مداحی_آنلاین_تویی_ملیکة_السماء_امیر_کرمانشاهی(1).mp3
5.11M
🌸 #میلاد_حضرت_زینب(س)
تویی ملیکة السماء
دخت علی مرتضی
🎤 #امیر_کرمانشاهی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
بحق زینب کبری(س)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🌸🦋💫
#میلاد_حضرت_زینب(س)
🎤میثم مطیعی
🌼🍃✨💕🍃✨💕🍃✨💕
🍃✨🍃
✨🍃🌼
💕
🍃
✨💕✨یا صاحب زمان (عج)✨💕✨
💕ڪجا به نماز ایستاده ای آقا جان ؟؟؟
💕ڪنار تربت مادرت زهـــ❤️ــــرا...
💕یا در حرم عـــمه ات زینــــــــــــــب ...
💕یا ڪه در ڪربــــــــ و بلا ...
💕شاید هم ...
💕در حرم شیر خــــــــدایی ...
💕هر ڪجا نماز سبزت را خواندی...
💕ما گناه ڪاران را از یاد مبــــــــر...
💕ڪه به دعــــــــای تو...
💕 همچون نفس برای زنده ماندن محتاجیم...
#امام_زمان
#حضرت_زینب
#میلاد_حضرت_زینب
بحق مولاتی زینب کبری(س)
💕🍃ألـلَّـھُـمَــ عجِّلْ لِوَلـیِـڪْ ألفَـرَج🍃
🦋🌹❄️🌱💫
نام زینب خاک را زر می کند
دخت حیدر کار حیدر می کند
نام زینب دلنشین و دلرباست
دختر مشکل گشا،مشکل گشاست
#میلاد_حضرت_زینب
#امام_زمان
بحق زینب کبری(س)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🌻🌙🌻🌙🌻🌙🌻🌙🌻
#مهرومهتاب
پارت۱۲۰
نویسنده:ت،حمزه لو
پریدم تو حرفش و گفتم:«همه ی حرفات درسته لیلا ،مسلمه که خیلی بهم سخت میگذره تا بخوام به این سبک زندگی عادت کنم و حسین رو راضی نگه دارم،اما حسین هم مثل ما آدمه نه یه غول که ماها از افراد مذهبی واسه خودمون ساختیم.
ماها همیشه از آدمایی که طرز تفکرشون تو مذهب و دین با ما فرق میکنه میترسیدیم،ازشون بدمون میومد،البته افرادی هستن که از این ترس ما سو استفاده میکنن و میخوان جامعه دو دسته بشه ..اما تاحالا بهش فکر نکردیم که چرا!!؟چه سودی میبرن از این کارشون؟؟!!وگرنه اون موقع که عراقیا حمله کردن به کشورمون همین آدمای به قول ما خشک مقدس بودن که جلوی دشمن سینه شونو سپر کردن و مقابل دشمن ایستادن به خاطر امثال من و تو .جدای از همه ی تفاوت های فکری مون همه ی ما هم وطن هستیم ..حالا قصد ندارم برات داستان تعریف کنم و بگم که تازه فهمیدم این آدما چقدر ایثار و از خودگذشتگی داشتن و چه فداکاریهایی که نکردن..از جونشون که عزیزترین داشته ی هر آدمه گذشتن برای ناموسشون یعنی من و تو...شاید من و تو فکر و عقیده ی این آدما رو قبول نداشته باشیم ولی چیزی که هر عقل سلیمی میپذیره اینه که این آدما جلوی اشغال کشور به دست دشمن وحشی رو گرفتن همونایی که اگه کشورمون به دستشون میوفتاد خونه و زندگی مردم و شرافت زن و دخترایی مثل من و تو رو غارت میکردن.حالا این آدمی که من و تو قبولش نداریم به خاطر حفظ شرف و عزت ما رفته و مجروح شده،،مجروحیت ساده که با یه چسب زخم و بتادین خوب بشه نه ها!!!!شیمیایی شده ؛میدونی یعنی چی؟!!یعنی ذره ذره آب میشه و تموم میشه،یعنی زخم و دردش هیچ درمونی نداره؛یعنی اینقدر سرفه میکنه تا ریه ش تیکه تیکه میشه ؛یعنی دیگه زندگی عادی نداره،با همین درد و رنج ادامه میده تا بلاخره تموم میشه ومی میره،بدون اینکه کاری از دست ما مفت خورهای پر مدعا بر بیاد.فقط زبونمون درازه که اینا سهمیه ای هستن،دانشگاه قبول شدنشون سهمیه ایه،پارتی دارن که فلان جا کار پیدا کردن.اینا جانبازن،نور چشمی ان،جاسوس حراستن و .....اما اگه یه روز یکیشون بیاد بگه همه ی این مزایا مال شما عوضش باید درد ورنج و جراحتا رو هم همراهش قبول کنید،به نظرت کدوممون حاضریم قبول کنیم!!!!؟این مزایا در برابر این درد و رنجی که اینا تحمل میکنن مثل یه پفک نمکی بی ارزشه.
همین خود تو که قبل از کنکور داشتی خودتو میکشتی که چه فایده داره که ما درس بخونیم،سهمیه جانبازا و شهدا انقدر زیاده که همه شون بدون زحمت تو بهترین رشته و دانشگاه قبول میشن،حاضری یه روز؛نه فقط یه لحظه جای حسین باشی!!؟انقدر سرفه کنی تا خون بالا بیاری ،تو بدنت پر از ترکش باشه،توی پات به جای استخونای خورد شده، پلاتین کار بزارن!!!دائم بهت کورتن و مورفین تزریق کنن تا شاید یه کم دردت کم بشه؟؟!!!شبا نتونی بخوابی!!با تنفس هر بوی محرکی انقدر سرفه کنی که به حال مرگ بیوفتی!!؟حاضری لیلا،حاضری یانه؟؟!»
🌻🌙🌻🌙🌻🌙🌻🌙🌻
🌙🌟شـب زنـدهداری، راه وصـال🌙🌟
💠🔹امام حسن عسکری علیهالسلام:
إِنَّ الْوُصُولَ إِلَی اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ
سَفَرٌ لَا یُدْرَکُ إِلَّا بِامْتِطَاءِ اللَّیْل
همانا رسیدن به خـدا
و وصول به مقام قرب الهی
سفری است که جز با
مَرکب قرار دادن شب و شب زندهداری
نمیتوان به آن دست یافت
📚بحارالانوار
💠🔹امام عسکری علیهالسلام
در این حدیث شریف میفرماید:↶
◽️راه رسیدن به خدا مسافرتی طولانی است که وسیله نقلیه نیاز دارد، مَرکَب نیاز دارد
◽️و بهترین وسیله برای طی کردن این مسیر #شبزندهداری و #نمازشب است
☑️ بهترین وسیله نقلیه
و بهترین مَرکَب برای رسیدن به خدا
#شبزندهداری #نمازشب و #سحرخیزی است
همهٔ کسانی که به مقامهای عالی معنوی و عرفانی رسیدند، اهل سحرخیزی و تهجّد و عبادت در شب بودند.
شخصی از پیامبر اکرم ﷺ پرسید:
چراغی که باید با خود به عالم قبر ببریم چیست؟
حضرت فرمودند: #نمازشب
#نمازشب
#حضرت_زینب
#میلاد_حضرت_زینب
#امام_زمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
ـبِـسمِـاللهالࢪحمــݩِالࢪحیـمـ
🌸💗💕
امام على عليه السلام فرمود:
مَنِ اتَّقَى اللّهَ اَحَبَّهُ النّاسُ
هر كس تقواى الهى پيشه كند، مردم او را دوست خواهند داشت.
كشف الغمه، ج ۳، ص ۱۳۹