فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا مدرسهای در برزیل است که به کودکان دعای سلامتی امام زمان عج یاد میدهند...
آن وقت به تازگی در برخی از مدارس ما مُد شده که در صبحگاهها آهنگ پاپ میگذارند و بچهها مثلا ورزش(بخوانید رقص) میکنند
@Etr_Meshkat
🍃وقتی انتظار، کار به شمار نیاید
جمعه میشود روز استراحت
و کارها از شنبه شروع میشود
امّا اگر انتظار را کار بدانیم
آن وقت جمعه، روز کار میشود
و چه کار سنگینی!
🍃گاهی منتظر آمدن یک مهمانیم
گاهی یک مسافر
و گاهی منتظر آمدن حاکم یک دیار
هر چه آن که منتظرش هستیم، بزرگتر باشد
انتظار، کار بزرگتری میشود
و حتّی نفَس را به شماره میاندازد.
🍃آقا!
قدر و منزلت تو در میان ما چه قدر است
که روز جمعه کمکارترین روز ماست؟
چرا جمعهها از شدّت انتظار، نفسمان نمیگیرد؟
و چرا شنبهها برایمان روز آغاز کارهای نفسگیر است؟
🍃ما برای تو به اندازۀ حاکم یک شهر نه
به اندازۀ یک مسافر هم نه
ما حتّی به اندازۀ یک مهمان معمولی هم منتظرت نیستیم.
🍃فردا شنبه است.
اوّلین روز کاری هفته.
ناامید نشو از ما
میرسد روزی که بگوییم:
فردا جمعه است
پرکارترین روز هفته.
🍃شبت بخیر مسافر خدا!
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
❣ قرار عاشقی
قرائت دسته جمعی دعای فرج
هرشب ساعت: 3⃣2⃣
به همراه ۵ امن یجیب جهت سلامتی و ظهور مولا
💥روز ظهور تو، چه سرافکنده میشوند...
آنان که در دعای_فرج کم گذاشتند💥
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
33توبه
«هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ(۳۳)»
۱) امام صادق علیه السلام در باره این فرموده خدای عز و جل: «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَی وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ» چنین فرمود: سوگند به خدا هنوز تأویل آن نازل نشده است و تأویل آن تا ظهور قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف نازل نمیشود. هر گاه قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف خارج شود، هیچ كس از كافران به خدای بزرگ و مشركان به امام نمیماند، مگر این كه از خروج او متنفر گردد تا جایی كه اگر كافر یا مشركی درون سنگی باشد، آن سنگ میگوید: ای مؤمن! در درونم كافری است. پس مرا بشكن و او را بكش.«۱»
۲) علی بن إبراهیم میگوید: این آیه در باره قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف نازل شد و این همان است كه در ضمن آن چه تأویل آن بعد از تنزیل آن میآید، ذكر كردیم.«۲»
۱- كمال الدین و تمام النعمة، ص ۶۰۷، ح ۱۶، باب ۵۸. نوادر الكتاب، ینابیع الموده، ص ۴۲۳.
۲- تفسیر قمی، ج ۱، ص ۲۸۸.
@Etr_Meshkat
🌸 🌷نظام تسخیری 🌷🌸
👈ما در دنیایی زندگی می کنیم که به دلیل محدودیت های عالم مادّه و به منظور تحقّق شرایط آزمایش و انتخاب، «نظام تسخیری» حاکم است؛ یعنی نظامی که برخی به ظلم یا به عدل در تسخیر برخی دیگر قرار می گیرند. 👉
👈بر این اساس در نظامهای سیاسی حداقل چهار نظام مطرح است:
1. «نظام سلطنتی» یعنی تمرکز قدرت بر یک فرد یا خانواده، که به تجربه ثابت شده است که اغلب افرادی فاسد، مفسد و نالایق اند.
2. «نظام دموکراتیک» یعنی تقسیم قدرت بین نهادهای مختلف که به عقل و تجربه ثابت شده که پرفساد، کُند و ناکارآمد است و حتّی مدّعیان تدوین آن نیز به آن عمل نمی کنند.
3. «نظام سرمایه داری» یعنی مدیریّت جوامع به دست چند شرکت سرمایه دار که بسیار فریبنده است؛ و امروزه شاهدیم که غرب فعلی اعمّ از دولتها، بانکها و رسانه ها تحت سرپرستی (ولایت) چند صهیونیست سرمایه دار اداره می شوند.
4. «نظام ولایی» یعنی مدیریّت یک فرد اصلح با هدفی عالی، ساختاری منطقی و روشهایی صحیح؛ که در زمان ظهور ولی معصوم، این امر به عهدۀ ولی، حجّت و خلیفۀ خداست که فردی کاملاً و مطلقاً اصلح است؛ و در زمان غیبت به عهدۀ نایب خاصّ یا عام اوست که فردی عفیف، شجاع، حکیم (ولی فقیه) است و هدفی جز رساندن امر به ولی معصوم ندارد، که فردی نسبتاً اصلح است. 👉
👈نظام جمهوری اسلامی ایران با محوریّت «ولایت فقیه» در نظر دارد در نظر و عمل بطلان سه نظریۀ اوّل و حقانیّت نظریۀ چهارم را اثبات نماید و یک آمادگی فکری نسبی برای تحقّق ظهور، در انسانهای حقّ طلب و تشنۀ کمال ایجاد نماید. افرادی که مخالف چنین نظام زمینه سازی هستند، عملاً یکی از سه مدل حکومتی باطل مذکور را پذیرفته اند که جز به طولانی تر شدن غیبت نخواهد انجامید و جز نادانی آنان از امر دیگری حکایت ندارد. 👉
@Etr_Meshkat
🔴 قبح شکنی رابطه با اسراییل و صهیونیست ها در قلب تهران
♦️نمایش آثار گرافیست اسرائیلی در تهران؛ آثار یوسی لمل، گرافیست اسرائیلی ساکن تل آویو رو میتونید به مدت یک هفته در نمایشگاه "به رنگ حیات" در باغ موزه قصر ببینید...
♦️این نمایشگاه توسط شهرداری تهران برگزار می شود
♦️یوسی لمل از حامیان اسحاق رابین است که آثار متعدد ضدمقاومت دارد. چطور آثار یک اسراییلی در ایران مجوز نمایش می گیرد؟
@Etr_Meshkat
🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃
#فراماسونری_چیست
قسمت1⃣9⃣
💠مطابق این ادعا ، این مقبره ی خانوادگی در سال ۱۹۸۰ و به دنبال عملیات ساختمان سازی در اطراف بیت المقدس ( اورشلیم) کشف شده است . بنابر این گفته ی تهیه کنندگان این فیلم در این مقبره ی خانوادگی ۱۰ قبر از ۱۰ قبر ، با توجه به نوشته های آرامی روی آنها تعیین هویت شده اند . صاحبان این ۶ قبر عبارتند از : ۱) یا عیسی پسر یوسف_ ۲) یا مریم ( مادر عیسی) _ ۳) یا یوسف ( برادر عیسی ) ، با یوسف سطر اول تفاوت دارد _ ۴) یا یهود ! پسر عیسی _ ۵) یا مریم مجدلیه _ ۶) یا متی ( یکی از بستگان مریم مادر عیسی.
بنابر ادعای فیلم سازان آن دو دلیل اصلی دارند که با توجه به آنها ، قبور مذکور را متعلق به خانواده ی حضرت عیسی (ع) می دانند .
۱) محاسبات آماری ،فیلم سازان می گویند که به کمک متخصصان آمار محاسبه نموده اند که احتمال این که یک خانواده ی دیگر ، به غیر از خانواده ی حضرت عیسی (ع) ، چنین نام هایی داشته باشند . برابر ۱/۶۰۰ ( یک ششصد م) است بنابراین به احتمال زیاد این مقبره ، مقبره ی خانوادگی حضرت مسیح (ع) می باشد .
۲) آزمایشات DNA :فیلم سازان می گویند که به کمک متخصصان مهندسی ژنتیک DNA باقیماندهٔ اجساد مقبره های یا (عیسی پسر یوسف ) و(مریم مجدلیه ) را آنالیز نمود ه و به نتایج زیر دست یافته اند . در این آزمایش که برای تعیین توارث مادری ، بر روی یا DNA میتوکند ریال اجساد انجام شده ده است ، محققان دریافته اند که ( عیسی پسر یوسف ) و یا مریم مجدلیه مادر یکسانی ندارند . بدین ترتیب سازندگان فیلم چنین نتیجه گیری کرده اند که این دو جسد برادر و خواهر نبوده و از آن جا که در مقبره های خانوادگی فقط اعضای یک خانواده می توانند دفن شوند باید همسر باشد که علیرغم نداشتن ژن مشترک ، توانسته است در مقبره ی گمشده ی مسیح (ع) یا با ادعاهای به ظاهر علمی ، اقدام به تزریق افکار مسموم خود به دیگران کرده اند اما در پس این ظواهر فریبنده ی علمی ، دروغ های آشکار می نهفته است که این مسأله صحت و اعتبار فیلم و محتوای آن را به راحتی رد می کند. برای روشن شدن مسأله در این قسمت به مسایلی که اعتبار فیلم را زیر سوال می برند . اشاره می کنیم .
ادامه دارد......
🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃
@Etr_Meskhat
#معرفی_کتب_مهدوی
✅ کتاب مهدی موعود
این کتاب کاملترین وجامع ترین کتاب درمورد شناخت امام عصر عج میباشد.
در این کتاب از مادر بزرگوار امام زمان عج وهمچنین مهدی موعود را از نظر اقوام وملل وادیان ومذاهب سخن به میان می آورد.
کتاب مهدی موعود
دوجلدی
نویسنده :محمدباقر مجلسی
انتشارات :کتاب جمکران
مترجم:علی دوانی
@Etr_Meshkst
🔴 اتفاقی عجیب در تهران/ کلاس طراحی با قوانین لسآنجلسی!
♦️به تازگی در تهران و برخی شهرهای دیگر، کلاسهای آموزشی طراحی برگزار میشود که موازین شرعی و حجاب در آنها معنایی ندارد.
♦️این موسسات نهتنها از رفتارخود ابایی ندارد بلکه از این هنجارشکنی برای تبلیغ در فضای مجازی استفاده و درآمدزایی میکنند!
@Etr_Meshkat
#اطلاعات_مهدوی۶
💓 ت- تشرُّف : یعنی ملاقات با حضرت مهدی
😕 ج- جزیره خضرا : از مکان های ادّعایی و بحث برانگیزِ محل زندگی امام زمان و فرزندانشان در دوران غیبت کبری می باشد است.
در برخی کتب دینی از این جزیره به عنوان محل زندگی حضرت نام برده شده است، اما همه مطالب درباره آن، به دو تا داستان برمی گردد،
که نقل کننده آن نامعلوم است و ایرادات اساسی بر آن وارد است از جمله اینکه هیچ یک از علما را نمی شناسیم که بطور مستقیم یا با واسطه آن را نقل کرده باشند.
🔴 متاسفانه با وجود تاکید فراوان دانشمندان شیعه مبنی بر افسانه بودنِ آن دو داستان، عده ای به ترویج آن اقدام کرده و بین داستان این جزیره و
مثلث برمودا 🔺(که ساختهء رسانه های غربی و افسانه سازان است)🔻
ارتباط برقرار کرده اند.
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
❣ قرار عاشقی
قرائت دسته جمعی دعای فرج
هرشب ساعت: 3⃣2⃣
به همراه ۵ امن یجیب جهت سلامتی و ظهور مولا
💥روز ظهور تو، چه سرافکنده میشوند...
آنان که در دعای_فرج کم گذاشتند💥
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
💚مـهدے جــان💚
دلـــــــم بہ مستحبــے خــــــــــوش اسٺ ...
ڪہ جـوابـــــــــــش واجــب اسٺ
💚السلام علیڪ یا بقیـه الله (عج)💚
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
15یونس
وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ قَالَ الَّذِينَ لاَ يَرْجُونَ لِقَاءنَا ائْتِ بِقُرْآنٍ غَيْرِ هَـذَا أَوْ بَدِّلْهُ قُلْ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أُبَدِّلَهُ مِن تِلْقَاء نَفْسِي إِنْ أَتَّبِعُ إِلاَّ مَا يُوحَى إِلَيَّ إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيْتُ رَبِّي عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ (۱۵)
۱) علی بن ابراهیم در توضیح آیه «أَوْ بَدِّلْهُ» میگوید: حسن بن علی، از پدرش، از حمّاد بن عیسی، از ابو سفاتج، از امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه «ائْتِ بِقُرْآنٍٍ غَیْرِ هَـذَا أَوْ بَدِّلْهُ» گفته است كه منظور، امیر مؤمنان علی بن ابی طالب علیه السلام است. «قُلْ مَا یَكُونُ لِی أَنْ أُبَدِّلَهُ مِن تِلْقَاءِ نَفْسِی إِنْ أَتَّبِعُ إِلاَّ مَا یُوحَی إِلَیٍَّ»، یعنی درباره علی بن ابی طالب امیر مؤمنان علیه السلام.«۱»
۲) مفضّل بن عمر نقل كرده است كه: از امام صادق علیه السلام معنای آیه «ائْتِ بِقُرْآنٍ غَیْرِ هَـذَا أَوْ بَدِّلْهُ» پرسیدم. فرمود: گفتند: یا آن كه علی را تغییر بده.«۲»
۱- تفسیر قمی، ج ۱، ص ۳۱۰
۲- كافی، ج ۱، ص ۳۴۷، ج ۳۷
@Etr_Meshkat