═✧❁﷽❁✧═
#انکار_حقایق
1️⃣ ابن عباس می گوید:
♦️ « نظر النبي (ص) إلي فقال : يا علي أنت سيد في الدنيا سيد في الآخرة حبيبك حبيبي و حبيبي حبيب الله و عدوك عدوي و عدوي عدو الله و الويل لمن أبغضك بعدي »
✍️ رسول خدا (ص) به علی (ع) نگریست و گفت: یا علی! تو سرور در دنیا و سرور در آخرت هستی! دوست تو، دوست من و دوست من، دوست خداوند است. دشمن تو، دشمن من و دشمن من، دشمن خداوند است. وای بر کسی که بعد از من از تو بغض داشته باشد.
2️⃣ ابن مَعین از بزرگ ترین علمای رجال اهل سنت است. او با شنیدن این حدیث در صدد طعن بر آن آمد و گفت:
♦️«... أين هذا الكذاب النيسابوري الذي يذكر عن عبد الرزاق هذا الحديث...»
✍️ این کذاب نیشابوری که این حدیث را از عبدالرزاق روایت کرده است کجاست؟
3️⃣ ابوالازهر نیشابوری از جای برخواست و گفت: آن مرد من هستم! ابن معین شرمنده شد و او را نزد خود برد و اکرام نمود. ابوالازهر ماجرای شنیدن این روایت را از عبدالرزاق برای او تعریف کرد! ابن معین از او معذرت خواهی نمود.
4️⃣ ابوالازهر نیشابوری فردی کاملا ثقه و مورد اعتماد است. تمام روایان این حدیث از بزرگان اهل سنت هستند.
5️⃣ اگر کسی اندکی در این حدیث تفکر کند، حقانیت اهل بیت (ع) و جهنمی بودن دشمنان آنها، برای او روشن خواهد شد. به همین دلیل بوده که امثال یحیی بن معین و ذهبی با ناصبی گری در صدد انکار حقایق و روایات قطعی حقانیت امیرالمومنین (ع) برآمده اند!
✅ با وجود دشمنی های آشکار علمای رجال اهل سنت با حقایق، آیا می توان به نظرات آنها در رد فضائل اهل بیت (ع) اعتماد کرد؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
May 11
═✧❁﷽❁✧═
#اهل_ضدیت_با_سنت
1⃣ تمسک به قرآن کریم در اعتقادات و احکام، از مهم ترین مبانی فکری همه مسلمانان است.
2⃣ در کنار تمسک به قرآن، تمسک به سنت رسول الله (ص) نیز از اساسی ترین پایه های فکری مسلمین است.
3⃣ خداوند در قرآن بارها دستور به #اطاعت بی چون چرا از رسول الله (ص) داده است. او را #اسوه و الگوی همگان قرار داده است.
4⃣ اطاعت از پیامبر (ص) و الگو بودن او در گرو شناخت صحیح گفتار و رفتار و سیره ایشان است. این شناخت مستلزم نقل و گزارش آن است. اگر گفتار و کردار ایشان برای ما گزارش نشود، چگونه او را الگوی خود قرار دهیم و از دستورات او پیروی کنیم؟؟
5⃣ با تاسف بسیار خلیفه دوم از نقل گفتار و کردار رسول خدا (ص) به شدت جلو گیری می کرد. او می گفت: فقط قرآن برای مردم بخوانید و《 اقلّوا الروایهَ عن رسول الله ص》تا می توانید از دسول خدا کمتر حدیث نقل کنید!!
✅ نقل حدیث پیامبر (ص) چه ضرری متوجه دستگاه خلافت داشت؟ چرا آنها مخالف اطاعت از رسول الله (ص) و الگو بودن او هستند؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#حیاء
1️⃣ یکی از مهمترین فضایل اخلاقی حیاء است. حیاء از ریشه های ایمان است که باعث ارزشمند و زیبا شدن انسان می شود.
2️⃣ رعایت حیای الهی از سنت های پیامبران الهی است. رسول خدا (ص) از عروس در حجله با حیاتر بود. او هیچ گاه کلام زشت بر زبانش جاری نکرد.
3️⃣ یکی از مصادیق رعایت حیاء، کنترل زبان است. از نظر فقه اسلامی گفتن کلمات زشت جنسی حرام است. هر گونه فحاشی نشان از بی حیایی انسان دارد. قباحت بی حیایی درباره اشخاصی که دارای جایگاه بالای دینی و اجتماعی هستند شدید تر است.
4️⃣ با کمال تاسف در بسیاری از روایات اهل سنت آمده است که عایشه در برابر نامحرمان به راحتی کلمات زشت جنسی را به زبان جاری می کرد. (تصویر بالا)
5️⃣ البته باید گفت که به احتمالا دستگاه جعل حدیث بنی امیه با هدف ضربه زدن به آبروی رسول خدا (ص) این احادیث را جعل کرده است.
✅ آیا این احادیث و این صحابه قابلیت این را دارند که کسی دین و اخلاق خود را از آنها اخذ کند؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوری_چشم_وهابیت 🔷عاشقانه خواننده اهل سنت با امام رضا علیه السلام ✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
meshkini-emam-javad.mp3
896.1K
◾️السلام علیک یا جواد الائمه علیه السلام
◾️شهادت جانسوز امام جواد (ع) را محضر امام زمان(ع)، و همه کسانی که دل در گرو اهل بیت(ع) دارند تسلیت عرض می کنیم.
🎧عنایت حضرتشون به یک جوان از زبان آیت الله مشکینی(ره)
#پیشنهاد_ویژه_دانلود
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#بدعت_سه_طلاق
1️⃣ یکی از حساس ترین احکام اسلام، مسائل خانواده و روابط ناشی از ازدواج است. ازدواج و طلاق نقش اساسی در شکل گیری این روابط دارد.
2️⃣ هر گونه تغییر و بدعت در احکام مرتبط با خانواده و ازدواج و طلاق اثر مستقیم حلال زادگی و قوانین ارث و ... دارد. مثلا تصور کنید کسی قائل باشد با زنی که شوهر دارد،ازدواج کردن جایز است! یا مثلا انسان بتواند با محارم خویش نکاح کند و ... .
3️⃣ بر اساس روایات های قطعی، در زمان رسول خدا ص و ابوبکر و چند سال از خلافت عمر، اگر کسی زن خویش را سه طلاقه می کرد، یک طلاق محسوب می شد و مرد دوباره بدون هیچ مشکلی(محلّل: ازدواج زن طلاق داده شده با مرد دیگر) می توانست رجوع کند و با همسر خود زندگی خویش را ادامه دهد.(حدیث فوق در صحیح مسلم)
4️⃣ در زمان عمر بدعت زشتی ایجاد شد که سه طلاقه و لو در یک مجلس، سه طلاق حساب شد! لذا مردی که هر چند از روی ناراحتی و ... زنش را سه طلاقه می کرد دیگر حق رجوع به همسر خویش را ندارد! و اگر این زن و مرد بخواهند دوباره به زندگی عادی برگردند، زن باید با یک مرد دیگر همبستر شود.
5️⃣ این بدعت خلیفه دوم بر خلاف سنت قطعی رسول خدا ص است. بسیاری از روابط نسبی و سببی و ... دچار اختلال شده است. زنی که شرعا همسر دیگری می تواند باشد به غلط بر او حرام شده است.
✅ مذهبی که در حساس ترین احکام مرتبط با زندگی یک مسلمان دچار تغییر و بدعت شده است قابل اعتماد و تبعیت است؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
"#معناشناسی_مولا
1️⃣ کلمه «مولا» در زبان عربی مشترک معنوی است. مشترک معنوی مفهومی کلی است که قابلیت انطباق بر مصادیق متعدد دارد که هر کدام از آنها در جمله با قرائن معین می شود.
2️⃣ استعمال مشترک معنوی در زبان عربی بسیار فراوان است. کلماتی مثل: وجود، امر، امّ،تملیک، طهارت و ... مشترک معنوی هستند.
3️⃣ استعمال «مولا» در معنی صاحب اختیار و حاکم و ولی امر بسیار شایع و متداول است. برای مثال توییت یکی از مقامات بلند پایه سعودی نسبت به پادشاه منفور عربستان را ملاحظه کنید:
♦️ «... تأجیل الزیارة الی ما بعد خروج #مولای خادم الحرمین الشریفین...»
🔸 در این جمله کلمه «مولا» به پادشاه خونخوار سعودی اطلاق شده است.
4️⃣ در فراز متواتر حدیث «من کنت مولاه فعلی مولاه» کلمه «مولا» به دلیل وجود قرائن متعدد لفظی و مقامی و عقلی در معنی صاحب اختیار و حاکم و ولی امر به کار رفته است. برای مطالعه بیشتر به«دلائل الصدق لنهج الحق، ج4، ص: 333» مراجعه کنید!
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔@Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#فاروق
1️⃣ یکی از القابی که اهل سنت با تمام افتخار نسبت به خلیفه دوم به کار می برند لقب «فاروق» است. فاروق به معنی جدا کننده است.
2️⃣ در منابع معتبر تاریخی اهل سنت همانند تاریخ طبری آمده است که:
♦️ «... أن أهل الكتاب كانوا أول من قال لعمر الفاروق وكان المسلمون يأثرون ذلك من قولهم ولم يبلغنا أن رسول الله صلى الله عليه و سلم ذكر من ذلك شيئا...»
🔷 همانا اهل کتاب( بر اساس قرائن دیگر یهود) اولین کسانی بودند که به عمر #فاروق گفتند! سپس مسلمانان از اهل کتاب پیروی کردند. و از رسول خدا ص هیچ اثری در این باره نرسیده است.(تصویر بالا)
3️⃣ این در حالی است که در روایت های متعدد در کتب اهل سنت آمده است:
❇️ «... ستكون من بعدي فتنة فإذا كان ذلك فالزموا علي بن أبي طالب فإنه أول من يراني وأول من يصافحني يوم القيامة وهو معي في السماء الأعلى وهو الفاروق بين الحق والباطل »
📚معرفه الصحابه; ابي نعيم اصفهاني;ج 20; ص 493
الاستیعاب فی معرفه الاصحاب; ابن عبدالبر; ج2; ص 61
🔷 ابوذر غفاری رضوان الله علیه می گوید: رسول الله (ص) فرمود: «پس از من فتنهاى رخ خواهد داد هر گاه چنين شد جانب على (ع) را داشته باشيد؛ زيرا او اولین کسی که در روز قیامت با من مصافحه می کند و در عالم بالاتر با من است و او فاروق بين حق و باطل است.»
✅ آیا انصاف است به تبعیت از یهود و نصاری به خلیفه دوم فاروق گفته شود ولی با کنار زدن روایت های متعدد رسول خدا (ص) از گفتن فاروق به امیر المومنین ع دوری کرد؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔@Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#الگوی-ناکارآمد
1⃣ یکی از تلخ ترین حوادث صدر اسلام حکومت یزید پلید است. یکی از جنایات او حمله به شهر مدینه است.
2⃣ صحابه و بزرگان مدینه با مشاهده کفر و فسق علنی یزید با او مقابله کردند. در این میان عبدالله بن عمر با آنها مخالفت کرد و بیعت خود را با یزید ادامه داد.
3⃣ او برای توجیه عدم مقابله با یزید به روایت زیر از رسول خدا(ص) استناد کرد:
🔹 در روز قیامت برای پیمان شکن علامتی نهاده می شود و گفته می شود: این خیانت و پیمان شکنی فلانی است.
از بزرگ ترین خیانت ها - بعد از شرک به خداوند - آن است که فردی با دیگری بر اساس بیعت خداوند و رسول الله (ص) پیمان بندد و سپس آن را نقض کند.
5⃣ عبدالله بن عمر به اهل مدینه نسبت به برکناری یزید هشدار داد و آن را تجاوز از حدود و اسرف نامید!!
⛔️ آیا بیعت با فرد فاسد و گمراهی همانند یزید مورد رضایت خداوند و رسول الله (ص) است؟
⛔️ با در نظر گرفتن حدیث فوق; اهل سنت چه پاسخی برای پیمان شکنی طلحه و زبیر و ... دارند؟ آیا آنها را جزء خائنین در روز قیامت می دانند؟ یا اینکه این حدیث را مخصوص دشمنان یزید پلید می دانند؟
✅ آیا افرادی مثل عبدالله بن عمر که با دریافت رشوه با یزید بیعت کرد و در مقابل با امیرالمومنین (ع) بیعت نکرد; می توانند الگوی مناسبی برای دینداری باشند؟ آیا پذیرش یک سگ باز شراب خوار به عنوان خلیفه رسول الله (ص) اسراف و تعدی از حدود نیست؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔@Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#خواب-زده-ها
1⃣ یکی از فضائل قطعی و بی نظیر اهل بیت (ع) مباهله است. خداوند در آیه 61 سوره آل عمران بدان پرداخته است. و به رسول خدا (ص) دستور داده تا زنان ( نه همسران) و فرزندان و جان خودش را برای اثبات حقانیت اسلام به مباهله ببرد
2⃣ علمای اهل سنت تصریح به متواتر بودن اسناد مباهله درباره اهل نموده اند. حاکم نیشابوری در "معرفة علوم الحدیث; ص 220" به این مطلب اشاره کرده است.
3⃣ کتاب صحیح بخاری با آنکه معتبرترین کتاب روایی اهل سنت است; هیچ اشاره ای به این فضیلت اهل بیت (ع) نکرده است. در عوض یک فضیلت دروغین برای یکی از دشمنان و خائنان به نام ابوعبیدة بن جراح نموده است.
4⃣ جناب بخاری برای فضیلت تراشی به نفع عائشه; ماجرای جعلی و دروغ افک را بیش از 19بار آن هم در چندین صفحه ذکر می کند ولی هیچ اشاره ای به احادیث متواتر مباهله در شأن عترت رسول خدا( ص) نمی کند!
✅ مگر پیامبر خدا (ص) دستور و توصیه فراوان به مسلمانان درباره عترت خویش نکرد؟؟ آیا این سانسورها و گزینش های هدفدار عمل به آن دستورات است یا دشمنی و ناصبی گری؟؟
⛔️ چرا برخی خود را به #خواب می زنند؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔@Emamat110u