eitaa logo
دفاع مقدس
4.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
16.1هزار ویدیو
1.3هزار فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅مرجع‌ نشر آثار شـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست،سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته،سراسر از ذکر﴿یالیتناکنامعک﴾لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند🕌
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 عکس ثبت شده در فروردین ۱۳۶۷ خوشحالی نظامیان صدام پس از فتح فاو
عملیات‌های زنجیره‌ای ارتش عراق با نام «توکلنا علی الله» ... ارتش عراق که با پشتیبانی‌های مالی و تسلیحاتی و نیز حمایت های سیاسی غرب و شرق و کشورهای منطقه در پایان جنگ به استعدادی بیش از ۳ برابر آغاز جنگ دست پیدا کرده بود حملات گسترده‌ای را از روز ۲۸ فروردین سال ۱۳۶۷ آغاز کرد. اولین هدف این سلسله عملیات که «توکلنـاعلـی‌الله» نام داشت، شهر بندری فاو بود. ارتش عراق پس از موفقیت در این عملیات در تاریخ چهارم خرداد به شلمچه، چهارم تیرماه به جزایر مجنون و در همین‌روز به منطقه طلائیه و کوشک، در ۲۱ تیر به مناطق فکه و شرهانی، در ۲۹ تیر به منطقه تمرچین در شمالغرب، در ۳۱ تیر مجدداً به مناطق طلائیه و کوشک، در همین‌روز به منطقه قصر شیرین و شمال مهران حمله‌ور شد. نیروهای دفاعی ایران در تمامی این جبهه‌ها در مقابل حملات گسترده عراق دست به مقاومت زدند. حملات روزهای اخیر در حالی انجام گرفت که ایران در روز ۲۷ تیرماه ۶۷ پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را اعلام کرده بود.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🎞 تصاویر، متعلق به نیروهای لشکر ویژه ۲۵ کربلاست. 🌹🌷که در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۶۷ در منطقه به شهادت رسیدند🕊🕊
۲۸ فروردین ۱۳۶۷ -- سالروز شهادت فرمانده گردان امام حسن مجتبی(ع) لشکر ویژه ۲۵ کربلا , سردار شهید علی اصغر پولادی . ▪️متولد ۱۳۳۶ روستای ییلاقی گزناسرا از توابع شهرستان نور.فرزند هشتم خانواده.دوران کودکی موذن مسجد بود.سال ۱۳۵۷دیپلم گرفت.عاشق سپاه بود به حدی که وصیت کرد : مرا با لباس سپاه دفن کنید...سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و صاحب یک دختر به نام ( محدثه) شد...با شروع جنگ علی اصغر✨ مسئول اطلاعات سپاه کامیاران شد و بعد آن ✨مسئول سپاه رودسر و لنگرود گیلان.✨مسئول واحد بسیج لشکر در هفت تپه و ✨فرمانده گردان امام حسن مجتبی.علی اصغر بیش از ۴۰ ماه تو منطقه حضور داشت‌. . ▪️علی‌نقی اباذری : « ۲۸ فروردین ۱۳۶۷ تو فاو کنار علی‌اصغر ایستاده بودم. در حال شلیک گلوله بود. خمپاره ای از سمت دشمن نزدیک اصغر به زمین نشست. ترکش به شاهرگ گردن پولادی اصابت کرد و خون فواره زد. لحظه‌ای به یاد کربلا و فوارۀ خون از گلوی علی‌اصغر امام حسین(ع) افتادم. علی‌اصغر ما به سوی علی‌اصغر امام حسین(ع) پرواز کرد». . 🌷پیکر پاک سردار شهید علی‌اصغر پولادی، فرمانده مقتدر گردان امام حسن مجتبی(ع) لشکر ویژه ۲۵ کربلا برای همیشه در فاو ماند و به مانند شهدای کربلا بدون غسل و کفن، کربلایی شد.تو وصیت نامه ش نوشت :از مال دنیا چیزی ندارم که برای تقسیم آن وصیت کنم.( شادی روحش صلوات)
۲۸ فروردین ۱۳۴۸ -- سالروز تولد سید حسین دستواره ﴿برادرِ سردار شهید محمدرضا دستواره﴾ برادر کوچک فرمانده رشید لشگر ۲۷ محمدرسول الله(ص) در تاریخ ۲۹ خرداد ۶۵ در منطقه مهران به شهادت رسید🕊🕊 مزار شهید: بهشت‌زهرا (س) قطعه 26 ردیف 90 شماره 50
دفاع مقدس
۲۸ فروردین ۱۳۴۸ -- سالروز تولد سید حسین دستواره ﴿برادرِ سردار شهید محمدرضا دستواره﴾ برادر کوچک فرما
💠 خبر شهادت پسر همسایه تابستان 1364 - تهران ✍️یکی از روزها که برای مرخصی آمده بودیم تهران، رفتیم دم خانه محمدرضا تعقلی در نازی آباد. حرف محمد دستواره و بازی‌هایش به میان آمد. محمدرضا گفت که یک سر برویم دم خانه‌شان. سوار بر موتور، رفتیم به کوچه‌های تنگ علی‌آباد در جنوب تهران و خانه آنها را پیدا کردیم. سیدحسین، کوچک‌ترین پسر خانواده در را باز کرد. حسین که مقداری حالت داش‌مشدی داشت، مثلا خواست قیافه بگیرد و خیلی سنگین و با تکبر داد زد - داش ممّد، بیا دم در ریفیقات کارت دارن. که من خندیدم و گفتم: به‌به داداش‌مون یه پا لاته ‌‌ها. که نگاه تندی انداخت و رفت داخل. محمد که آمد دم در، گیر داد برویم تو. هرچه گفتیم نه، قبول نکرد. خانه‌ای نقلی و داغان که ظاهرا طبقه پایین آن متعلق به حاج رضا دستواره بود که با زن و بچه‌اش آن‌جا زندگی می‌کرد. به طبقه بالا رفتیم که پدر و مادرشان هم آمدند نشستند. حسین با همان قیافه سنگین آمد کنار محمد نشست. حاج خانم میان صحبت‌هایش، نگاهی به محمد انداخت و گفت: - اینم که آبروی ما رو توی محل برده. وقتی پرسیدیم چی شده؟ خود محمد گفت: - هیچی بابا. حوصله‌ام سررفته بود، گفتم یه کاری کنم یه کم بخندیم. رفتم دم خونه عباس همسایه روبه‌‌رویی‌مون و گفتم: می‌بخشید حاج خانم، عباس خونه است؟ که ننه‌اش گفت: "نه، عباس آقا جبهه است" که منم گفتم: "نه آبجی. عباس‌تون شهید شده، فردا هم جنازه‌ش رو می‌آرن تهران." همه محل از این شوخی محمد ریخته بود به هم، ولی او خون‌سرد گفت: خب حالا خواستیم یه ذره بخندیم. سیدمحمدرضا دستواره متولد: 1 بهمن 1338 شهادت: 13 تیر 1365 عملیات کربلای 1 مهران. مزار: بهشت‌زهرا (س) قطعه‌ 26 ردیف 89 شماره‌ 50 سیدمحمد دستواره متولد: 6 اردیبهشت 1343 شهادت: 20 دی 1365 عملیات کربلای ۵ شلمچه. مزار: بهشت‌زهرا (س) قطعه 26 ردیف 90 مکرر شماره 50 سیدحسین دستواره متولد: 28 فروردین 1348 شهادت: 29 خرداد 1365 منطقه مهران. مزار: بهشت‌زهرا (س) قطعه 26 ردیف 90 شماره 50 محمدرضا تعقلی متولد: 6 اردیبهشت 1348 شهادت: سه‌شنبه 27 اسفند 1364 عملیات والفجر 8 در جاده فاو. مزار: بهشت‌زهرا (س) قطعه 26 ردیف 98 شماره ‌3 ( داودآبادی) ا┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄ 🌴 کانال "دفاع مقدس" ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas 👆اینجا بیت شهداست👆
🌱 ۷ آبان ۱۳۳۲ -- تولد معلم بسیجی، شهید عباس رعیتی دماوندی // اهل : بابل 🌷شهادت: ۲۸ فروردین ۶۵ // عملیات تکمیلی والفجر ۸ // منطقه فاو ⚪️ خاطره ای از شهید: قبل از رفتن به جبهه بیشتر اهل سکوت و شنیدن بود و حتی در جبهه نیز بسیاری اوقات تفکر می کرد. وقتی آثار و نشانه های دفاع مقدس و روحیه سرشار از معنویت و ایثار رزمنده ها را می دید تأمل می کرد و می گفت: باید بیشتر به تفکر پرداخت، همانطوری که قرآن می فرماید: وقتی که نشانه ها و آیات خدا را دیدید تفکر کنید. او هم از دیدن رشادت و ابراز محبت و لطف عزیزان و ایثار و شجاعت مجاهدان راه حق مات و حیران می شد و با نگاه عمیق به محیط پیرامون خود این همه شکوه و عظمت را می ستود! _راوی: همرزم شهید ✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas ⚪️کانال "دفاع مقدس" 🕊🕊
۲۸ فروردین ۶۲ 💢 پایان سه ماه پس از انجام عملیات والفجر مقدماتی در منطقه شمال‌غربی فکه تا بلندی‌های حمرین طرح‌ریزی شد و در ساعت۲۲ و۱۰ دقیقه ۲۰ فروردین ۱۳۶۲ با رمز «یا الله، یا الله، یا الله» با مشارکت یگان های سپاه و ارتش به فرماندهی سرهنگ علی صیاد شیرازی (فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش) با هدف تسخیر فکه (در شرق عماره) آغاز شد و تا ۲۸ فروردین ادامه داشت. در این عملیات روش هجوم در پوشش آتش تهیه برای در هم کوبیدن دشمن برگزیده شد. رزمندگان با جهـنم آتش توپخانه و با سر و صدا عملیات را در ارتفاعات حمرین آغاز کردند ولی در نهایت با تلفات سنگین از دستیابی به هدف عملیات بازماندند.
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی حاج صادق آهنگران بعد از عملیات والفجر ۱ در پادگان دوکوهه -- اندیمشک, خوزستان ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ⚪️ (۲۰ تا ۲۸ فروردین ۱۳۶۲) ▫️این نبرد, سه ماه پس از انجام عملیات والفجر مقدماتی در منطقه شمال‌غربی فکه تا بلندی‌های حمرین طرح‌ریزی شد و در ساعت۲۲ و۱۰ دقیقه ۲۰ فروردین ۶۲ با مشارکت یگان های سپاه و ارتش به فرماندهی سرهنگ علی صیاد شیرازی (فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش) با هدف تسخیر فکه (در شرق عماره) آغاز شد و تا ۲۸ فروردین ادامه داشت.
لحظه‌‌ ی تلخ وداع ؛ ۲۸ فروردین ۱۳۶۶ شمالغرب بانه ، بوالحسن از راست نشسته: شهید احمد قندی بالایِ سر خواهرزاده‌اش "شهید خیام‌نیا"
هدایت شده از دفاع مقدس
👈کانال دیگه‌مون ﴿تازه تأسیس﴾ 🌿 آثار تازه دراومده ...🌱 کالیگرافی جوانه🌱 👇👇 https://eitaa.com/javane_calligraphy 👇👇