9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کلیپ «پلکان تقوا»
🌹 صدای امام خامنهای ....
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯
✅ چهار دستور خدا برای رسیدن به پیروزی و خوشبختی در شرایط جنگ و صلح؟
🌹 سخن خدا در قرآن
ای مسلمانان! در مقابل سختیهای بندگی خدا #صبر، و در برابر دشمنانتان #مقاومت، و از مرزهای بلاد اسلامی #حفاظت و از دستورات واجب و حرامِ خدا #اطاعت کنید تا در معرض خوشبختی قرار گیرید.
📕 یـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ ٱصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَٱتَّقُواْ ٱللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (آل عمران، 200)
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯
.ا ﷽ ا
💠 مانند شهید!
🔅#امام_صادق_علیه_السلام :
🔸 «آن كه به ما ايمان آورَد و سخن ما را تصديق كند و منتظر امر [فرج] ما باشد، همچون كسى است كه زير پرچم قائم به شهادت برسد».
🔹«مَن آمَنَ بِنا و صَدَّقَ حَدِيثَنا وَانتَظَرَ أمرَنا كانَ كَمَن قُتِلَ تَحتَ رايَةِ القائِمِ».
📚 بحار الأنوار، ج٩٨ ، ص١٥٩
#معارف_مهدوی
حضرت #امام_زمان ﷺ
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯
💠 ده نكته درباره تماس بدنى با نامحرم
🔹1. هركسى كه نگاه كردن به او جايز نيست، مس او نيز جايز نيست.
🔹2. لمس بدن نامحرم حتى لمس دست و صورت او حرام است؛ چه با قصد لذت و چه بدون قصد لذت.
🔹3. دست دادن مرد و زن نامحرم حرام است، چه با قصد لذت و چه بدون قصد لذت، چه فاميل باشد يا نباشد، چه رسم باشد و يا رسم نباشد (مگر با مانع مثل دستكش).
🔹4. تماسهايى كه در محلهاى شلوغ مانند بازار و وسايل نقليه عمومى به طور ناخودآگاه بين زن و مرد ايجاد مىشود، اشكال ندارد.
🔹5. به هنگام ضرورت وناچارى مثل معالجه، نجات غريق و ... تماس اشكالى ندارد ولى بايد به حد ضرورت اكتفاء كرد.
#احکام
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯