https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
۱. واقعهی غدیر به این معنی است که دینیبودن «حکم» (قانون)، شرط کافی برای دینیبودن «حکومت» نیست، بلکه «حاکم» (مجری) نیز باید از سوی خدا تعیین (نصب) شود.
۲. هرچه از این دو شرط ضروری، فاصله گرفته شود(فرسایش ایدئولوژیک)، به «سکولاریسم» نزدیک شدهایم.
۳. استحاله و زوال «هویت سیاسی»، اغلب تدریجی است.
،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
فقیه نیز از طرف امام معصوم، «نصب عام» شده و خبرگان، فقط کاشف از ارادهی امام معصوم هستند. ازاینرو، او ولایت دارد نه وکالت. به باور امام خمینی:
«مجلس خبرگان میخواهند تصویب کنند آن چیزی را که خدای تبارک و تعالی فرموده است. ... قضیهی ولایت فقیه، یک چیزی نیست که مجلس خبرگان ایجاد کرده باشد. ولایت فقیه، یک چیزی است که خدای تبارک و تعالی درست کرده است؛ همان ولایت رسولالله هست.»
(صحیفهی امام خمینی، ج۱۰، ص۳۰۸).
تکنوکراتها، ولایت فقیه را «امر زمینی» و لیبرالها، آن را «امر انتخابی» میدانند، درحالیکه هر دو نظر، ترجمان سکولاریسم هستند.
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
عباس عبدی نوشته حضور مردم در اجتماعات غدیر، به دلیل «توزیع اقلام دولتی» بوده است.
این در حالی است که:
۱. بیشتر اقلام، از «نذورات مردمی» بوده، نه از «بودجهی دولتی».
۲. اقلام سفرهی اهلبیت در نظر و دیدهی مردم، همچون «تبرک» هستند نه «طعام».
۳. محبت و ارادت مردم به اهلبیت، «قلبی» است نه «اقلامی».
،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
۱. وقتی او میگوید نظام به دنبال «تولید مناسک دینی» با تکیه بر «توزیع اقلام دولتی» است، دربارهی «مردم ایران» نیز قضاوت کرده است. قضاوتش این است که دینداری مردم، گرهخورده به «شکم»شان است و به دلیل این ضعف، نظام میتواند از طریق توزیع اقلام دولتی، بازیسازی مناسکی کند و مناسکهای عظیم دینی بیافریند.
۲. اگر مردم در مناسک دینی شرکت نکنند، مدعی میشوند که جامعه به سوی «دینداری سکولار» حرکت کرده است، و اگر شرکت کنند به معنی «دینداری شکمی» خواهد بود. پس هر نوع حضور و حیات دینی مردم، به گونهای تفسیر و معنا میشود که حاکی از «شکست فرهنگی» باشد. «تفاسیر کینهای» نسبت به انقلاب، اینچنین رسوا هستند.
۳. غرض عباس عبدی، اثبات ناکامی انقلاب در زمینهی فرهنگ است و تا آن حد در این باره لجاجت دارد که حتی پروایی از «اهانت به مردم» نیز ندارد. اینکه نظام میخواهد از طریق توزیع اقلام دولتی، بستر تداوم مناسک را فراهم کند یعنی مردم در اجتماعات سیاسی، «ساندیسخور» هستند و در اجتماعات دینی، «قابلمهبهدست». هیچ انسان شریفی بر روی دینداری مردم، «قمار سیاسی» نمیکند و نمیکوشد با اقلامی (شکمی) تفسیر کردن آن، به آبروی انقلاب، ضربه بزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جلوهگری ظرفیتهای اجتماعی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. جنگ ترکیبی کنونی، معطوف به تخریب و انهدام چند نقطهی کانونی دربارهی باطن و ارادهی جامعهی ایران است:
الف. امکان و گشودگی زندگی روزمره
(مسألهی نابودی زندگی)،
ب. توانمندی در ایجاد اجتماعات دینی عظیم
(مسألهی ازدسترفتن خیابان)،
ج. تداوم دینداری و دینمآبی در مردم
(مسألهی گذار از سنت دینی)،
د. تعلقخاطر مردم به حاکمیت سیاسی
(مسألهی زوال اعتماد سیاسی)،
ه. جریانداشتن حیات و نشاط در جامعه
(مسألهی فقدان امید)،
و. همبستگی و همصدایی اجتماعی
(مسألهی شکاف اجتماعی)،
ز. پیوستگی و استمرار نسلی ارزشها
(مسألهی گسست نسلی).
۲. خوشبختانه سیاست حکیمانه و خلاقانهی سازمان تبلیغات اسلامی در زمینهی صورتبندی و طراحی چنین اجتماع فخیم و فراخی، تمام ظرفیتها و امکانهای پیشگفته را فعال و نمایان کرد و مسألهها و چالشهای معطوف به آنها را به حاشیه راند. به رسم انصاف و ایمان، باید قدردان بود و آغوش سپاس گشود و دست ارادت فشرد.
۳. آنان که مناسکستیزی میکنند و دینداری نمایانشده را قشری میانگارند،
و آنان که سرگرم حواشی و لغزشهای جزئی هستند و توقع حداکثری از مهار کلاناجتماع دارند،
از چنین کارکردهای درخشان و فتوحات شیرینی غافل هستند. این تجربهی اجتماعی، حتی با وجود اینکه در نقطهی آغاز خویش قرار دارد، ستودنی است.
۴. کاش آن دسته از برادران انقلابی که قدرتنشیناند، اما بر طبل انسداد اجتماعی و فقر امکانهای مردمی میکوبند و مدعی غلبهی گسستها و غلیان قطبیتها در جامعه هستند، از این تجربه بیاموزند.
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فقدان انقلابی، فلاکت تجددی:
غربزدگی ساختاری در وزارت علوم
🖊 مهدی جمشیدی
تدبیر علم در اختیار «بوروکراتهای تجددمآب» قرار گرفته است که قبلهشان غرب است و شاخصهای تجددی را میپرستند. در همهی دولتها هستند، بلکه دولتها همینها هستند. تفاوتی هم میان دولت لیبرالی و دولت انقلابی نیست. منطق، یکسان است و همهی کارگزاران در خدمت «منطق واحد» هستند. مسألهی اینان، حل مسألهی ما نیست، بلکه سجدهی رعیتمآبانه به عالم تجدد است. نانشان را از کیسهی مردم ایران میخورند و خدمتشان نصیب بیگانه میشود. ما دچار غربزدگی مضاعف شدهایم و ازاینرو، بردگی بیمزد را احساس نمیکنیم. ساختار و سیاستها و مدیران وزارت علوم، سالهاست که نسبتی با انقلاب ندارد و همآغوش تجدد شده است. آدمهای محافظهکار و ضدتحول، انقلاب را به زنجیر کشیدهاند و مجال جهش را ستاندهاند. علوم انسانی اسلامی را به کالای قاچاق تبدیل کردهاند و به آن برچسب ایدئولوژی زدهاند.
از جمله خطاهای انتصابی رئیسجمهور، گماردن وزیر علوم بود که نسبتی با اقتضاها و ضرورتهای گام دوم انقلاب ندارد. کافیست به کنشگری او در زمینهی لایهی دانشگاهی و دانشجویی اغتشاشات بنگرید؛ دریغ از مواجهه و فاعلیت و حضور محسوس. شما کمترین حس و درکی از انقلابیگری او دارید؟! تجلی و ظهور ندارد؛ چه رسد به علائم حیات انقلابی. اینان کارمندان علم و متعهدان به تداوم وضع موجود هستند نه آدمهای ایجاد چرخش تاریخی و انقلاب معرفتی. متوسطان بوروکرات، نیروهای ثبات هستند نه تغییر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ملاک های ارتقای اعضای هیات علمی که می تواند محور تحول در نظام ارزیابی عملکرد علمی اعضا باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سالم ماندن پیکر آیت الله قزوینی (ره) بعد از ۲۰ سال در قم
⭕️مزار فعلی ایشان در حرم سیدالشهدا علیه السلام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عاقبت اختلاس ۳ هزار میلیاردی چه شد؟!
پ.ن: رسانه کاری میکنه فقط تیترها به گوش ما برسه نه اصل خبر و اقدامات انجام شده...
حقایقی درباره اقتصاد جمهوری اسلامی ایران👇واقعیت های که همه باید بداند، که مقصر این اقتصاد ورشکسته، کدام فرد و کدام جناح است، #اصلاح_طلبان ، #روحانی #جهانگیری و #همتی باید پاسخگو باشند🤔
☀️یکی از بحرانهایی که دولت روحانی برای دولت سیزدهم به ارث گذاشت، بحران بدهی است. شاید خلاصه بحران بدهی را بتوان در گزارش صندوق بینالمللی پول دید که بر اساس آن، نسبت کل بدهی دولت به تولید ناخالص داخلی از حدود ۱۲درصد در سال ۹۲ به حدود ۴۸درصد در سال ۱۴۰۰ (تقریبا نصف کل تولید ناخالص داخلی کشور) رسید.
به گزارش ایرنا، در پایان دولت دهم بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی کشور ۱۰۳.۷ هزار میلیارد تومان بود که در پایان دولت روحانی به ۶۴۳.۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. یعنی دولت روحانی فقط در زمینه بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی، ۵۴۰ هزار میلیارد تومان بدهی بیشتری نسبت به آنچه دولت دهم به جای گذاشت، برای دولت رئیسی به جای گذاشته است. این بدهی هنگفت به دولت آیتالله رئیسی منتقل شده و یکی از زمینهای سوخته دولت گذشته محسوب میشود.
میراث بحران بدهی دولت روحانی برای دولت سیزدهم به روایت آمار - ایرنا
https://www.irna.ir/news/84872809/
☀️روحانی هزینه بازپرداخت بدهی در سال ۱۴۰۰ را ۳۰ برابر سال ۹۲ کرد
آمارها نشان میدهد در ششماهه دوم سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹، هزینه تملک دارائی مالی (پرداخت بدهیهای دولت) با توجه به تاریخ سررسید اوراق فروش رفته در دولت گذشته، حدود ۳.۵ برابر شده و بالغ بر ۱۲۷ هزار میلیارد تومان بود.
برای ارزیابی بهتر میراث بدهی دولت روحانی برای دولت رئیسی، بهتر است بدهیها را با بدهی به جامانده از دولت دهم برای دولت یازدهم مقایسه کرد. در بودجه سال ۱۳۹۲ که بودجه آخر دولت دهم بود بازپرداخت اصل اوراق مالی فروشرفته در دولت دهم ۲۴۰۰ میلیارد تومان بود. بدین معنا که دولت روحانی باید ۲۴۰۰ میلیارد تومان از اوراق فروشرفته در دولت دهم را تسویه میکرد. اما در بودجه ۱۴۰۰ که بودجه آخر دولت دوازدهم بود، بازپرداخت اصل اوراق مالی فروشرفته در آن دولت به ۷۰۱۰۰ میلیارد تومان رسید؛ این رقمی است که دولت رئیسی باید در سال اول خود بابت بدهی مالی دولت روحانی پرداخت میکرد
☀️ماجرای بدهی ۵۳۰هزار میلیاردی که دولت روحانی برای رئیسی به جا گذاشت/ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق سررسید میشود
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/08/22/2606668/
☀️تورم و خلق پولی که در دولت یازدهم و دوازدهم ، روحانی بوجود آمد در 100 سال گذشته بی نظیر بوده است
۱۸ بهمن ۱۴۰۱ — دولت رئیسی اعلام می کند تورم و خلق پول در صد سال گذشته بی سابقه بوده است و دولت باید سال ها تلاش کند تا شر بهمن نقدینگی را از دلار و
دولت روحانی رکورددار رشد نقدینگی پس از انقلاب + آمار - ایرنا
https://www.irna.ir/news/84860694/
☀️ظریف و روحانی هرگز موفق نبودند زیرا کشور را با 700 عنوان تحریم تحویل گرفتن و با 1500 عنوان تحریم و تورم 65 درصدی و خزانه منفی و صندوق توسعه را خالی تحویل تحویل دادند.
نظرات برگزیده مخاطبان الف: چرا ظریف حاضر نیست درباره برجام مناظره کند؟/ کاش اقتصاد هم به اندازه حجاب برای مسئولین مهم بود
https://www.alef.ir/news/4020324011.html
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار تصاویر کمتر دیدهشده از لحظات نفسگیر عملیات رمضان به مناسبت سالروز این عملیات در تیر ۱۳۶۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🌼ماجرای شفا گرفتن دکتر حسین الهی قمشه ای از زبان رهبر حکیم انقلاب
در ورق دفتر نام و نشان
نام حسین آمدش از آســمان
24.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این شعر و اجرا از تیم ملی برنامه همآهنگ زیبا بود
هنوز هم میشود شور دهه ۶۰ موسیقی و سرود رو زنده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شخصیت #سپهبد_سلیمانی
در بیان رهبر دلاور انقلاب
حضرت امام خامنه ای روحی فداه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت کمتر شنیده شده حاج قاسم از نقش مهم توصیههای مقام معظم رهبری در پیروزی بزرگ لبنان در جنگ ۳۳ روزه