هدایت شده از زمانه
🔴شبهات انتخاباتی
🔻مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(ع عبدی _ اعتماد)
🔺#پاسخ:
🔻این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🖌 #محمد_عبداللهی
【 #زمانه: آنچه یک تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از معیار
87.doc
34.8K
نسخه word
یادداشت/ پیش نیازهای ایران قوی.
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
87.pdf
177.6K
نسخه pdf
یادداشت/ پیش نیازهای ایران قوی.
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
88.doc
48.6K
نسخه word
سخنواره/ بنبست راهبردهای غرب و تحلیلی بر انتخابات پیشرو
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
88.pdf
133K
نسخه pdf
سخنواره/ بنبست راهبردهای غرب و تحلیلی بر انتخابات پیشرو
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
واکنش ترامپ به اظهارات ظریف: نه، مرسی!
دونالد ترامپ در توییتی نوشت: «وزیر امور خارجه ایران میگوید ایران خواستار مذاکره با ایالات متحده است، اما میخواهد که تحریمها برداشته شود. نه، مرسی!»
محمدجواد ظریف در مصاحبهای تصریح کرده است که ایران حتی پس از ترور سردار سلیمانی، مذاکره با آمریکا را غیر محتمل نمیداند؛ به شرط آنکه آمریکا تغییر رویه دهد و تحریمها را بردارد.
ظریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا مذاکره با آمریکا را پس از ترور سردار سلیمانی غیرمحتمل میدانید؟»، گفت: خیر. من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم؛ به شرط آنکه آنها رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیات را به رسمیت بشناسند. از نظر ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید مینشیند. چیزی که اهمیت دارد، نحوه رفتار آنهاست. دولت ترامپ میتواند گذشتهاش را جبران کند، تحریمها را بردارد و پای میز مذاکره بازگردد. ما کماکان پای میز مذاکره هستیم و آنها میز را ترک کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: آمریکا آسیب بزرگی به مردم ایران زده است. روزی که آنها برای جبران کاری بکنند، خواهد آمد. ما صبر زیادی داریم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
پویایی انتخابات و مجلس تراز انقلاب
متر از یک ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و هنوز تنور انتخابات داغ نشده است. دو عامل میتوان برای آن اقامه کرد؛ یک، از فرصت زمانی شورای محترم نگهبان برای رسیدگی ثانویه به شکایات و اعتراض کسانی که رد صلاحیت شدهاند یا به هر دلیل صلاحیت آنها احراز نشده، چند روزی باقی مانده است. دو، ائتلافهای انتخاباتی شکل نگرفته است. عامل اول همواره در همه انتخاباتها بوده است و در روند قانونی خود انجام میشود و البته بر اساس تجربه انتخاباتهای گذشته میتوان امیدوار بود شورای محترم نگهبان با بررسی دقیق و مجدد وضعیت برخی از رد یا احراز صلاحیت نشدهها، آنها را تأیید کند که مسلماً در رونق انتخابات و افزایش مشارکت مردمی تأثیر خواهد داشت؛ اما عامل دوم که برای فعالتر شدن صحنه انتخابات مهمتر از اولی به نظر میرسد، اجماع و ائتلافهای لیستی برای انتخابات است. در این باره به دلیل پارهای عوامل و علل با کمکاری یا بیتصمیمی احزاب و گروههای سیاسی مواجه هستیم؛ البته این امر در وهله اول به رویکردها و عملکردهای جریانی و گروهی بر میگردد. اختلافات، سهمطلبیها، بازی پدرخواندگی برخی احزاب برای پارهای از گروهها و جناحهای سیاسی کوچکتر یا فقدان برنامه و رویکرد جدی برای فهرست گزینی را میتوان به عنوان بخشی از عوامل و علل این موضوع دانست. دیروز جلسه شورای عالی جبهه اصلاحطلبان نتوانست به جمعبندی برای لیست انتخاباتی برسد و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود. در اردوگاه رقیب نیز «حجتالاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هماندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکلهای ارزشی و انقلابی بیان کرد، ما به دنبال این هستیم وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود. به نظر میرسد در این باره باید زودتر به تصمیم رسید و اگر در هر دو اردوگاه افراد، احزاب یا تشکلهایی نمیخواهند در فهرستها قرار بگیرند یا شروط سختگیرانهای برای حضور در فهرستها و شکلدهی وحدت حداکثری دارند، نباید خیلی منتظر آنها ماند، بلکه با لیستی که به اصطلاح به صورت حداقلی بسته شده، اما از ویژگیهای ارزشمندی، چون کارآمدی و برنامهمحوری برخوردار است، وارد فرایند انتخابات شد. این دوره از انتخابات از حیث ورود به چله دوم انقلاب، اجرای مانیفست گام دوم انقلاب و خنثیسازی توطئههای فزاینده دشمنان انقلاب برای کشور اهمیت زیادی دارد و همه اینها در گرو مجلس تراز انقلاب است که پویایی صحنه انتخابات به تکوین آن کمک میکند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از معیار
مذاکره با آمریکا ذلت است
وزیر خارجه آمریکا گفته است: «نارضایتی مردم ایران ثمره سیاست فشار حداکثری و تحریمهای آمریکا علیه ایران است.» وی در ادامه چنین میگوید: «بازدارندگی اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک که ما به وجود آوردهایم، به این نتیجه منتهی خواهد شد.» مقامات آمریکایی بعد از ارزیابی غلطی که از وضعیت داخلی کشورمان و منطقه داشتهاند، دست به ترور حاج قاسم سلیمانی زدند که بررسی اخبار، گزارشها و اظهار نظرهای آمریکاییها و صهیونیستیها نشان میدهد رژیم صهیونیستی از دیوانگی ترامپ نهایت استفاده را کرده و او را به کشتن حاج قاسم متقاعد کرده است. بیدلیل نیست که نتانیاهو میگوید: «نباید حضور تاریخی ترامپ در کاخ سفید را از دست بدهیم.» درباره چرایی خوشحالی رژیم صهیونیستی از حضور ترامپ دلایل متعددی وجود دارد که مهمترین آن دشمنی علنی و پنهان آمریکا با جمهوری اسلامی ایران است. در این میان یکی از وزیران ایران در مصاحبهای اعلام میکند، مذاکره با آمریکا محتمل است به شرطی که تحریمها برداشته شود. حال باید چند سؤال پرسید؛ اولاً، آمریکا چه اقدامی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد تا برخی دشمنی آمریکا را باور کنند؟ از ترور آشکار عالیترین فرمانده نظامی کشورمان تا تروریست نامیدن کل مردم ایران از سوی رئیسجمهور آمریکا نمونه کوچکی از دیدگاه آمریکا نسبت به ایران است. ثانیاً، آیا تنها مسیر پیشرفت و توسعه اقتصادی کشورمان با نگاه بیرونی محقق خواهد شد؟ مگر کشورهایی که امروز در حوزه اقتصادی به توسعه رسیدهاند، غیر از قوی کردن ساختار داخلی خودشان، مسیر دیگری را پیمودند؟ بنابراین با توجه به نفوذ صهیونیستها در بین مقامات آمریکایی که موجب خروج این کشور از برجام شد، نه تنها مذاکرهای نباید صورت گیرد، بلکه باید تفکر حاج قاسم مبنی بر قویسازی امنیتی ایران در بیرون از مرزها، داخل کشورمان نیز اجرا شود. فراموش نکنیم به گفته پمپئو آمریکا با مذاکره به دنبال جان ایران است، نه محدودسازی ایران.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
✅حضرت آقا حواسشان هست
🔻سردار شهید «میرزامحمد سُلگی» نویسنده کتاب «آب هرگز نمیمیرد» به یاران شهیدش پیوست. خبر شهادت او را فقط از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب شنیدم؛ این گواهی میدهد حضرت آقا با وجود مشغولیتهای بیشماری که دارند، همچنان در عهد راستین خود در دفاع از پرچمداران دفاع مقدس ایستادهاند.
🔹 ایشان پیش از این در تقریظی بر کتاب «آب هرگز نمیمیرد» نوشته بودند: «سلام بر یاران حسین (ع) و سلام بر لشکر انصارالحسین همدان و سلام بر شهیدان، دلاوران، فدائیان، شیران روز و عابدان شب، و سلام بر شهید زنده میرزامحمد سُلگی و بر همسر باایمان و صبور او، و سلام بر حمید حسام که دردانههایی چون سُلگی و خوشلفظ را به ما شناساند.» ساعتهای خوش و باصفایی را با این کتاب گذراندم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/1238302720C917153d8f5
هدایت شده از لغزشگاه
🔴 نویسنده پایتخت ۶ کیست؟!
🔹 آرشعباسی نویسنده پایتخت ۶ است که بعداز فوت مرحوم خشایارالوند خالق پایتخت، نویسندگی سری ششم این مجموعه را بر عهده گرفت.
🔹 داستان پایتخت شش دقیقا خلاف مسیری بود که مرحوم خشایار الوند آن را در پایتخت پنج نویسندگی کرده بود!
🔹 آرش عباسی تحصیلات خود رادر ایتالیا گذرانده و به زبان ایتالیایی مسلط است و در قسمتی از پایتخت در نقش یک دلال بازیکن فوتبال نیز ظاهر شد.
🔹 آرش عباسی سوابق ضددینی و ضدانقلابی شدیدی دارد، اوجزء امضا کنندگان نامه سراسر جسارت صدایآبان۹۸ است ودر قضیه سقوط هواپیمای اوکراینی با اینکه از حامیان روحانی بود مطلب زشتی علیه رییس جمهور، مسئولان دولتی و حکومتی منتشر کرد!
🔹او نمایش نامه نویس تئاترهایی است که سراسر هجو و ابتذال است وعلنا نشان داده با دین و مذهب میانه خوبی ندارد!
🔹 تعجب از مدیران صداوسیما است که اجازه داده اند آرش عباسی با این سوابقافتضاح، نویسندگی سریال پایتخت ۶ راکه مخاطب میلیونی داردبه عهده بگیرد!
اولین رزمایش بصیرتی ثامن (1) در فضای مجازی
با موضوع: فرصت ها و چالش های انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
@qodsiyan313
هدایت شده از زمانه
🔴 حرف آخر را همان اول زدیم‼️
🔻 #زمانه | موضع سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در خصوص توافق امارات با رژیم صهیونیستی و پیامدهای احتمالی آن در خلیج فارس، به صورت شفاف تکلیف را مشخص کرده است.
🔹 این موضعگیری تصویری از سرنوشت طرفی که بخواهد با منافع ایران بازی کند را نمایش میدهد و بطور خاص به اماراتیها این مسئله را تفهیم میکند که اگر میخواهند در پس این توافق به طور رسمی میدانی به صهیونیستها داده تا بتوانند اطراف ایران به راحتی پرسه بزنند، یقیناً بی هزینه نخواهد بود و بایستی خود را برای پرداخت آن آماده کنند.
🔹 بدون شک جمهوری اسلامی تمایزی میان رژیم صهیونیستی و همکاران آن در منطقه قائل نیست و همه آنها را در یک جبهه تعریف میکند. اماراتیها اگر برروی رژیم صهیونیستی با این هدف که میتواند به منطقه توازن دهد حساب باز کردهاند، باید بدانند در یک مسیر کاملا اشتباه و همزمان پرهزینه قرار گرفتهاند که دورنمای آن غیر قابل تصور است.
🔹 کاخ نشینان ابوظبی باید دانسته باشند که رژیم صهیونیستی به مثابه سگی است که خوب هارت و پورت میکند، اما بوقت کارزار و در شرایطی که عرصه را تنگ ببیند براحتی از میدان به در میشود.آل نهیان باید از تحولات چند سال اخیر در منطقه به خوبی تجربه کسب کرده باشند، در غیر این صورت دور از انتظار نیست که در پس این تحولات تجربه دیگران شوند.
✅ این حرف آخر، اتمام حجتی است که سرلشکر باقری همان اول به آنان زد.
🖌 #احمد_بنافی(ڪارشنارس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش