eitaa logo
موسسه بیان « دُوره »
920 دنبال‌کننده
704 عکس
225 ویدیو
5 فایل
اینجاصداها صحبت میکنند نکات کلیدی در ارتباط‌ کلامی اینجاست برگزارکنندهٔ‌ دوره های مختلف صداپیشگی سیمین خیری @Admin_dowreh :ادمین📡 📼بانک صدا @banke_seda 🚨تبلیغات @tgh_dowreh 📻رادیو دُوره @Radio_dowreh 🎙️باشگاه گویندگان دُوره @Announcer_dowreh
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📺 تو یه فیلم خارجی نشون میداد که نوجوونی برای اولین بار درگیر مواد مخدر شده بود..🚬💉 مدرسه‌سریع این موضوع رو به خانواده اون پسر اطلاع داد.. پدر به‌جای اینکه با پسرش حرفی بزنه، اونو به یکی از خیابون‌هایی که محل اصلی تجمع معتادها و خرید و فروش مواد بود ‌برد و چند ساعتی رو اونجا باهم گذروندن؛ با مصرف‌کننده‌ها و خانواده‌هاشون و فروشنده‌ها صحبت کردن و آخر سر، پدر به پسرش گفت: «این آخر مسیر اعتیاده. حالا انتخاب مسیر با خودت.» و پسر کاملاً متقاعد شد. 🙂 .
. 👈 پس : یکی از روش‌های اینه که رو به طرف مقابل بدیم همین...🤗 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🕯اموات و گذشتگانِ چشم انتظارمون رو یاد کنیم با ذکر فاتحه و صلوات..🖤 @dowreh .
. نکو دار کین مرغ زیبا..🕊 نماند در این خانه استخوانی... @dowreh
. سلام..🙂 چیکار کنیم که از میزان ، زودرنجی، کم تحملی و زیادی احساساتی بودنمون کم شه و قوی تری پیدا کنیم؟؟؟🦾😌 میخوام چند تا راهکار بهتون معرفی کنم ک واقعا جواب میده..😉👇 .
. 🔰 کنید..🤾‍♂ پژوهش‌های علوم اعصاب نشان می‌ده که ورزش‌کردن تحول‌آمیزترین کاریه که می‌تونید برای تقویت روحیه و مغز خودتون انجام بدید..💯😃 ❌ منظور ورزش حرفه ای نیست، هر ورزشی که به واسطه اون بدنتون رو حرکت بدید..👌👌 . بعد از ورزش‌کردن، بلافاصله مقدار زیادی ناقل عصبی آزاد می‌شه که خلق‌وخوی شما رو می‌بخشه..🥰 .
. 🔰 با دیگران برقرار کنید.. ➿ می‌تونه یه باشه یا و دیدار تازه‌کردن با کسی که می‌شناسیدش، مثلاً یکی از دوستان یا یکی از اعضای خانواده...💞 این‌کار و آرامش‌بخشه.. چون،،👇 یکی از نیازهای اساسی همه‌ی ما انسان‌ها‌، داشتن و احساس به یه گروه اجتماعیه..♻️ .
. 🔰 فعالیت‌های و شادی آور انجام بدید..🥰😄 اجازه بدید فرصتی برای فعالیت‌های شادی‌بخش در زندگیتون وجود داشته باشه.. ❌ اگه از لذت و شادی های و مثبت دوری کنیم، دیگه اجازه نمی‌دیم که در زندگی ما حضور داشته باشه و به سختی برمیگرده.. پس دست‌به‌کار بشید و همین امروز کاری رو انجام بدید که ممکنه از اون شاد بشید و لذت ببرید..😍 .
. 🔰 تمرین کنید..🤲 با انجام این‌کار، نه‌تنها در لحظه حالمون رو بهتر می‌کنیم، بلکه خطر ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دیم و افزایش پیدا میکنه..🙂 .
. 🔰 خوابتون رو کنید..😴 در تضعیف روحیه و خستگی روحی بسیار موثره و باید الگوی رو تنظیم کرد.. هر شب تغییرات کوچیک و امکان‌پذیری انجام بدید تا کم‌کم الگوی خوابتون مثل زمانی شود که احساس خوبی دارید..👌 .
. 🔰 به تون توجه جدی کنید..🍱🌯 به ویژه حواستون به میزان مصرف و شکر در اواخر روز باشه..☕️🍫🍚 مصرف کافئین در پایان روز باعث می‌شه الگوی خوا‌بتان تحت‌تأثیر قرار بگیره و خواب شبانه‌ی بی‌کیفیت روی در روز بعد، تأثیر می‌گذاره.. 😕 پس: ✅ یکی از تغییرات که می‌تونید داشته باشید کافئین بعد از ساعت ..🤗 .