🔴«عفت» و «شرافت» در کلام شهید مطهری
«شرافت زن اقتضا میكند هنگامى كه از خانه بيرون میرود متين و سنگين و باوقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشيدنش هيچگونه عمدى كه باعث تحريك و تهييج شود به كار نبرد، عملًا مرد را به سوى خود دعوت نكند، زباندار لباس نپوشد، زباندار راه نرود، زباندار و معنىدار به سخن خود آهنگ ندهد، چه آنكه گاهى اوقات ژستها سخن مىگويند، راه رفتن انسان سخن مىگويد، طرز حرف زدنش يك حرف ديگرى مىزند.» (مجموعه آثار استاد شهيد مطهری، ج۱۹، ص۴۴۷)
#حجاب
🇮🇷 @Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه 258 سوره بقره
🌸 أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِى حَاجَّ إِبْرَاهِيمَ فِى رَبِّهِ أَنْ ءَاتاَهُ اللَّهُ الْمُلْكَ إِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّىَ الَّذِى يُحْىِ وَيُمِيتُ قَالَ أَنَاْ اُحْىِ وَأُمِيتُ قَالَ إِبْرَاهِيمُ فَإِنَّ اللَّهَ يَأْتِى بِالْشَّمْسِ مِنَ الْمَشْرِقِ فَأْتِ بِهَا مِنَ الْمَغْرِبِ فَبُهِتَ الَّذِى كَفَرَ وَاللَّهُ لَا يَهْدِى الْقَوْمَ الْظَّالِمِينَ
🍀 ترجمه:آیا آن كسی (نمرود) را كه خداوند به او پادشاهى داده بود، ندیدى كه با ابراهیم درباره ى پروردگارش مجادله مى كرد؟ زمانى كه ابراهیم گفت:خداى من كسى است كه زنده مى كند و مى میراند، او گفت: من هم زنده مى كنم و مى میرانم. ابراهیم گفت: خداوند خورشید را از مشرق مى آورد، پس تو (كه مى گویى حاكم بر جهان هستى،) خورشید را از مغرب بیاور. آن مرد كافر مبهوت و وامانده شد. و خداوند قوم ستمگر را هدایت نمىكند.
🌺 در آیه ى قبل بیان شد كه خداوند ولىّ مؤمنان است و آنان را از تاریکی ها خارج و به سوى نور مى برد، این آیه و آیات بعد نمونه هایى از ولایت خداوند و بیرون آوردن از ظلمات به نور را مطرح مىكند.
📚 قصه: نمرود از پادشاهان بابل بود و حكومت مقتدرانه اى داشت او با حضرت ابراهیم درباره ى خداوند مباحثه و مجادله كرد. وقتى حضرت ابراهیم گفت: پروردگار من آن است كه زنده مىكند و مى میراند، او گفت: من نیز زنده مى كنم و مى میرانم. سپس دستور داد دو زندانى را حاضر كردند، یكى را آزاد نمود و دیگرى را دستور داد بكشند. وقتى ابراهیم علیه السلام این سفسطه و مغالطه را مشاهده كرد كه این شخص چه برداشتى از زنده كردن و میراندن دارد و چگونه مى خواهد افكار دیگران را منحرف كند، فرمود: خداوند طلوع خورشید را از مشرق قرار داده است، اگر تو ادّعا دارى كه بر جهانِ هستى حكومت دارى و همه چیز در اختیار و تحت قدرت توست، خورشید را از مغرب بیرون بیاور!. آن موقع بود كه نمرود مبهوت ماند و پاسخى جز سكوت نداشت.
🔹 پيام های آیه258سوره بقره 🔹
🌷 در ابتدای آیه فرموده که #خداوند به او پادشاهی داده بود. هركسی هرچه دارد از اوست. كافران نیز در دنیا از نعمت هاى خداوند بهره مند مىشوند، ولى از آن سوء استفاده مىكنند. مثل نمرود که در این آیه بیان شده است.
🌷 قدرت و حكومت مىتواند عامل استكبار وغرور گردد.
🌷 مغالطه و سفسطه، ترفند اهل باطل است.
🌷 حقّ، اگر منطقى ارائه شود، بر باطل پیروز و حاكم است. «فأت بها من المغرب فبهت الذى كفر»
🌷 در مباحثه ها از استدلال هاى فطرى، عقلى و عمومى استفاده كنید، تا مخالفِ لجوج نیز مقهور و مبهوت شود. «فبهت الذى كفر»
🌷 كافر ظالم است، زیرا به خود ومقام انسانیّت ظلم كرده است. «لا یهدى القوم الظالمین»
آیه258🌹ازسوره بقره 🌹
أَ لَمْ تَرَ:آیا ننگریستی
إِلَى:به
الَّذِي:کسی که
حَاجَّ:چون وچرا کرد
إِبْراهِيمَ:باابراهيم
فِي:درباره ی
رَبِّهِ :پروردگارش
أَنْ:که
آتاهُ :داده بود به او
اللَّهُ:الله
الْمُلْكَ :فرمانروایی را
إِذْ:زمانی که
قالَ:گفت
إِبْراهِيمُ :ابراهيم
رَبِّيَ:پرودگارمن
الَّذِي :کسی است که
يُحْيِي:زنده می کند
وَ يُمِيتُ: ومیمیراند
قالَ:گفت
أَنَا :من
أُحْيِي:زنده میکنم
وَ أُمِيتُ:ومیمیرانم
قالَ:گفت
إِبْراهِيمُ:ابراهيم
فَإِنَّ:وهمانا
اللَّهَ:الله
يَأْتِي:می آورد
بِالشَّمْسِ :خورشيد را
مِنَ:از
الْمَشْرِقِ:خاور
فَأْتِ بِها:پس بیاورتوآن را
مِنَ :از
الْمَغْرِبِ:باختر
فَبُهِتَ:پس مبهوت شد
الَّذِي:کسی که
كَفَرَ:کفر ورزیده بود
وَ اللَّهُ:والله
لا يَهْدِي:هدايت نمی کند
الْقَوْمَ: گروه
الظَّالِمِينَ :ستمکاران را
🌹🍃🌹🍃🌹
4_327849576851570941.mp3
1.35M
آیه ۲۵۸ ازسوره بقره
🌹 استاد قرائتی
@Emam_kh
🔴 نظر رهبر انقلاب در مورد عقب نشینی صورتی ها در فتنه کشف حجاب چیست⁉️
🔰مقام معظم رهبری مدظله العالی:
« اهل فتنه مایلند که #خشیت خودشان را، #خوف از خودشان را در دل نخبگان و خواص، به جای خشیت از خدا بنشانند؛ یعنی مایلند که از آنها ترسیده بشود؛ «الّذین قال لهم النّاس إنّ النّاس قد جمعوا لکم فاخشوهم فزادهم ایمانا و قالوا حسبنا الله و نعم الوکیل». یعنی اینکه دائماً دارند به ما میگویند: آقا! «إنّ النّاس قد جمعوا لکم فاخشوهم»، جوابش همین است: «فقالوا حسبنا الله و نعم الوکیل». نتیجهاش هم این است: «فانقلبوا بنعمة من الله و فضل لم یمسسهم سوء».
نتیجهی این احساس، این درک، این حقیقت روحی و معنوی همین است که: «فانقلبوا بنعمة من الله و فضل لم یمسسهم سوء». بنابراین، بایستی این شجاعت را داشت ».
✍پ.ن:
🔻 در فتنه کشف حجاب نیز برخی مذهبی های صورتی و همچنین برخی از مسئولین، با مشاهده تعدادی فریب خورده یا بی بند و بار در کف خیابان و هیاهوی آنها در فضای مجازی، نسخه عقب نشینی از #حجاب را با انواع و اقسام ادبیات و توجیهات بیان کردند. 👈 با این مدل توجیهات که اگر با هنجارشکنان مقابله قاطع کنیم، ممکن است که شورش شود؛ اعتراض صورت گیرد؛ در این شرایط مردم با ما همراهی نمی کنند؛ مقاومت می کنند و ... .
🔻در حقیقت، فتنه گران با اینکه جمعیتشان قابل توجه نبود، اما در دل این افراد، خشیت و وحشت به وجود آوردند.
🔻متأسفانه همان نسخه های عقب نشینی موجب شد که نظام، آسیب ببیند و فتنه ای که می توانست زودتر جمع شود، همچنان با ولنگاری کف خیابانی، امتداد پیدا کرده است.
@Emam_kh
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه تشبیه قشنگی کرد
درباره حجاب زنها ...
@Emam_kh
49.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مردم آسوده بخوابید ما برایتان آندلس خواهیم ساخت
❌پارک ممنوع ،پارک دوبل ، عبور از چراغ قرمز بلافاصله جریمه برای هر دوساعت
❌عبور از خط قرمز نظام اسلامی، عبور از خط قرمز احکام شرعی، ایجاد هرزگی ولنگاری و قبح شکنی در حکومت اسلامی اول پیامک تذکر ، بعد از یک ماه دوباره پیامک تذکر ، سپس اجازه اعتراض متخلف به پیامک تذکر ...همه اینها یعنی مردم آسوده بخوابید ما ایران را آندلس خواهیم کرد
# کوشکی
#حجاب
@Emam_kh
🔴چرا خداوند زن را در ردیف نماز برای پیامبر دوست داشتنی کرد؟
🔹شرح ابن عربی عارف بزرگ جهان اسلام بر شناخت وجود عرفانی زن در آینه حدیث پیامبر
اصولا وقتی در عرفان بحث تجلی صفات خداوند مطرح میشود قابلیت وپذیرش صفات الهی هم مطرح میشودزن استعدادپذیرش صفات الهی را دارد چرا که زیباترین مخلوق عالم است.ابن عربی زن را از اختصاصات محبت پیامبر میداند.خداوند زن را نه از طبع مادی که از طبع الهی زن مورد محبت پیامبر قرار داده است(ابن عربی ترجمه خاجوی باب ۴۶۳ ص ۴۱).دقت نمایید پیامبر نمیفرماید پسندیدم بلکه میفرمایند دوست داشتنی شد.به دیدگاه ابن عربی خداوند تماما در زن که زیباترین مخلوق عالم است تجلی کرده است وزن اینه تمام نمای تجلی الهی است؛عارف با نگاه الهی خود به زن مینگرد و تمام این زیبایی و تجلی را در زن میبیند لذا کرامت این منشور جمال را میفهمد و با او رفتاری بسی کریمانه دارد پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم هم اگاه به انا لله است و هم زن را دوست داشتنی یافت چرا که اصل وجود مرد بود.پس دوست داشتن زنان به خاطر مقام عرفانی زن از اخلاق انبیا است که آگاه ترین بشر به جایگاه زن و خدا شناسی هستند.
منابع :
📌حُبِّب إلیّ من الدنیا ثلاث: النساء، والطیب، و قرة عینی الصلاة». «از دنیای شما برای من سه چیز دوست داشتنی شده است: ۱. زنان، بوی خوش، نور چشم من نماز است منبع : الخصال، ج 2، ص 165
📌«مِنْ اَخلاقِ الانْبیاء حُبُّ النِساء»
«از اخلاق پیامبران دوست داشتن زنان است».منبع :وسائل الشیعه، ج 20، پیشین، باب استحباب حب النساء ... ص 22، حدیث ۲
⏪این تعریف جایگاه زن برای بزرگان دین ماست. حجاب و عفاف نه اجبار زن که بخشی از زیبایی های وجودی این زن است.وقتی زن از این کرامت فاصله میگیرد ،در واقع نمیداندچیزی از زیبایی در زن ناقص میشود که هیچ جبرانی برایش نیست.اگر زن امروز بداند ریشه وجوداش به عنوان یک زن او در کجای اینه عرفان سالکان مشاهده است فریب واژه های من درآوردی حجاب اجباری را نمیخورد و میفهمد چرا زن وحجاب حق الله است.
✍عالیه سادات
@Emam_kh
‼️ شک در خواندن حمد و سوره در حالت ایستاده
🔷 اگر در حالی که ایستاده است شک کند که حمد یا تسبیحات را خوانده یا نه، باید حمد یا تسبیحات را بخواند ولی اگر هنگام گفتن استغفارِ مستحبِ قبل از رکوع شک کند که تسبیحات را خوانده یا نه، لازم نیست آن را بخواند.
📕منبع: رساله نماز و روزه، مسأله ۱۸۸
@Emam_kh