السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
حَنـʜᴀɴɪɴـین🇮🇷'🖤
شهیده مروه شربینی✨
شهیده مروه شربینی سال1977 در شهر اسکندریه مصر متولد شد. پدر و مادرش هر دو شیمیدان بودند و در سال1995 توانست از کالج انگلیسی دختران فارغالتحصیل گردد.
وی از سال2002 به همراه همسرش به آلمان رفتند و در ابتدا در شهر برمن و از سال2008 در شهر درسدن ساکن شدند.
همسرش وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاههای آلمان بود و با استفاده از بورس تحصیلی در رشته مهندسی ژنتیک مشغول تحصیل بود و جهت انجام پایان نامه دکترای خود همراه مروه به آلمان آمده بود.
شهیده شربینی چندی پیش از شهادتش به دادگاهی در آلمان مراجعه کرد و از "الکس دبلیو" [یک روس با ریشه آلمانی که از سال2003 به آلمان مهاجرت کرده بود.] شکایت کرد. او اعلام کرده بود زمانی که در پارک با پسرش بازی میکرده، الکس دبلیو وی را مورد توهین قرار داده و به دلیل حجابش او را تروریست خطاب کرده. دادگاه شکایت شهیده شربینی را پذیرفت و این فرد افراطی را به پرداخت 750یورو محکوم کرد، اما الکس این حکم را نپذیرفت و تقاضای تجدیدنظر کرد.
شهادت
در حین برگزاری جلسه دادگاه تجدیدنظر در یک دادگاه در شهر درسدن، این فرد آلمانی جلوی چشمان قاضی و سایر حاضرین به شهیده شربینی حمله کرد و با ضربات چاقو وی را که سهماهه باردار بود، به شهادت رساند و همسر شربینی و مرد دیگری را زخمی کرد.
هدایت شده از خبرچه
▫️
🌐 #خبرچه | اخبار کوتاه با ادبیاتی متفاوت
و یه نمه طنز
🌐 به جمع خَفَن خبرچه ایا بپیوندید 😎👇
https://eitaa.com/joinchat/941686986C6389db91b6
هدایت شده از خبرچه
▫️
🌐 #خبرچه | اخبار کوتاه با ادبیاتی متفاوت
و یه نمه طنز
🌐 به جمع خَفَن خبرچه ایا بپیوندید 😎👇
https://eitaa.com/joinchat/941686986C6389db91b6
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️