رهبر، يک جريان #هنجار_دروني به وجود آورد که به تدريج همه ي اقشار را فراگرفت. به طوري که نرفتن به جبهه يک #نابهنجاري و درعين حال ناجوانمردي تلقي ميشد.
در جبهه ها يک فرايند #همبستگي و انسجام اجتماعي و دگرگوني عميق ارزشها روي داد، اين همبستگي جز به رهبري امام ميسر نشد. جنگ به دليل ماهيت انقلاب ايران خاصيتي مذهبي داشت.
امام آموزه هاي مذهبي را به جريان انداخت، بنابراين مفاهيمي نظير شهادت، آزاديخواهي، تن ندادن به ذلت و.... برجسته گرديد.
توانستند با استفاده از #نفوذ خود در ميان مردم و با بهره گيري از باورهاي #دينيشان، به بهترين وجه آنها را براي حضور در جبهه هاي جنگ بسيج كنند.
ادامه دارد..
قریش حسین پور97/3/12
بسم الله الرحمن الرحیم
✅قسمت دوم
خلاصه ی از فعالیتهای سیاسی امام خمینی (ره )
⬇️رفتار امام خمینی در مواجهه با $بنی صدر
امام تا حد امکان در مسائل مختلف و اختلافات موجود دخالت نمیکردند. ایشان همیشه در مسیر #بیطرفی، #عدم_دخالت_مستقیم در مسائلی که از سوی مسئولین قابل حل بود و همچنین واگذاری مسائل به مجلس شورای اسلامی، حرکت می کرد، مگر اینکه واقعاً ادامه روند را به سود کشور و انقلاب نمی دیدند.
ایشان از همان ابتدا (با اینکه بعداً اعلام کردند که با ریاست جمهوری بنی صدر موافق نبوده اند )مسیر را برای بنی صدر جهت انجام برنامه های خود باز گذاشتند حتی او را به قائم مقامی خود در فرماندهی کل قوا نیز منصوب کردند.
اما این به معنی تأیید اقدامات بنی صدر محسوب نمی شود، بلکه ایشان نمی خواستند به گونه ای عمل کنند که #بهانه ای به دست رئیس جمهور دهند. به همین دلیل، در مناسبت ها و بهانه های مختلف، خصوصاً به هنگام انتخاب نخست وزیر و اعضای کابینه، طی سخنان متعددی با بیان ویژگی های کلی نخست وزیر و اعضای کابینه متناسب با شرایط انقلاب اسلامی، تلاش می نمودند تا از انتخاب افراد غیر انقلابی از جانب بنی صدر جلوگیری کنند. ایشان همچنین صراحتاً با پیشنهاد بنی صدر برای انتخاب حجت الاسلام سید احمد خمینی به عنوان نخست وزی، مخالفت کرد.
امام در مقابل برخی اختلافات میان مسئولین، با وجودی که سعی می کردند به صورت مستقیم دخالت نکنند، با این حال در سخنان خود دائماً مسئولین کشور را به وحدت و پرهیز از اختلاف دعوت می کردند.
سرانجام امام در اوج فضای #اتهام زنی که بنی صدر از ابتدای سال 1360 ایجاد کرده بود، او را از فرماندهی کل قوا #عزل کرد و تصمیم نهایی در خصوص وی را به مجلس شورای اسلامی واگذار نمودند و پس از تصمیم مجلس نیز او را از سمت ریاست جمهوری عزل کرد.
⬇️ عزل #منتظری توسط امام خمینی(ره )
منتظری که در سال ۱۳۶۴ از سوی مجلس خبرگان رهبری به قائممقامی ولی فقیه انتخاب شده بود.
که یک عده در بیت منتظری #نفوذ کرده و از زبان ایشان #شبهاتی مطرح کرده و یک سری مطالب را در داخل نظام مطرح میکردند که خلاصه آن حرفها ایجاد #تردید در بین ملت بود، ادامه ی این رفتارها باعث شد، توسط خمینی از مقامش عزل شود.
⬇️قبول #قطعنامه از طرف امام خمینی (ره )
در شرایطی که وضع جمهوری اسلامی ایران بسیار مساعدتر از قبل شده بود و علائم شکست در ارتش بعثی مشهود بود، برخی مسئولان با ارائه آمار و ارقام ضعیف، به دنبال بزرگنمایی ضعفهای ایران بودند و تلاش میکردند نگاه #مایوسانهای درباره ادامه جنگ به امام و مردم القا کنند، که از مهمترین تلاش ها آنها فرستادن نامه رضایی خدمت حضرت امام بود(امکانات درخواستی فرماندهان برای و ادامه جنگ) این افراد که اغلب از اعضای کابینه موسوی بودند کوشیدند به امام در قبول قطعنامه و نوشیدن #جام زهر فشار وارد کنند.
امام خمینی(ره) در بخشی از نامه مورخ 25 تیر 1367 خود خطاب به مسئولان کشور مینویسند: آقای نخستوزیر از قول وزرای اقتصاد و برنامه و بودجه، وضع مالی نظام را زیر #صفر اعلام کردهاند.
امام خامنه ی نیز طی سخنانی در 14 خرداد 1375 در این رابطه فرمودند: قبول قطعنامه از طرف امام به خاطر #فهرست_مشکلاتی بود که مسئولان آن روز امور اقتصادی کشور مقابل روی ایشان گذاشتند و نشان دادند که کشور دیگر نمیکشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه ادامه دهد. امام هم مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت.
⬅️سر انجام امام درشامگاه 13خرداد 1368 به فرموده خودش: با دلی آرام و #قلبی #مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا، از خدمت به سوی جایگاه ابدی سفر کردند.
#امام
#قاطع
#سازش_ناپذیر
قریش حسین پور1397/3/12
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بررسی آسیب های #فضای_مجازی قسمت اول: تاثیر فضای مجازی بر #روابط_زناشویی
⬅️ در دوران مدرن و رسانه های اجتماعی قوانین روابط تغییر کرده است. سهولت استفاده و دسترسی به فنآوری تاثیر زیادی در رابطه با افراد گذاشته است، فضای مجازی #قوانین_دوستیابی و رابطه های #زناشویی را نیز تغییر داده است.
⬅️چند سالی است که #طلاق_عاطفی بسترسازی از طلاقهای امروزی شده و آثار مخرب فردی و اجتماعی بسیار زیادی بر افراد خانواده به ویژه بر _فرزندان گذاشته است.
#پیشرفت_تکنولوژی و #گسترش_فضای_مجازب نه تنها گره از مشکلات زندگی بشر باز نکرده بلکه آتش #اختلاف و برخی مشکلات زندگی مانند #جدایی #عاطفی و #احساسی، از بین رفتن #حرمت ها و #گسسته شدن روابط بین اعضای #خانواده را نیز بیشتر کرده است.
⬅️بظاهر افراد #بخاطر_نداشتن_ادله کافی برای #جدایی زندگی مشترک را حفظ می کنند و زیر یک سقف زندگی می کنند اما در واقع ساعت ها با گوشی، تبلت های خود مشغول #بازی و #ارتباط با #دوستان_مجازی خود می باشند.
⬅️ #طلاق_عاطفی به عنوان #آسیب_اجتماعی_پنهان، بیشترین تبعات #منفی را در خانواده ایجاد می کند که شاید در ظاهر زوجین از تاثیر این امر هم #غافل باشند، وجود وسایلی مانند #ماهواره و #فضای_مجازی خود در توسعه #روابط_نامشروع و خارج از چهارچوب خانواده نقش موثری داشته و باعث حاکم شدن #روابط_سرد_بین_زوج ها می شود و زمینه ایجاد توقعات غیرمعمول و برآورده شدن آن از طرف یک زوج را فراهم می کند.
⬅️حدود یک دهه از حضور #موبایل در زندگی افراد می گذرد که با ورود نرم افزارهایی مانند #تانگو، #لاین، #تلگرام که دیگر نیازی به داشتن شماره مخاطب نیست و بیشتر افراد از این طریق درگیر روابط جدیدی می شوند که نهایت #خیانت_هایی_ناخواسته از طرف مرد یا زن رخ می دهد و #فضای_مجازی_خلاء_عاطفی بسیاری از زندگی ها را پر می کند.
⬅️یکی از #مشکلات جامعه ما #جایگزین کردن شبکه های #مجازی به جای #ارتباط و #تعامل بین زوج ها است که زن و مرد #ناخواسته درگیر ارتباط های #پوچ و #نادرست می شوند، زن یا مرد اگر #لاقید باشد #هر_مدل_روابطی را در این فضا برای خود تعریف میکند که دیگر نیازی به #تعامل با #خانواده واقعی ندارد، و اگر هم هنوز قید و بند بر روابط خود حاکم کرده باشد به روابط خود لباس #خواهر_برادر_مجازی می پوشاند که در واقع هیچ جای #دین_اسلام همچین چیزی تعریف نشده است، #نامحرم_فضای_مجازی #هیچ_تفاوتی با #نامحرم_فضای_واقعی_ندارد، روایت داریم نفر سوم بر خلوت دو نامحرم #شیطان است، که #مطمئنا این روابط به مقصد خوبی نخواهد رسید.
این #روابط بر اساس #نیاز_عاطفی طرفین شکل میگیرد، یکی از #ضرباتی که #خواهر_برادر_مجازی به بنیان #خانواده ها وارد کرده #مقایسه مرد همسرخود با #خواهر_مجازی و #مقایسه خانم شوهر خود با #برادر_مجازی هست، اما از این مسئله #غفلت میکنند که رفتار ادمهادر #دنیای_واقعی بارفتار افراد مجازی #متفاوت است. این #مقایسه از اساس #اشتباه است.
⬅️ تنها راه برون رفت از این #مشکل این است که زن و شوهر #ارتباط خود را #مدیریت کرده و با انجام #تفریحات سالم و #مشترک روابط بین اعضای #خانواده را #مستحکم و به جای این که #محبت_واقعی را در #فضاهای_مجازی پیدا کنند، با در کنارهم بودن، انجام کارها و تفریحات $مشترک بزرگ کردن #حسنات و #نادیده_گرفتن_ایرادها، #ارتباطات_عاطفی بین اعضای #خانواده را #مستحکم تر کنند.
قریش حسین پور 97/3/13
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بررسی آسیب های #فضای_مجازی
قسمت دوم: آسیبها و خطرات فضای برای #کودکان
⛔️مواجهه #تصادفی و #ناخواسته کودکان با محتواهای #مستهجن و غیراخلاقی. فضای مجازی متاسفانه به مجالی برای نشر و تولید انبوهی از #محتواهای #غیرقانونی و #غیراخلاقی بدل شده است و بدلیل تولید و نیز بازدید بسیار بالای کاربران از این محتواها، به راحتی از طریق موتورهای جستجو اینترنتی قابل یافتن بوده و حتی از طریق آنان این محتواها #پیشنهاد نیز میشوند، به نحوی که ممکن است کودک با جستجوی کلمه یا کلماتی که از دید او حتی معنای نادرستی ندارند، به واژه های غیر اخلاقی دیگر مرتبط شده و با آنان آشنا میشود و
جستجو را بیشتر ادامه میدهد.
⛔️برقراری ارتباط #تصویری با #بیگانگان از آسیبهای #جدی است که زمینه #سوء_ستفاده های مختلف از کودکان را از طریق #نقض حریم #خصوصی_خانواده و #کودک و نوجوان ایجاد مینماید. چرا که کودکان و نوجوانان ظرفیت بیشتری را برای برقراری ارتباط آسان با افراد #سودجو در فضای مجازی دارند، به همین دلیل نیز زودتر #اعتماد نموده و بیشتر #فریب می خورند.
⛔️ #دسترسی آسان بیگانگان به #اطلاعات_خانواده از طریق کودکان.
کودکان به دلیل عدم آشنایی با شیوه ها و ترفندهای #بیگانگان ممکن است به سادگی #اطلاعات_خصوصی خانواده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
⛔️امکان #ملاقاتهای خارج از #کنترل خانواده برای کودک با همسالان و یا بزرگسالانی که کودک آنان را نمی شناسد. کودک از طریق فضاهای بدون #کنترل موجود میتواند با دیگرانی که ممکن است دوستان تحریم شده از طریق خانواده باشند و یا اشخاصی که خانواده شناختی نسبت به آنان ندارند، ارتباط برقرار کنند.
⛔️آشنایی کودکان با #محتواهای فکری و #هیجانی که با سن و اطلاعات و نیز آموزه های تربیتی آنان #تناسب و #سازگاری ندارد. فضای مجازی انبوهی از محتواهای مختلف با موضوعات گوناگون از مسائل #جنسی گرفته تا #روابط_نامشروع و یا محتواهای #خشونت آمیز و … را در خود دارد. محتواهایی که هنوز کودک به دلیل شرایط سنی نمیتواند درکی نسبت به آنان داشته باشد و نباید از آنان مطلع شود.
⬅️بهتر است خانواده ها با وجود #تهدیدات و #خطرات مهمی که کودکان با آنان در فضای مجازی روبه رو هستند، در استفاده آنان از وسائل مختلفی چون تلفن های همراه #هوشمند که به راحتی امکان استفاده از فضای مجازی را میدهد #محتاطانه تر رفتار نمایند و #هشیار باشند که فضای مجازی، همیشه #امن_نیست.
قریش حسین پور 97/3/13
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بررسی آسیب های #فضای_مجازی
قسمت سوم: آسیبها و خطرات فضای مجازی برای #نواجوان و جوانان
⬅️آسیب های اجتماعی
⛔️چندهویتی
⛔️حساب های بانکی
⛔️هرزه نگاری
⛔️ انتشار محتواهای مستهجن
⛔️تجاوز به حریم خصوصی افراد
⛔️اشاعه خشونت
⬅️آزادی بی #حد و #حصر در فضای مجازی، #خلا_قانون گذاری و عدم امکان حضور و نظارت پلیس بر تمام ابعاد آن موجب می شود که عده ای از کاربران بر اساس هنجارهای لحظه ای عمل کنند. #گمنامی، بی چهرگی و بی نامی افراد در اینترنت نه تنها پیگرد قانونی #مجرمان را در فضای رایانه ای مشکل می سازد، بلکه زمینه #گسترش آن را نیز فراهم می آورد.
⬅️یکی از کارکردهای #مهم و #خطرناک این فضا، #گفتگوهای اینترنتی است که روز به روز در حال افزایش است. این موضوع بیشتر اوقات #فراغت دختران و پسران جوان را به خود اختصاص می دهد و آنها را از پرداختن به امور مفید دیگر باز می دارد؛ به دلیل گمنامی افراد در این فضا، #هویتهای_کاذب و #دوگانه ای شکل می گیرد که در #آشنایی ها و #دوستی های #رمانتیک مجازی، اکثر اوقات موجب به بازی گرفتن #احساسات و سرنوشت افراد در این فضا می شود. این آسیب ها در میان #دختران جوان بیشتر مشاهده می شود که متاسفانه گاهی #تاثیرات_عمیقی بر #آینده و زندگی آنان دارد.
⬅️ #اعتیاد به اینترنت؛ این #اعتیاد به سرعت رو به #گسترش است. گاه مشاهده می شودکه افراد یافرزندان ما چنان در #گروهای_گفتگو_غرق می شوند که حتی زمان صرف ناهار یا شام را فراموش می کنند. این ها علائمی شبیه الکلی ها یا #معتادان به #مواد_مخدر دارند.
بسیاری از آن ها از #بیخوابی رنج می برند، #خسته اند، روابطشان با اطرافیان و جامعه به حداقل می رسد و بیشتر حالت #عصبی دارند. کمرنگ شدن وازبین رفتن رابطه #عاطفی کاربر با اعضای #خانواده وتبدیل آن به رابطه ای سرد مسالمت آمیز، #کاهش_علاقه جوانان به مشارکت های #اجتماعی و #فعالیت های مدنی ازاثرات #نامطلوب #اعتیاد به اینترنت است
⬅️آسیبهای #جسمی
۱- تیک ها
۲- فشار های عصبی
۳- چشم درد
۴- رکود فعالیت های معده
۵- چاقی وعدم جذب چربی ها
۶- افزایش قند خون
۷- کم شدن فعالیت کلی بدن
۸- مشکلات تنفسی
۹- افتادن سرشانه ها
۱۰- خارج شدن ستون فقرات از حالت طبیعی
۱۱- انزوای اجتماعی
⬅️عده ای برای #جلوگیری از این آسیب ها #منع_استفاده از اینترنت را توصیه می کنند؛ اما به عقیده روانشناسان این روش #اشتباه ترین گزینه در این خصوص است که می تواند به عاملی #تحریک کننده در #گرایش بیشتر فرزندان به استفاده از اینترنت شود.
برای کاهش آثار #مخرب فضای مجازی باید طریقه #استفاده_درست از این ابزار را به آنان نشان داد. رفتار #صحیح والدین و ارائه راهکارهایی که بهترین گزینه جهت #تصحیح رفتار کودکان، نوجوانان و جوانان است و بیشتر از آنکه لجبازی فرزند را تحریک کند، موجب راهنمایی و همراهی #آگاهانه آنها می شود.
قریش حسین پور97/8/13
شب نوزدهم اول شبهای قدر است وشب قدر همان شبی است که در تمام سال شبی به خوبی وفضیلت آن نمی رسد وعمل در آن بهتر است از عمل در هزار ماه ودر آن شب (شب قدر) تقدیر امور سال می شود وملائکه وروح که اعظم ملائکه است درآن شب باذن پروردگار بزمین نازل می شوند وبخدمت امام زمان علیه الستلام مشرف می شوند وآنچه برای هر کس مقدر شده است بر امام علیه السلام عرض می کنند واعماال شب قدر بر دو نوع است ، یکی آنکه در هر سه شب باید کرد ودیگر آنکه مخصوص است به هر شبی.
اما اعمالی که در هر سه شب (شبهای قدر) مشترک است وباید انجام داد :
اول : غسل است ( مقارن غروب آفتاب ، که بهتر است نماز شام را با غسل خواند )
دوم : دو رکعت نماز است که در هر رکعت بعد از حمد هفتمرتبه توحید بخواند وبعد از فراغ هفتاد مرتبه اَستَغفُرِاللهَ وَاَتوبُ اِلَیهِ ودر روایتی است که از جای خود بر نخیزد تا حقتعالی او وپدر ومادرش را بیامرزد.
سوم : قرآن مجید را بگشاید وبگذارد در مقابل خود وبگوید : اَللّهُمَّ اِنّی اَسئَلُِکَ بِکِتابِکَ المُنزَلِوَمافیهِاسمُکَالاَکبَرُو،اَسماؤُکَ الحُسنی وَیُخافُ وَ یُرجی اَن تَجعَلَنی مِن عُتَقائِکَ مِنَ النّار پس هر حاجت که دارد بخواند
چهارم : مصحف شریف را بگیرد وبر سر بگذارد وبگوید :
اَللّهمَّ بِحَقِّ هذاالقُرآنِ وَ بِحَقِّ مَن اَرسَلتَه بِه وَبِحَقِ کُلِّ مومنٍ مَدَحتَه ُ فیهِ وَبِحَقِّکَ عَلَیهِم فلا اَحَدَ اَعرَفُبِ بِحَقِّکَ مِنکَ
ده مرتبه بگوید: بِکَ یا الله
ده مرتبه: بِمُحَمَّدٍ
ده مرتبه: بِعلیٍّ
ده مرتبه: بِفاطِمَةَ
ده مرتبه: بِالحَسَنِ
ده مرتبه: بِالحُسَین ِ
ده مرتبه: بِعلیّ بنِ الحُسین
ده مرتبه: بِمُحَمَّدِ بنِ عَلِیٍّ
ده مرتبه: بِجَعفَر بنِ مُحَمَّدٍ
ده مرتبه: بِموُسی بنِ جَعفَر ٍ
ده مرتبه: بِعلیِّ بنِ مُوسی
ده مرتبه: بِمُحَمَّدِ بنِ عَلِیٍّ
ده مرتبه: بِعَلِیِّ بنِ مُحَمَّدٍ
ده مرتبه: بِالحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ
ده مرتبه: بِالحُجَّةِ.
پس هر حاجتی داری طلب کن .
پنجم : زیارت امام حسین (ع) است؛ که در خبر است که چون شب قدر میشود منادی از آسمان هفتم ندا میکند که حق تعالی آمرزید هر کسی را که به زیارت قبر امام حسین (ع) آمده .
ششم : احیا داشتن این شبها است که در روایت امده هر کس احیا کند شب قدر را گناهان او آمرزیده شود هر چند به عدد ستارگان آسمان وسنگینی کوهها وکیل دریاها باشد .
هفتم : صد رکعت نماز کند که فضیلت بسیار دارد ، وافضل آنست که در هر رکعت بعد از حمد ده مزتبه توحید بخواند .
هشتم : بخواند :اَللّهُمَّ اِنّی اَمسَیتُ لَکَ عَبدًا داخِرًا لا اَملِکُ لِنَفسی وَ اَعتَرِفُ ....
اما اعمالی که مخصوص هر شب است وباید انجام داد :
شب نوزدهم :
اول : صد مرتبه اَستَغفُرِاللهَ رَبی و
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بررسی آسیبهای #فضای_مجازی
قسمت چهارم: راهکار مقابله با این آسیبها بر روی #جوانان و #نوجوانان
⬅️آموزش #مهارتهای لازم به نسل جوان؛
آشنا کردن جوانان مخصوصا دختران با #آسیبهای فضای مجازی و آموزش راههای صحیح استفاده از فضای مجازی توسط #خانوادهها به فرزندان خود میتواند از بروز مشکلات برای جوانان و خانوادهها جلوگیری نماید.
⬅️ #همراهی خانواده با فرزندان؛
از آسیبهای اینترنت، #تنها_بودن_فرزندان در دنیای مجازی است. خانوادهها باید آگاه باشند که فرزندان خود را در فضای مجازی به تنهای #رها_ننمایند.
⬅️ایجاد فضای #صمیمی در خانواده؛
جمعی #صمیمی که پدر و مادر #اصلیترین پایههای آن را تشکیل میدهند و اصلیترین عامل نزدیکی اعضاء خانواده به هم #محبت است.
⬅️ایجاد رابطه #اعتماد بین والدین و فرزندان؛
فرزندان از کودکی به والدین خود #اعتماد دارند پدر و مادر خود را قبول دارند با ایشان درددل میکنند و حرفهای #خصوصی خود را به ایشان میگویند، باید این رابطه #اعتماد بین پدر مادر و بچه ها تا دوران جوانی هم حفظ شود.
⬅️نکشاندن روابط فضای مجازی به فضای #واقعی؛
جوانان مخصوصا #دختران نباید روابط در فضای مجازی را به دنیای #واقعی سرایت دهند و با کسانی که #هیچ_سابقه آشنایی در دنیای واقعی ندارند، #قرار و مدار در پارک و دانشگاه و ... بگذارند #افراد_سود جو به راحتی میتوانند با کشاندن افراد به مکانهای مختلف از ایشان #سوء استفاده نموده و یا مورد آزار و #اذیت قرار دهند.
⬅️ #پرهیز از #وبگردیهای_بیهدف؛
#دختران به علت حضور بیشتر در منزل تمایل بیشتری برای حضور در فضای مجازی دارند و البته زمان بیشتری در اختیار، این مطلب به معنای حضور کم پسران در اینترنت نیست به عبارتی جنس #تهدیدهایی که برای دختران است با جنس #تهدید پسران #متفاوت است.
⬅️ #مطرح نکردن اسرار #خانوادگی و #مشکلات زندگی خود در فضای مجازی؛
افراد باید #دقت نمایند که اسرار خانوادگی خود را به #هیچ_عنوان و با #هیچ_فردی مطرح ننمایند #سودجویان و #شیادان با آی دیهای مختلف و با عبارتها و عناوینی #عاشقانه و #محبتآمیز و با کلماتی سرشار از مهربانی و کمک کردن به ایشان و جلب نظر جوانان وارد زندگی #خصوصی جوانان میشوند.
⬅️عدم #انتشار_اطلاعات_شخصی و خانوادگی؛
نوجوانان و جوانان باید نسبت به #عدم انتشار اطلاعات و #تصاویر و #فیلمهای_شخصی خود و خانواده #حساسیت داشته باشند محل زندگی و آدرس منزل و محل کار پدر و مادر و مدرسه و دانشگاه و شماره تلفن و ..... از جمله مسایلی است که #نباید به در فضای مجازی منتشر شوند.
#امید است با #رعایت این موارد از آسیبهای وارده در فضای مجازی بروی #جوانان و #نوجوان جلوگیری بعمل آید.
قریش حسین پور 97/3/13
❌دیروز آقا، وقتی تو #حرم_امام، در مورد بحث موشکی فرمود :اگر #یکی_بزنی_دهتا_میخوری!
بلافاصله تلویزیون چهره بسته سردار #حاجی_زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه و نشون داد، که لبخندی زیبا و ملیحی روی لبش بود!
بعد هم وقتی دستور قاطع به سازمان انرژی اتمی داده شد که 190 هزار سو در قالب #برجام رو اجرا کنند،
دوباره چهره بسته صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی رو گرفت که بهت زده و وامونده شده بود!
اونجایی که صحبت از #موشک و بمب و انفجار هست، سرباز تحت امر،با لبخند رضایت لبیک میگه،
اونجایی که قراره علم و فناوری کشور توسعه پیدا میکنه، مسول لیبرال دولت غربگرا،بهت زده میشه!
فرق بین انقلابی و غربگرا اینجاست!
همین دوتا عکس و باید ببرن بکننش دو واحد دانشگاهی، ببرن تو دانشکده های علوم سیاسی درس بدن!
که اگر بعد از شنیدن فرامین ولی فقیه قیافته تون اینجوری شد، انقلابی!
اگر بهت زده شد شما #لیبرال و خودباخته اید!
ببین رفیق من!
موشک!
توان دفاعی و نظامی!
مثل یه دیوار بلند دور خونه میمونه!
تو دور خونه ات دیوار نمیکشی که دزد وقتی میاد، طلا و جواهر و میزنه زیر بغلش، به سختی بیوفته و به سختی بره بالا و به سختی بیاد پایین!
دیوار بلند میکشی، روش نرده میزنی که دزد ببینه،کلا نیاد!
موشک هم برای این نیست که آگه دشمن حمله کرد،ما جواب بدیم!
موشک برای اینه که ببینن ما داریم،اگر بزنن، میزنیم!
که کلا هوس جنگ نکن!
موشک بالستیک، بمب هدایت شونده، پهپاد و ناوشکن، اینا همه برای صلحه!
وگرنه همه دیدیم که بیشترین تهدید ها در تعامل گرا ترین دولت ها اتفاق افتاد!
جنگ طلب ترین آدمها اونایی اند که قصد خلع سلاح کردن ما رو دارند!
صلح و امنیت پایداری که سرداران و امیران جان بر کف ارتش و سپاه برای این مملکت به ارمغان آوردند، هیچ دیپلماتی در غالب هیچ دیپلماسی ایی نمیتونست ایجاد کنه!
داعش دیپلماسی بردار نبود،باید نظامی بسیجی میرفت، میجنگید، شهید میشد، فرزندش یتیم میشد تا ما اینجا طعم صلح و امنیت و بچشیم!
فهمیدنش سخت نیست، به شرطه اینکه خدا بر دل های زنگار گرفته آدم، مهر نزده باشه!
بسم الله الرحمن الرحیم
✅تفاوت طرفداران امام خامنه ی با طرفداران سایر سیاستمداران
⬅️وقتی از #محبوبیت امام خامنه ای سخن به میان میاید عده ای #حسود و #مغرض معظم له را با دیگر سیاستمداران #خرده مقایسه کرده از میزان طرفدارای بیشتر آنها بین مردم سخن به میان می آورند، در این نوشته ابتدا به #تفاوتهای_بنیادین امام خامنه ی با سایر سیاستمداران اشاره کرده، سپس به #تفاوت بین #طرفداران می پردازیم.
◀️رهبری امام خامنه ای، ریشه در تعالیم و آموزه های #دینی داشته و علاوه بر #توانمندی های سیاسی و اجتماعی لازم، ویژگی های والایی همچون #فقاهت، #عدالت و #تقوا را دارا است و این مسأله موجب میشود که حرکت کلی کشور را بر اساس تعالیم #اسلامی هدایت کند و همین صفات و شرایط ویژه به عنوان ناظرانی #درونی عملکرد ایشان را کنترل کرده و البته در کنار آن، نهاد نظارتی نیز به عنوان نظارت بیرونی در قانون در نظر گرفته شده است اما سایر #ساسیتمداران تنها با نهادهای نظارتی بیرونی کنترل و نظارت میشوند در عمل شاهد بروز #مفاسد و #رسوایی های اخلاقی و اقتصادی زیادی در بین سیاستمداران دیگر هستیم.
◀️امام خامنه ی با #اقتدار و #صلابت در برابر زیاده خواهی های قدرت های بزرگ در عرصه بین المللی که حقوق سایر کشورها را نادیده گرفته و منافع خود را در #سلطه طلبی و #تجاوز به سایر کشورها تعریف می کنند، #ایستادگی میکند و مرعوب قدرت آنان نمیشود و #شجاعت و #اقتدار رهبری، قابل مقایسه با سایر سیاستمداران نیست در بیشتر سیاسیتمداران کنونی، رهبران به پشتوانه شرکت ها و بنگاههای #اقتصادی و #احزاب و گروههای #سیاسی خاصی روی کار آمده اند و در عمل #حافظ_منافع آنان هستند و بر خلاف #منافع و خواست آنان گام بر نمی دارند اما رهبری بدون وجود چنین محذورهایی، #آزادانه و #مستقل و با پشتوانه #دین و #همراهی و #همدلی مردم حرکت می کند.
◀️ #پیوند رهبری و مردم فراتر از #شاخصه های #مادی و مسئولیت #ظاهری بوده و نوعی #پیوند_عمیق-معنوی و #دلدادگی و ارادت ویژه میان مردم و رهبری وجود دارد که ناشی از تعالیم #دینی می باشد و نمونه آن را در هیچ یک سیاسیتمداران کنونی نمی توان یافت.
◀️نوع زندگی فردی رهبری، #ساده زیستی و #اخلاق شخصی ایشان و... ،با هیچکدام از رهبران سیاسی دیگرقابل #مقایسه_نیست و کمتر رهبری در عرصه #جهانی می توان یافت که چنین ویژگی ها و خصوصیاتی را داشته باشد.
⏺بنابراین همانطور که بین امام خامنه ی و سایر سیاستمداران #تفاوتهای_بنیادین وجود دارد، همین تفاوت بین طرفدارانشان هم وجود دارد، طرفداران امام خامنه ای بخاطر شاخصه های ایشان که ریشه در #دین اسلام دارد تا پای #جان پشت سر ایشان ایستاده اند، معظم له بخاطر #کاریزمایی که دارند در تمام #نقاط_دنیا طرفداران #جان_برکف زیادی دارند، و اما طرفداران سیاستمداران تا جای انهارا همراهی میکنند که #منافع آنها تامین بشود، اگر خیلی اغراق در طرفداری هم داشته باشند حد اقل تا جای همراهی میکنند که به #منافشون کوچکترین #آسیبی وارد نشود، و تنها در داخل کشور یه عده #منفعت_طلب از انها حمایت میکنند، در دیگر نقاط دنیا حتی بعنوان یک سیاستمدار #درجه_هزارم هم شناخته شده نیستند چه رسد به داشتن طرفدار.
قریش حسین پور97/3/15
🔴 شما مالک اشترید یا عمار !؟
♦️در جنگ صفین دو شخصیت مطرح در سپاه امیرالمومنین(ع) وجود داشت!
۱- مالک
۲-عمار
مالک رزمنده ای دلیر
و عمار روشنگری بود که مسائل را شفاف میکرد.
ولی بودند موجوداتی به نام اشعث که به دلیل وجود عمار جرات عرض اندام نداشتند!
♦️زمانیکه مالک به پشت خیمه معاویه رسید و عمر و عاص نقشه قرآن بر سر نیزه رو اجرایی کرد، اشعث برخاست و گفت ما با قرآن جنگ نداریم و شمشیر بر گلوی امیر المؤمنین گذاشتند تا مالک برگردد!!
♦️این کار اشعث در نبود عمار صورت گرفت چرا که عمار به شهات رسیده بود!
و به خاطر نبود عمار و وجود
اشعث جنگ برده شده واگذار شد!
به خاطر نبود عمار و وجود ابوموسی اشعری امیرالمومنین از خلافت کنار و معاویه خلیفه شد!
♦️به خاطر نبود عمار در صفین، امام حسن دوباره با معاویه وارد جنگ شد و عاقبت به خاطر نبود عمار در صفین سر امام حسین در کربلا به روی نیزه رفت!
♦️به خاطر نبود عمار در صفین، دیگر امامان در خفقان امویان و عباسیان خانه نشین شدندوبه خاطر نبود عمار صاحب الامر ما ۱۳۰۰ سال است که غایب شده
جوان عزیز به یاد داشته باش
♦️رهبر و امام همیشه باید مالک داشته باشد و آن هم به وفور
مالک بودن خیلی خوب است
ولی هرجا امام یا پیامبری عمار نداشته کارش به سرانجام نرسیده !
♦️به همین خاطر فرمود "این عمار"
♦️زبیر ها به گذشته خود ننازندما برای ادامه انقلاب به عمار نیاز داریم
چراکه بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم..
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ موضوع: #جنگ_نرم
⬅️جنگ نرم چیست؟
اقدامات نرم #رواني و تبليغاتی رسانه ها كه جامعه هدف را بدون درگيري و استفاده از زور به شكست میکشاند، در جنگ نرم آن چه هدف قرار ميگيرد، #افكار_عمومي است، #براندازی، #جنگ #اینترنتی، #ایجاد شبکه های رادیوتلویزیونی و پخش #شایعات اشکال مهم جنگ نرم هستند.
امام خمینی می فرمایند: امروز بیگانگان بسان گذشته با لشکرکشی و ادوات نظامی به سرزمین ها هجوم نمی برند، بلکه به واسطه ابزارهای پیشرفته به راحتی تا عمق خانواده ها #نفوذ می کنند و #فرهنگ_دینی و ملی ملت را سخت تحت تأثیر قرار می دهند.
امام خامنه ای می فرمایند: جنگ نرم و هدف اصلی آن #نابودی_فرهنگ و #هویت ملی جوامع به ویژه مقابله با #ایمان انسان هایی است که مصرند از هویت ملی و دینی خود شرافت مندانه دفاع کنند.
جوزف نای می گوید:
در قدرت نرم دیگران را ترغیب می کنیم که همان چیزهایی را بخواهند که ما می خواهیم.
⬅️ مهمترین طراحی دشمن در مقطع فعلی در برابر ایران که به کمک ایادی داخلیش در حال اجرا هست:
⬇️طرحهای دشمنان خارجی
🚫ناامید کردن مردم به #آینده
🚫گرفتن اعتماد به نفس آنان از طریق #بزرگنمایی_مشکلات و ضعف ها و کاستی ها
🚫انتشار #آمارهای_بی پایه
🚫 ادعاهای #دروغ
🚫 #تخریب چهره های مورد قبول مردم
🚫انکار موفقیت های انقلاب اسلامی
🚫 #بدبین کردن مردم بویژه جوانان و نوجوانان
⬇️طرحهای دشمنان داخلی
🚫 #متهم کردن افراد و دستگاهها
🚫تلاش برای صحیح جلوه دادن دروغهای شاخدار بیگانگان
🚫 #ناامید کردن #مردم و جوانان از آینده انقلاب اسلامی
⬅️چگونه با جنگ نرم #مقابله کنیم
هر ملتي و كشوري داراي منابع قدرت نرم است كه #شناسايي و #تقويت و #سازماندهي آن ها مي تواند براساس يك طرح جامع تبديل به يك #فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود.
منابع قدرت نرم در ايران:
➖ #ايدئولوژي اسلامي
➖ #قدرت_نفوذ_رهبري
➖ #حماسه آفرينيها
➖ #درجه_بالاي_وفاداري ملت به حكومت.
براي دستيابي به هدف، بايد بيش از گذشته #رسانهها را مورد توجه قرار داد و افكار عمومي داخلي و جهاني را نسبت به #دروغپردازي رسانههاي خارجي، #آگاه كرد.
اين اهداف فقط با تقويت #رسانههاي خودي و تلاش براي #بينالمللي كردن اين رسانهها، ميسر است. ديپلماسي رسانهاي در سياست خارجي به دو صورت تحقق مييابد؛ يكي #مديريت رسانهها توسط سازمانهاي ديپلماتيك رسمي كشور و ديگري به صورت #خودجوش و در راستاي سياستهاي كلان كشور.
با توجه به بیانات امام خامنه ای که فرمودند هرجای دیدید دستگاهی دچار #اختلال شده #آتش_به_اختیار عمل کنید، یکی از قسمتهایی که دچار اختلال شده #مدیریت_رسانه ها توسط سازمانهای رسمی کشور هست، در اینجا باید جوانان مومن انقلابی با تمام توان خودجوش به میدان بیایند.
اقداماتی که میتوانند و میشود انجام داد:
فعالیتهای #فرهنگی باید گسترش پیدا کند جوانان و نوجوانان باید با #فرهنگ غنی کشور آشنا بشوند تا مرعوب #فرهنگ_منحط_غرب نشوند.
استفاده از #راهبردهاي ويژه در مورد اقوام و اقليتها؛ #اقليتهاي جامعه اغلب به سبب داشتن #احساس_نابرابري، مستعد مخالفت ورزي عليه نظام هستند و دشمنان خارجی يكي از ميدان هاي فعاليت خود را در ایران كه داراي تنوع #قوميت هاست، قرار داده اند، اما زماني كه نظام با انجام راهبردهاي مناسب در #مناطق_محروم و دور از مركز و اختصاص بودجه هاي لازم در قالب طرح هاي توسعه همه جانبه خصوصا طرح هاي اشتغال زا و به كارگيري مديريت هاي توانمند در اين مناطق و با روحيه #جهادي و #بسيجي مشغول خدمت به مردم شدند، مي توانند آن احساس را كم كنند يا از ميان بردارند، یکی از کارهای خوب جوانان انقلابی و آتش به اختیار برگزاری #اردوهای_جهادی در این مناطق هست.
یکی دیگر از کارهای که میشود انجام داد #عملیات_روانی متقابل هست، در مقابله با جنگ نرم نباید #منفعلانه عمل كرد، باید #تهاجمی وارد شد، انجام #تبليغات #هوشمندانه، #سريع با قدرت #منطق و انديشه و احاطه ذهني بر مخاطبان جنگ نرم، از روشهای مهم مقابله هست، که قدرت عمل را از دشمن میگیرد.
⬅️با توجه به گستره ابعاد جنگ نرم امام خامنه ای خواستار یاران عمار گونه هستند برای #روشنگری و ابوذر وار برای #مطالبه_گری بحق از مسئولین تا جلوی نفوذ دشمن گرفته شود.
با #بصیرت افزایی و #روشنگری میتوانیم با جنگ نرم مقابله کنیم.
لوازم سربازان جنگ نرم؛ #صبر #توکل و #توسل #هوشمندی #منطق #بصیرت #دلسوزی #قدرت بیان #تخصص #تعهد و...
قریش حسین پور 97/3/16