فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کربلای_غزه
🔺پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لَلْمُسْلِمینْ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم.
هر کس صداى مظلومى را بشنود که از مسلمانان کمک مى طلبد، و به کمک او نشتابد مسلمان نیست. (الکافی: ج ۲، ص ۱۶۴)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهریور پرخاطره
🔻مروری بر حوادث شهریورماه و نقش رژیم آمریکا در آنها
✏️رهبر انقلاب: ماه شهریور هم از ماههای پرخاطره است. هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷، یعنی چند ماه به پیروزی انقلاب، در همین میدان شهدای تهران، عوامل رژیم طاغوت مردم بیپناه را به رگبار مسلسل بستند و تعداد زیادی -که هنوز هم برای ما معلوم نیست لکن تعداد کثیری [بودند]- از مردم را در آن میدان به قتل رساندند.
✏️در همین ماه شهریور، ترور ناجوانمردانهی رئیسجمهور و نخستوزیر کشور -مرحوم شهید رجائی و مرحوم شهید باهنر- اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور، ترور شهید آیتالله قدّوسی -دادستان کلّ کشور- اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور، شهادت امامجمعهی تبریز بهدست منافقین اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور -روز آخر شهریور- حملهی نظامی رژیم بعثی صدّام به کشور اتّفاق افتاد.
✏️اینها خاطرات عجیبی است، پرمعنا است، پُرمغز است. در همهی این حوادث، رژیم آمریکا پشت قضیّه بود؛ عوامل آمریکایی بودند... جوانهای ما باید این خاطرات را فراموش نکنند... این حوادث نباید کهنه بشود؛ حافظهی تاریخی یک ملّت نباید ضعیف بشود. ۱۳۹۴/۶/۱۸
💎 فرافکنی بانیان ارز ۴۲۰۰ تومانی
و تحمیل کنندگان حذف آن
🔻بانیان ارز ۴۲۰۰ تومانی، درباره آثار تورمی حذف آن، روایت وارونه و تحریف شده ارائه می کنند.
🔹آنها می گویند که دولت رئیسی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در ابتدای سال ۱۴۰۱، موجب تحمیل تورم و کوچک شدن سفره مردم شد. اما درست توضیح نمی دهند که این قیمت از کجا آمد، به کجا منتهی گردید و چرا حذف شد؟
🔻این قیمت، چنان که برخی اعضای دولت روحانی روایت کرده اند، قیمت من درآوردی خود روحانی و یکی دو نفر دیگر، با وجود مخالفت برخی دیگر از اعضای کابینه بوده است.
🔹بدتر این که چند ده میلیارد دلار از ذخائر ارزی به شکل بی هدف واگذار شد و صد ها هزار میلیارد تومان رانت برای دلالان ایجاد کرد. این رانت در ادامه به نقدینگی غیر مولد (سوداگری زیانبار) دامن می زد و به افزایش تورم منتهی می شد.
🔻واقعیت تلخ بعدی این است که دولت روحانی، خزانه ارزی را جارو کرده بود. به همین علت هم ارز دولتی برای ۲۰ قلم کالا از مجموع ۲۴ قلم را بی سر و صدا حذف کرد و دولت را در حالی تحویل آقای رئیسی داد که بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ را پیش خور کرده بود.
🔹شهید رئیسی در این باره گفته بود: "در آغاز به کار دولت، از ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی پیشبینی شده برای هزینههای جاری، تنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار باقی مانده بود. در سال ۱۴۰۰ پس از پایان ۸ میلیارد دلار، مجلس به ما اجازه ادامه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را نداد. ما ۷-۸ ماه با اجازه از مقام معظم رهبری، روند قبل را ادامه دادیم تا ارز ترجیحی را حذف نکنیم. ما در بودجه ۱۴۰۱ طبق قانون، مکلف به حذف این ارز بودیم".
🔻در واقع دولت رئیسی با یک اجبار ناشی از جارو شدگی خزانه (به علاوه بدهی های هنگفت به ارث رسیده) مواجه بود و انتخاب چندانی نداشت.
🔹جالب این که افراد و نشریات طرفدار دولت روحانی، در اوج مضیقه های ارزی و بودجه ای دولت رئیسی به طعنه نوشتند یا تیتر زدند "دو پوست موز زیر پای دولت است، ادامه یا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید کدام گام را برخواهید داشت" و "دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوان در گلوی دولت"!
🔻اما حالا که چند سالی از ماجرا گذشته، روایت های تحریف آمیز ارائه می کنند و این در حالی است که دولت رئیسی، موفق شد تورم را که تا ۵۹ درصد اوج گرفته بود، به حدود ۳۲ درصد کاهش دهد (این نرخ البته همچنان نرخ بالایی است).
🔹نهایتا این که باید با هوشمندسازی واگذاری ارز دولتی، از یکسو از حراج منابع ارزی جلوگیری شود و از طرف دیگر، دولت با واگذاری هوشمندانه ارز، در تظیم قیمت اقلام اساسی، اثر گذار باشد.
🔻 آدرس غلط «موافقت» و «مخالفت» با ارز ۴۲۰۰ تومانی/ محل مناقشه در ماجرای حذف ارز ترجیحی کجاست؟
🔹چند روزی از موجسواری حامیان پزشکیان و قالیباف بر روی بخش تقطیع و تحریف شده سخنان خاندوزی میگذرد. این موج تخریب که ابتدا با عبارت «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اشتباه بود» آغاز شد، پس از روشنگری رسانهها و کاربران فضای مجازی درباره تکلیف مجلس یازدهم به دولت برای حذف ارز ترجیحی شکل دیگری به خود گرفت و تلاش خود را بر «مخالفنمایی دولت سیزدهم برای اصلاح ارز ترجیحی» متمرکز کرد. اما واقعیت چیست و محل مناقشه در این ماجرا کجاست؟
🔹مسأله ساده است. با توجه به اتمام سهمیه ارز ترجیحی سال ۱۴۰۰ در دولت روحانی، دولت سیزدهم برنامه خود برای حفاظت از معیشت مردم را در لایحه «تامین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاستهای جبرانی برای حمایت از معیشت اقشار آسیب پذیر» به مجلس یازدهم ارسال کرد.
🔹مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف ضمن رد دو فوریت و یک فوریت لایحه دولت، حذف ارز ترجیحی را در بودجه ۱۴۰۱ به دولت تحمیل کرد و بدون در نظر گرفتن مقدمات اجرایی، دولت را در دو راهی ادامه ارز ترجیحی با کسری شدید بودجه و حذف ارز ترجیحی با اعطای کالابرگ الکترونیک قرار داد.
🔹در نهایت، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تکلیف مجلس را از طریق افزایش یارانه نقدی اجرا کند و در ادامه نیز کالابرگ الکترونیک را به آن اضافه کرد.
🔹با توضیحات گفته شده، باید تاکید کرد که مسأله، اساسا مخالفت دولت سیزدهم با «اصلاح» ارز ترجیحی نبود چرا که شهید رئیسی نیز بارها درباره فسادزا بودن و لزوم اصلاح آن سخن گفته بود. تیم اقتصادی دولت هم بارها در دفاع از «اصل» این تصمیم سخن گفته بودند.
🔹بنابراین سخن گفتن از موافقت یا مخالفت با حذف یا باقی ماندن ارز ۴۲۰۰ تومانی آدرس غلطی است که اذهان را روی نقاط اشتباه متمرکز میکند. محل مناقشه، نحوه تعامل مجلس با لایحه پیشنهادی آبان ۱۴۰۰ و شرایط فشار مالی دولت و پس از آن، تکلیف غیرمستقیم دولت به «حذف یکباره» ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۱ بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨نفوذ آمریکا در نظام دانشگاهی کشور به روایت استاد گلشنی فیزیکدان و نظریه پرداز:
👈رییس Mi6 انگلیس واضح وصریح گفت، ما با اسلحه از پس ایرانیها بر نمی آییم باید فرهنگشون را نابود کنیم
شواهد متعددی از نفوذ آمریکا در نظام دانشگاهی و آموزش و پرورش کشور موجوده که رسما عوامل این سرویسها رئیس دانشگاه و وزیر شدند
⚠️هر چه هشدار دادم و یادداشت دادم که معاون آموزشی #دانشگاه_شریف جاسوس غربه، اعتنایی نکردند
🛑 آغاز برجامبازی در دولت جدید؟!
✍#حامیان دوآتشه عراقچی از هماکنون خود را برای پاسخگویی در مقابل مخاطرات این بازی از پیش باخته و خطرناک آماده کنند.
ابتدا میگفتند برجام را کسی نمیتواند بهم بزند
حالا میگویند قابل احیا هم نیست!
و گویا در تدارک برجام جدید اند
کشور را باید از دام #اقدامات_خسارتبار نجات داد
#برجام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️⚡️#اثبات_خریت برجامیان در 3 دقیقه
🔴برجام نمی تواند مشکلات اقتصادی داخلی را حل کند
🔹دکتر علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی:
🔹فرض کنید #برجام همین الان درست شد! رابطه با امریکا برقرار شد، همه تحریمها هم لغو شد! رابطه بانکی هم برقرار شدو مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد!
🔷بعد چی؟!
🔸مگه همین الان ترکیه با امریکا و اسراییل رابطه ندارد؟ عضو ناتو هم هست پس چرا تورم ترکیه ۸۰ درصد است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈باز شدن پای یک عنصر رسانهای بیگانه و ضدایرانی به نهاد ریاست جمهوری ایران را نباید یک اتفاق تصور کرد.
👈شبکهای عظیمی از عوامل بیگانه با پوشش حزب الهی و انقلابی و اصلاحطلب در تمام اداری و رسانهای کشور نفوذ کردهاند و با سوء استفاده از فقر تئوریک و جهل سیاسی برخی مسئولان در حال برنامهریزی برای ایجاد آشوبهای بعدی در ایران هستند.
👈این جریانات ضدایرانی اگر در پاییز سال ۱۴۰۱ با استفاده از دگماتیسم و انقلابیگری به شدت مشکوک برخی جریانات حاکم در کشور، زمینه تحریک قبیلهای و مذهبی در دو استان کشور را کلید زدند اینبار به دنبال بلوایی پردامنه تر در استانها و مناطق بیشتری از کشور هستند.
👈مجلس انقلابی در دام طرح وفاق ملی و توهین به شعور مردم با رمز : رهبری کل کابینه را تایید کرده !! و سکوت مرگبار نمایندگان مجلس
#مجلس_انقلابینماها
🔰 تعطیلی شنبهها خلاف قانون اساسی است
🔸آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید در نامهای به رئیس مجلس با بیان دلایلی درخواست کرده که طرح تعطیلی شنبهها دوباره در مجلس مطرح نشود. آیتالله سبحانی تعطیلی شنبهها را دارای تبعات فرهنگی دانسته و از طرف دیگر آن را خلاف قانون اساسی شمرده است.
🔸پیشتر نیز شورای نگهبان و هیئت نظارت مجمع تشخیص این مصوبه را که در مجلس قبل به تصویب رسیده بود، مغایر با شرع و قانون اساسی اعلام کرده بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاندوزی: خبری دروغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ منتشر کردند، اگر دین ندارید آزاده باشید، ما با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق بودیم
🟦 پروندۀ دیدگاه آیتالله میرباقری دربارۀ فلسفۀ صدرایی و ضرورت تکامل فلسفه
🟤 نسبت به فلسفه اسلامی، افراطگرا یا تفریطگرا نباشیم. فلسفه اسلامی با فلسفه یونان تفاوت دارد. فلسفه اسلامی از فرهنگ قرآن و فرهنگ اهلبیت (علیهم السلام) تأثیر پذیرفته است.
البته فلسفه موجود باید بسط و تکامل پیدا کند؛ هم از لحاظ "استناد منطقی به وحی" و هم از لحاظ "امتداد عینی پیدا کردن و معطوف شدن به عمل اجتماعی".↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6478
🟤 کاری که تمدّن غرب انجام داده، اين است که فلسفههای سکولار را به فلسفۀ زندگی تبديل کرده و از دل آن، دانش تولید کرده است. نظام دانشی غرب مبتنی بر فلسفۀ غرب است.
ما هم باید بتوانيم حکمت را کاربردی کنيم و به حوزۀ دانش تسرّی بدهيم. حکمت بايد معطوف به نيازمندیهای اجتماعی باشد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6495
🟤 تفقّه باید از یک جهت، وارد عرصۀ حکمت و عرفان شود و از جهت دیگر وارد عرصۀ جامعه بشود و واحد مطالعۀ آن از فرد به جامعه ارتقا پیدا کند. این سطح از تفقّه است که میتواند مبنای اداره جامعه باشد و محور گسترش عقلانیت گردد و رهبری دانش را نیز بر عهده بگیرد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6508
🟤 عقلانیت فلسفی در عرض تفقّه دینی قرار ندارد. اینکه آقای دکتر مهدی حائری، وکالت حکیم را در مقابل ولایت فقیه، بیان میکند، بهدلیل اشتباه در نگاه به فلسفه است؛ ایشان معیار صحت فلسفه را در همه سطوح، از دین جدا کرده و بنابراین، عقلانیت فلسفی در مقابل تفقّه دینی قرار گرفته است.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6511
🟤 عرفان و حکمت باید در طول وحی قرار گیرند، نه در عرض وحی.
البته این سخن بهمعنای نقلیشدنِ این علوم نیست. علم دینی این نیست كه در آیات و روایات بگردیم و یک گزارهای پیدا كنیم که در باب مسائل علوم باشد و بعد بگوییم این گزاره، دینی است!↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6529
🟤 هیچ شکی نیست که فلسفۀ ما و عرفان ما، در مسیر پیشرفت و استضائۀ از نور وحی بوده است. ولی اینکه فرهنگ وحی، فضای فرهنگ فلسفه و عرفان ما را تحت تأثیر قرار داده است، کافی نیست؛ باید منطق استدلال و شیوۀ شهود ما هم مقید به وحی گردد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6532
🟤 دانش بالادستیِ فقه، حكمت است. حکمت همان حلوفصل مسائل كلانی است كه فیلسوفان به آن میپردازند، منتها با نگاه قاعدهمندتر و مستند به وحی.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6538
🟤 ما نمیتوانیم حکومت را فقط با فقه احکام، دینی کنیم. دینی شدن حکومت قبل از اینکه با فقه احکام باشد، با عرفان و حکمتِ مستنبط از دین است. تا عرفان اجتماعیِ دینی و حکمت اجتماعی دینی ارتقاء پیدا نکند، حکومت دینی واقع نخواهد شد.
حکومت دینی حکومتی است مبتنی بر «عرفان حکومتی، حکمت حکومتی و فقه حکومتی». به تعبیر دیگر، مبتنی است بر فقه دین، نه صرفاً مبتنی بر فقه مناسک.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6539
🟤 چگونه میشود نسبت بین مکتب و علم و برنامهریزی را برقرار کرد، بهگونهای که مکتب (عرفان، حکمت، فقه)، حاکم بر معادله و برنامهریزی شود و متغیر اصلیِ منظومه معرفتی قرار بگیرد؟
در اینجا احتیاج به روش تحقیق و فلسفه روش داریم.
فلسفۀ روش یا #فلسفۀ_چگونگی، ريشه و پايهای #عقلانی است که بر اساس آن میتوان «روش عام» را مطرح کرد و سه منطق «حجيت، معادله، اداره» را هماهنگ نمود.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6542
🟤 فلسفه اسلامی بهلحاظ محتوا، ناتوان از راهبری علوم نیست. نقص، در رویکرد و روش است. آنچه مانع امتداد فلسفه در دانشهای فرودستی است، نگرش منطقی حاکم بر تمايز بين فلسفه و علوم است. اين نگرش که ما موجودات را به حيثيتهای کاملاً ممتاز از هم تقسيم کنيم و بعد، تفسير و بررسی مسائل مربوط به هر حيثيت را بهعهدۀ دانش خاص بگذاريم، اين، چيزی است که مانع تسرّی فلسفه به دانشهای مادون میشود.
تنها راه چاره اين است که يک شبکه مفاهيمِ متقوّم به همديگر را، که «ابهام و تحصُّل» و «اجمال و تفصيل» دارند، در نظر بگیرید. بايد مرحلۀ مفهوم رياضی و طبيعی را تعيّن همان مفهوم فلسفی بدانيد؛ کمااينکه نوع را تعيّن جنس میدانيد.
اگر اين کار را در نظام مفاهيم نکنيد و رابطه مفاهيم را رابطه ابهام و تحصل و رابطه مجمل و مبين نبينيد، هيچگاه نمیتوانيد يک مفهوم را در مفهوم ديگر فرآوری کنيد.↙️
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6545
#محکمات_اندیشه
#دفاع_از_فلسفه
#تکامل_فلسفه
#اجتهاد_در_فلسفه
#کارآمدی_فلسفه
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در زیارت اربعین، اُمّتی بر حول امام زمان تربیت میشود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🔻بنیاميه مانع نشر توحيد نشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را گرفتند.
🔰 #استاد_میرباقری:
⚡️ در روايت آمده است بنیاميه مانع نشر توحيد نمیشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را میگرفتند؛ چرا که وقتی شرک شناخته نشد، میتواند خودش را به عنوان توحيد معرفی کند! (إِنَّ بَنِي أُمَيَّةَ أَطْلَقُوا لِلنَّاسِ تَعْلِيمَ الْإِيمَانِ، وَ لَمْ يُطْلِقُوا تَعْلِيمَ الشِّرْكِ، لِكَيْ إِذَا حَمَلُوهُمْ عَلَيْهِ لَمْ يَعْرِفُوه).
⚡️ این يعنی اسلامِ یکبعدی. اسلامی که در آن #تولّی باشد، اما #تبرّی نباشد! محبت باشد اما غضب نباشد! اگر اينطور شد، همه مکاتب، کمکم، توحيدی پنداشته میشوند!
⚡️ انسان بايد هر دو دستگاه را بشناسد: يکی، معارف اهل بيت(ع) و دستگاه عظيم آنهاست و دوم دستگاه ظلمانی شیاطین و طواغیت و بهتبعش کفار و مشرکين و منافقین تا دنيای امروز، که شايد سازمانيافتهترينش حجاب تمدن مادی است که بر معارف دينی و دستگاه حق، سنگينی میکند.
انسان بايد آن حجاب را بشناسد و بشناساند و راه برونرفت از اين فضا به سمت تمدن دینی برتر و کارآمدتر را برای جامعه تبيين و طراحی کند.
همچنین انسان باید معارف اهل بيت(ع) را بشناسد و راه زندگی کردن «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ» را به ديگران بياموزد.
☑️ @mirbaqeri_ir
اقتدار ولایی
🔻بنیاميه مانع نشر توحيد نشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را گرفتند. 🔰 #استاد_میرباقری: ⚡️ در روايت آمده
🔻 توحید و عرفان و اخلاق، بدون «تولّی و تبرّی» معنا ندارد.
🔰 #استاد_میرباقری:
⚡️ طریقِ قُرب به خدای متعال، تولّی و تبرّی است؛ همچنانکه در زیارت عاشورا آمده: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ فِي مَوْقِفِي هَذَا وَ أَيَّامِ حَيَاتِي بِالْبَرَاءَةِ مِنْهُمْ وَ اللَّعْنَةِ عَلَيْهِمْ وَ بِالْمُوَالاةِ لِنَبِيِّكَ وَ آلِ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلَام».
⚡️ «تخلّقِ کامل» یعنی «تبرّی کامل و تولّی کامل». کسی که از دشمنان تاریخی سیّدالشُّهدا(ع) تبرّی ندارد، چگونه میتواند بگوید من یک انسان موحّد اخلاقی هستم؟
این چه نوع تعریف از اخلاق است که بگوییم فلان شخص، عارف و مُهذّب است اما برای او مهمّ نباشد که پرچمِ اسلام شکست بخورد یا پیروز شود؟
☑️ @mirbaqeri_ir
اقتدار ولایی
🔻 توحید و عرفان و اخلاق، بدون «تولّی و تبرّی» معنا ندارد. 🔰 #استاد_میرباقری: ⚡️ طریقِ قُرب به خدای
🔻 «سِلم» و «حَرب» در زیارت عاشورا
🔻 زیارت عاشورا جزو قُلّههای معارف اسلامی است. زیارت عاشورا انسانهای بزرگ تربیت میکند.
🔰 #استاد_میرباقری:
⚡️ اگر بخواهید آدمی تربیت کنید که هستیاش را برای امام و در راه ولایت بدهد، باید یک عمر برای امام حسین(ع) گریه کرده باشد، صاف شده باشد و حق و باطل را شناخته باشد و انگیزه جهادش درست شده باشد. #زیارت_عاشورا همین کار را میکند؛ انگیزه درگیری بین حق و باطل را بر محور عاشورا ایجاد میکند.
⚡️ زیارت عاشورا جزو قلههای معارف ماست که برکات حادثه عاشورا را توضیح میدهد.
در زیارت عاشورا، سیر مؤمنین با عاشورا به اینجا میرسد که «لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِيَّة». یعنی نسبت به عظمت حادثه عاشورا درک پیدا میکنند و طبیعتاً نسبت به جبهه مقابل - که آن هم یک جبهه بزرگ تاریخی است - بصیرت پیدا میکنند و به موضعگیری میرسند: «سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُم» (که از لعن و برائت شروع شده تا به درگیری و صف و قتال میرسد).
⚡️ شما برای اینکه یک نهضت و قیام بزرگی را اداره کنید باید آدمها را متناسب با آن بسازید. اگر بناست یک اقدام بزرگی مثل پاک کردن عالم از جبهه کفار و تحقق عدل اتفاق بیفتد، باید آدمهایی تربیت بشوند که ظرفیت و استقامت و انگیزه انجام این کار را داشته باشند.
توجه به عاشورا و عظمت فعل حضرت و گستردگی کار دشمن و موضعگیری در مقابل دشمن تا صف و قتال، و بعد هم آن خصوصیاتی که در جبهه مؤمنین باید اتفاق بیفتد تا بتوانند در کنار امام زمان(ع) بایستند و درگیر بشوند (معیت و ثبات قدم و حیات طیبه...)، همه، ذیل واقعه عاشورا اتفاق میافتد و همه را در زیارت عاشورا میبینید.
⚡️ جامعه مؤمنين بايد حول محور بلاء وليّ خدا و عبادت حضرت در عاشورا و سجده عظيم حضرت شکل بگيرد.
زيارت عاشورا، مسير شکلگرفتن اين جامعه را بيان میکند.
جامعه مؤمنين بايد به برائت کامل برسند، بايد به محبّت کامل برسند و اين برائت و محبّت تبديل به "روابط اجتماعي" بشود : «إِنِّي سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکمْ وَ وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاکمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکم». «مُحبٌّ لِمَن أحَبَّکُم، مُبغِضٌ لِمَن أبغَضَکُم». «إِنِّي أتقرّب إِلَى اللَّهِ وَ إِلَى رَسُولِهِ وَ إِلَى أمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ إِلَى فَاطِمَةَ وَ إِلَى الْحَسَنِ وَ إِلَيک بِمُوَالاتِک، وَ بِالْبَرَاءَةِ مِمَّنْ قَاتَلَک وَ نَصَبَ لَک الْحَرْبَ» تا اينجا که: «أتقرّب إِلَى اللَّهِ ثُمَّ إِلَيکمْ بِمُوَالاتِکمْ وَ مُوَالاةِ وَلِيکمْ»؛ ما از طريق موالات دوستان شما به شما نزديک ميشويم... .
طريق قرب الي الله چيست؟ «أتقرّب إِلَى اللَّهِ ثُمَّ إِلَيکمْ بِمُوَالاتِکمْ وَ مُوَالاةِ وَلِيکمْ». طريق تقرّب میشود موالات رسول(ص)، موالات اهل بيت(ع) و موالات اولياء آنها.
[البته] موالات اولياء آنها اگر برای نفس باشد، تقرّب نمیآورد. يعنی اين موالات، موالاتی است که از بستر محبّت ولیّ خدا میگذرد. دشمنیها، بغضها، نفرتها، شدّتها، غضبها، همه از بستر ارتباط با ولیّ خدا میگذرد. رحمتها و محبّتها و عطوفتها هم همه از بستر ارتباط با ولیّ خدا عبور میکند. اين میشود جامعه مؤمنين.
(منبع: از جلسات محرم ۱۳۸۶ و ۱۳۸۸)
☑️ @mirbaqeri_ir
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۶ شهریور ۱۴۰۳
میلادی: Tuesday - 27 August 2024
قمری: الثلاثاء، 22 صفر 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
🏴 توصیه رهبر انقلاب به جوانان:
👈 پول و مقام حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی قرار بگیرند
✏️ رهبر انقلاب: «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» اینجوری است.
✏️ بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند.
✏️ هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۳/۶/۴
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57406
🏴 توصیه رهبر انقلاب به جوانان در زمینه برنامهریزی برای فرصت طولانی زندگی:
👈 برنامهریزی درست احتیاج به فکر و فکر درست احتیاج به آشنایی با قرآن دارد
✏️ رهبر انقلاب: جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءالله شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۳/۶/۴
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57406
🏴 توصیه رهبر انقلاب به جوانان در زمینه اقدام در مواقع لازم:
👈 اقدام لازم جوانان یک وقت در کلاس درس و یک وقت در راه فلسطین است
✏️ رهبر انقلاب: فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۳/۶/۴
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57406
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ اگر کسی در باره عدم نظارت، نبود حکمرانی و پالایش فضای مجازی صحبت کرد، در دو چیز نباید تردید کرد: یا فرد احمقی است یا سرباز سرویسهای امنیتی دشمنان انقلاب اسلامی
✍حمید رسایی