◾️ فرا رسیدن سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران منتقم فاطمه تسلیت باد.
#امام_زمان
#فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شهر مکه فرودگاه ندارد .... دیدن این فیلم خیلی خیلی عالی است 💐💐💐💐💐
🟥گزارش باراک راوید از پشت صحنهی مذاکرات آتشبس غزه
هنگامی که مکگورک، فرستادهی ویژهی آمریکا در خاورمیانه از یک جلسهی پرتنش با نتانیاهو خارج میشد، نتانیاهو دست او را گرفت و گفت «ما به این توافق نیاز داریم». درخواست کرد که بایدن به امیر قطر زنگ بزند و کار را نهایی کند.
_______________________
🖌#پی_نوشت:
عجز و التماس نتانیاهو را کسانی که به ظریف دسترسی دارند به ایشان برسانند تا ترس و اضطرابش بریزد و شب خوابش ببرد و چنانچه آرام نشد به ایشان بگویید برود نیویورک پیش ارباب تا ترسش کامل مرتفع شود
💎✨یک تیر و ۶ نشان
♦️یمن با توقیف کشتی تجاری اسر۱ئیلی که از مبداء ترکیه بارگیری شده بود، ابتدا به ساکن، توی گوش اردوغان زد که در یک ماه با لفاظی و ژست دیپلماتیک، خود را مدافع غزه نشان داده ولی در عمل ۳۰۰ کشتی تجاری به نفع اسر۱ئیل بارگیری کرده!
♦️کشتی به مقصد هند بارگیری شده بودپس دومین سیلی در گوش دامورداس مودی "نخست وزیر هند" نواخته شد که در رویای راه اندازی کریدور عرب_مدیترانه در یک ماه گذشته حامی اسر۱ئیل بود! مودی میداند که لازمه یک کریدور تجاری «امنیت» است و با وجود انصارالله یمن، کریدور اسر۱ئیل امن نخواهد بود.
♦️سومین سیلی در گوش نتانیاهو فرود آمد۸۰٪ اقتصاد اسر۱ئیل دریا محور است و یمن با توقیف کشتی تجاری اثبات کرد نابود کردن اقتصاد ۱سر۱ئیل برایش آب خوردن است.
♦️چهارمین سیلی گوش اروپا را داغ کرد؛ ۴۰٪ انرژی دنیا از تنگه باب المندب و با اجازه یمن جابه جا میشود انرژی که از کانال روسیه به اروپا می رسید مسدود شده و حالا انصارالله با هدف قرار دادن پهپاد آمریکایی و توقیف کشتی تجاری اسر۱ئیل، پالس منفی به بازار انرژی و اقتصاد اروپا مخابره میکند دقیقاً هم زمان با آغاز #زمستان_سخت اروپا!
♦️پنجمین سیلی صورت بن سلمان را سرخ کرد تا علاوه بر یاد آوری موازنه قدرت در برابر عربستان، رگ غیرت جهان عرب را متورم کند و از خواب غفلت بیدار شوند.
♦️زنگ آخرین سیلی در گوش آمریکا صدا کرد، چپ و راست، راست و چپ! زیرا طراح اصلی این جنگ آمریکاست پس سیلی زدن به سایرین درحقیقت یک پسِ گردنیِ محکم به آمریکاست که اتاق فرمان این آتش است.
♦️در پایان یادآوری می کنم هدف صرفاً نابودی اسر۱ئیل نیست؛ جبهه مقاومت با تقسیم وظایف (عراق و سوریه در خشکی ۴۰ پایگاه آمریکایی را تا کنون هدف قرار داده اند و آمریکا جرات نفس کشیدن هم ندارد، یمن در دریا)، در حال باز تعریف مختصات نظم نوین جهانی ذیل منظومه فکری #امام_خامنه_ای است که مقدماتش نابودی شبکه اختاپوسی شیطان اکبر و ایادی او در منطقه و جهان است.
آخر خط روحانی به روایت سردبیر هممیهن
🖌محمد ایمانی
روزنامه هم میهن، در حالی سخنان مغالطه آمیز و طلبکارانه حسن روحانی را تیتر یک خود کرد که سردبیر این روزنامه قبلا تاکید کرده بود روحانی برای مذاکره به هر قیمت با آمریکا، قیمت بنزین را سه برابر کرده بود تا مردم را عصبانی کند و به نظام فشار بیاورد.
روزنامه هم میهن پنجشنبه گذشته، تیتر اول خود را به سخنان روحانی اختصاص داد و ذیل تیتر «هنوز آخر خط نیستیم»، نوشت: «حسن روحانی، رئیسجمهوری پیشین که اخیراً کاندیداتوری خود را برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اعلام کرده، در جدیدترین سخنرانیاش درباره دلایل این تصمیم گفت: سال ۹۸ و ۱۴۰۰ که دیدیم کاری کردند که شرکت کننده بسیار کم شد. ظاهراً بعد از ۹۸ فکر کردند که آب از سرشان گذشته و مهم نیست شرکت کننده کم باشد یا زیاد. کار خودشان را شدیدتر در ۱۴۰۰ انجام دادند. هدف آنها این است که اصلاح طلبان و اعتدالیون قهر کنند و همه کنار بروند. تحلیل طیف اقلیت این بود که من در انتخابات شرکت نمیکنم. با این حال، آن طیف اقلیت دچار تعجب شد که من ثبتنام کردم.»
اهمیت دادن هم میهن به فرافکنی و فرار به جلو آقای روحانی در حالی است که وی پس از بیصداقتی و دهنکجی به مردم در موارد متعدد مدیریتی، به آخر خط رسید و سقوط محبوبیت رئیس دولت به زیر شش درصد در تمام نظرسنجی های دولتی را به عنوان یک رکورد به نام خود ثبت کرد.
سردبیر فعلی نشریه هم میهن، درباره نگاه و رفتار روحانی با مردم، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ به سایت انصافنیوز گفته بود:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که #قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی #خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر #عصبانی شود!»
_______________________
🖌#پی_نوشت:
بخوانید تا بفهمید چرا حسن روحانی سرسپرده یهود است و خنده های مستانه اش در دلبری از ارباب سامری را از زبان وزیر اطلاعات دولتش بشنوید
هراس غرب از گسترش جنگ
در صورت فشار علیه ایران
♦️خبرگزاری فرانسه میگوید: ایران، برنامه هستهای خود را گسترش داده و از همکاری با آژانس کاسته اما، قدرتهای غربی از ترس تشدید تنشها در منطقه، تمایلی به سختگیری ندارند.
🔹فرانسپرس در گزارشی نوشت:
🔻"غنیسازی اورانیوم از سوی جمهوری اسلامی به سطح تسلیحاتی نزدیک شده. همچنین، حذف شماری از بازرسان و امتناع از نصب مجدد تجهیزات نظارتی، چالشهای تازهای را برای نظارت بر برنامه هستهای ایران ایجاد میکند.
🔻قدرتهای غربی در هراس از تشدید تنشهای خاورمیانه، در شرایطی که جمهوری اسلامی برنامه هستهای خود را بهپیش میبرد، تمایلی به سختگیری ندارند.
🔻یک دیپلمات ارشد میگوید: وضعیت بسیار تیره و تار است، اما واقعیت این است که هیچ علاقهای برای تحریک جمهوری اسلامی به واکنش در شرایط جنگ در خاورمیانه وجود ندارد.
🔻شکست برجام در سال ۲۰۱۸ و بهدنبال آن، پیشبرد برنامه هستهای توسط جمهوری اسلامی، وضعیت را پیچیدهتر کرده است.
🔻در بحبوحه تشدید تنش میان اسرائیل و حزبالله لبنان، به نظر میرسد هدف از رویکرد محتاطانه قدرتهای غربی، جلوگیری از تشدید تنشهای منطقهای و سرریز شدن احتمالی درگیریها است.
🔻از زمان حمله حماس در ۷ اکتبر و حمله اسرائیل به غزه، نگرانیهایی در مورد یک درگیری منطقهای گستردهتر بهوجود آمده است".
🔹در همین حال "یورونیوز" هم، ضمن طرح این سؤال که چرا قدرتهای غربی در مقابل تهران منفعل هستند؟ نوشت:
🔻"ممنوعیت فعالیت شماری از بازرسان، فعال نبودن دوربینهای نظارتی در مراکز هستهای و افزایش ذخایر اورانیوم، سه موضوع مهم در پرونده ایران در آژانس است.
🔻با وجود این، قدرتهای غربی از ترس تشدید تنشها از اقدام عملی در برابر آن خودداری میکنند.
🔻یک دیپلمات بلندپایه می گوید: غمانگیز است، اما واقعیت این است که اکنون هیچ کس نمیخواهد ایران را به واکنش در برابر جنگ اسرائیل و حماس وادار کند.
🔻کلسی داونپورت، کارشناس انجمن کنترل تسلیحات گفت: «اکراه شورای حکام آژانس قابل درک است. این موردی است که ژئوپلیتیک بر موضوع منع گسترش تسلیحات غلبه میکند.» غرب از گسترش جنگ غزه به اسرائیل و لبنان، نگران است".
🔹اذعان خبرگزاری فرانسه و یورونیوز به هراس قدرتهای غربی از گسترش جنگ، در حالی است که برخی محافل مرعوب یا مأمور غرب، همواره روایتی خلاف واقعیات ارائه کرده و با لحنی غربهراسانه مدعی شده اند که باید مراقب دام غرب برای کشاندن ایران به میدان جنگ بود.
🔹این محافل در گذشته نیز در حالی مدعی بودند میخواهند سایه جنگ را از سر کشور دور کنند که بیشترین تهدید و ناامنی و تخریب و تحریم و ترور، در دوره مدیریت آنها رخ داد و اگر درایت نظام در برخورد قاطع با تهدیدهای فزاینده نبود، امروز به جای گرفتاری دشمنان، باید کشور ما گرفتار جنگ و ناامنی میشد.
🔹اما حالا رسانههای غربی اذعان میکنند که دولتهای متبوع آنها، نگران باز کردن جبههای جدید هستند.
_______________________
🖌#پی_نوشت:
📌ترس غرب از ایران را ملاحظه کنید وقتی یک دولت مقتدر و رئیس جمهور مقتدر بر مسند امور است
📌مقایسه کنید با دولت های محمد خاتمی و حسن روحانی که با تسلیم مقابل غرب باعث تشجیع آمریکا و ناتو برای حمله به ایران شدند علاوه بر آن جاسوسان غرب را بعنوان کارشناسان آژانس به درون مراکز هسته ای ما راه دادند و باعث شناسایی و شهادت پنج تن از بهترین دانشمندان ملت ایران توسط اسراییل شدند
🟠 روایت عضو مجلس خبرگان از نطق اش علیه حسن روحانی
او دفاع کرد، رفت و دیگر ننشست
نمایندگان فورا از آقای رئیسی نائب رئیس اجازه گرفتند و کلیپهایی را پخش کردند
بعضی اعضای خبرگان میگفتند بگذار دست شما را ببوسیم!
روحانی باید رد صلاحیت شود / هر عضو خبرگان باید عمار رهبری باشد
🔻آیت الله توکل با اشاره به نطق اش علیه حسن روحانی به خبرنگار جماران گفت: حرف های ایشان در واقع تضعیف مقام رهبری است، نه تقویت مقام رهبری.
🔻ما فقط دو تا موضوع را مطرح کردیم: یکی در مورد برنامه برجام مال آقای روحانی [بود و] یکی هم در مورد عفت و حجاب که رهبری فرمودند، این کار دشمن تهاجم فرهنگی نیست، {بلکه} شبیخون فرهنگی است؛ اما ایشان (روحانی) در زمانی که ریاست داشتند گفتند حتی اکثر مواد 2030 را اجرایی میکنم.
🔻دوم اینکه رهبری فرمودند اگر خارجیها آن برگه برجام را پاره کنند، ما برگه برجام را آتش میزنیم. اما بعد از آن سخنانی آقای روحانی گفتند، «انگار یک منقلی اینجا هست که آدم بخواهد داخل آن کاغذی را آتش بزند!» این تعبیری که ایشان آوردند، چه تعبیر زشتی بود
ترفندهای سیاسیون و لیستبندهای حرفهای برای دلسرد شدن و کنار کشیدن نامزدهای جوان
۱. وانمود میکنند تنها مرجع تشخیص، آنها هستند و همگان باید منتظر صحنه گردانی آنها و تعیین تکلیف لیست آنها باشند. هیچ ابتکار عمل دیگری را برنمیتابند و از همان ابتدا سرکوب میکنند.
۲. به جوانان تازه به میدان آمده، با قاطعیت القا میکنند که شما رایی ندارید و باید لابی کنید که در لیست بروید. بدین ترتیب، آنها را ماهها منتظر و مستاصل نگه میدارند تا نکند خودشان را مستقل معرفی و تبلیغ نمایند. دست آخر هم میگویند متاسفانه رای نداشتید و لذا در لیست قرار نگرفتید!
۳. دوگانه ابلهانهی "صالح مقبول یا اصلح نامقبول؟" را سر زبانها میاندازند. در حالی که هیییچ ردپایی از این دوگانهی ضد انقلابی، در منویات امام و رهبری نمیتوانند نشان دهند.
۴. به جوانانی که کمی سرسختی در مبارزه انتخاباتی از خود نشان دهند، قول فرماندار شدن یا بخشدار شدن میدهند و میگویند شما به درد حوزه اجرا میخورید و فعلا بروید رزومه جمع کنید.
۵. به نامزدهای جوانی که تا آخر در صحنه باقی مانده و کنار نکشیدهاند، انگ وحدتشکن و خودرای و حرف گوش نکن میزنند و بعدش هم آنها را بایکوت میکنند و با استیلایی که بر ادارات و سازمانهای منطقه دارند، مراقبت میکنند که مبادا نقشی به این افراد داده شود تا جای پای خود را برای دورههای بعدی باز کنند.
و بدین ترتیب،
گفتمان انقلاب، مغلوبه میشود و
"میزان رای ملت است"
تبدیل میشود به:
"میزان، حضور در لیست است"‼️
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
38.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به ضرغامی نااهل
مطالبه از دولت و دفاع از شرع مقدس
● حجتالاسلام سلیمانی/امام جمعه انقلابی لاهیجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اعتراض رسایی به استفاده یک ائتلاف سیاسی از رانت اطلاعات کاندیداها
👈 لطفا پیامتان را به اینجا
@Daftar_rasaee
اعلام کنید.
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۱
۱) "آتش بس ادامه می یابد، یا جنگ از سر گرفته می شود؟". صورت مسئله جنگی که ۵۲ روز از آغاز آن می گذرد، اصلا این نیست.
اسرائیل تظاهر می کند که مصمم است جنگ را پس از آتش بس چهار روزه ادامه دهد، اما واقعیت، چیز دیگری است. شروع عملیات زمینی علیه غزه و ارتکاب جنایات جنگی، دروازه های جهنم را به روی رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی و جنوبی و فراتر از مرزها در دریای سرخ و اقیانوس هند گشود.
بنابراین رژیم اسرائیل، بر خلاف هارت و هورت فراوان، نیازمند توقف جنگ برای در امان ماندن از پیامدهای گسترش آن است. همین دیشب اعلام شد که چهارمین کشتی متعلق به این رژیم، گرفتار عملیات انتقامی در خلیج عدن شد و این، علاوه بر تلفات و خسارات سنگینی است که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت یمن وارد کرده اند.
۲) نواره غزه، منطقه کوچکی است؛ اما جنگ جاری در آن، جنگ متعارفی نیست که بتوان نقطه پایان متعارفی بر آن گذاشت.
این جنگ در مقابل آپارتاید، نسل کشی و جنایات جنگی رژیمی است که بر مبنای اشغال سرزمینی بنا شده، و تا یکی از دو طرف از بین نرود، جنگ ادامه خواهد داشت. ملت فلسطین، از بین رفتنی نیست، چون اینجا سرزمین مادری اوست. اسرائیل اما رژیمی چهل تکه است که نمی تواند و نتوانسته با جمع کردن مهاجران از کشور های مختلف، ملت مصنوعی بسازد.
۳) امپراتوری غرب، سابقه طولانی در "جنتلمن" ساختن از جنایتکاران دارد. صهیونیست های یهودی هم، پیشگام تحریف و فریب در تاریخ بشر هستند. اما رژیم صهیونیستی به ویژه پس از جنگ اخیر، پدیده ای نیست که بتوان برای او اعتبار دست و پا کرد. رفتار اسرائیل، رفتار کسی است که آب از سرش گذشته؛ و به قول معروف، آب که از سر گذشت، چه یک وجب و چه یک دریا!
ارتش این رژیم با فرماندهی میدانی آمریکا،۴۰ هزار تن بمب بر سر مردم غزه ریخت، سه برابر قدرت بمب اتمی منفجر شده در هیروشیما. هیچ کس نمی تواند این واقعیت را که رفتار اخیر رژیم صهیونیستی، "جنایت علیه بشریت، نسل کشی، و جنایت جنگی بوده"، انکار کند، حتی اگر کسی ادعا کند که اسرائیل پس از عملیات "طوفان الاقصی"، از خود دفاع کرده است. اسرائیل حتی اگر رژیم مشروعی هم بود که نیست، رفتارش در طول ۷۵ ساله پس از تاسیس، مبتنی بر آپارتاید، نسل کشی و جنایت علیه بشریت بوده، و هر چه جلوتر آمده، مصوبات سازمان ملل را -که مشروعیت تاسیس خود را از رای آن می داند- بیشتر زیر پا گذاشته و حتی از نگاه قواعد سازمان ملل هم، اشغالگر محسوب می شود.
آنچه در این جنگ مشروعیت دارد، عملیات طوفان الاقصی به عنوان دفاع از سرزمین اشغال شده خویش است، و نه حملات طرف اشغالگر. 💢ادامه دارد
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۲
۴) اسرائیل با هر تعریفی، اشغالگر است و حماس برای آزادی کشورش می جنگد . این واقعیت روشن را حتی امثال "آرون برگمن"، مورخ اسرائیلی و استاد دپارتمان مطالعات جنگ در کینگز کالج لندن، اقرار می کنند.
برگمن از سال ۱۹۸۹ در انگلیس زندگی می کند و مرتبا برای دیدار با خانواده به اسرائیل باز می گردد. او ۶ سال در ارتش اسرائیل خدمت کرده، در جنگ لبنان در سال ۱۹۸۲ حضور داشته، و به عنوان دستیار در "کنست" کار کرده است. برگمن به تازگی گفت:
"اسرائیل، ۷۵ سال در جنگ بوده؛ از زمانی که داوید بن گوریون، رئیس لهستانی الاصل "سازمان جهانی صهیونیسم" در ۱۴ می ۱۹۴۸ و روز پایان یافتن قیمومیت انگلیس بر فلسطین، تاسیس اسرائیل را اعلام کرد. به دلایل سیاسی، بریتانیا از سال ۱۹۱۷ و زمانی که اعلامیه بالفور را صادر کرد از تاسیس خانه ملی برای یهودیان در فلسطین دفاع کرده. بالفور ۱۱ آگوست ۱۹۱۹ در یادداشتی نوشت: «صهیونیسم چه درست باشد چه غلط، خوب یا بد، ریشه در سنت های دیرینه، نیاز های کنونی و امید های آینده دارد و اهمیتش بسیار عمیق تر از خواسته های ۷۰۰ هزار عرب است که اکنون در آن سرزمین زندگی می کنند."[!] اولین هشداردر مورد پیامد های اجتناب ناپذیر «سرریز جمعیت بیگانه به یک کشور"، از سوی لرد سیدنهام در مجلس اعیان عنوان شد. سیدنهام ۲۱ ژوئن ۱۹۲۲ گفت: "آسیبی که این کار به همراه خواهد داشت، ممکن است هرگز جبران نشود. کاری که ما با امتیاز دادن نه به مردم یهود، بلکه به یک بخش افراطی صهیونیستی انجام داده ایم، زخمی در شرق ایجاد خواهد کرد که هیچ کس نمی تواند بگوید تا کجا ادامه خواهد یافت". من پاسخ سوال سیدنهام را می دهم: تا به امروز، حدود سه چهارم قرن! اقدام آغازین در این فاجعه طولانی که در جریان است، جنگ ۱۹۴۸ بود؛ جنگی که به خاطر خشم از طرح تقسیم فلسطین آغاز شد. این طرح ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به تصویب رسید و ۵۶ درصد فلسطین را به یهودیان داد؛ اگرچه تعداد اعراب فلسطین، دو برابر بود. عامل اصلی جنگ های بعدی، تصرف فلسطین و سپس، سرزمین های بعدی بود. حماس در ۷ اکتبر، اسرائیل را غافلگیر کرد؛ اما پس از سال ها تحقیر فلسطینیان، به عنوان یک رویداد بزرگ در تاریخ مردم فلسطین تلقی خواهد شد. خشم سرکوب شده بسیار زیادی هست که پس از جنگ، آزاد خواهد شد".
۵) معادلات بسیاری نه فقط در منطقه، بلکه در سطح جهانی تغییر یافته، و روند رویداد ها بسیار به هم شبیه شده است. رژیم صهیونیستی در قبال فلسطین، همان وضعیت بحرانی را دارد که آمریکا در افغانستان تجربه کرد. غرب، اکنون به دنبال راه آبرومندانه خروج از بحران اوکراین و بحران جاری فلسطین است. ماجرای اوکراین شاید با فروختن زلنسکی یا بخشی از خاک اوکراین حل شود، اما بحران فلسطین، استخوان گیر کرده در گلو است. غرب باید بین بد و بدتر انتخاب کند. فلسطین پس از ۷۵ سال نشان داده لقمه ای نیست که بشود آن را بلعید. گزینه بد برای غرب در مقابل گزینه بدتر - ولو دردناک- این است که حاکمیت مطلق ملت فلسطین را محترم شمارد؛ و گرنه، رویداد های غیر قابل تصوری در راه است که می تواند در صورت ترکیب شدن، طومار قدرت نصفه و نیمه فعلی غرب را در هم بپیچد. فقط در کمتر از ۴۰ روز، پایگاه های آمریکا در عراق و سوریه، هدف بیش از ۷۰ حمله قرار گرفته است.
۶) رژیم صهیونیستی تا پیش از جنگ و جنایت اخیر، در حملات یکطرفه به کرانه باختری و نوار غزه یا حتی سوریه، به شکل افسار گسیخته رفتار می کرد؛ شبیه یاغیگری هایی که آمریکا قبلا در افغانستان و عراق و لیبی داشت. اما مدت هاست این نامعادله تغییر کرده است. این بار، حماس بر نقشه تجاوزگرانه اسرائیل پیشدستی کرد و سپس در رویدادی غیر مترقبه و بی سابقه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق و یمن وارد میدان شدند. مشابه این رویداد در مقیاسی متفاوت، در جنگ اوکراین و تمام شدن صبر روسیه در مقابل پیشروی بی سر و صدای ناتو رخ داد و آمریکایی ها نگرانند که چین هم رفتار مشابهی را در پیش بگیرد.
۷) شمار غافلگیری ها در جبهه اسرائیل چنان زیاد است که از فروپاشی سامانه راهبری و فرماندهی خبر می دهد: "عملیات طوفان الاقصی، برآورد غلط درباره اشغال غزه از چند روز و هفته، تا تغییر آن به چند ماه و سال، ناتوانی در یافتن تونل ها یا پایگاه های نظامی حماس، ننگ انهدام چند بیمارستان و ناکامی در توهم یافتن اثری از فرماندهی جنگی مقاومت، ناتوانی از کشف محل نگهداری اسرا، ناتوانی در پیش بینی کمیت و کیفیت ورود اضلاع جبهه مقاومت به جنگ، و تحمل ضربات دردناک".
این بار، نه اختیار شروع جنگ با اسرائیل بود و نه زمان توقف آن. مقاومت فلسطینی و متحدانش، بسیاری از خواسته ها را دیکته کردند و همزمان، مردم غزه بی اعتنا به تهدید ها، به خانه های ویران خود باز گشتند. این یعنی نابودی بار روانی انفجار ۴۰ هزار تن بمب 💢ادامه دارد
آتشبس یا ادامه نبرد؟
دورنمای جنگ نامتعارف -۳
۸) "تامیر هایمان" رئیس موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، که سابقه ریاست اطلاعات ارتش را دارد، به شبکه ۱۲ این رژیم گفت:
"ما می دانیم که طرف مقابل، هم ما را تمسخر می کند و هم بی رحم است. هر روز که می گذرد اعصاب ما را (بیشتر) خراب می کند. آنها با همین روش با ما بازی خواهند کرد. درباره این که چه چیزی خوب یا بد است، باید زمان بگذرد. ما جایگزین های موجود را نمی دانیم. در مذاکرات بین جنگ، به زمان نیاز داریم تا در مقایسه ببینیم چه چیزی خوب بوده یا نبوده. یحیی سنوار، ما را در سیرک خود به تمسخر گرفته است. (در مقایسه با آتش بس) توافق دومی وجود ندارد که بخواهد معیار بهتر بودن قرار گیرد. این حرف ها غیر واقعی است. تیم مذاکره کننده ما توانسته بهترین توافق ممکن را بکند".
۹) جبهه داخلی رژیم صهیونیستی، پیش از جنگ، گسیخته بود و این از هم گسیختگی، شدید تر هم خواهد شد. روزنامه معاریو دیروز به نقل از «موشه یعلون» وزیر جنگ اسبق نوشت: "کابینه نتانیاهو به دست وزیران دارایی و امنیت داخلی اداره می شود و نمی تواند تصمیم بگیرد تا ما را از بحران خارج کند و نجات دهد".
یعلون، به همراه " ایهود باراک، گابی اشکنازی، بنی گانتز و گادی آیزنکوت"، جزو پنج رئیس سابق ستاد کل ارتش است که اوایل شهریور پارسال، به جوسازی علیه ایران و توافق احتمالی آمریکا با ایران پرداختند، اما تاکید کردند: «فقدان همبستگی داخلی در اسرائیل، تهدیدی بزرگ تر از این است که ایران در آستانه اتمی شدن قرار دارد".
شبیه همین هشدار را "ایهود اولمرت" نخست وزیر اسبق گفت که معتقد بود: «بزرگ ترین خطر راهبردی پیش روی اسرائیل، رسیدن دوباره نتانیاهو به قدرت بود. این، از برنامه هسته ای ایران خطرناک تر است و همه باید روی این تهدید متمرکز شوند. او بود که موجب خروج آمریکا از توافق و شتاب بیشتر برنامه هسته ای ایران شد».
۱۰) رژیم صهیونیستی حتی پیش از جنایت جنگی و نسل کسی اخیر، متهم به آپارتاید بود، آن هم از سوی کسی با مختصات "تامیر پاردو"، که نوامبر ۲۰۱۰ (آذر ۱۳۸۹) توسط نتانیاهو به ریاست موساد منصوب شد و تا ژانویه ۲۰۱۶ (دی ماه ۱۳۹۴) که این سمت را ترک کرد، مرتکب جنایات بسیاری علیه ملت ایران شد.
پاردو چند ماه قبل اذعان کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بی سابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه و پاره تبدیل شدهایم" و "رفتار اسرائیل در کرانه باختری، آپارتایدی است. مسیر فروپاشی پرشتاب، دیگر جای هیچ توجیهی را برای ائتلاف باقی نمی گذارد. هر روز که می گذرد به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک می شویم".
آسوشیتدپرس درباره این سخنان نوشته بود: لحن تامیر پاردو به شدت تند بود و با توجه به پیشینه او، این سخنان از اهمیت بالایی برخوردار است".
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
محاسبات اسرائیل
برای چندمین بار نابود شد
🔹رژیم صهیونیستی خیال می کرد اختیار ادامه جنگ یا آتش بس با اوست؛ بنابراین ۴۷ روز به جنایت علیه مردم بی دفاع غزه ادامه داد.
♦️این جنایت، نتیجه ای جز بدنامی، نابودی حدود ۴۰۰ تانک و زره پوش، و هلاکت دست کم هشتاد نظامی ارتش اسرائیل به اذعان خودشان، در پی نداشت.
🔹مقامات اسرائیل به ستوه آمدند؛ و در عین حال کوشیدند طاقچه بالا بگذارند و مثلا از موضع بالا (!) آتش بس را بپذیرند.
♦️اما اشتباه می کردند؛ اختیار پایان این جنگ با آنها نیست. نشان به آن نشان که مقاومت یمن، همین روزها یک کشتی تجاری صهیونیست ها را توقیف کرد و یکی دیگر را هدف قرار داد و ظاهرا عملیات های دیگر نیز در بندر ایلات و... راه است.
🔹مشابه همین انهدام محاسبات ارتش و سازمان اطلاعاتی اسرائیل را حزب الله لبنان و سپس مقاومت عراق از همان فردای آغاز عملیات طوفان الاقصی انجام دادند و هر چه جلوتر آمدیم، ضربات به صهیونیست ها (و آمریکا) متنوع تر، شدید تر، و درناک تر شد.
♦️اسرائیل حالا نه تنها نمی تواند جنگ پیش دستانه و یکطرفه را به اجرا بگذارد، بلکه قادر هم نیست جنگ را آن گونه که می خواهد، به پایان برساند.
🔹مقامات دولت نتانیاهو باید دنبال واسطه هایی باشند که پیام التماس و "غلط کردیم" شان را به فرماندهان جبهه مقاومت منتقل کنند و هر چه زودتر از ده ها کیلومتری غزه بگریزند؛ پیش از این که خسارات بزرگ تری در دریای سرخ و اقیانوس هند و دریای مدیترانه و... متحمل شوند.
@IMANI_mohammad
42.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #تیزر
⛔️ معماری جنسی تنها محدود به فرم ساختمانها نیست؛ معماری جنسی میتواند شامل ساختمانهایی بشود که مُقَوم شهوتگرایی و فضای شهوانی هستند ...
👤در گفتگو با سرکار خانم حامد؛ پژوهشگر و تحلیلگر حوزه معماری
🎬 مشاهده گفتگوی کامل