#بشارت #تورات به #دوازده_امام
در تورات یعنی بین 1000 تا 1500 سال قبل از پیامبر اسلام ص، بشارت داده شده به 12 امیر از میان نوادگان اسماعیل (عربها) که نبی نیستند اما آنقدر مهم هستند که قرنها پیشتر درباره آنها بشارت داده میشود👇
می فرماید از نسل اسماعیل 12 رئیس پدیدار می کنیم(رئیس با نبی فرق داره)
اینو به فرزندان اسحاق میگه یعنی به بنی اسرائیل و یهودیان میگه که نه از شما که از نسل اسحاقید بلکه از ذریه اسماعیل (یعنی عربها) 12 رئیس پدید می آوریم!👇👇
دوازده رئیس از ذریه اسماعیل (عرب) در تورات:
ترجمه عربی آیه سِفر پیدایش(سِفر التكوين)، سوره 17 ، آیه 20
:
و امّا اسماعيل فقد سمعتُ لك فيه؛ ها انا اُبارِكُهُ و اُثَمِّرُهُ و اٌكَثِّرُهُ كثيراً جِدّاً اثنَي عشرَ رئيساً يَلِدُ و اَجعَلُهُ اُمَّةً كبيرةً
ترجمه فارسی:
«و اما درباره اسماعیل، خواسته تو را شنیدم (مستجاب کردم) و او را بابرکت و پرثمر قرار می دهم و نسلش را بسیار بسیار فراوان می کنم. او دوازده امیر به دنیا می آورد و او را امتی عظیم قرار می دهم.»
طبعا این مستقل از بشارتهای کتب مقدس پیشین درباره پیامبر خاتم ص است.
یعنی بشارت به پیامبر خاتم ص در جاهای دیگر کتب آسمانی آمده و بشارت به دوازده امام از نسل اسماعیل ع، در جای دیگر.
باید توجه کرد که این دوازده امیر، امیران عادی و بی دین نیستند بلکه امیرانی الهی هستند که وجود آنها دلیل بر برکت و ثمردهی در ذریه اسماعیل است و برای دین خدا اهمیتی دارند که نامشان در کتاب آسمانی ذکر می شود.
البته شیعیان برای اثبات #امامت، صرفا به آیه #تورات استناد نمی کنند بلکه به برخی از آیات #قرآن و نیز به احادیثی دالّ بر عدد دوازده در کتب اهل سنت و #شیعه استناد می کنند.
💠 #حديث
🔺 دوستت دارم..!
🔅 #پیامبر_اکرم_(ص) :
🔸 إذا أحَبَّ أحَدُكُم أخاهُ فِي اللّهِ فَليُعلِمهُ ؛ فَإِنَّهُ أبقى فِي الاُلفَةِ ، وأثبَتُ فِي المَوَدَّةِ.
🔹 هر گاه يكى از شما برادر دينى اش را دوست دارد ، اين را به او اعلام كند ؛ چرا كه اين كار ، الفت را پايدارتر و دوستى را استوارتر مى كند .
📚 #الإخوان : ص ١٣٨ ح ٦٩
🔸
به نام خدا................................................................................امروز در تهران هم #بارش_باران چند ساعت مداوم و نسبتاً سنگین بود. چندین مرتبه دست به دعا برداشتم. و از خدا خواستم که بلا را دور کند. دیدن صحنههای #سیل در #شیراز که ماشینها را با مسافر می برد و درهم می کوبید بسیار دلخراش و ناراحت کننده بود. یکی از ناظران می گفت در مسافتی دورتر به مردم گفته شد که نزدیک شیراز سیل به راه افتاده، ولی مردم به جای فرار کردن و فاصله گرفتن از روی کنجکاوی به همان سمت حرکت کرده بودند و خود را در معرض خطر مرگ قرار دادند.
در صحنه ای دیگر کسی به مردم می گفت از ماشین ها پیاده شوید ولی متاسفانه جز چند نفر کسی اعتنا نکرد و حاضر نشدند ماشین خود را رها کنند تا جان خود را نجات دهند و به خاطر این تصمیم غلط و دل نکندن از ماشین احیاناً گران قیمت خود، هم جان خود را و هم ماشین را از دست دادند.
این صحنه ها بسیار عبرت انگیز و یادآور سفر آخرت است کسانی که سبکبار باشند و وابستگی به دنیا نداشته باشند به راحتی به سفر آخرت تن میدهند.
در صحنهای دیگر که سیل با سرعت زیاد و در حجم وسیع در حال حرکت بود، افرادی در فاصله یک متری و لبه ی پرتگاه ایستاده بودند و مشغول تماشا یا فیلمبرداری بودند و متاسفانه اصلاً خطر را درک نمی کردند مانند کودکی که هنوز نمی داند نزدیک شدن به سماور آب جوش یا اتوی داغ خطرناک است و بی پروا به سمت آن می رود گویی عدهای از هموطنان ما هنوز با خطر حوادث طبیعی آشنا نیستند و این نشانه ی کاستی و قصور در کار رسانه ای کشور است یا اینکه مردم به هشدارها بی اعتنا هستند و بی پروا خود را در معرض خطر مرگ قرار می دهند. امروز روز سختی بود خدا به هموطنان آسیب دیده ما صبر عنایت کند و به حرمت شهیدان و رنجهای جانبازان و خانواده های آنان، بلا را از کشور ما دورکند.
حسین #صفره، دوشنبه #پنجم_فروردین 1398
▫️ #آیت_الله_مصباح
💠بعضی چیز ها هست که اثرش در دنیا زود ظاهر می شود؛
1⃣یکی #خدمت به #پد_و_مادر است
2⃣یکی #صله_رحم
اینها در همین دنیا اثرش ظاهر میشود.
💠شاید نباشد انسانی که در زندگی خود به پدر و مادر خدمت کرده باشد و در #دنیا #بدبخت شده باشند.
#شرح_احادیث_اخلاقی_در_بیان_مقام_معظم_رهبری
موضوع : 🔅 #طرد_نکردن دیگران به علت #عیوبشان🔅
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله رب العالمین
📝متن و شرح:
«فِی الکافی عَن مَسعَدَةِ بنِ صَدَقَة، قالَ سَمِعتُ أباعَبدِالله عَلَیهِ السَّلام یَقولُ لِأصحابِهِ یَوماً: لا تَطعَنوا فی عُیوبِ مَن أقبلَ إلَیکُم بِمَوَدَّتِهِ»
یک کسی است با شما اظهار دوستی میکند، به سمت شما میآید و اظهار علاقهای به شما میکند، دست رد به سینهی او نزنید؛ با ذکر عیوبی که شما در او مشاهده میکنید. خیلی دستور مهم، بزرگ و عمومیای است. یک کسی میآید پیش ما، اظهار علاقهی به ما میکند، ما فوراً برویم سراغ آن اشکالاتی که در او وجود دارد و روی آنها تکیه کنیم و طعن بر آنها بزنیم.
میفرمایند، مضمون این حدیث این است که، محبت کسی را که به شما اظهار محبت میکند قبول کنید، بپذیرید محبت او را، ولو حالا یک عیبی هم در او سراغ دارید؛ لزومی ندارد که طعن در آن عیب بکنید و این را موجب این قرار دهید که دست رد به سینهی او بزنید. «وَ لا توقِفوهُ عَلی سَیِّئَةٍ یَخضَعُ لَها» اگر کار خلافی دارد، گناهی دارد، عیبی دارد، لازم نیست او را به خاطر این عیب طرد کنید، رد کنید، متوقف کنید، یعنی جلوی او را بگیرید، [البته] منافاتی ندارد با نهی از منکر، منافاتی ندارد با «أحَبُّ أصحابی مَن أهدی إلیَّ عُیوبی»، با این منافاتی ندارد. لکن رشتهی پیوند محبت را حفظ کنید، بعد البته انسان برای نهی از منکر، یا برای اهدای عیوب دوستش و مرآت بودن برای مؤمن، فرصتهایی دارد، میتواند از این فرصتها استفاده کند و این کار را انجام بدهد. اما اینجور نباشد که به مجرد اینکه یک ایرادی را در او سراغ دارید، یک عیبی را در او سراغ دارید، این موجب بشود که شما محبت او را و خودِ او را طرد کنید و قبول نکنید. این یکی از آن شاه بیتهای برخوردِ در روابط اجتماعی است.
بعد فرمود: «فَإنَّها لَیسَت مِن أخلاقِ رَسولِ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه وَ لا مِن أخلاقِ أولیائِهِ» این جزو اخلاق و رفتار پیغمبر و اولیایش نیست، یعنی آنها کسانی را که سراغشان میآمدند، عیوبی هم داشتند، اشکالاتی داشتند، دست رد به سینهی آنها نمیزدند؛ جذبشان میکردند، نگهشان میداشتند، البته در اصلاح آنها هم میکوشیدند، امر به معروف هم میکردند، نهی از منکر هم میکردند.
این یک قاعدهی کلی است که به اندک بهانهای افرادی را طرد کردن و رد کردن و آنها را از مرز دوستی خود خارج کردن؛ این مخالف با آن چیزی است که در این حدیث به ما دستور داده شده است.
الکافی، ثقة الاسلام کلینی، ج۸، ص۱۵۰. #حدیث
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=24053
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
😭امشب رضا ز سوز جگر گريه مى كند
😭مانند سيل ز ابر بصر گريه مى كند
😭تنها پسر نه، دختر چشم انتظار هم
😭از داغ جانگداز پدر گريه مى كند
🏴 #شهادت باب الحوائج #امام_کاظم(ع) را تسلیت عرض می کنیم.🏴
💠 #حديث
🔺 خوشاخلاقی با خانواده
🔅 #پیامبر_اکرم_(ص):
🔸 سُئِلَ رَسولُ اللّهِ صلى الله عليه و آله : أيُّ المُؤمِنينَ أكمَلُ إيمانا ؟ قالَ : أحسَنُهُم خُلُقا مَعَ أهلِهِ .
🔹 از پيامبر خدا صلى الله عليه و آله سؤال شد : كدام مؤمن ، ايمانش كامل تر است؟ فرمود : «آن كه با خانواده اش ، خوش اخلاق تر باشد» .
#حدیث
📚 #تنبيه_الغافلين : ص ۵۱۶ ح ۸۱۶h
⚠️مراقب باشیم #انتظار ما #انتظار_یهودی نباشد
آیت الله #حائری_شیرازی:
🔹«همین انتظار که امروز ما نسبت به #حضرت_مهدی (عج) داریم، یهود نسبت به #پیامبر اکرم داشتند. یهودیان بر اساس همین انتظار… به سوی مدینه روانه شدند و در اطراف آن خیبر، فدک و… سکنی گزیدند تا به هنگام ظهور پیامبر آخر الزمان نخستین بیعت کنندگان با او باشند… اما وقتی پیامبر موعود به رسالت مبعوث شد، نه تنها با او بیعت نکردند، بلکه در مقابل انجام رسالتش خدعه، توطئه و صف آرایی کردند.
🔺آنها گمان می کردند که فاصله شان با پیامبر فاصله زمانی است، در حالیکه با آن حضرت، فاصله ی اخلاقی داشتند
‼️ فاصله ی ما با مهدی موعود (عج) نیز فاصله ی اخلاقی و معنوی است این فاصله اگر برداشته نشود، دیر یا زود ما را از امام زمانمان جدا خواهد ساخت…
🔸 و در مقابل چه بسیار کسانی که در ظاهر از بی خبران بسیار دورند، اما به دلیل آگاهی و پاکی درونی در واقع با امام عصر (عج) نزدیکند و پس از ظهورش بلافاصله به او می پیوندند.»
✔️ آری، یهودیان مدینه به دیگران همچون محرومان و بی خبران می نگریستند، اما خود از بیعت با پیامبر موعود بازماندند، چرا که با آن حضرت فاصله ی اخلاقی داشتند. در مقابل سلمان ها و اویس ها که در ظاهر از دوران و بی خبران بودند، پس از بعثت پیامبر خود را به پیامبر رساندند و بیعت کردند، چون فاصله ی معرفتی و اخلاقی را در نوردیده بودند.
اما فاصله ی ما با امام زمان (عج) چقدر است⁉️
خدا کند ما به سرنوشت یهودیان مدینه دچار نشویم…
⛅️أللَّھُمَ عجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد
دل رمیده ما را انیس و مونس شد.
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد.
عید #مبعث مبارک.
#همین_نماز_رو_خوب_بچسب...
🍃آیت الله #نجابت: همه ی برکات عالم در همین #نمازی است که ما برای آن قیمتی قائل نیستیم.
👈 453 میلیارد یورو #خسارت و 145 هزار کشته در #بلایای_طبیعی #اروپا
بزرگنمایی خسارتهای طبیعی در #ایران از سوی رسانههای غربی در حالی است که غرب در سالهای اخیر با خسارتهای به مراتب وسیعتر و غیر قابل مقایسه با کشورمان روبرو بوده است.
در همین زمینه یورو نیوز شبکه رسمی اروپایی در گزارشی اعلام کرد حوادث طبیعی (سیل، طوفان و موج گرما) در اروپا طی 4 دهه گذشته، خسارتی بالغ بر 453 میلیارد یورو برجای گذاشته است.
آژانس محیط زیست اروپا (EEA) در تازهترین گزارش خود اعلام کرد که در فاصله سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۷ میلادی مجموع هزینه اقتصادی حوادث طبیعی در میان کشورهای اروپایی ۴۵۳ میلیارد یورو بوده است.
این گزارش وضعیت ۳۳ کشور حاضر در منطقه اقتصادی اروپا شامل اعضاء اتحادیه اروپا بهعلاوه سوئیس، نروژ، لیختن اشتاین، ایسلند و ترکیه را بررسی کرده است. بر پایه این گزارش، حوادث طبیعی تنها طی سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ میلادی حدود ۱۳ میلیارد یورو به کشورهای اروپایی خسارت وارد کرده است.
در این میان، آلمان بیشترین ضربه مالی را از حوادث طبیعی متحمل شده است. بهطوری که این کشور طی ۴ دهه گذشته بالغ بر ۹۶ میلیارد یورو از قبل رخداد حوادث طبیعی خسارت دیده است. ایتالیا و فرانسه نیز به ترتیب با تحمل زیان ۶۴ و ۶۲ میلیارد یورویی در مقام دوم و سوم قرار گرفتهاند.
یورونیوز میافزاید: فرانسه با ۲۳ هزار و ۴۱۵ کشته، شاهد بیشترین تلفات انسانی ناشی از وقوع حوادث طبیعی بوده است. همچنین ۲۰هزار و ۶۵۷ ایتالیایی نیز طی ۴ دهه گذشته براثر حوادث طبیعی جان خود را از دست دادهاند. مقام سوم تلفات انسانی حوادث طبیعی نیز با ۱۴هزار و ۶۱۱ نفر به اسپانیا تعلق دارد.
در میان حوادث طبیعی مختلف، رسیدن موج گرما به اروپا عامل بیشترین تلفات انسانی بوده است. به عنوان مثال تنها در جریان گرمای شدید هوا در تابستان سال ۲۰۰۳ میلادی حدود ۶۸ هزار نفر در منطقه اقتصادی اروپا جان خود را از دست دادند. سهم ۶۸ درصدی گرمای هوا در تلفات انسانی حوادث طبیعی در حالی است که وقوع سیل و طوفان در اروپا از نظر اقتصادی پرهزینهتر بوده و۳۱ درصد خسارت اقتصادی متاثر از حوادث طبیعی را به خود اختصاص دادهاند. مجموعا ۱۴۵ هزار نفر در اثر بلایای مختلف طبیعی در اروپا جان خود را از دست دادهاند.
آژانس محیط زیست اروپا (EEA) پرهزینهترین حادثه طبیعی ۴ دهه گذشته اروپا را وقوع #سیل سال ۲۰۰۲ میلادی در مرکز این قاره اعلام کرده که ۲۱ میلیارد یورو خسارت بر جای گذاشته است. همچنین رخداد طوفان سال ۱۹۹۹ و جاری شدن سیل در ایتالیا و فرانسه در سال ۲۰۰۰ میلادی به ترتیب با تحمیل هزینه ۱۵ و ۱۳ میلیارد یورویی از جمله زیانبارترین حوادث طبیعی اروپا به شمار میروند.
هدایت شده از داستان راستان🇵🇸
✨﷽✨
✅ داستان شیعه شدن پرفسور برلون توسط دعای ابوحمزه ثمالی
🔸 مرحوم آیت الله سید محمد هادی میلانی دچار بیماری معده شده بودند، پروفسور برلون را از اروپا برای جراحی ایشان آوردند، جراح حاذق پس از یک عمل سه ساعته زمانی که آن مرجع تقلید در حال به هوش آمدن بودند، به مترجم دستور داد تمام کلماتی که ایشان در حین به هوش آمدن می گویند را برایش ترجمه کند.
👈مرحوم آیت الله میلانی در آن لحظات فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی را قرائت می کردند، پس از این مساله پروفسور برلون گفت: شهادتین را به من بیاموزید، از این لحظه می خواهم مسلمان شوم و پیرو مکتب این روحانی باشم.
⁉️ وقتی دلیل این کار را پرسیدند، پروفسور برلون گفت: تنها زمانی که انسان شاکله وجودی خود را بدون این که بتواند برای دیگران نقش بازی کند، نشان می دهد، در حالت به هوش آمدن بعد از عمل است و من دیدم این آقا، تمام وجودش محو خدا بود، در آن لحظه به یاد اسقف کلیسای کانتربری افتادم که چندی پیش در همین حالت و پس از عمل در کنارش ایستاده بودم، دیدم او ترانه های کوچه بازاری جوانان آن روزگار را زمزمه می کند، در آن لحظه بود که فهمیدم حقیقت، نزد کدام مکتب است .
🔹 بعد از آن هم وصیت کرد وی را در شهری که مرحوم میلانی را در آن دفن کرده اند به خاک بسپارند و اینچنین شد که مزار این پروفسور مسیحی، مسلمان شده در خواجه ربیع، محل مراجعه مردم و افرادی است که حقیقت اسلام را باور کرده اند قرار دارد.
↶【به ما بپیوندید 】↷
___
🌍 🌍
🔸 #تقي_زاده که بود؟
1- #روشنفکر دوران مشروطه
2-رهبر جناح اقليت روشنفكر و تجدد خواه اولین مجلس مشروطه
3-استاد اعظم «لژ #فراماسونری بيداري ايرانيان»
4-یکی از عاملان #انحراف نهضت #مشروطه
5-حامي و کارگزار #رضاخان
6-نقش آفرینی در تنظيم #قرارداد_ننگين 1933
7-تلاش در جهت حرکت کشور به سمت #سکولاريسم
#امام_علی علیه السلام:
پاداش آن که تو را #شادمان کرد آن نیست که #اندوهگینش سازی. #حدیث
#نهج_البلاغه، قسمتی از نامه 31
چرا #دکتر نشدی؟!
از مهر ماه ۱۳۶۹ شمسی، هفتهای یک روز به یک مدرسهی راهنمایی، در روستای امینآباد از روستاهای شهر ری میرفتم و به عنوان کارورزی در آنجا تدریس میکردم. البته درس ثابت و مشخصّی برای من تعیین نشده بود و به عنوان «#زاپاس المعلمین» نقش ایفا میکردم. هر کلاسی را که دبیرش غایب بود به من میسپردند. عجیب اینکه همیشه هم کلاس برای من بود!
از سر و وضع دانشآموزان پیدا بود که مردمان روستا افراد فقیری بودند.
من در این کلاسها علاوه بر موضوع درس و کتاب، نکاتی از تجارب شخصی خود نیز برای دانش آموزان بیان میکردم. یک روز نکاتی را در مورد اصول مطالعهی صحیح بر روی تخته نوشتم و برای بچهها توضیح دادم و از آنها خواستم که این نکات را رعایت کنند. از آن میان دانشآموزی دست بلند کرد و گفت: «اجازه آقا! شما که این همه چیزهای خوب بلدی چرا دکتر نشدی؟!» البته منظور او از دکتر، پزشک بود.
من بلافاصله در جواب او گفتم: «اگر دکتر میشدم، خوب یک نفر به دکترها اضافه میشد، اما آمدم، معلم شدم تا ان شاء الله از میان شما صدها دکتر و مهندس تربیت کنم.» #دکتر_حسین_صفره #زندگی_نامه
به زودی #فصل_میوه های #هسته_دار میرسد. مثل هلو، آلو، زردآلو، گیلاس، آلبالو و...
هسته این میوهها را دور نیندازید، بلکه بشویید و خشک کنید.
بعد آنها را در یک دستمال تمیز و در جای خشک گذاشته و در ماشین تان بگذارید.
وقتی به گردش و یا سفر میروید، این دانهها را در دل طبیعت و زیر خاک خالی کنید.
اگر با این عمل ساده بتوانیم به ایجاد فقط یک درخت کمک کنیم، مٱموریتمان را انجام دادهایم.
تبدیل کردن این دنیا به جایی سر سبز یک موفقیت خواهد بود.
دولت #تایلند در سالهای اخیر در بین شهروندانش، این عملیات را بدین فرم هدایت کرده و موفقیت زیادی کسب نموده. شمار درختان میوه در طبیعت بدین صورت افزایش یافته(مخصوصا در مناطق شمالی تایلند). #مالزی هم در این ابتکار عمل به تایلند پیوسته است.
ایجاد و تکثیر درخت در #طبیعت با این روش ساده اما مؤثر، حمایت از نسل آینده است.
لطفا بازنشر کنید.
سیروس مقدمی
علامه #مصباح یزدی:
یکی از اساتید بزرگ ما(1)، تا مدت ها بعد از فوت همسرش، ناراحت بود و گاهی اشک می ریخت؛ وقتی به خود جرأت دادیم و علت را از ایشان پرسیدیم، بعد از تعاریفی که از همسر خود کردند گفتند "در عمرم یک چیزی که مرا ناراحت کند، از ایشان ندیدم".
این #زندگی، #بهشتی است و البته زمینه چنین زندگی بهشتی ای برای همگان وجود دارد.
#خانواده
#همسرداری
#محبت
(1)مرحوم علامه طباطبایی
✍🏻 یادداشت حضرت #آیتالله_خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
بسمالله الرحمنالرحیم
🔹دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔸خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
💠 بخشی از #مناجات_شعبانیه (1)
🔸 اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاسْمَعْ دُعائى اِذا دَعَوْتُكَ وَاْسمَعْ نِدائى اِذا نادَيْتُكَ وَاَقْبِلْ عَلىَّ اِذا ناجَيْتُكَ
▫️خدايا درود فرست بر محمد و آل محمد و بشنو دعايم را هنگامى كه تو را خوانم و بشنو صدايم را هر گاه تو را صدا زنم و رو به من كن هرگاه با تو راز گويم
🔅فقَدْ هَرَبْتُ اِلَيْكَ وَوَقَفْتُ بَيْنَ يَدَيكَ مُسْتَكيناً لَكَ مُتَضرِّعاً اِلَيْكَ راجِياً لِما لَدَيْكَ ثَوابى
▫️زيرا من به سوى تو گريختم و پيش رويت ايستادم در حال بيچارگى و فروتنى به درگاهت و اميدوارم ثوابم را كه در پيش تو است
🔸 وتَعْلَمُ ما فى نَفْسى وَتَخْبُرُ حاجَتى وَتَعْرِفُ ضَميرى وَلا يَخْفى عَلَيْكَ اَمْرُ مُنْقَلَبى وَمَثْواىَ
▫️و تو آنچه را من در دل دارم مى دانى و حاجتم را آگاهى و از نهادم باخبرى و سرانجام كار و سرمنزل من بر تو روشن است
🔅 وما اُريدُ اَنْ اُبْدِئَ بِهِ مِنْ مَنْطِقى واَتَفَوَّهُ بِهِ مِنْ طَلِبَتى وَاَرْجُوهُ لِعاقِبَتى
▫️و نيز آنچه را مى خواهم از گفتارم بدان لب گشايم و آن طلبى را كه مى خواهم به زبان آرم و اميد آن را براى سرانجام كارم دارم ،
🔸 وقَدْ جَرَتْ مَقاديرُك عَلَىَّ يا سَيِّدى فيما يَكُونُ مِنّى اِلى آخِرِ عُمْرى مِنْ سَريرَتى وَعَلانِيَتى وَبِيَدِكَ لا بِيَدِ غَيْرِكَ زِيادَتى وَنَقْصى وَنَفْعى وَضَرّى
▫️اى آقاى من مقدّرات تو بر من جارى گشته در آنچه از من تا آخر عمر سر زند چه از كارهاى پنهانم و چه آشكارم و بدست تو است نه به دست ديگرى كم و زياد شدن و سود و زيان من...
#حدیث