وقتی #اویاما به شهر بازگشت در اولین باشگاه ورزش رزمی وارد شد و از آن ها در خواست مبارزه کرد.
حتما می دانید چنین کاری از نظر فرهنگ ژاپنی کمی گستاخی است ولی اویاما راه دیگری نداشت تا خودش و سبکش را اثبات کند.
پس از پیروزی در #باشگاه اول به باشگاه دوم رفت و پس از آن سوم و چهارم.
این روند از پیروزی تا جایی ادامه پیدا کرد که پس از آن مستقیما به مبارزه با #اساتید پرداخت و طبق فرهنگ اون زمان، با پیروزی بر هر استادی دان او را نیز فرا می گرفت.
#سوسای اویاما پس از پیروزی بر صد ها استاد ژاپنی با ده ها سبک متفاوت، سرانجام سبک خود را #کیوکوشین کاراته نام گذاری کرد و با ظهور مقتدرانه این ورزش، ژاپنی ها نیز او را پذیرفتند و در همان جا شروع به گسترش و آموزش این سبک کرد.
امروزه کیوکوشین کاراته از ثابت شده ترین سبک های کاراته است که به منظور مبارزه های #ناک اوتی (و نه امتیازی) طراحی شده است.
ما امروز به اختصار آن را #کاراته_آزاد می نامیم.☯
#oyama🥋
#kiokoshin
#مشاهیر رزمی🥋
#القاب و نام های خارجی استاد و مربی کاراته🈴
مربی⇦ سنسی🥋
سر مربی⇦ شیهان🥋
استاد⇦ هانشی🥋
و بقیه دانش آموزان توی کاراته لقب شون فایتر هست.☯(احتمالا سبک خاصی)
https://eitaa.com/karate0987
#القاب🀄️
🥋 #سبک های مختلف #کاراته:
#ناکامورا
#کنپوکای
#وادوکای
#شیتوریو_کوبه اوزاکا
#شیتوریو_کن شی کان
#شیتوریو_شوکوکای یونیون
#وادوریو
#کیوکوشین
#کان_ذن_ریو
و ...☯
#karate
#سبک_شناسی🀄️
🥋 فول کنتاکت کاراته
🥊 #فول_کنتاکت کاراته نام سبکی از #کاراته است با کاربردهای گسترده که برای انواع گوناگون از رقابتهای اصیل استفاده میشود.
در این ورزش رزمی مبارز میتواند با تمامی نقاط بدن خود به نقاط بدن فرد دیگری در مبارزه (که در اصطلاح کاراته #کومیته خوانده میشوند) ضربه بزند؛
ضمن این که #فایترها (مبارزهگران)، اجازه #ناک_اوت کردن به عنوان معیار برنده شدن در مسابقه را دارند.
در آن دسته از مسابقاتی که از ضربات تماس سبُک (لایت کنتاکت) یا تماس نیمه سبُک (سمی کنتاکت) استفاده شود ناک اوت، خطا (فول) بهشمار میرود.
همچنین از این اصطلاح برای تمایز میان کلاسها یا #سبکهای مختلف کاراته خاص #مسابقات فول کنتاکت و سایر کلاسها/ سبکهای کاراته استفاده میشود.☯
#ویکی_پدیا
#fullcontact
#سبک_شناسی 🀄️
🥋 در اوج قدرت، انسان باش.
کاراته کای واقعی کسی است که برای تکامل شخصیتش، تلاش کند.
💪 #کاراته همچون آب جوشانی است که اگر حرارت به آن نرسد رو به سردی میگراید.☯
#سوسای_اویاما
@karate_kyokushin
#انگیزه 💪
در پایان، تعداد سالهای زندگیتان اهمیتی ندارد. آنچه مهم است، زندگی جاری در خلال این تعداد سالهاست.
@karatehzanjan
اگر کسی وجود داشته باشد که محبوبیت زیادی در کاراته داشته باشد کسی جز فوناکوشی نیست. فوناکوشی در سال 1868 در جزیره اوکیناوا متولد شد. او زمانی که در مدرسه ابتدایی مشغول تحصیل بود شروع به تمرین کاراته کرد و آن را تا آخر عمر ادامه داد.
او یک پسر ضعیف و رنجور بود به همین دلیل پدر و مادرش او را پیش یک استاد کاراته به نام Yasutsune برای یادگری کاراته فرستادند. او یک دانش آموز خوب کاراته شد و مهارت های جسمی و ذهنی را به خوبی یاد گرفت.
فوناکوشی اولین نمایش عمومی کاراته را در سال 1917 در کیوتو ژاپن برگزار کرد. او پنج سال بعد به ژاپن نقل مکان کرد و در خوابگاه دانش آموزان در توکیو باقی ماند. او در یک اتاق کوچک در کنار در ورودی خوابگاه زندگی می کرد و در طول روز زمانی که دانش آموزان در کلاس بودن به تمیز کردن خوابگاه می پرداخت و در طول شب به آنها کاراته یاد می داد تا اینکه پس از مدتی توانست پول کافی برای باز کردن یک باشگاه بدست آورد. او هر روز و به طور مرتب مشغول تدریس به شاگردان خود بود و توانست Otsuka Hidenori را به عنوان درخشان ترین شاگرد خود ترتبیت کند.
فوناکوشی همیشه معتقد بود که کاتا راهی مخفی برای تبدیل شدن به یک کاراته کار ماهر است. وقتی او به ژاپن نقل مکان کرد، 16 کاتا را یاد گرفته بود. سپس تصمیم گرفت نام کاتا را به نامهایی تغییر دهد که فکر میکرد برای ژاپنیها خوشایندتر و مطلوبتر است. او معتقد بود که زمان تغییر کرده و کاراتهای که او درس میداد بسیار متفاوت با کاراتهای بود که در زمان کودکی فرا گرفته بود.این تغییر و تحولات بسرعت صورت میگرفت و متعاقباً کلاسهایش نیز بیشتر و بیشتر میشد.
فوناکوشی از کاراتهکارهای با استعداد اُکیناوایی نظیر چیتوسه نیز بهرهمند بود تا زمانی که خودش نمیتوانست، به جای او تدریس میکردند. او بزودی پایگاهی برای ژاپنیهای مستعد بنا نهاد و اولین درجهی دان را در کاراته به دستیارش گیما داد. این اقدام بسیار مهم بود و میتوان آنرا مقدمهای برای قبول استانداردهای تعیین شده توسط دای نیپون بوتوکوکای دانست. چرا که این سازمان قبلاً درجات را برای تمامی هنرهای رزمی تدوین نموده بود (9 کیو و 9 دان). رنگ کمربندها نوع و شکل لباسها در تمامی هنرهای رزمی از وظایف این سازمان بود. قدرت بوتوکوکای بحدی بود که کمیتهی فنی آن برخی قسمتهای کاراته را که قبلاً در اُکیناوا تمرین میشد را حذف کرده بود.
فوناکوشی سه کتاب نوشت اولین کتابش ریو کیو کمپو کاراته و دومین کتاب پس از مشورت با استاد فرقه ی بودائیان با نام راه و روش دست خالی منتشر کرد و کتاب سوم او نیز راه کاراته راه زندگی من میباشد.
در سال ۱۹۳۶ او شیوه ی جدیدی به نام شوتوکان را در هنرهای رزمی نامگذاری کرد. شوتوکان به معنی مکتب شوتو یا خانه ی شوتو است. شوتو لقب استاد فوناکوشی و کان مکتب او است. استاد فوناکوشی تشبیه زیبایی از سبک شوتوکان بیان کرد . او شوتوکان را به نرمی باد و به سختی صنوبر تشبیه نمود. او معتقد بود شوتوکان از نظر حرکات انعکاسی به مانند باد و از نظر قدرت به صنوبرشباهت دارد. انسان های بزرگ هیچ گاه فراموش نخواهند شد. فوناکوشی نیز یکی از این انسان های بزرگ و قابل احترام میباشد.
شاید هیچ رزمی کاری را نتوان یافت که نام گیچین فوناکوشی بینیانگذار کاراته ی مدرن را نشنیده باشد او بند بند زندگی خود را با با کاراته پیوند زد و از خود یادگاری بر جا گذاشت که امروزه ان را به نام کاراته میشناسیم.
استاد فوناکوشی با ایمان و اعتقاد کامل به اصول و معنویات والای انسانی به کاراته نگریست و تا پایان عمرش به این اصول وفادار ماند و از خود یادگاری بر جا گذاشت که سمبل وحدت و وفاداری و احترام متاقبل شد.
امروزه او را پدر کاراته ی مدرن میدانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
˼من هدف هامو بزرگ انتخاب ڪردم!
چون عقیدم اینہ هرچقدر هدفت بزگتر باشه،
زدنش راحت ترہ💌˹
#انگیزشی
#اوس
#کاراته
@karatehzanjan
🥋 #درون گرائی در هنرهای رزمی باعث ایجاد هوشمندی می شود.
همیشه اعمال خود را عمیقاً و موشکافانه ببینید تا پیش رفت کنید. ☯
🥋 برای بسیاری از هنرجویان، #کاراته یک تمرین عمیق فلسفی است.
#کاراته-دو به آموزش اصول اخلاقی میپردازد و میتواند جنبهٔ معنوی برای پیروان آن داشته باشد.
امروزه کاراته برای کمال شخصی، دفاع شخصی و به عنوان یک ورزش آموخته میشود.
کاراته در برنامه #المپیک، بازیهای جهانی، و بازیهای آسیایی قرار دارد.
این رشته در جریان رأیگیری کمیته بینالمللی المپیک در ۴ اوت ۲۰۱۶ در برزیل توانست اکثریت آراء برای ورود به المپیک را کسب کند و به عنوان یک رشته المپیکی به رسمیت شناخته شود و از بازیهای المپیک ۲۰۲۰ ژاپن وارد بازیهای المپیک خواهد شد.
💻«وب ژاپن» وبگاه متعلق به وزارت خارجه #ژاپن تعداد هنرجویان کاراته در سراسر جهان را حدود ۵۰ میلیون نفر برآورد کرده است.☯
#karate
#سبک_شناسی 🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرمت مربی را نگه دارید
"سوسای اویاما"
در هنگام پیری با شاگردان خود برای تمرینات استقامتی در ساحل در حال دویدن بود که ناگهان بر اثری کهولت سن و بیماری به زمین می خورد ...
تمامی شاگردان سوسای به احترام مربی خود را به زمین می زنند که مثلأ یک تکنیک از استاد بوده است.
این یعنی اوج احترام، تواضع، تعصب، وفاداری و نگهداشتن حرمت استاد.
«همیشه در اوج نیستیم، یادمون نره کی بودیم و کی باعث شد که به اینجا برسیم»
#اوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرینات اندی هوک قهرمان افسانه ایی کیوکوشین.به نحوه زدن ضربان گدان مواشی و کاکاتو گری به دقت نگاه کنید.ضربات با حداکثر قدرت و سرعت زده شود.
@karatehzanjan
🥋 در اوج قدرت، انسان باش.
کاراته کای واقعی کسی است که برای تکامل شخصیتش، تلاش کند.
💪 #کاراته همچون آب جوشانی است که اگر حرارت به آن نرسد رو به سردی میگراید.☯
#سوسای_اویاما
#انگیزه 💪
@Karateos
ماموریت و رسالت ما :
دنیای کاراته مجموعه ای بزرگ و زیبا از فرهنگ های مختلف، سبکها و روش های بی نظیر اساتید این هنر ارزنده است، که در نهایت یک هدف را دنبال می کند :
دستیابی به یک روش برتر زندگی و سلامت روح و جسم.
معنی کاراته دو :
کاراته دو به معنای راه و روش دست خالی است، و نکته مهم در تفسیر کارا ( خالی) نهفته است ، کارا یا خالی یعنی تهی شدن از غرور، تعصب های کور، افکار منفی و ذهن آشوب گر و تقویت هر چه بهتر نیکی ها؛ کاراته نیز تاریخ کهن و شناسنامه ی اصیل خود را دارد و هویت بی نظیر خود را از فنون رزمی چین و ژاپن؛ که در زادگاه کاراته یعنی اوکیناوا؛ در هم آمیخته شده اند؛ به ارث برده است. روش های اصلی ناهاته؛ شوریته و توماریته هستند که نام شهرهای اوکیناوا هستند و سبکهای مهمی چون : گوجوریو، شیتوریو،وادوریو و شوتوکان ، کاراته امروزی را بنا نهادند. هر چند به نظر ما هیچ سبک غیر مهمی وجود ندارد و همه سبکهایی که هستند، باید باشند و اصول خود را دارند.
چشم انداز :
ما از سال 1380 با تاسیس مدارس کاراته ذوالفقار به آموزش و گسترش کاراته دو همت گماردیم و فعالیت رسمی خودمان را آغاز نمودیم و تا امروز بیش از هزار نفر هنرجو را تعلیم داده ایم و قهرمانان زیادی را در سطوح مختلف معرفی کرده ایم.
ما معتقدیم با پتانسیل موجود در بین هنرجویانمان،و توان فنی مربیانمان و قدرت هدایت مدیران شایسته مدارس کاراته تحت پوشش خود؛ می توانیم هنرجویان و داوران و مربیان و مدیران خود را به سطوح بالاتر ملی و بین المللی ارتقا دهیم.
ماموریت و رسالت:
ما رییس و بنیانگذار سبک ناهاته و قدرتمند یوزنکای گوجوریو کاراته -کوبودو در کشور عزیزمان ایران هستیم، و همانطور که یوزنکای گوجوریو حرف های تازه ای در کاراته دارد و با ترسیم تمریناتی ساده و کاربردی امکان تجربه و تمرین کاراته را برای گروه وسیع تری از مردم چه از نظر سنی و چه از نظر ورزش درمانی ایجاد نموده است که مهمترین ویژگی یوزنکای گوجوریو کاراته دو است ، وظیفه و رسالت ما نیز، ایجاد بستری مناسب برای رشد و تکاپو و مبارزه با بی سوادی حرکتی در جامعه مدرنیزه امروز است، ماموریت ما ایجاد سبک برتر زندگی و ایجاد سلامت بیشتر، اعتماد به نفس بیشتر و خلق لحظه هایی بیاد ماندنی و با نشاط تر است.
و باید همیشه به یاد داشته باشیم که: ما بهترین هستیم؛ زیرا همیشه در تلاش و کوشش هستیم و هیچگاه تسلیم نخواهیم شد.
گوجوریو کاراته یک هنر سنتی و کهن برای روزگار مدرن امروز است.
اهداف یوزنکای گوجوریو کاراته دو ایران :
1_ ثبت یوزنکای گوجوریو در فدراسیون کاراته ایران
2_ گسترش یوزنکای در ایران از طریق مربیان مورد تایید که شایستگی های اخلاقی و فنی لازم را داشته باشند.
3- تکمیل کردن گوجوریو در یوزنکای و انتقال آن به دانش آموزانم در ایران.
4- طراحی مسابقات در چند گروه از جمله: wkf , جیو کومیته، کوبودو و مسابقات بصورت تیم دو نفره بونکای.
5- کمک و تحقیق به بیماران آسمی از طریق کاتاهای تنفسی گوجوریو.
6-کمک و تحقیق به بیمارانی که دچار پروستات و افتادگی رحم هستند با تمرینات انقباضی گوجوریو(کای گو kai go)
7- رشد و تکامل شخصیت خودم و شاگردانم با تمرین تئوری و تعالیم یوزنکای گوجوریو.
8- توسعه کاراته در آموزش و پرورش و جامعه ایران به عنوان یک ورزش عمومی و همگانی در جهت ارتقای سلامت روحی و جسمانی جامعه.
اهداف من کسب درآمد و تجارت از طریق کاراته نیست ، زیرا تجارت از طریق کاراته در تضاد با روح مقدس: بودو است.
در این مسیر بزرگ کمک و حمایت تک تک مربیان علاقه مند به این رشته از هنرهای رزمی را لازم دارم و پیوستنشان را به انجمن یوزنکای کای گوجوریو کاراته ایران ارج می نهیم.
با احترام
شیهان حامد ظفرانلو (رنشی سبک یوزنکای گوجوریو)
رییس و مدیر یوزنکای ایران .