﷽
✍🏻 مقدمه کتاب «فاطمه اسوه بشر» اثر آیت الله العظمی جوادی آملی:
«... سهم #فاطمه (علیها السلام) در ماندگاری دین بسیار عظیم و سنگین است؛ در روزگار بعد از رحلت رسول (ص) که خورشید وجودش افول کرد، تنها ستاره ای که در آسمان غبارگرفته اسلام سوسو می زد و با صدای حزین و آرامَش، دل ها را مشتاق نگاه می داشت، #فاطمه (علیها السلام) بود.
در دوران سخت #حاکمیت_سقیفه که با حبس و زندان بردن #غدیر همراه بود، تنها ناله ای که ماند و فریاد شد، ناله دختر رحمةٌ للعالمین بود که با کمال شهامت و شجاعت از دین و ماندگاری آن توسط حضرت علی (ع) می گفت و حقانیت او و بطلان دیگران را صلا می داد.
از آنجا که شخصیت ستودنی فاطمه (س) و نقش به یادماندنی آن در حساس ترین فراز تاریخ اسلام باید همواره زنده و پویا باشد، سعی و تلاش مراکز دینی و فرهنگی که از منبع جوشان قرآن و عترت مایه می گیرند، در شناخت صحیح و شناسایی درست این ملکه دار هستی، بایستی اصیل و ناب باشد.» (ص 13)
#جهاد_تبیین
#تبلیغ_هجومی
#معارف_اهلبیت
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
«پیروان امامین انقلاب»
﷽
◀️ صفویه و #شیعه_قالتاق
✍ آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در تبیین نقش صفویه و روش علمای شیعه در تقویت مذهب تشیع می فرماید:
📝... شاهان صفوی اگر نبودند، شاید هیچ گاه تشیّع در میان مردم ایران فراگیر و رسمی نمیشد. شاه سلیمان موقوفهای را برای استنساخ و نشر بحارالأنوار مرحوم مجلسی قرار داده بود و اینكه كتب مرحوم مجلسی دركشور منتشر و در منازل مردم كتابهای مجلسی وارد شده بود، در سایه حمایت همین شاهان بود و اگر آنها نبودند، این كار عملی نبود.
در سال 1098 شاه سلیمان تصمیم میگیرد مقام شیخ الاسلامی را به مرحوم مجلسی اعطا كند. در «وقائع السنین والأعوام» خاتون آبادی كه در زمان حیات شاه سلیمان نوشته شده، آمده است كه شاه چند مرتبه كلمه التماس را به زبان خود جاری كرد، با اینكه اینگونه تعابیر از زبان شاهان بهندرت خارج میشد. همچنین نوشته است كه هندیها در دولتخانه شاهی بت میپرستیدند و مجلسی حدود دو ماه بعد از تصدّی شیخ الاسلامی، بتخانه آنها را خراب كرد.
در آن زمان مقام شیخ الاسلامی مقام اول روحانی كشور بود كه همه تصرّفات مربوط به امور دینی به دستور او بود و مرحوم مجلسی تصدّی این مقام را پذیرفته بود، مشروط به اینكه مظاهر كفر را از بین ببرد و احكام شرع و تشیّع را بر ایران حاكم كند. در آن اوضاع اگر علمای شیعه و از جمله مرحوم مجلسی شاهان شیعی را تقویت نمیكردند، حكومت عثمانی كه متصل به ایران بود، ایران را نابود میكرد.
شهادت ثالثه هر چند جزء اذان نیست، ولی در عین حال چون شعار شیعه شده، این شعار باید محفوظ بماند. ناصرالدین شاه بعد از اینكه با سختی بسیار شهر هرات را گرفت، همان روز اول دستور داد در آنجا اذان شیعی گفته شود؛ زیرا علامت حیازت آن جا همین اذان شیعی بود.
شاهان قاجار و صفویه، بیدین نبودند و نباید فسادشان سبب شود كه ما بر تمام اعمال آنها خط بطلان بكشیم. در زمانی كه عثمانی میخواست ایران را ببلعد، اگر این علما در صفویه، مقابل حكومت قرار میگرفتند یا كوتاه میآمدند و حكومت شیعی را تأیید و تأكید نمیكردند، عثمانی غلبه میكرد.
20 آبان 1383ش
📚جرعه ای از دریا، ج4، ص394
✅ با وجود این حقایق مسلم و خدمات برجسته علمای زمان صفویه به مذهب تشیع، جریان های «وحدت نامنضبط» با ناسپاسی از این خدمات برجسته، با عبارت های توهین آمیز، سخن از شکل گیری «شیعه قالتاق» می گویند!
#شیعه_قالتاق
#وحدت
#وحدت_نامنضبط
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
﷽
⏺ شیخ بهایی، پایهگذار تشیع در دولت عثمانی ... .
✍🏻 آیت الله مدرسی در خاطرات خود اشاره به دیداری که با مرحوم واعظ زاده خراسانی داشته است می کند و می گوید:
«... وقتی در همین مشهد به دیدن مرحوم آقای واعظ زاده خراسانی رفتم. ایشان از نظر تفسیر و تاریخ شخصیت بسیار بسیار عظیمی بود و به من محبت و لطف داشت. به ایشان گفتم: شیخ بهایی ۲۴ سالش بود که شیخالاسلام ایران شد. گفت: بله شیخالاسلام یعنی بزرگترین عالم. گفتم: ۵۴ سالگی هم ایشان دومرتبه شیخالاسلام ایران شد. بین ۲۴ و ۵۴ شیخ کجا بود؟ فرمود نمیدانم. گفتم فرض کنید یک مرجعی ناگهانی نیست بشود و ۳۰ سال دیگر دوباره مرجع بشود. این چطور است و چرا کسی بحث نکرده؟ شیخ بهایی که اصالتاً جبل عاملی بود، یک کلاه نمدی پوشید، زبان عربیاش خوب بود و زبان انگلیسی هم بلد بود، در حکومت عثمانیها رفت و بهعنوان یک بازرگان اهل غرب خودش را مطرح کرد و تخم تشیع را آنجا کاشت. آقای واعظ زاده گفت از کجا میگویی؟ گفتم: تاریخنویسهای غرب گفتهاند. اینها دقت کردهاند در مملکت عثمانی که اینقدر متعصب و ضد شیعه و در جنگ بودهاند، چه کسی توانست تشیع را در قالب تصوف پخش کند؟ به یک تاجری رسیدند و بعد معلوم شد که او همان شیخ بهایی بوده است؛ بنابراین گاهی اوقات ما باید از علم و آورده دیگران استفاده کنیم.
https://www.mehrnews.com/news/4683383
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
هدایت شده از بر ساحل عبقات
اجرای سیاستهای دشمنان تشیع توسط برخی شیعیان در قالب تمدن و وحدت!
سیاست مشترک کتب کلامی عامه و ردود آنها بر شیعیان در طول تاریخ، علاوه بر سعی در "ابطال استدلال شیعیان بر خلافت بلافصل امیرمؤمنان علیهالسلام و اثبات خلافت خلفا" اثبات این مطلب نیز بوده که "میان اهلبیت و خلفا رفاقت و محبّت وجود داشته! و اهلسنّت، محبّان واقعی اهلبیت بوده و شیعیان در این زمینه دروغگو و تفرقهافکن هستند."
امروزه نیز سیاست اصلی شبکههای ماهوارهای ضد شیعه و کتب متعددی که علیه مکتب اهلبیت منتشر میشود نیز همین است.
آنها مدعی هستند علاوه بر رفاقت آل و اصحاب! علما و بزرگان اهلسنت نیز ارادت ویژهای هم به آل و هم به اصحاب داشتهاند! و آنها همواره حساب دو گروه نواصب و روافض را جدا میدانستند!
بطلان این ادعاهای واهی با مطالعهی کتب تاریخ و حدیث و رجال فريقين واضح است و علمای شیعه نیز ادلهی کافی و وافی در نقد این رفاقتهای ساختگی بیان فرمودند.
یک مؤسسهی علمی_پژوهشی_تبلیغی نیز چند سالی است با عنوان "مبرة الآل والأصحاب" در کویت روی این نقطه تمرکز کرده و آثار فراوانی در این حوزه منتشر کرده است.
اما درد اینجاست که برخی در درون تشیع خائنانه یا جاهلانه همان سیاستها را دنبال میکنند و همهی فعالیتهای خود را به نحو موجبه کلیه مورد رضایت بزرگان شیعه و رهبر انقلاب معرفی میکنند.
رک در این موضوع:
https://eitaa.com/kalame_sawa/237
شما قرار بود اخوت میان شیعه و سنی را گسترش دهید. نه اخوت میان شیعه و ابو حنیفه را!
ظاهرا رسالت شما تغییر کرده است !
اللهم إنا نشكو إليك فقد نبينا وغيبة ولينا
@mir_hamedhoseyn_110
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 انتشار نخستین بار ویژهی عید غدیر
👈 رهبر انقلاب: کتاب «الغدیر» نماد دفاع از امیرالمؤمنین و تشیع است
⚠️ اگر سراسر ۱۱ جلد کتاب الغدیر را بگردید یک توهین مانند آن چه روسیاههای انگلیسیمآب انجام میدهند، در آن وجود ندارد
🔻 رهبرانقلاب پس از شنیدن سرودهی یکی از شاعران در مدح امیرالمؤمنین علیهالسلام: دربارهی الغدیر، البتّه کمتر در عالم شعر حرف زده شده؛ درحالیکه میدانید، کتاب الغدیر، پایهاش پایهی ادبیّات است یعنی اصلاً اسم کامل کتاب #الغدیر، الغدیرفیالکتابوالسّنةوالادب است؛ [یعنی] در شعر تاریخیِ اسلام، مسئلهی #غدیر را دنبال میکند و البتّه شرح میدهد.
🔹️ ایشان خب تجسّم و مثال دفاع از تشیّع بود؛ [امّا] شما نگاه کنید در کتاب الغدیر -در این یازده جلد کتابی که ایشان نوشته که البتّه تمام هم نشده- ببینید یک جایش از این توهینهایی که این روسیاههای انگلیسیمآب میکنند وجود دارد؟ همهی این کتاب نگاه کنید؟ او #نماد_دفاع_از_تشیّع است.
🔹️ در الغدیر -مرحوم امینی (رضوان اللّه علیه) را که شما ندیده بودید، ما ایشان را مفصّل دیده بودیم؛ در جلسات متعدّد، منبرهایش را من دیده بودم- یک کلمه از این حرفهایی که بعضیها بلدند و خیال میکنند که معنای #شیعه بودن این است و بر زبان جاری میکنند، در این کتاب مفصّل یازده جلدی وجود ندارد و [با این حال] نماد دفاع از امیرالمؤمنین و نماد دفاع از تشیّع است؛ استقامت -یعنی در صراط مستقیم حرکت کردن- معنایش این است. البتّه از قبیل ایشان، دیگران هم بودند؛ مرحوم سیّدشرفالدّین عاملی در لبنان و بعضی دیگر از بزرگان هم همینجورند.
🔺️ حالا [این دربارهی] ایشان، چون بحث الغدیر در میان بود. انشاءاللّه موفّق باشید. ۹۵/۱۲/۰۵
💻 @Khamenei_ir
«پیروان امامین انقلاب»
﷽
⏺ فروکاست بحث کلیدی اعتقادی «امامت خاصه» به یک بحث صرفا تاریخی برای حذف اختلافات مذهبی
✍🏻 یکی از مهم ترین انحرافات جریان های «وحدت نامنضبط» فروکاست مباحث مرتبط با «امامت خاصه» به یک بحث صرفا تاریخی است. یکی از اندیشه ورزان وحدت در سایت «اخوت» چنین می گوید:
«... اما مصداق امام را در بحث عقائد تعیین نمی کنید، بلکه مصداق آن را تاریخ بیان می کند. نبوت کلام است ولی محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله تاریخ، امامت کلام است وعقاید، ولی علی بن ابیطالب علیه السلام تاریخ. بنابراین شما در بحث عقاید کاری به اسم و خصوصیات فرد ندارید که با مشکل و تنش مواجه شوید.»(رک: تصویر سند)
🔹 این در حالی است که با مراجعه ساده به کتب کلامی علمای شیعه و اهل سنت روشن می شود که یکی از مهم ترین بحث های اعتقادی، امامت و نبوت خاصه است که در این باب سخن از تعیین مصداق خارجی امام و پیامبر بر حق است:
ارشاد الطالبین الی نهج المسترشدین، صفحه: ۳۳۸
أصل الشیعة و أصولها، صفحه: ۶۸
أصول الإیمان (بغدادی)، صفحه: ۲۲۳
الإرشاد إلی قواطع الأدلة في أصول الإعتقاد، صفحه: ۱۶۷
الاعتماد في شرح واجب الاعتقاد، صفحه: ۸۷
الاقتصاد فیما یتعلق بالاعتقاد (شیخ طوسی)، صفحه: ۳۱۶
الإمامة في أهم الکتب الکلامیة، صفحه: ۲۲
المسلک في أصول الدین (المسلک في أصول الدین)، صفحه: ۲۱۴
شرح العقائد النسفیة (تفتازانی)، صفحه: ۹۵
شرح المقاصد، جلد: ۵، صفحه: ۲۶۴
نهج الحق و کشف الصدق، صفحه: ۱۷۱
حق الیقین، جلد: ۱، صفحه: ۱۵۷
✅ یکی از مهم ترین انحرافات جریانات «وحدت نامنضبط» عدم توان تشخیص صحیح اختلافات و مدیریت آن است. فروکاست امر کلیدی اعتقادی مرتبط با امامت و نبوت، به یک امر صرفا تاریخی، خلاف واقعیت قطعی نزد همه فرق اسلامی و اصول اعتقادی آنها است.
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341
﷽
⏺ حقیقت جنگ های امیرالمومنین در کلام امام خمینی
«...حضرت امير سه جنگى (جمل، صفین و نهروان) را كه كرده است با اصحاب پيغمبر، با نزديكان پيغمبر، با مقدس هاى حقه باز كرده است و اين براى مصلحت اسلام بوده است. گرچه من مى دانم كه در بعض دل ها اشكال به حضرت امير هم هست، بعضى اشخاص به حضرت امير هم اشكال دارند، و لو جرأت نمى كنند بگويند كه «چرا با مسلمان ها جنگ كرده است!» لكن حضرت امير تابع اسلام است، اسلام بگويد با مسلمين جنگ كن، جنگ مى كند؛ بگويد با كفار جنگ كن، جنگ مى كند، وقتى بنا شد يك طايفه اى از مسلمين، اين ها توطئه كردند براى اينكه اسلامى كه مى خواهد متولد بشود، اين را از بين ببرند و يك دسته ديگر هم اغفال كردند دنبال اين معنا، تكليف حضرت امير- سلام اللَّه عليه- است كه شمشير را بكشد و در سه جنگ با مسلمين [يعنى] كسانى كه اظهار اسلام مى كردند و فرياد اسلام مى كشيدند و همه شان هم از صدام مسلمان تر بودند، شمشير را بكشد و در سه جنگ با مسلمان ها جنگ بكند براى اطاعت امر خدا و براى حفظ اساس اسلام. آن روزى كه اساس اسلام و اساس ديانت اسلام بستگى دارد به جنگ كردن با كسانى كه اظهار اسلام مى كنند يا واقعاً هم مسلمان هستند، وقتى بنا بر اين شد، شمشير را بايد بكشند مسلمين و با آنها جنگ بكنند ...»
📚صحيفه امام ؛ ج19 ؛ ص214
✅ فلسفه جنگ های امیرالمومنین (ع) حفظ اصل اسلام بوده است. کسانی از صحابه و نزدیکان رسول خدا (ص) که علیه آن حضرت شمشیر کشیدند، هدفشان از بین بردن اسلام بود.
#وحدت
#جهاد_تبیین
«سربازان امامین انقلاب»
https://eitaa.com/joinchat/4077847026C86bbe18341