فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 ۲۷ رجب المرجب ، عید بزرگ مبعث مبارکباد
🌴ومَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ
و تو را جز رحمتى براى جهانيان نفرستاديم ...
(سوره مبارکه انبیاء،آیه ۱۰۷)
🌷پيامبر اعظم صلی الله عليه و آله:
«إنَّما بُعِثتُ لاُِتَمِّمَ مَكارِمَ الأخلاقِ ؛
من مبعوث شدم تا مکارم اخلاقی را كامل و تمام كنم».
(بحار الأنوار ، ج ۱۶ ، ص ۲۱۰)
امام خمینی: بعثت رسول اکرم(ص) در سرتاسر دهر؛ «مِنَ الازَلِ الَی الابَد»، روزی شریفتر از آن نیست. ۲۱خرداد۵۹
🆔 Defa_Moqaddas
🌈 به مناسبت ۲۷ رجب ، عید مبعث حضرت پیامبر (ص)
🌴 نام گذاری تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص)
متن زیر بخشی از مصاحبه اى است که #حاج_احمد_متوسلیان به راز نام گذاری تیپ به نام حضرت محمد (صلّی الله علیه و آله) اشاره می کند
سخنانی که نشانگر عمق ارادت او به ساحت حضرت محمد (صلّی الله علیه و آله) دارد:
💠 اسم تیپ را گذاشتیم تیپ محمد رسول اللَّه (ص)
🔹 اولاً این اسم اعتقاد ما را به مکتب و سنت حضرت رسول نشان می دهد.
به این معنا که ما رزمندگان تیپ، حضرت محمد(ص) را به عنوان خاتم الانبیاء و بزرگترین رسول خداوند می شناسیم و به ایشان اعتقاد داریم.
چرا که ایشان شاخص #وحدت بین تمام مسلمانان هستند و این نام به این خاطر براى تیپ ما انتخاب شد.
🔸 البته این نامگذارى یک زمینه قبلى هم داشت و آن عملیاتى بود که توسط ما در مناطق #مریوان و #پاوه انجام شد و نام آن محمد رسول اللَّه (ص) بود.
او بعدها در این رابطه به یکى از همرزمانش (مجتبی عسگری) گفته بود: «من محمد رسول الله (ص) را بسیار دوست دارم».
#حاج_احمد ادامه داد : در حدود دو سالی که در #کردستان بودم با اهل تسنن زندگی کردم. حضرت محمد (ص) عامل #وحدت بین ما و اهل تسنن بود.
✅ سومین دلیل، احترام به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) است. هر زمان نام ایشان میآید #صلوات میفرستیم.
نام تیپ را محمد رسول الله (ص) گذاشتم که اگر روزی زنده نبودم هر شخصی که نام تیپ را میشنود #صلوات فرستاده و ثوابش برای من نیز نوشته شود.
❇️ البته #حاج_احمد با آن روحیه لطیف خود، فلسفه اى هم براى شماره این تیپ یعنى عدد ۲۷ فرض کرده بود.
«... عدد دو را که از هفت کسر کنى، میماند پنج، به نیت پنج تن آل عبا
عدد دو را که با عدد هفت جمع ببندى، می شود نُه یعنى تسعة المعصومین مِن وُلدِ الحسین
حالا اگر تو این عدد دو را با عدد هفت ضرب کنى، حاصل آن میشود چهارده، به نیت ۱۴ معصوم (علیهم السلام)
اگر اعداد را بر عکس کنید میشود ۷۲ شهید کربلا.
منبع :
📚 کتاب آذرخش مهاجر
🎤 مصاحبه با مجتبی عسگری
🆔 @Defa_Moqaddas
هدایت شده از دفاع مقدس
🌈 سربندهای جبهه
💠 وقتی عقیدههای قلبی به پیشانیها و بازوها گره میخورد
🔹 سربندهایی مزین به نام ائمه اطهار(ع) ابتکاری بود مربوط دوران #دفاع_مقدس که به رزمندهها روحیه میداد و وحشت در دل دشمن میانداخت.
🔸 تا پیش از آن، در آیین ورزش زورخانهای، بر بازوی قهرمان، بازوبند پهلوانی میبستند. سابقه دیگر آن، بستن بازوبند توسط «جمعیت فدائیان اسلام» با عنوان "هوالعزیز" بود – حتی نام «فدائیان اسلام» نیز برگرفته از خوابی است که شهید سید مجتبی نواب صفوی، رهبر جمعیت دیده بود که می گفت: خوابِ امام حسین (ع) رو دیدم؛ حضرت بازوبندی روی دست راستم بستند؛ روی بازوبند نوشته شده بود: فدائیان اسلام...!
💠 سابقه استفاده از بازوبند در جبهه بازمیگردد به پیش از عملیات فتحالمبین در نوروز۱۳۶۱. جاویدالاثر احمد متوسلیان (فرمانده تیپ۲۷محمدرسولالله-ص که به تازگی از مریوان برای شرکت در عملیات به خوزستان آمده بود و به اتفاق شهید همت و شهید محمد شهبازی ...تیپ۲۷ را تأسیس نمود) به نظرش آمد در شلوغی و گرماگرم عملیات، ممکن است نیروهایش با افراد یگانهای مجاور درهم آمیزند و یکدیگر را گم کنند، لذا لازم است نشانهای داشته باشند؛ از این رو به تبلیغات تیپ دستور داد بازوبندی را طراحی و تهیه کنند.
🌷{شهید سعید دروزی (عربزاده) (متولد همدان-1343) مسئول این کار شد. او فعالیتهای فرهنگی-تبلیغی داشت و در مجلات «امید انقلاب» و «پیام انقلاب»(وابسته به سپاه) قلم میزد و کارهای گرافیک و عکاسی را انجام میداد. به دلیل هوش سرشارش نخستین کتاب وی که مشتمل بر کاریکاتورهای وی بود نیز منتشر شد. هنگامی که پدرش به جرم «حزباللهی»بودن توسط منافقین به شهادت رسید، بجای اینکه زانوی غم بغل کند، شبانه و در مدت زمان اندک، چهره پدر را بر روی بوم به تصویر کشید. دانشجو و هنرمند شهید در20سالگی در خرمشهر به شهادت رسید. برادر دیگرش نیز در جزیره مجنون به شهادت رسید. استادان سعید معتقد بودند اگر او زنده بود و به شهادت نمیرسید جزو 5گرافیست برتر ایران میشد زیرا که در همان سالهای نخست دانشجویی، آثاری در رشتههای حجمی و طراحی خلق کرده بود که موجب تحیر همگان شده بود.}
🌹شهید سعید دروزی به دستور حاج احمد دست به کار شد و کلیشۀ بازوبند تیپ را تهیه کرد که مزیّن به تصویر مسجدالنبی و نام پیامبر اکرم-ص بود. این طرح که هم اکنون هم آرم سپاه محمد رسول الله-ص است، مورد قبول و پذیرش احمد متوسلیان قرار گرفت.
🌈 شاید بازوبند سبزرنگ فوق که شهید یزدانی نزد خود نگه داشت تنها نمونه باقی مانده از دوران اولیه و یادگار عملیاتهای فتح المبین و بیت المقدس بود!
ا▫️🔹▫️🔹▫️🔹▫️
✍ نگارنده این سطور شاهد ماجرا بوده و در عملیات بیت المقدس (در محور محرم تحت فرماندهی شهید #محسن_وزوایی و در گردان حبیب به فرماندهی شهید #علی_موحددانش ) شرکت داشته است. شهید امیرعلی اسکویی نیز فرمانده گروهان بود.
🌴 #یاد_باد_آن_روزگاران_یاد_باد 💦
🆔 @Defa_Moqaddas
ا🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
🌸🌼☘ شهید محسن وزوایی، جوان نخبه، مسلط به زبان انگلیسی و قبولی رتبه اول کنکور دانشگاه شریف، دانشجوی پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، ...و فاتح قله های بازی دراز ... و نجات دهنده عملیات بزرگ فتح المبین که در اولین روز عملیات بیت المقدس بر روی جاده اهوار-خرمشهر و در سن ۲۲ سالگی به شهادت رسید.
📽 در فیلم، نیروهای گردان حبیب از تیپ محمد رسول الله-ص دیده می شوند که بازوبند مزبور را به بازو بسته اند و فرمانده (شهید وزوایی) در حال توجیه آنهاست.- محسن وزوایی در عملیات بعدی فرمانده محور بود که چند گردان از جمله گردان حبیب تحت امر او بود
👇👇👇
هدایت شده از دفاع مقدس
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپی نادر و دیده نشده از شهید #محسن_وزوایی،فرمانده گردان خط شکن حبیب بن مظاهر تیپمحمدرسولالله-ص (با بازوبند مخصوص سبزرنگ) درحال توجیه نیروهای خود
🌴عملیات غرورآفرین فتح المبین
🔹وزوایی در عملیات بعدی (بیت المقدس) فرمانده محور محرم بود که چند گردان از جمله گردان حبیب تحت امر او بودند.
ا🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
🌸🌼☘ شهید محسن وزوایی، جوان نخبه، مسلط به زبان انگلیسی و قبولی رتبه اول کنکور دانشگاه شریف، دانشجوی پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، ...و فاتح قله های بازی دراز ... و نجات دهنده عملیات بزرگ فتح المبین که در اولین روز عملیات بیت المقدس بر روی جاده اهوار-خرمشهر و در سن ۲۲ سالگی به شهادت رسید.
🆔 @Defa_Moqaddas ✔️JOIN
✳️ به کانال: "دفاع مقدس" بپیوندید.
دفاع مقدس
🌴روز ۱۲ فروردین ۱۳۶۱ - سه روز بعد از پایان عملیات #فتح_المبین - پادگان دوکوهه 🌿 نیروهای تیپ محمدر
💠 خاطره بیسیم چی شهید حسین قجه ای، فرمانده گردان سلمان از تیپ محمدرسول الله(ص) - عملیات فتح المبین
🌴 #حاج_احمد در محاصره بسیجی ها😊
▫️ سرانجام ساعت ۴ بامداد روز دوشنبه، دوم فروردین ۱۳۶۱ ، دستور یورش به مواضع توپخانۀ سپاه چهارم دشمن توسط #حاج_احمد_متوسلیان به فرماندهان گردان های #حبیب ، #حمزه و #سلمان ابلاغ شد.
رزمندگان این سه گردان در پی یک درگیری برق آسا، مقر توپخانۀ سپاه چهارم ارتش عراق در ارتفاعات #علی_گره_زد را به همراه تمامی آتشبارهای آنجا، یکجا به تصرف خویش درآوردند.
غنائم این فتح آسمانی عبارت بودند از: ۱۸۰ قبضه توپ، شامل ۸ قبضه توپ دوربُرد ۱۸۳ میلیمتری که دشمن با آنها ناجوانمردانه ۱۸ ماه متمادی، مردم شهرهای بی دفاع #دزفول و #شوش را زیر آتش می گرفت؛ همچنین، ده ها قبضه توپ ۱۲۲ و ۱۳۰ میلیمتری، همراه با تعداد کثیری زاغه های مملو از مهمات این توپخانۀ مجهز.
با سر زدن خورشید روز دوم فروردین، بلافاصله #حاج_احمد به همراه فرماندۀ قرارگاه عملیاتی #نصر ؛ #حسن_باقری ، جهت بررسی و مشاهدۀ وضعیت معجزه آسای نبرد، روانۀ مواضع تازه تسخیر شدۀ نیروهای تیپ شدند. یکی از رزمندگان گردان سلمان از آن لحظات اینچنین روایت می کند:
🔹«... صبح روز دوم عید، بعد از آزادسازی ارتفاعات #علی_گره_زد ، من به عنوان #بیسیم_چی برادر #حسین_قجه_ای ؛ فرماندۀ گردان سلمان در منطقه حضور داشتم. در مجاورت ما، گردان های حبیب و حمزه بودند. خبر رسید که #حاج_احمد با #حسن_باقری ، سوار یک استیشن سفید لندرور، آمده اند برای بازدید، منتها اول رفته اند به موضع گردان حمزه.
این خبر که به گردان ما رسید، بچه ها غوغا کردند. دم به دقیقه به #حسین_قجه_ای فشار می آوردند که چرا #حاج_احمد نیامده به ما سر بزند؟ بچه ها فقط می خواستند یک نظر «حاج احمد» را ببینند.
به ناچار با #قجه_ای رفتیم بغل جادۀ «عین خوش - دزفول» و کنار یک پل، #حاج_احمد را پیدا کردیم. حسین، #حاجی را کنار کشید و گفت: « #حاجی ! تو رو خدا بیا و سری به بچه های ما بزن.»
#حاج_احمد گفت: «خاطر جمع باشید، میام.»
حسین گفت: «نه! همین الآن بیا. این بچه ها منو ذلّه کردن!»
بالاخره #حاجی رضایت داد و آمد. وقتی رسیدیم، هنوز از ماشین پیاده نشده بود که بچه ها ریختند دور ماشین. #حاج_احمد که به دستگیرۀ درِ ماشین چسبیده بود، دیگر نتوانست در مقابل آن همه فشار مقاومت کند. به زور از ماشین جدایش کردند، بغلش کردند، بوسه بارانش کردند. بعد روی دست بلندش کردند و پی در پی برای سلامتیش صلوات فرستادند.
قجه ای به شوخی به من گفت: «این بچه تهرونیا چقدر بیکارن!» 😂
📚کتاب: #آذرخش_مهاجر
🆔 @Defa_Moqaddas
هدایت شده از دفاع مقدس
شهید قجهای از دیدگاه منتظری،همرزم شهید.mp3
3.55M
📢صوت | شرح فداکاریهای شهید حسین قجهای از زبان سیف الله منتظری، در منزل شهید و در حضور مادر مکرمهاش
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
✅به کانال "دفاع مقدس" بپیوندید
هدایت شده از دفاع مقدس
شرح فداکاری شهید قجهای از زبان جواد اکبری.mp3
3.73M
📢صوت | توصیف ایثار و رشادت شهید حسین قجهای از زبان همرزم شهید، جواد اکبری و از نیروهای احمد متوسلیان در سپاه مریوان
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
هدایت شده از دفاع مقدس
شهید قجهای از دیدگاه حاجی زاده.mp3
3.82M
📢صوت | توصیف ایثار و رشادت شهید حسین قجهای از زبان همرزم او، اصغر حاجی زاده در منزل شهید
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
هدایت شده از دفاع مقدس
توصیف شهید قجهای توسط خانم کاتبی.mp3
2.84M
📢صوت | شرح و توصیف زحمات و ایثار شهید حسین قجهای از زبان خانم مریم کاتبی، نیروی بهداری سپاه مریوان(در زمان جاویدالاثر احمدمتوسلیان)
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
هدایت شده از دفاع مقدس
شهید قجهای از منظر خسروی نژاد منتظری-1.mp3
1.46M
📢صوت | توصیف ایثار و رشادت شهید حسین قجهای از زبان همرزم او، غلامرضا خسروی نژاد-1
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
هدایت شده از دفاع مقدس
شهید قجهای از منظر خسروی نژاد منتظری-2.mp3
4.77M
📢صوت | توصیف ایثار و رشادت شهید حسین قجهای از زبان همرزم او، غلامرضا خسروی نژاد-2
🆔 @defa_moqaddas ✔️JOIN
یادِ
یاران قدیم
نرود از دل تنگ . . .
🌿 ۱۳۳۲/۰۱/۱۵ - سالروز ولادت سردار بےنشان ، فرماندهی دلاور لشکر ۲۷ محمد رسول الله «ص»
#جاویدالاثر_حاج_احمد_متوسلیان
🆔 @Defa_Moqaddas
دفاع مقدس
یادِ یاران قدیم نرود از دل تنگ . . . 🌿 ۱۳۳۲/۰۱/۱۵ - سالروز ولادت سردار بےنشان ، فرماندهی دلاور
📆15فروردین1332 –سالروز تولد جاویدنشان حاج احمد متوسلیان
➖در محله امامزاده اسماعیل واقع در خیابان مولوی تهران به دنیا آمد. پدرش حاج غلامحسین و مادرش بیبیمعصومه حسینیزاده(از سادات محترم حسینی)هر دو اهل روستای سانیج (واقع در شهرستان تفت استان یزد)بودند که پس از ازدواج، شهر تهران را برای سکونت و زندگی انتخاب کردند
🍀دوران مدرسه
دبستان را در مدارس شرافت و مدرسه اسلامی مصطفوی به پایان رساند. بعد از اتمام سیکل اول در دبیرستان اِخباریون، به اخذ دیپلم برق از هنرستان صنعتی شماره چهار تهران(مدرسه ایران- آلمان اسبق و شهید بهشتی فعلی) نائل آمد؛ هنرستانی که در آن زبان آلمانی را به خوبی فراگرفت. ضمن تحصیل، به پدرش که در بازار تهران شیرینیفروشی داشت، کمک میکرد. نیز در مسجد امینالدوله (واقع در محله چهلتن در میدان قیام ) پای درس آیتالله حقشناس، پایههای مبانی عقیدتیاش را محکم مینمود. به علاوه همراهبا برادرش، در باشگاه "نیرو" به تمرین بوکس میپرداخت
🌸دانشگاه- سربازی
در سال ۵۱، موفق شد در رشته مهندسی الکترونیک، در دانشگاه علم و صنعت ایران، پذیرفته شود. در همین ایام، ضمن برقراری ارتباط با برخی گروههای مبارز مکتبی، که کار مسلحانه محدود هم انجام میدادند، اصول کلی مبانی جنگ چریک شهری را فراگرفت.آبان ماه سال ۵۳، به خدمت سربازی اعزام شد که طی آن و پس از گذراندن دوره تخصصی تانک چیفتن در پادگان زرهی شیراز، با درجه گروهبان سومی راهی سرپل ذهاب گردید. تجاربی که در اینشهر کسب نمود، بعدها یاریگر او در کردستان شد. در سربازی نیز، با تشکیل جلسات نیمهمخفی، سعی در افشای ماهیت رژیم پهلوی داشت
🌼 بعد از سربازی
با اتمام دوره خدمت، به دانشگاه بازگشت و همزمان در یک شرکت تاسیساتی فنی خصوصی، به نام "همکاری"، مشغول به کار شد، ضمن اینکه فعالیتهای مبارزاتیاش را هم ادامه میداد. اواخر سال ۵۶، داوطلب انجام پروژهای در خرمآباد شد و پس از کسب رضایت مادرش، به عنوان تکنسین برق صنعتی عازم این شهر گردید. به محض استقرار در محل، با انقلابیون لرستانی ارتباط گرفت و همگام با ایشانبه مبارزه پرداخت.
🌿زندان و شکنجه
فعالیتهای احمد، علیالخصوص هدایت تظاهراتمردم خرمآباد در تاریخ 13اردیبهشت57، توسط ماموران امنیتی رصد میشد. از این رو،ساعت ۱۴ پانزدهم شهریور،حین تکثیر دو برگ اعلامیه، در مغازه فتوکپی کیومرث، توسطگشت اطلاعات شهربانی، دستگیر و در دایره اطلاعات شهربانی لرستان، مورد بازجوییقرار گرفت. پس از دومین جلسه بازجویی و با کشف اسناد و مدارک بسیار از محل سکونتش، متحمل دو ماه حبس انفرادی همراه با شکنجههای شدید روحی و جسمی شد. در پی اعتصاب غذا، به بند عمومی زندان خرمآباد منتقل و پس از ۷۰ روز،در بیست و چهارم آبان، برای بازپرسی به پادگان بدرآباد لرستان، منتقل گردید. با ارسال پرونده احمد به دادسرای ارتش در ۲۸ آبان ماه، و برگزاریدادگاه، وی که از پذیرش وکیل تسخیری سر باز زده بود، شخصا با دفاعیاتی شورانگیز، به دفاع از اهداف و آرمانش پرداخت
🌴آزادی
در پی ایجاد فضای بازسیاسی، آزادی زندانیان دردستورکار دولت نظامی ازهاری قرار گرفت. بدین ترتیب نام احمد هم در میان اسامی کسانی که قرار بود آزاد شوند،در روزنامهها به چاپ رسید. وسرانجام در تاریخ 7آذر57، آزاد شد و به تهران بازگشت. پس از آزادی، نقش رابط و هماهنگ کننده تظاهرات را در محلات جنوبی تهران عهدهدار شده و رابطهایتنگاتنگ با حرکتهای مکتبی محافل دانشجویی و روحانیت مبارز تهران داشت.
🌾پاسدار انقلاب
با پیروزی انقلاب، مسئولیت تشکیل کمیته محله را عهدهدار شد. بعد از شکلگیری سپاه پاسداران نیز به این ارگان پیوست و فرماندهی گردان 2 سپاه در پادگان ولیعصر (عج) تهران را عهدهدار شد. پس از گذراندن دورههای آموزشی در سپاه منطقه 6، معروف به سپاه خیابان خردمند، با عضویت در گروه ضربت، به مقابله با اغتشاشات گروهکها پرداخت و همزمان امر آموزش پاسداران را به عهده گرفت.
🌻جبهههای غرب
تابستان سال ۵۸ برای مقابله با گروههای مسلح ضدانقلاب، عازم کردستانات شد و علاوه بر ایفای نقش فعال در آزادسازی و تصرف مهاباد، سنندج، سقز، بانه، سردشت، پاوه و روستاهای اطرافش، دزلی، مریوان، قله تته، پاسگاه مرزی ژالانه، دکل مرزی کمانجیر، ارتفاع اورامانتخت، منطقه مرزی ملهخورد، قله دالانی، ارتفاعات قوچ سلطان و شهر پنجوین عراق، به ترتیب مسئولیت: فرماندهی سپاه بانه، فرماندهی عملیات و فرماندهی سپاه پاوه و همچنین فرماندهی سپاه شهر مریوان را به دوش گرفت. ضمناً با آغاز جنگ به مقابله با یورش مستمر سپاه یکم ارتش عراق میپرداخت
@Defa_Moqaddas
ادامه در پست بعدی👇👇👇
*** ادامه از پست قبلی
📆 نیمه فروردین 1332 – سالروز تولد جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🌴 حاج احمد
مهرماه سال ۶۰، همراه با محمدابراهیم همت و محمود شهبازی، برای انجام فریضه حج راهی سرزمین وحی شد. در دیماه همین سال و در شب سالروز بعثت رسول اکرم (ص)، عملیات سرنوشتساز محمد رسول الله (ص) را همراه با شهید همت از دو محور مریوان و پاوه رهبری کرد؛ این عملیات مقدمه تاسیس تیپ ۲۷ به شمار میرود. سپس از طرف فرماندهی کل سپاه ماموریت یافت تا در جبهههای جنوب حضور پیدا کند و یگان رزمی استان تهران را تشکیل داده و فرماندهی کند؛ تیپ ۲۷محمد رسولالله (ص) را.
🎋 تیپ همیشه پیروز
حاج احمد متوسلیان و رزمندگان تیپ تازه تاسیس او، در شب دوم فروردین سال ۶۰، در محور دشتعباس (چنانه) و در قالب عملیات "فتحالمبین"، وارد عرصه پیکار شدند و در این عملیات موفق، نقش اساسی ایفا کردند. پس از مدتی کوتاه، اجرای عملیات "بیتالمقدس" در دستور کار یگانهای رزمی قرار گرفت. متوسلیان، علاوه بر حضور در تمامی ماموریتهای شناسایی، پس از آغاز عملیات در شب دهم اردیبهشتماه، با تحمل جراحتی سنگین، فرماندهی رزمندگان اسلام را تا پایان ۲۳ روز مقاومت و رزمآوری دلاورانه و در نهایت فتح خرمشهر ادامه داد. در پی آزادسازی شهر خون، احمد به همراه دیگر سرداران فاتح، به دیدار فرمانده کل قوا، حضرت امام خمینی (ره) رفته و مورد تفقد خاص ایشان قرار گرفت.
☘ سوریه
پس از تهاجم رژیم صهیونیستی به لبنان در تاریخ ۱۵ خرداد و درخواست رئیسجمهور این کشور از سران کشورهای اسلامی، مبنی بر ارسال کمکهای نظامی، دارویی و غذایی و بعد از ارائه گزارش هیئت بلندپایه اعزامی شورای دفاع به سوریه در مورد لزوم نیازمندی لبنان به امدادرسانی و تایید شورا، همراه با اولین گروه از نیروهای اعزامی، در 21 خرداد ۱۳۶۱، تهران را به مقصد دمشق ترک گفت. به محض استقرار در پادگان زَبَدانی سوریه، به برگزاری جلسات متعدد با سران عالیرتبه نظامی این کشور، تشکیل تیمهای متعدد اطلاعات و شناسایی با حضور فعال خود ایشان، ترسیم وضعیت ترتیب نیروی ارتش اسرائیل براساس گزارشهای تیمهای اطلاعاتی، طراحی استراتژی نبرد با اسرائیل بر اساس اطلاعات جمعآوری شده و فراهم ساختن مقدمات آموزش انقلابیون لبنانی، همت گمارد.
🌼 راه قدس
از آنجایی که به محض انعکاس خبر ورود قوای محمد رسولالله(ص) به دمشق، صهیونیستها آتشبسی یکجانبه را اعلام کردند و از طرفی مقامات نظامی سوریه، عزم جدیای برای جنگیدن با
صهیونیستها نداشتند، لذا حاج احمد در چهارم تیر به ایران بازگشت؛ پس از آنکه فرماندهان عالی رتبه نظامی کشور و گزارشهای خود از شرایط نیروهای قوای محمد رسولالله(ص) را به حضرت امام تقدیم نمودند، امام(ره) که به نیت اسرائیل از حمله به لبنان (که دور کردن ذهن تهران از جبهههای جنگ و مشغول داشتن آن به جبهه نبرد با اسرائیل بود) پی برده بودند، دستور بازگشت رزمندگان بلاتکلیف را صادر کردند.
🌸 نزدیک افق
حاج احمد پس از بازگشت به سوریه و ابلاغ فرمان فرمانده کل قوا، برای تهیه گزارشی از وضعیت شیعیان جنوب لبنان، ۱۴ تیرماه ۶۱، همراه با سید محسن موسوی، کاظم اخوان و تقی رستگار، راه بیروت را در پیش گرفت و ساعت ۱۲:۳۰ ظهر همان روز، به اسارت فالانژیستهای متحد اسرائیل درآمد. ایشان که بعدها براساس شواهد به سرزمینهای اشغالی منتقل شدهاند، همچنان در زندانهای رژیم مجعول صهیون به سر میبرند.
🆔 @Defa_Moqaddas
دفاع مقدس
*** ادامه از پست قبلی 📆 نیمه فروردین 1332 – سالروز تولد جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫
📆 نیمه فروردین 1332 – سالروز تولد جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
💠 فرمانده سپاه مریوان- فرمانده تیپ محمدرسولالله(ص) و مسئول و فرمانده نیروهای اعزامی به لبنان
🆔 @Defa_Moqaddas
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📆 فروردین1332 – زادروز جاویدالاثر احمد متوسلیان، فرمانده تیپ محمد رسولالله(ص)-فرمانده نیروهای اعزامی به لبنان- خرداد61
🎥 مصاحبه با متوسلیان، فرمانده سپاه مریوان
💠 نماز جماعت نیروهای سپاه بر روی ارتفاعات تَته
🆔 @Defa_Moqaddas
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مصاحبه با حاج احمد متوسلیان، فرمانده سپاه مریوان
➕ اقامه نماز جماعت در "تَته"، ارتفاع مرزی با عراق (منطقه دزلی)
🆔 @Defa_Moqaddas
محمدرضا_آقاسی_اشعار_راجع_به_احمد.mp3
1.34M
📆 نیمه فروردین 1332 – سالروز تولد جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان، فرمانده نیروهای اعزامی به لبنان-خرداد 1361
📢 صوت | اشعار راجع به حاج احمد متوسلیان- توسط محمدرضا آقاسی
🆔 @Defa_Moqaddas
💦سیلاب، اگرچه، خار آورد
از جنگل و کوه، مار آورد
اما به نسیمی از محبت
صد لاله و گل به بار آورد
دلهای تمام دوستان را
بر سفره و در کنار آورد
در خانه، اگرچه آب انداخت
در خانه دل بهار آورد
🆔 @Defa_Moqaddas
💠 سنگرسازان بی سنگر
💦 در زمستان سال 66 و در عملیات کربلای ده (مائوتِ عراق)، پُلی را بر روی رودخانه خروشان مرزی احداث کرده بودند. این پل، جاده اصلی منطقه عملیاتی را از مرز ایران به سمت عراق متصل ميکرد. عمدۀ تردد نیروها و انتقال امکانات جنگی از طریق همین راه مواصلاتی صورت ميگرفت. حتی ماشین آلات سنگین و نیز کفیهایی که تانک، نفربر، بلدوزر و ... را با خود حمل بودند، از این پل عبور ميکردند. در بحبوحه عملیات و در اوج تردّد وسایل نقلیه، پل بزرگ فلزی، بر اثر طغیان رودخانه (و یا بمباران دشمن) از میان رفت و ارتبط عقبه منطقه عملیاتی قطع شد. ستون طویلی از خودروهای سبک و سنگین در راه مانده بودند و این ترافیک جاده، هدف و سیبل خوبی برای هواپیماهای عراقی بود.
برادران جهاد سازندگی (این سنگرسازان بی سنگر)، با تلاش شبانه روزی و طاقت فرسای خود، به سرعت و در کمترین زمان ممکن، پل دیگری زدند. آنها تعدادی لوله فلزی بزرگ و قطوری را در بستر رودخانه روی هم قرار داده و روی آنها را با خاک پوشانیدند. پل برای عبور و مرور وسایل نقلیه آماده شده بود.
🆔 @Defa_Moqaddas