هدایت شده از دانشگاه امامت
═✧❁﷽❁✧═
#مناظره
✍️ ساعت حدود 9 شب بود. وارد مسجد شدم. مسجد شلوغ بود. مولوی خالد با صدای قشنگی #نماز_تراویح می خوند! منم رفتم فیض بردم . ولی از هم اتاقی خودم _ که شیعه بود_ حرف هایی شنیده بودم ... .
👨🎓 مهندس: حاج آقا چرا نمیشه نماز صبح را چهار رکعت خوند؟ صبح ها سرحال تر هستیم که!
👳🏻♂️ مولوی خالد: آقای مهندس احکام عبادی که دست من و شما نیست که هر وقت حال داشتیم بیشتر بخونیم. باید گوش به فرمان خدا و رسول الله ص باشیم.
👨🎓: یعنی اصلا امکان نداره احکام تغییر کنه؟ مثلا یه زمانی بیاد روزه نگیریم یا نماز های روزانه را یک جا بخونیم راحت بشیم؟
👳🏻♂️: نه عزیزم. احکام عبادی اسلام مثل روزه و حج و ... تغییر ناپذیر هستند تا قیامت عوض نمیشن. هیچ کس نمی تواند نماز و روزه و عبادت جدید اختراع کنه. عبادت جدید بدعت هستش و همه بدعت گذار ها جهنمی هستن چون رسول الله ص گفته: کل بدعة فی النار!
👉http://up44.ir/xgqpi5c1👈
👨🎓: تو دانشگاه هم اتاقی من _مهندس علوی_ یک بار بهم گفت که نماز تراویح زمان رسول خدا ص نبوده! خلیفه دوم حضرت عمر رض اختراعش کرد! درسته؟
👳🏻♂️: آره خلیفه دوم رض دید که نماز گزارها در مسجد پراکنده هستن آنها را ملزم کرد نماز های مستحبی ماه رمضان را به جماعت بخونن. کار خوبی بود! هم نشاط نماز بیشتر میشه هم منظم.
👉http://up44.ir/58nxx4qd👈
👨🎓: مگه نگفتین احکام عبادی اسلام دست ما نیست که تغییرش بدیم؟ خب منم الان میخوام نماز صبح را 4 رکعت بخونم چون نشاط دارم! نماز های یومیه را هم یک جا میخونم چون منظم تر هست.
👳🏻♂️: پسر جان خودت را با خلیفه دوم- آن صحابه بزرگ- مقایسه نکن! آنها آگاه تر به احکام اسلام از من و شما هستن!
👨🎓: یعنی چی؟ خود خلیفه دوم اقرار کرده که جماعت خوندن تراویح بدعت هست و زمان رسول الله ص نبوده. تازه مهندس علوی بهم می گفت که خلیفه دوم حکم ساده تیمم را هم بلد نبود! من مهندس و نخبه جامعه هستم تازه حافظ قرآن هم شدم امسال! چرا عمر بتونه تغییر بده من نتونم؟
👳🏻♂️: (صداش بالا رفته بود و بقیه هم داشتن بحث ما را گوش میدادن) مهندس جان! روایت های ما میگن رسول الله روز های آخر در مسجد معتکف بود و مردم باهاش نماز می خوندن و عبادت می کردن!
👨🎓: جایی آمده رسول الله ص گفته باشه نماز تراویح را به جماعت بخونین؟ خود خلیفه دوم گفته صحابه در مسجد نماز تراویح را فردا و پراکنده می خوندن! صد ها صحابه یعنی خبر نداشتن که تراویح را به جماعت بخونن بهتر است؟ بعلاوه مهندس علوی می گفت حتی علمای بزرگ شما گفتن که جماعت نماز تراویح اصلا در زمان رسول الله ص و خلیفه اول رض نبودش. حاج آقا ببین! اینم سند تو گوشی سیو کردم:
🔸 (قال عمر نعم البدعة هذه)، سماها بدعة لانه صلى اللّه عليه وآله وسلم لم يسن لهم الاجتماع لها، ولا كانت في زمن الصدّيق، ولا أول الليل، ولا كل ليلة، ولا هذا العدد»
🔸 (عمر گفت چه بدعت نیکویی است این!) عمر (جماعت خواندن تراویح را) بدعت نامید زیرا رسول الله ص به جماعت خواندن آن را سنت نکرد و این جماعت در زمان ابوبکر نیز نبود! نه در اول شب و نه در همه شب نیز نبود. و نه این تعداد رکعات!
👉http://up44.ir/5cvgwod8👈
👳🏻♂️: این مطلب را باید بررسی کنم... .
👨🎓راستی یادم رفت بهتون بگم. من دانشجوی مهندسی دانشگاه شریف هستم.بعد یک ماه، تو دانشکده بودم ساعت ده صبح پیامک از مولوی خالد به گوشیم آمد:
📩 مهندس یک ماه هست دارم فکر میکنم! کلا بهم ریختم. هر چقد از اساتیدمون سوال کردم فایده نداشت. حرف شما منطقی و صحیح هست. عمر بدعت ایجاد کرده... . برام خیلی سوالات دیگه هم ایجاد شده. شماره مهندس علوی را میخواستم برای تحقیق ... .
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
💠عایشه: پیامبر در رمضان جز ۱۱ رکعت نماز تهجد نماز مستحبی دیگر نداشتند!!
⁉️اهل سنت #نماز_تراویح را از کجا آوردهاید؟
📚ترجمه صحیح مسلم-كتاب صلاة المسافرين وقصرها-باب صلاة الليل
📡「 مجموعه علمیـ تحقیقاتی دانشگاه امامت」
➢•| @Emamat110u
🌐 https://eitaa.com/joinchat/29491317Cc099f53892
❥✦༅✿༅✦❥═༅༅═┅──
#متن_شبهه_وهابی
سوال:علت نبود حتی یک نص صریح از ائمه ویا حداقل ازامام زمان در مورد حکم خمس در دوران غیبت چیست؟
🔔بالفرض میگویم امامان قبل فراموش کردن و مشغول کارهای دیگر بودن وامام زمان هم به علت ترس از جانش نتوانست حکم این مسئله مهم را بگوید ولی چرا نواب اربعه که بزعم شیعه با امام زمان در ارتباط بودند این سوال رو نپرسیدن ؟!
📢درحالیکه در این مورد اختلافات زیادی بین امامیه هست و همین اختلاف و نبود یک نص از یکی از امامان سبب حیرت و اختلاف شدید بین علمای شیعه شده!!!
🔺🔻حال شاید کسی بگوید چه کسی گفته اختلاف هست ویا نص نیست برعکس نص هست زیاد هم هست !!!
🔺🔻میگوییم چنین کلامی را فردی میگوید که جاهل به کتب امامیه و اقوال علمای خود باشد
صرفا برای نمونه کلام دوتن از علمای امامیه رو نقل میکنم
🔷شیخ مفید میگوید
... اختلاف اصحاب ما در این باب به سبب نبودن الفاظ صریح در آن است که معمولًا بدان توسّل میجوییم» (کتاب مقنعه، ص 285).
🔷علی ال محسن از علمای دیگر شیعه پس از نقل سخن مفید میگوید
.. اختلاف اقوال پیرامون هزینه کردن خمس مستقیماً پس از غیبت کبری پدید آمده است،👈 زیرا مسأله، نو ظهور بوده است 👈و پیرامون آن نصّی وجود نداشته👉 که بدان مراجعه شود.👉
(الردالوجیز علی کتاب لله ثم للتاریخ ج: 1 ص: 180)
🔴پس همچنان منتظر هستیم که پاسخ این دو سوال ما داده شود ان شاء الله که همانند امام زمان که در غیبت رفته و پیروان خود را منتظر گذاشته ما رو منتظر نگذارند
دانشگاه امامت
#متن_شبهه_وهابی سوال:علت نبود حتی یک نص صریح از ائمه ویا حداقل ازامام زمان در مورد حکم خمس در دورا
❁﷽❁✧
✍️ پاسخ به سوال مرتبط با خمس
1️⃣ «اصل وجوب پرداخت خمس» یکی از احکامی است که فقهای شیعه و اهل سنت، در مورد آن اتفاق نظر دارند. علاوه بر روایات قطعی، مستند و نص فقها، آیه 41 سوره انفال است:
📚الموسوعة الفقهية الكويتية، ج20، ص 12
📚المقنعة (للشيخ المفيد)؛ ص: 276
2️⃣ بعد از وفات رسول خدا (ص) و شکل گیری بلوای سقیفه و روی کار آمدن خلفائی که نسبت به ساده ترین احکام مثل نماز، تیمم و ... آگاهی نداشتند، اختلاف و گمراهی، دامن همه مسلمین را گرفت! مسلمانان در بسیاری از امور دینی _ از مباحث توحیدی و اعتقادی تا فروعات فقهی_ اختلاف کردند. یکی از اختلافات فقهی مرتبط با مساله خمس، نوع مصرف آن است که حداقل 5 قول و نظر متفاوت، میان فقهای اهل سنت است. این اختلاف فرعی فقهی در میان علمای شیعه نیز وجود دارد:
📚 الموسوعة الفقهية الكويتية، ج20، ص 13
⏹ سبب و علت اختلاف در مصرف خمس امری روشن و بدیهی است. چون:
اولا: ابوبکر و عمر، بر خلاف نصوص قطعی قرآنی و نبوی، فدک و حق خمس حضرت زهرا (س) و ذوی القربی را غصب کردند. هر نوع نقل روایت های مرتبط با حقانیت اهل بیت (ع) و مخالفت با شیخین، جرمی بزرگ بود که به قیمت جان و تاراج ناموس و اموال آن شخص ختم می شد.
ثانیا: دشمنان شیعه همانند بنی امیه و بنی عباس، به جهت محروم کردن ائمه (ع) از پشتیبانی مالی خود، به اسم آن حضرات روایت های دروغین بسیاری جعل کردند. این روایات فراوان دروغین باعث ایجاد شبهه در میان برخی از شیعیان در زمان غیبت شده بود که با مراجعه به فقهای عادل، این مشکل برطرف شده است و هر مکلفی به وظیفه خود عمل می کند.
ثالثا: از نتایج روشن حکومت سقیفه آن است که همواره جان، مال، ناموس خاندان پیامبر(ص) از سوی خلفای غاصب مورد تهدید و تعرض بوده است. این بزرگ ترین طعن و عیب بر مذهب پوشالی اهل سقیفه است نه اهل بیت (ع). آیا برای جوانان اهل سنت سوال نمی شود که چرا همه عترت پیامبر خدا (ص) توسط خلفای منتخب آنها_ مثل عمر، یزید، معاویه، متوکل و ... _ به قتل و شهادت رسیده اند؟
✅ در آخر می گوییم: پاسخ سوال شما بسیار روشن است. اگر شما پیرو ثقلین _ قرآن و عترت رسول خدا (ص)_ باشید، هیچ گاه گمراه نمی شوید! چرا دین و مذهب خود را از یک فرد یهودی می گیرید؟ در نظر ابن ابی شیبه، استاد امام بخاری و از بزرگ ترین محدثان و علمای اهل سنت، #ابوحنیفه_یهودی بوده است:
🔹 «... حدثنا طريف بن عبد الله قال سمعت بن أبي شيبة وذكر أبا حنيفة فقال أراه كان يهوديا»
🔺طریف بن عبدالله می گوید: از ابن ابی شیبه شنیدم که وقتی سخن از #ابوحنیفة شد گفت: معتقد هستم او #یهودی است!
📚خطیب بغدادی، أحمد بن علي أبو بكر، تاريخ بغداد، ج13، ص 441
✍️ #یهودی_بودن #ابوحنیفه در نظر استاد اعظم بخاری!😉منتظر پاسخ هستیم!
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
هدایت شده از دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
═✧❁﷽❁✧═
✍️ تنبیهات شیخ سعید فوده حول کتب ابن تیمیة الحرانی
❁دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق✧❁
🆔@Dalaaelossedgh110
✧❁﷽❁✧
#بدعت_تراویح
✍️ محمد بن عبدالباقی الزرقانی (از فقهای نامدار مالکی مذهب _ متوفای 1122 هجری قمری) در شرح خود بر کتاب "الموطاء مالک بن انس" می نویسد:
🔸 فسماها بدعة لأنه صلی الله علیه وسلم لم یسن الاجتماع لها ولا کانت فی زمان الصدیق وهو لغة ما أحدث علی غیر مثال سبق وتطلق شرعا علی مقابل السنة وهی ما لم یکن فی عهده صلی الله علیه وسلم
🔺 عمربن الخطاب آن را #بدعت نامید، چرا که پیامبر (صلی الله علیه و آله) به جماعت خواندن آن را تاسیس نکرده بود، در زمان ابوبکر نیز سابقه نداشته است
🔺 لغت بدعت به معنای چیزی است که سابقه نداشته و از نظر شرعی بر چیزی اطلاق می شود که در مقابل سنت و چیزهایی است که در زمان پیامبر (صل الله علیه و آله) وجود نداشته است
📚 شرح الزرقانی علی موطأ الإمام مالک.ج1 ص214.ط بالمطبعة الخیریة
https://modafeemamat.blog.ir/
▪️دل گفت مرا علم لدنی هوس است
▪️تعلیمم کن اگر تو را دسترس است
▪️گفتم که الف، گفت دگر هیچ مگو
▪️در خانه اگر کس است یک حرف بس است
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
May 11
هدایت شده از دانشگاه امامت
✧❁﷽❁✧
#سانسورچی
1️⃣ بر اساس آمار در صحیح بخاری بیش از 1015 بار اسم عائشه دختر ابوبکر ذکر شده که در این میان حدود 40 بار به حیض و جنب بودن عائشه اشاره شده است.
2️⃣ در مقابل در صحیح بخاری فقط 69 بار اسم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ذکر شده است. در این کتاب تلاش فراوان به جهت سانسور مقامات و فضائل آنحضرت شده است. برای مثال:
⏺ روایت بدون سانسور در تفسیر ثعلبی:
🔸«... عن شعبة عن عمرو بن مرّة عن أبي موسى قال : قال رسول اللّه صلى الله عليه وسلم: كمل من الرجال كثير ، ولم يكمل من النساء إلاّ أربع : آسية بنت مُزاحم امرأة فرعون ، ومريم أبنة عمران ، وخديجة بنت خويلد ، وفاطمة بنت محمد ، وفضل عائشة على النّساء كفضل الثريد على سائر الطعام »
📚 تفسیر ثعلبی؛ ج 9 ص 353
⏺ روایت سانسور شده در صحیح بخاری:
🔸«... عن شعبة عن عمرو بن مرة عن مرة الهمذاني عن أبي موسى رضي الله عنه قال: قال رسول الله صلى الله عليه و سلم: كمل من الرجال كثير ولم يكمل من النساء إلا آسية امرأة فرعون ومريم بنت عمران وإن فضل عائشة على النساء كفضل الثريد على سائر الطعام »
📚 صحیح بخاری،فضائل الصحابة، باب فضل عائشة، شماره حدیث3769
⏹ با مقایسه دو سند فوق روشن می شود که نام حضرت خدیجه و حضرت فاطمه (سلام الله علیهما)، از لیست زنانی که به بالاترین درجات و قرب الهی رسیده اند، حذف شده است.
✅ حذف فضائل قطعی حضرت فاطمه و خدیجه (سلام الله علیهما) و ذکر فضیلت آبگوشتی برای عائشة، نشانگر رویکرد خاص بخاری و تابعین او، در دشمنی با اهل بیت (علیهم السلام) است.
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
May 11
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❁﷽❁
⏺ یا حسن علیه السلام
✅ بسیار جذاب و دلنشین
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
هدایت شده از دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
═✧❁﷽❁✧═
✍ احمد بن حنبل رای ربه فی المنام😳😂😕
❁دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق✧❁
🆔@Dalaaelossedgh110
❁﷽❁
✍️ اهل بیت علیهم السلام سروران بهشت
1️⃣ روایت زیر در صحیح ترمذی وارد شده است و از نظر بسیاری از علمای رجال اهل سنت همانند ترمذی و البانی صحیح می باشد:
« 3781 - حدثنا عبد الله بن عبد الرحمن و إسحق بن منصور قالا أخبرنا محمد بن يوسف عن إسرائيل بن ميسرة بن حبيب عن المنهال بن عمرو عن زر بن حبيش عن حذيفة قال : سألتني أمي متي عهدك تعني بالنبي صلى الله عليه و سلم فقلت ما لي به عهد منذ كذا وكذا فنالت مني فقلت لها دعيني آتي النبي صلى الله عليه و سلم فأصلي معه المغرب وأسأله أن يستغفر لي ولك فأتيت النبي صلى الله عليه و سلم فصليت معه المغرب فصلى حتى صلى العشاء ثم انفتل فتبعته فسمع صوتي فقال من هذا حذيفة ؟ قلت نعم قال ما حاجتك غفر الله لك ولأمك قال إن هذا ملك لم ينزل الأرض قط قبل هذه الليلة استأذن ربه أن يسلم علي ويبشرني بأن فاطمة سيدة نساء أهل الجنة وأن الحسن والحسين سيدا شباب أهل الجنة
قال هذا حديث حسن غريب من هذا الوجه لا نعرفه إلا من حديث إسرائيل. قال الشيخ الألباني : صحيح»
🔸«... زر بن حبیش از حذیفة روایت می کند: مادرم از من پرسید: از چه مدتی است خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله نرسیده ای؟ گفتم: مدت زیادی است که محضر ایشان نرسیده ام![مادرم از دست من ناراحت شد] و از من دلگیر شد. به مادرم گفتم: مرا واگذار نزد پیامبر خدا صلی الله علیه و آله بروم و نماز مغرب را با او به جا بیاورم و از او بخواهم برای من و شما درخواست بخشش نماید.
نزد نبیّ خدا صلی الله علیه و آله آمدم و نماز مغرب را با او خواندم و رسول الله صلی الله علیه و آله نماز [مستحبی] خواند تا زمانی که نماز عشاء را نیز به جای آورد و سپس [از اقامه نماز خواندن] منصرف شد. من به دنبال ایشان رفتم. آن حضرت صدای مرا شنید و گفت: این چه کسی است؟ آیا حذیفة است؟ گفتم بله! فرمود: حاجت تو چیست؟ خداوند و مادرت را مورد مغفرت قرار دهد.
فرمود: همان این فرشته ای است که تا کنون هیچگاه، قبل از امشب، به زمین نازل نشده است. او از خداوند اذن گرفته است که بر من سلام بفرستد و مرا بشارت دهد که همانا فاطمه سلام الله علیها سید و سرور زنان اهل بهشت است و همانا حسن و حسین علیهما السلام سید و سرور جوانان اهل بهشت هستند.»
📚 ترمذي سلمي، محمد بن عيسى أبو عيسى، الجامع الصحيح سنن الترمذي، ج5، ص: 660، دار إحياء التراث العربي – بيروت، تحقيق: أحمد محمد شاكر، 5 جلد
⏺ لینک تصویر سند:
http://up44.ir/bzgyiw3z
◀️ به تصویر سند در زیر مراجعه کنید
2️⃣ خانه رسول الله صلی الله علیه و آله و حضرت زهرا سلام الله علیها محل رفت و آمد دائمی ملائکه عرشی بود! در شبی فرشته ای از عرش از خداوند اجازه گرفت تا به شرف سلام دادن به اهل بیت علیهم السلام برسد! فرشته الهی سلام خویش را به پیامبر خدا صلی الله علیه و آله رسانده و اخبار غیبی را خدمت ایشان عرضه نمود.
3️⃣ اخبار غیبی بشارت های الهی برای خاندان رسول الله صلی الله علیه و آله است: «فاطمة سيدة نساء أهل الجنة وأن الحسن والحسين سيدا شباب أهل الجنة» فاطمه سلام الله علیها سروان اهل بهشت می باشد و حسن و حسین علیهما السلام سرور جوانان اهل بهشت هستند.
4️⃣ آیا سزاوار است موجوداتی عرشی که سروران عوالم غیبی و ملکوتی هستند را ترک نموده از افراد دیگر که در گناه و ظلمات غوطه ور هستند، پیروی نمود؟
┄┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┅┄
🆔 @Emamat110u