کاش میگذاشتی چیزی به تو هدیه کنم تا هروقت دلتنگ شدی گوشهای بنشینی، آن را در دست بگیری وُ در خیالت زمزمه کنی : این همان چیزیست که در میان انگشتانِ تو بود وُ اکنون در میان دست های من. تماس غیرمستقیم دستها، چه لمس دوست داشتنی وُ دست نیافتنیای : )
گنگ فقط مامانم🤣.
ما دیروز رفتیم کانون قلمچی برا ثبت نام، گفتن که معدل بالای ۱۹ تنها پوئنی که داره اینه که ۵۰۰ تومن تخفیف بدیم.
من گفتم میرم فکرامو میکنم برمیگردیم.
الان به مامانم گفتم خب پس ثبت نام کنیم.
مامانم الان زنگ زد آموزشگاه، گفت خب دختر من پارسال تو مدرسه اول شده هیچ تخفیفی نداره ؟ پس بورسیه چی ؟
آقاعه اول گفت از مدرسه شما فقط دو نفر میتونن بورسیه بشن.
بعد نگاه کرد دید هیچ کس از مدرسه مون بورسیه نشده.
گفت خب مدرسه باید اسم اون دو نفرو به ما بدن.
مامانم گفت خب اسم کیو بهتون دادن وقتی دختر من اول شده ؟ مدرسه هیچی راجب این موضوع به ما نگفته.
گفت صبر کنین نامه مدرسه رو دوباره بخونم .. نه اسم کسیو به ما ندادن، مدرسه شما کمتر از بقیه مدارس با ما همکاری میکنن [ دلیلش هم اینه که مدرسه مون بیشتر با گاجه ]
بعد قرار شد که ما روز شنبه بریم از مدرسه نامه بگیریم ببریم کانون قلمچی و رایگان ثبت نام کنم.
اولا اینکه مدرسه مون کلا شوته، هیچ کسو بورسیه نکرده.
دوما اینکه قلمچی هم راجب موضوع بورسیه به ما هیچی نگفت تا بتونه مثل بقیه دانش آموزا ثبت نامم کنه.
پشمانم:)))))))))))))))))))))))))))
٫ مَهجور ٫
گنگ فقط مامانم🤣. ما دیروز رفتیم کانون قلمچی برا ثبت نام، گفتن که معدل بالای ۱۹ تنها پوئنی که داره ای
کاش یه ذره از توانایی " هرچی باشه من حلش میکنم " ِ مامانمو به ارث برده بودم.
خدا خیلی منو دوست داره:)))))))))))))))))))))
هردفعه رفتم پیشش، چیزی ازش خواستم، شاید اون چیزی که میخواستم رو بهم نداد ولی به جاش یه جای دیگه بهم کمک کرد که بهم بگه " من میشنومت فکر نکنی تنهات میزارما"
پیامبر اکرم ص : هرگاه بنده در دل شب تار با معبود خود خلوت کند و با او به راز وُ نیاز پردازد، خداوند دلش را نورانى گرداند ؛ سپس خداوند به فرشتگانش گوید : « اى فرشتگان ! به بندهی من نگاه کنید که در دل شب تاریک که مردم به لهو سرگرمند و نیز غافلان خفتهاند، با من خلوت کرده است. شاهد وُ گواه باشید که من او را مورد بخشش قرار دادم ».
- پاشو الان با هم بخونیم.
٫ مَهجور ٫
پیامبر اکرم ص : هرگاه بنده در دل شب تار با معبود خود خلوت کند و با او به راز وُ نیاز پردازد، خداوند
يکی از بالاترين ارزش های نماز شب اين است که انسان در عين خستگی وُ خواب آلودگی برای کسب رضايت الهی به اقامه نماز بايستد ؛ در حديثی قدسی آمده است:
وقتى كه بندهاى در نيمه شب براى نماز و طاعت خداوندى برخيزد و سپس خواب بر وى غلبه كند و در اثر چرت به چپ وُ راست متمايل شود و چانهاش به سينهاش بچسبد، خداوند امر میكند درهاى آسمان باز میشود و سپس به ملائكه میفرمايد: به اين بنده من نگاه كنيد و ببينيد در اثر تقرب به من و انجام عملى كه بر وى واجب نكردهام به چه روزى افتاده و من سه خصلت به اين بنده عطا میكنم، گناهان او را میبخشم، يا توبه مجددى برايش فراهم میكنم و روزیاش را زيادتر میكنم و من همه شما را شاهد میگيرم كه اين سه چيز را به وى بدهم.
- اینو هم گذاشتم که بگم اگه الان مثل من از شدت خواب داری پس میفتی، دقیقا همین الان باید پاشی بری وضو بگیری.