💠امام صادق علیه السلام
🍃التَّقْدِیرُ فِی لَیْلَهِ تِسْعَ عَشْرَهَ وَ الْإِبْرَامُ فِی لَیْلَهِ إِحْدَی وَ عِشْرِینَ وَ الْإِمْضَاءُ فِی لَیْلَهِ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِینَ
🔻مقدّرات در شب نوزدهم تعيين ، در شب بيست و يكم تأييد و در شب بيست و سوم (ماه رمضان) امضا مى شود.
📙الكافى ، ج ۴ ، ص ۱۵۹
@Gharargah_mehshekan
May 11
May 11
استاد رجایی فر2-3-98.mp3
7.05M
بشنوید...
#استاد_رجایی
#پاسخ_به_شبهه
#جنگ_بدر
#کیفیت_استخدام_وسیله
#سیره_نبوی
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
حلقه شهید زرگری پنجشنبه 2خرداد @Gharargah_mehshekan
☘️ورقی از کتاب☘️
گفتیم ما ارزش بعضی از کارها را، بعضی از شؤون را در سطح خودش تا حدی درک کرده ایم و بجا درک کرده ایم و باید هم همین جور درک بکنیم، اما باید اعتراف بکنیم که ارزش بعضی از کارها را در سطح خودش درک نکرده ایم... مردم روغن صاف شده کنجد را دریک شیشه می بینند اما نمی دانند به سر آن دانه کنجد بیچاره چه آمد که حالا آنها روغن صاف شده اش را می بینند. تبلیغ صاف شده و پاک و پاکیزه اش را مردم می بینند ولی نمی دانند چه بر سر آن بیچاره آمده است که امروز آنها دارند روغن صافش را مشاهده می کنند.
به هر حال قرآن این مطلب را در سطحی بسیار بسیار بالا برده.چرا؟ خدا می توانست فقط به پیغمبر بگوید: انا سنلقی علیک قولا ثقیلا یا: آلم نشرح لک صدرک. ولی همه اینها برای امت، آموزش است. این حقیقت را چرا خدا با پیغمبر خودش بازگو می کند و دراختیار همه امت می گذارد؟ خیلی مسائل بین خدا و پیغمبر هست ولی چون مربوط به کار عموم نیست، خدا می داند و پیغمبر، و برای غیر طرح نشده. وقتی که مسئله ای طرح می شود علامت این است که باید آن را آموخت. کار دعوت است، کار تبلیغ است، کار آسانی نیست. پس ما از قرآن می آموزیم که اولین شرط در امر دعوت و پیام رسانی، شرح صدر است، دل وسیع، ظرفیت وسیع به اندازه دنیا.
#سیری_در_سیره_نبوی
#شهید_مطهری
@Gharargah_mehshekan