eitaa logo
دفاع مقدس
4هزار دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
11.4هزار ویدیو
949 فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅ مرجع‌نشرآثارشـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست، سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته، سراسر از ذکر ﴿یالیتناکنامعک﴾ لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ شهید سید مرتضی آوینی: 🌷 ای شقایق های آتش گرفته، دل خونین ما شقایقی است که داغ شهادت شما را در خود دارد... 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ کانال" روایت فتح"
اذان لشکر عاشورا-گردان حبیب.mp3
1.39M
📢 صوت | اذان گردان حبیب ابن مظاهر - لشکر31 عاشورا 🌷لشکر آقا مهدی باکری 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ به کانال "روایت فتح" بپیوندید
دفاع مقدس
[In reply to روایت فتح] [ Photo ] 💠 #غواصان_گردان_حبیب_ابن_مظاهر_لشکر_۳۱_عاشورا 🌴 دوران #دفاع_مقدس
[In reply to روایت فتح] 💠 خاطره ای از ۳۱_عاشورا 🌷 ....! 🔹استقرار گروهان دوم گردان حبیب ابن مظاهر (لشکر ۳۱ عاشورا) به فرماندهی شهید علی پاشایی از نقطه هلالی خط شلمچه شروع و به سمت جنوب خط پدافندی امتداد یافته و با گروهان سوم الحاق کرده بود. در قسمت هلالی خط پدافندی، دسته یک به فرماندهی علیرضا ساریخانی مستقر بود. در قسمت ال شکلی خط، دسته دو به فرماندهی مهدی قنبری و در قسمت بعدی آن که تا گروهان سوم امتداد یافته بود، دسته سوم به فرماندهی سید محمد فقیه مستقر بود. سنگر فرماندهی گروهان نیز در قسمت دشوار خط پدافندی یعنی ابتدای هلالی بود. 🔸حمید غمسوار پیک حاج علی پاشایی بود و تا روزی که گردان حبیب به خط شلمچه بیاید علی پاشایی معاون نداشت ولی بعدها اسماعیل وکیل زاده و فرج قلی زاده به جمعشان پیوستند. این قسمت از هلالی شلمچه خیلی به خط دشمن نزدیک بود، بطوری که عراقی ها به راحتی با نارنجک تفنگی نیروها را زیر آتش می گرفتند. اکثر بچه ها بر اثر همین حملات به شهادت رسیدند؛ از جمله خود شهید علی پاشایی و بعدها شهید حاج رضا داروییان.… ▫️تبادل آتش بین دو خط بعضی شب ها آنچنان بالا می گرفت که گویی شب عملیات است و در این لحظه ها حاج علی پاشایی کنار بچه ها بود و توصیه های لازم را ارائه می کرد. علیرضا ساریخانی نیروهایش را در سه سنگر اجتماعی موجود در داخل هلالی سازمان داده بود و با ایجاد کانالی این قسمت را به بولدوزر منهدم شده بین دو خط ایران و عراق وصل کرده بود. نیروهایی از دسته اش شب تا صبح پشت این بولدوزر نگهبانی می دادند تا از نفوذ حضور عراقی ها به آنجا جلوگیری کنند. ▪️نگهداری خط شلمچه بسیار مشکل بود، ولی سختی های قسمت هلالی و اطراف آن قابل مقایسه با جاهای دیگر خط نبود. شدت آتش، تلفات زیاد و روزمره، فشار به اندک نیروهای موجود در خط را بیشتر می کرد. علیرضا ساریخانی در همین جا زخمی و به بیمارستان منتقل شد. فردای آن روز، سارخانی با همان حال مجروحش به خط برگشت تا کمبود نیرو و روحیه بر و بچه ها متعادل شود. نزدیک ظهر ۲۷ خرداد مهدی قنبری از سنگرهای عراقی واقع در خطوط پشتی که در کربلای پنج بدستمان افتاده بود مقداری مهمات عراقی پیدا کرده و بار تویوتا وانت کرده و در جلوی سنگر علی پاشایی تخلیه می کرد؛ ناگهان.... 🔺....ناگهان عراقی ها آتششان شدت گرفت و با نارنجک تفنگی و خمپاره شصت منطقه را زیر آتش گرفتند. خمپاره ای وسط معرکه منفجر شد که دو نفر از نیروها از جمله مهدی قنبری مجروح شد. در این میان حمید غمسوار سراسیمه سر رسید و با دلهره گفت: حاج علی پاشایی داره شهید میشه! ⚪️ در سی متری آنجا، پیکر مطهر و خون آلود علی در آغوش اسماعیل وکیل زاده آرام گرفته بود. ترکشی گلوی مبارکش را بریده بود و خون از راه دهان و گوش و بینی اش بیرون می زد. ایوب پاشایی هم آنجا بود و غریبانه پرپر شدن برادرش را نظاره می کرد. اسماعیل وکیل زاده هم دستش را روی چهره علی می گرفت که ایوب بیش از این صورت خون آلود برادر را نبیند! 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ به کانال "روایت فتح" بپیوندید
دفاع مقدس
🎬 کلیپ| " #مردان_بی_ادعا " 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ کانال "روایت فتح"
[In reply to روایت فتح] 💠 کجایند یاران همسنگرم مریدان روح خدا رهبرم کجایند مردان بی ادعا سفیران جنت درین جبهه ها کجایند مردان جنگ ونبرد یلان ژیان وجوانان مرد جوان مردمان سر افراز جنگ چو کوه استواران همچون پلنگ کجا شد نیاز شبانگاهشان نماز شب وآه جانکاهشان کجا شد دل ساده بی ریا دل صاف وصادق بدور از ریا کجایند آنان که خوش غیرتند محافظ به ناموس این ملتند کجایند مردان جنگ والم ستم دیدگان مبارز ستم کجایند مردان ایثار جان جوان دلیر جواهر نشان کجارفته آن همسفرهای من کجایند رفیقان من وای من به آنها من خسته خو کرده ام من آنجا می ای درسبو کرده ام به همصحبتی آبرو کرده ام چه شبها که من گفتگو کرده ام به یاران بگویید رمز شبم روایت گر جنگ چون زینبم کجایند یوسف نشانان مان که غم کرده در قهر زندانمان نگویید رفتند ومامانده ایم درین روزگاران وا مانده ایم نگویید سر مست رفتند وشاد نگو جان من خانت آباد باد اگر رفته اند من کجا مانده ام درین کنج زندان چرا مانده ام پس آن عهد وپیمان کجا رفته بود مرام رفیقان کجا رفته بود همانجا که در کنج سنگر شدیم بگفتیم یارب چو پرپر شدیم اگر رفتنی هست با سر رویم الهی فدایی رهبر رویم چه شد رفتی ومانده ام یارمن نپرسیده ای حال واحوال من در اینجا نفسها کم آورده ام غم و آه وصد ماتم آورده ام چرا مانده ام تا سیاحت کنم به خوی بد بعد عادت کنم نگفتید ماندم رهم گم شود سفیری زجنگم تظلم شود بیا تا ببینی چه ها کرده ایم شما رفته ما ادعا کرده ایم نشان شما ما یدک میکشیم مرام شما صد به یک میکشیم شما ها تجارت زجان کرده اید عروجی به هفت آسمان کرده اید بیا تا ببینی رفیقان من که بر باد شد دین و ایمان من بیا تا ببینی رفیق زرنگ چه وا رفته اند قهرمانان جنگ چه شد آن رفیقان بی ادعا که ماندند مردان نام وریا چه شد آن صداقت چه شد آن صفا چه شد بانک تکبیر در جبهه ها چه شد غیرت مرذمان بسیج سبک بال وسر زندگان بسیج بپندارمان جنگ پایان شده همه کارمان خوب سامان شده یکی رهسپار تجارت شدیم یکی هم طلبکار ملت شدیم یکی هم پشیمان ز ایثار گشت یکی هم به عزلت گرفتار گشت بخواب زمستان چه راحت شدیم به رؤیای شیرین بد عادت شدیم چو بیدار گشتیم تاراج بود بلوتوث وماهواره امواج بود نبردی به فرهنگ وناموس بود صدایی که آهنگ ناقوس بود ایا زلف برباد شرمی نما بیاد آر مردان بی ادعا شهیدان زغیرت خدایی شدند به زینب قسم کربلایی شدند یکی با ولایت سر جنگ داشت ندانسته بودیم صد رنگ داشت یکی دم زمهدی زند زین نمط تحجر مآب است و زالو صفت ریا است و تزویر آدابشان عبور از ولایت بود خوابشان قسم بر رفیقان شب زنده دار به آن قهرمانان آن روزگار مرام شهیدان رعایت کنیم که با خونمان باز بیعت کنیم بیاد شهیدان رفاقت کنیم بیایید غسل شهادت کنیم چو مالک که مولای اورا علیست شهادت که آقام سید علیست 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ کانال "روایت فتح"
💠 یادش بخیر آن سجاده های خاکی💕 🌴 دوران 🆔 @revayate_fath
هدایت شده از دفاع مقدس
حال یڪ جامانـده را جامانـده مےفهمد فقط ... 🆔 @revayate_fath
☘️ جبهه ،گردان ،خاکریز بهانه است ... 🌼 ماباهم رفیق شده ایم تا همدیگر را بسازیم ... 🌷شهید حسن باقری 🌷 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ کانال "روایت فتح"
🌸🌼☘️ سرخوشان مست!! 💕 یاد باد آن روزگاران یاد باد ا🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 شهید کاوه، فرمانده لشکر ویژه شهدا، شهید قمی، جانشین کاوه و جمعی از مسئولین قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) - 🆔 @revayate_fath ✔️JOIN ✅ کانال "روایت فتح"