eitaa logo
مرکز اسناد دفاع مقدس
1.8هزار دنبال‌کننده
570 عکس
473 ویدیو
42 فایل
📬 ارتباط مستقیم جهت پاسخگویی به سوالات و تبلیغات موضوعات خاص: 👇 📱 @doc_admin 🔄 لینک عضویت در کانال: 👇 📱 eitaa.com/Doc_d_moghadas 📱http://t.me/Doc_d_moghadas .
مشاهده در ایتا
دانلود
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 💔 جای امام چقدر خالیست؛ 🇮🇷 نخستین دیدار جمعی از آزادگان با امام خامنه‌ای مُدظله‌العالی در سال ۱۳۶۹ 📆 ۲۶ مرداد ماه؛ سالروز گرامیداشت ایثار و فداکاری آزادگان قهرمان 📱@Doc_d_moghadas .
. 📚 کتاب قصه‌ی نماز آزادگان 👤 پدید آور: 🔹 عبدالمجید رحمانیان 📝 معرفی: ❁ این کتاب، حاوی خاطراتی از اسرای جنگ تحمیلی در بازداشتگاه‌های عراقی با موضوع چگونگی برپا داشتن نماز و خصوصاً نمازهای جماعت در زمان اسارت است. ❁ گزیده‌: ● روز چهارم، ساعت ۱۰ شب، چند افسر عراقی به زیر زمین آمدند. آنها مست بودند. همان لحظه، برادری در سجده بود. آنها با دیدن او به سویش حمله بردند. یکی از آنها با هر دو پا بر سر آن نمازگزار پرید و دیگران هم با مشت و لگد به جانش افتادند. آن مؤمن ساجد بیهوش شد. بعثی‌ها پیکرش را بالای پله‌ها بردند و به طرف پایین رها کردند. لحظاتی بعد او آرام آرام به شهادت رسید. 📡 اطلاعات: 🔹 نشر پیام آزادگان | چاپ اول ۱۳۸۶ | مصور | صفحه شمار: ۲۸۴ صفحه. 📆 سالروز؛ آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی 📱@Doc_d_moghadas .
. [ ۰۵ ] ● از سر شب حالتی داشت که احساس میکردم میخواهد چیزی به من بگوید، بالاخره سر صحبت را باز کرد و گفت: «بابا! خبرداری که ضد انقلاب تو کردستان خیلی شلوغ کرده؟ اگه بخوام برم اونجا، شما اجازه میدی؟» گفتم: «بله. اجازه میدم، چرا که نه، فرمان امامه همه باید بریم دفاع کنیم.» ● پرسید: «میدونین اونجا چه وضعیتی داره؟ جنگ، جنگ نامردیه؛ احتمال برگشت خیلی ضعیفه.» با خنده گفتم: «میدونم»، برای اینکه خیالش را راحت کنم، ادامه دادم: «از همان روز اولی که به دنیا آمدی، با خدا عهد کردم که تو را وقف راه دین و حق کنم. اصلا آرزوی من این بود که تو توی این راه باشی؛ برو به امان خدا پسرم.» گل از گلش شگفت، خندید و صورتم را بوسید. بعدها به یکی از خواهرانش گفته بود: «آن شب آقاجان، امتحان الهی‌اش را خوب پس داد.» 📚 ستاره‌های دنباله‌دار ۱؛ کتاب محمود کاوه نوشته: حمیدرضا صدوقی صفحه ۲۰. راوی: پدر شهید. 📱@Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 پرسش و پاسخ ۲۳ از شهید آوینی: ⬇️
. 📌 پرسش و پاسخ ۲۳: 📋 به نظر شما آیا هویت ایرانی، سنن بومی و گرایش‌های ملی، منافاتی با هویت دینی و مذهبی دارد؟ ❁ من اصلاً معتقد به تعارض ملیت با دین نیستم. اتفاقاً این هویت ایرانی را عین هویت اسلامی میدانم و معتقدم تقربی که ما به دین پیدا کرده‌ایم به این هویت ملی وابسته است و اگر این هویت ایرانی و ملی نبود یا مثلاً هویت دیگری داشتیم، این تقرب به دین پیدا نمیشد. اگر به تاریخ رجوع کنید، می‌بینید که در اواخر دوران ساسانی خیلی از مبارزان بودند که متوجه این معنویت جدید شده بودند و رویکرد بشر را به سوی این معنویت جدید دریافته بودند و همینها بودند که در واقع به فرو پاشیدن سلطنت ساسانی و قبول اسلام از درون کمک کردند. ❁ نمونه حاضر حضرت سلمان فارسی است که میدانیم اسمش «روزبه» بود و در جستوجو برای یافتن این روح معنوی بود و در همین جستوجو حضرت رسول (ص) را یافت و خودش را به ایشان رساند و به عنوان بهترین صحابه در کنار حضرت قرار گرفت. روح سلمان در واقع همان روح ملی ایرانی - اسلامی است. می‌بینیم که در سلمان هویت ایرانی و ملی نسبتی با دین برقرار میکند و بین این دو هیچ منافاتی نیست. منظور این نیست که دین زرتشتی با اسلام جمع میشود. اگر این اشتباه را بکنید، شما هم همان اشتباه را کرده‌اید که در زمان شاه بسیار رواج داشت. ایرانی بودن امری است سوای زرتشتی بودن. ❁ حدیثی است از حضرت رسول (ص) که «حب الوطن من الايمان» که عین واقعیت است. ایمان هیچ منافاتی با ملیت ندارد بلکه آنرا تقویت هم میکند. تمام فرهنگ اسلامی، حتی عرفان اسلامی، از ایران جوشیده است؛ حتی بحث‌های فقهی و علمی بر سر تفکر دینی در اسلام، از ایران و تفکر ایرانی‌ها می‌آید. نسبتی که ما ایرانی‌ها با دین اسلام برقرار کردیم بهتر از نسبتی بود که اعراب برقرار کردند. دین را باید مجرد از فرهنگ‌های محلی بررسی کرد. دین معرفتی است نسبت به عالم آفرینش و این هیچ منافاتی با فرهنگ قومی و ملی ندارد؛ مشروط بر آنکه فرهنگ ملی گرفتار بت‌پرستی نشده باشد. ❁ من معتقدم یکی از دلایل اصلی رشد و گسترش اسلام در ایران قومیت ایرانی است. سابقه «میتراییسم» در ایران به این امر کمک کرده؛ چرا که مقارنه‌هایی بین میتراییسم و تفکر شیعی وجود دارد. این تفکر در ما ریشه‌دار است. تفکر «شاهنامه»، هیچ چیز غیر از اسلام نیست. دین در واقع پایگاه شکوفایی هویت ملی است. زبان فارسی که شکوفایی‌اش را در اسلام پیدا کرده است، زبانی است که در حقیقت، تفکر شیعی پیدا کرده و بسیار قشنگتر از زبان عربی فعلی است. زبان قرآن البته زبان الهی است و چیزی است آسمانی. اما زبانی که ما در قرن هشتم با «سعدی» و «حافظ» به آن رسیدیم، زیباترین زبانی است که روی کره زمین موجود است؛ زبانی است بسیار پر قابلیت ... ❁ تفکر ایرانی بسیار بلند مرتبه است. بزرگترین متفکران اسلامی از ایران برخاسته‌اند. از جانب دیگر نباید پنداشت که گرایش‌های ملی از هر نوع منافی وفاق اجتماعی ما بر ولایت فقیه و شریعت اسلام هستند. دیندارترین مردمان، وطن دوست‌ترین مردمانند و «حُبّ الوَطَنِ مِنَ الايمان»، صدق محض است. تمامیت ملی ما را نیز در جنگ هشت ساله مؤمن‌ترین مردمان به دین اسلام حفظ کردند. 📚 کتاب آوینی پاسخ میدهد (۷۲ سوال از ) از صفحه ۸۵. 📷 طرح استوری: ● https://eitaa.com/Doc_d_moghadas/1870 📱@Doc_d_moghadas .
. 📚 کتاب «زندگانی امام حسن مجتبی (ع)» 👤 پدید آور: 🔹 سید هاشم رسولی محلاتی 📝 معرفی: ❁ کتاب پیش‌رو شرح مفصل زندگانی حضرت امام حسن علیه‌السلام است که با قلم ساده، و در عین حال شیوای آیت الله سید هاشم رسولی محلاتی نوشته شده و شامل دوران کودکی و نوجوانی، دوران پس از رحلت رسول خدا (ص) تا پایان خلافت عثمان، دوره حکومت امام علی (ع)، دوران امامت تا صلح و پس از ماجرای صلح تا شهادت است. همچنین در این کتاب به شمه‌ای از فضایل و مکارم اخلاقی ایشان، و نیز به بخشی از سحنان حضرت اشاره شده است. 📡 اطلاعات: 🔹 ناشر موسسه بوستان کتاب | صفحه شمار: ۴۷۲ صفحه. 🏴 شهادت؛ رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد. 📱@Doc_d_moghadas .
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 فیلم کوتاه؛ «خلوت» 🔹 نظافت سرویس بهداشتی توسط شهید لاجوردی برای مبارزه با هوای نفس و غرور ... 📆 یکم شهریور ماه [۱۳۷۷] سالروز شهادت «سید اسدالله لاجوردی» گرامی باد. 📱@Doc_d_moghadas .
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 لحظاتی از حضور سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی در حرم مطهر رضوی ... 🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام تسلیت باد. 📱@Doc_d_moghadas .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ☫ بسمه تعالی ● به: قرارگاه حمزه سيدالشهدا (ع) - طرح و برنامه ● از: تيپ ويژه شهدا - طرح و برنامه ● تاریخ: ۱۳۶۲/۰۳/۲۹ ● موضوع: گزارش عملیاتی 📝 سلام عليكم ❁ بدینوسیله به اطلاع که بدنبال عملیات گذشته، یکسری عملیات در محور مهاباد - سردشت از تاریخ ۶۲/۳/٢٦ لغایت ۶۲/۳/۲۹ توسط نیروهای تیپ ویژه شهدا با هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی صورت گرفت. در این عملیات روستاهای گل تپه، قوزلوی پائین، قوزلوی بالا، شوگانی و کله کاوی کاولان پائین، کاولان بالا از لوث وجود عناصر وابسته به شرق و غرب پاکسازی گردید. که ضمن پاکسازی سلاح‌های زیر بدست نیروهای اسلام افتاد: ۱. اسلحه ژ۳ سه قبضه ۲. اسلحه برنو ۲ قبضه ۳. اسلحه ام یک ۱ قبضه ۴. کلت وزور ۱ قبضه ❁ همچنین در این عملیات سه پایگاه توسط مهندسی رزمی تیپ ویژه بر ارتفاعات منطقه زده شد و پس از اتمام کار برادران جمهوری اسلامی در آن پایگاه‌ها استقرار یافتند. از تعداد کشته و یا زخمی‌های دشمن اطلاعی در دست نیست. 📋 گیرندگان: ف تی ۳ مهاباد - ق م ح سیدالشهدا (ع) ، اطلاعات عملیات | فرماندهی تیپ ویژه شهدا | محمود کاوه 📱 @Doc_d_moghadas .