Morteza Haeri - Doa Faraj.mp3
2.45M
#دعایفرج
این عشقِ آتشین ، زِ دلم پاڪ نمےشود
مجنون بہ غیر خانہے لیلا نمےشود
بالاے تخٺ یوسف ڪنعان نوشتہاند
هر یوسفے ڪہ یوسفِ زهرا نمےشود
🔅 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
نذر سلامتی و ظهورش ۱۴ صلوات
@Etr_Meshkat
حضرت صادق عليه السلام فرمود:
هرگاه حضرت امير عليه السلام از موضوعى نگران و هراسناك مى شد به نمـاز پناه مى برد. سپس حضرت صادق عليه السلام اين آيه را خواند: «وَاسْتَعينُوا بِالصَّبُرِ وَالصَّلاةِ ... از شكيبايى و نماز يارى بجوييد . . . »
[البقره / 42 و الكافى 3: 480 و الكافى 4: 154]
@Etr_Meshkat
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#داستان_انکه_دیر_آمد
✅قسمت👈هفدهم
من نیز گریان گفتم: « اگر احمد هم شک کند، من شک نمی کنم. » و خم شدم و بر دستش بوسه زدم. دست به سرم کشید. در این نوازش مهری بود که من تا آن زمان بیهوده، آن را در دستان پدر و مادر جستجو کرده بودم.
گفت: « نمی خواهید حنظل بخورید؟ »
احمد گفت: « هرچه از شما برسد، نیکوست »سرور دو حنظلی را که مردِ همراهش به او داده بود، در دست چرخاند و نیمه کرد و به ما داد و گفت:« اینک من می روم، اما خیالتان آسوده باشد. تا ساعتی دیگر از اینجا نجات خواهیدیافت. »
حنظل را به دهان گذاشتم. با آن که شیرین و خنک بود، اما مزه نمی داد، چون فکر جدایی از او تلخ تر از طعم حنظلِ شیرین بود. گریان گفتم: «باز هم شما را خواهیم دید؟»احمد روی پای او افتاد و گفت: «نمی شود ما را هم با خودتان ببرید؟»سرور موی او را نوازش کرد و گفت: « هر وقت مرا از ته دل بخوانید، می بینید.شما از من خواهید بود، احمد زودتر ومحمود دیرتر.»نرم و سبک برخاست.مرد سپیدپوش نیز.نالیدم: «آقا!»
خواستم پارچه مخمل را چنگ بزنم. اما پارچه ای نبود و تا سر بلند کنم آن ها سوار بر اسب بودند. احمد مبهوت ایستاده بود. مرد به خداحافظی دست بلند کرد و حرکت کرد.به دنبالش دویدم و فریاد زدم: «ما را فراموش نکنید.» نگاهشان کردم تا آخرین تپه محو شدند.
#ادامه_دارد
📚برگرفته از کتاب: نجم الثاقب
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
@Etr_Meshkat
هدایت شده از بنیادفرهنگی حضرت مهدی نمایندگی استان همدان
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
سلسله مباحث مهدویت :
⬅️
▪️حجت الاسلام کفیل
▪️موضوع: مهدویت و انقلاب اسلامی .
(((((بنیادفرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان همدان ))))
@bonyadmahdaviiat99
⭕️ کتاب "قدیمی ترین قصه عاشقانه ناتمام"
🔹 کتاب "قدیمی ترین قصه عاشقانه ناتمام" نوشته ی لیلا غلامزاده نطنزی است و دفتر نشر معارف، آن را به چاپ رسانده است.
🔸 نویسنده با سبکی خلاقانه، در قالب مباحثه ی استاد و دانشجویان در کلاس درس، به بیان جنبه هایی از سبک زندگی مهدوی میپردازد.
🔻 بخش اول داستان، استاد با بیان خاطره ای از دوران کودکی که مادرش برای او و خواهر و برادرش، مباحث مهدوی را بیان میکرده، بحث را شروع میکند و در ادامه به سبک زندگی مهدوی میپردازد.
#معرفی_کتب_مهدوی
@Etr_Meshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو بیت شعری که سید مجید بنی فاطمه از زبان مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی در محضر ایشان خواند و ماندگار شد...
@Etr_Meshkat
4_6035025858060618107.mp3
5.44M
چهل سال سختی...
چهل سال طعنه...
چهل سال... زخم زبانهایی که طعم کشنده نفاق داده اند... اما حقیقت کدام است؟
➖ چرا در دورانی، انقلاب اسلامی رقم میخورد که دیگر از دین و مذهب جز پوستهای باقی نمانده؟
➖ هدف از این انقلاب چه بود و قرار است تاریخ را به کجا برساند؟
#استاد_شجاعی
#تمدن_سازی_نوین_اسلامی
@Etr_Meshkat
Morteza Haeri - Doa Faraj.mp3
2.45M
#دعایفرج
تو را آزردهام اما همیشہ #دوستٺ_دارم
نیایدلحظہاےڪہ ازخیالٺ دسٺ بردارم
بہ تاوان گناه من همیشہ #اشڪ مےبارد
بہ چشمٺ معذرٺ خواهے بسیارے بدهڪارم
🔅 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
نذر سلامتی و ظهورش ۱۴ صلوات
@Etr_Meshkat