⚫️ دعای روز بیست و دوم ماه رمضان
🔹 اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ واسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین.
🔺 خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت و فرود آر برایم در آن برکاتت را و توفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت ومسکنم ده در آن وسط هاى بهشت اى اجابت کننده خواسته ها ودعاهاى بیچارگان.
@Emam_kh
🟢 امیرالمؤمنین علی(ع) را «که کُشت» و «چه کُشت»؟
🔹 اگر بگوييم على(علیهالسلام) را كه كشت، البته عبدالرحمن بن ملجم. اگر بگوييم على(علیهالسلام) را چه كشت، بايد بگوييم جمود و خشکمغزى و خشكهمقدسى. همينهايى كه آمده بودند على(علیهالسلام) را بكشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند.
🔸واقعاً خيلى تأثرآور است. على(علیهالسلام) به جهالت و نادانى آنها ترحم میكرد، تا آخر هم حقوق آنها را از بيتالمال میداد و به آنها آزادى فكرى میداد.
🔹 ابن ابیالحدید میگوید: اگر میخواهید بفهمید که جمود و جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند. گفتند: ما میخواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم.
📗 شهیدمطهری/اسلام و نيازهای زمان، جلد۱، صفحه۸۰
#ماه_رمضان
@Emam_kh
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام
ما أقَرَّ قَومٌ بِالمُنكَرِ بَينَ أظهُرِهِم لا يُغيِّرونَهُ إلاّ أوشَكَ أن يَعُمَّهُمُ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ بِعِقابٍ مِن عِندِهِ .;
امام صادق عليه السلام
هر گاه مردمى در برابر زشت كاريهايى كه در ميانشان صورت مى گيرد دم فرو بندند و آن را تغيير ندهند، زود باشد كه خداوند عزّ و جلّ كيفر خود را شامل همه آنان سازد.;
بحار الأنوار : 100/78/36 .
سـلام روزتون بخیر و نیکی
طاعات و عبادات و
عزاداری تون قبول حق
امیدوارم
در پناه لطف خدا
و عنایت حضرت علی علیه السلام
روزتون پر از رحمت
دلتون پر از محبت
زندگیتون پراز بركت
لحظه هاتون پراز موفقيت
و عاقبتتون ختم به بخیر باشه
حاجت روا باشید ان شاءالله
روزتون علوی
@Emam_kh
4_721038705925554943.mp3
4.11M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز بیستودوم
✨ﺍﻟﻠّﻬﻢَّ ﺍﻓْﺘَﺢْ ﻟﯽ ﻓﯿﻪِ ﺃﺑﻮﺍﺏَ ﻓَﻀْﻠَﻚَ ﻭﺃﻧـْﺰِﻝ ﻋﻠﯽّ ﻓﯿﻪِ ﺑَﺮَﻛﺎﺗِﻚَ ﻭَﻭَﻓّﻘْﻨﯽ ﻓﯿﻪِ ﻟِﻤﻮﺟِﺒﺎﺕِ ﻣَﺮْﺿﺎﺗِﻚَ ﻭﺍﺳْﻜِﻨّﯽ ﻓﯿﻪِ ﺑُﺤْﺒﻮﺣﺎﺕِ ﺟَﻨّﺎﺗِﻚَ ﯾﺎﻣُﺠﯿﺐَ ﺩَﻋْﻮَﺓِ ﺍﻟﻤُﻀْﻄَﺮّﯾﻦ.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﮕﺸﺎ ﺑﻪ ﺭﻭﯾﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻩ ﺩﺭﻫﺎﻯ ﻓﻀﻠﺖ ﻭﻓﺮﻭﺩ ﺁﺭ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺮﻛﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﻭﺗﻮﻓﯿﻘﻢ ﺩﻩ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻮﺟﺒﺎﺕ ﺧﻮﺷﻨﻮﺩﯾﺖ ﻭﻣﺴﻜﻨﻢ ﺩﻩ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻭﺳﻄﻬﺎﻯ ﺑﻬﺸﺖ ﺍﻯ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎ ﻭﺩﻋﺎﻫﺎﻯ ﺑﯿﭽﺎﺭﮔﺎﻥ.✨
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
@Emam_kh
#اسرار_عبادات
#اسرار_نماز
قسمت سی و پنجم
🔰«مراعات» یکی دیگر از ابواب ریاضت🔰
بنابر آن چه در قسمت قبل بیان شد، سالك مانند طبيب حاذقى بايد نبض خود را در ايّام سلوك بگيرد:
🔸و از روى اقتضاءات احوال و ايّام سلوك با نفس رفتار كند.
🔸و در ايّام اشتعال شهوت كه غرور جوانى است طبيعت را به كلّى منع ننمايد؛ با راههای شرعی، آتش شهوت را فرو بنشاند كه فرو نشاندن شهوت به طريق امر الهى اعانت كامل در سلوك راه حق كند.
⬅️پس ازدواج كند كه از سنن بزرگ الهى است و
1⃣علاوه بر آن كه مبدأ بقاء نوع انسانى است.
2⃣در سلوك راه آخرت نيز تاثیر بسزایی دارد.
♦️ احادیث این بحث♦️
1⃣از اين جهت رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمودند:
«كسى كه تزويج كند، نصف دينش را احراز نموده.»
2⃣و در حديث ديگر است كه «كسى كه دوست دارد ملاقات كند خدا را پاك و پاكيزه، ملاقات كند او را با زوجه.»
3⃣و از رسول اكرم نيز منقول است كه «اكثر اهل آتش عزبها هستند.»
4⃣و در حديث است كه حضرت امير مؤمنان سلام اللّه عليه فرمودند: «جماعتى از اصحاب بر خود حرام كردند زنها را و افطار در روز و خواب در شب را. امّ سلمه خبر داد به حضرت رسول اكرم. آن سرور تشريف آوردند نزد آنها فرمودند: آيا شما اعراض مىكنيد از زنها؟ همانا من نزد زنها مىروم و روز تناول مىكنم و شب خواب مىروم، و كسى كه از سنّت من اعراض كند از من نيست و خداى تعالى فرو فرستاد: لا تُحَرِّمُوا طَيِّباتِ ما احَلَّ اللَّه لَكُمْ وَ لا تَعْتَدُوا انَّ اللَّه لا يُحِبُّ الْمُعْتَدينَ، وَ كُلُوا مِمّا رَزَقَكُمُ اللَّه حَلالاً طَيِّباً وَ اتَّقُوا اللَّه الَّذى انْتُمْ بِهِ مُؤمِنُون. «آنچه را كه خدا بر شما حلال فرموده حرام مكنيد و ستم مكنيد كه خدا ستمكاران را دوست نمىدارد. و بخوريد از آنچه خدا روزى شما كرده حلال و پاكيزه و از خدا بپرهيزيد، خدايى كه شما به او ايمان آوردهايد.» (مائده- 87)
⏪بالجمله، بر سالك راه آخرت «مراعات» احوال ادبار و اقبال نفس لازم است:
🔹و چنانچه از حظوظ نبايد مطلقا جلوگيرى كند كه منشأ مفاسد عظيم است.
🔹نبايد در سلوك از جهت عبادات و رياضت های عملي به نفس سخت گيرى كند و آن را در تحت فشار قرار دهد، خصوصا در ايّام جوانى و ابتدا سلوك كه آن نيز منشأ انضجار و تنفّر نفس شود و گاه شود كه انسان را از ذكر حقّ منصرف كند.
#حضرت_امام_خمینی_ره
تیتر یک معنادار سایت رهبر انقلاب:
خط خوارج امروز هم هست
این سایت در بخشی از بازخوانی سخنرانی شب قدر سال ۵۸ رهبر انقلاب آورده است:
...ابنملجم یکى از خوارج است و چند ویژگى دارد: اوّلاً بظاهر مسلمان است، آن هم مسلمان بسیار متعبّدى که قرآن را هم از بَر و بخوبى میخوانَد و خیلى هم در اسلامِ خود متعصّب و پایبند است؛ ویژگى دومّش این است که هیچ کس را قبول ندارد، حتّى على را! على را هم مسلمان نمیداند! او معتقد است که على سازشکار است...
آیا انگیزهى واقعى او هم دفاع از اسلام است؟ تردید باید داشت، امّا ظاهراً به نام اسلام بزرگترینِ مسلمانها را متّهم به سازشکارى میکند، متّهم به ارتجاع میکند؛ چون على را مرتجع میداند، پس خود مدّعىِ ترقّىخواهى و انقلابیگری است.
خوارج نهروان یک چنین گره مشکل و معضلى بودند در زمان على، و این خط همیشه باقى است و امروز هم هست. در تمام دورانهاى صدر اوّل اسلام تا قرن دوّم و سوّم که ردّ پاى خوارج پیدا است، آنها را با همین چهره، با همین نما، مىبینیم؛ با ادّعاى اسلام، با متّهم کردن فرزندان راستین اسلام، با دشمنى کردن با مغزها و لُبهاى اسلام و قرآن...
@Emam_kh