8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روضهخوانی رئیسی در میان مردم بیرجند
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: دفعات آمدنم به استانها عدد ندارد
🔹چند باری که به خوزستان رفتم برخی عزیزان گفتند چند مرتبه دیگر میخواهید به سفرهای استانی بروید؟ تا زمانی به سفرهای استانی میروم که اطمینان یابم کارهای مورد نیاز در کشور تحقق پیدا کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عزاداری اربعینی دانشجویان در محضر رهبر انقلاب، امروز
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب، امروز :
همانند راهپیمایی اربعین راه معنویت و حاکمیت توحید را طی کنید
🔹راه معنویت و حاکمیت توحید را با همین استحکام راهپیمایی اربعین طی کنید. این امیدی است که به شما جوانان امروز دنیای اسلام است.
🔹در این راه استقامت بورزید و همیشه حسینی زندگی کنید و حسینی بمانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥گفتگوی رهبر انقلاب با میثم مطیعی پس از عزاداری روز اربعین و اشتیاق دانشجویان برای شنیدن بیانات معظم له
مصباحیه ...
🔸آیت الله میرزا مهدی بروجردی(ره) ...تصویر سمت راست بدون عینک. تصویر سمت چپ در جوانی با عینک... si
...بدون عینک
🔸آیت الله ميرزا مهدي بروجردي(ره) در کتاب «اسلام و مستمندان» اين قضيه را در آن کتاب نقل فرموده اند:
.
🔸که در سن بيست سالگي در اثر ضعف چشم
محتاج به عينک شدم و بالنتيجه لازم دانستم که براي علاج آن اقدام عاجلي به عمل آورم. براي اين منظور به پزشکان متخصص چشم مراجعه کردم، ولي بعد از مداوای زياد نتيجه ی مثبتی به دست نيامد و براي خواندن خطوط و ديدن افراد عينک نيازمند بودم.
.
🔸بالاخره سالي بعد از مراجعت از مکه، از طرف کويت به کاظمين مشرف شدم. نزديک اربعين، که شب زيارتي حضرت امام حسين عليه السلام است؛ مردم از اطراف به کربلا ميرفتند تا از فيوضات آن شب و عنايات و الطاف الهي در حرم امام حسين عليه السلام بهرهمند شوند. من هم به همين منظور، عازم کربلا شدم تا بتوانم شفاي چشم خود را در کنار آن مرقد از خداي متعال بخواهم و با توسل به ذيل عنايت حضرت سيد الشهداء عليه السلام اباعبدالله الحسين عليه السلام، خداوند حاجتم را برآورد.
.
🔸عصر روز نوزدهم صفر، به عزم کربلا، کاظمين را ترک گفتم: وسيله ی سفر ما قطار راه آهن بود و معلوم است که قطار براي پياده کردن و سوار کردن مسافرين، ايستگاه های متعدد دارد. چون شب اربعين بود، جمعيت زيادي که از دهات مجاور ميآمدند، برای سوار شدن در هر ايستگاهی ايستاده بودند.
.
🔸به هر حال جمعيت زيادي داخل قطار را پر کرده بودند، به گونه ای که داخل کوپه های مسافربری جای خالی نبود و ما در کوپه ای بوديم که محل چهار پايان بود و صندلی هم نداشت! مردم اکثرا سراپا ايستاده بودند و در راهرو و کوپه ها هيچ جای اضافي نبود! در عين حال، باز در هر ايستگاه بر جمعيت و تزاحم افزوده ميشد.
.
🔸خصوصا در يکي از ايستگاه ها بعضی از افراد بدوی و کثيف، با پای برهنه و گل آلود سوار شدند و بعضی از آنها را در کوپه ای که ما بوديم، جا دادند. البته وضع لباس و اندام آنها به گونه ای بود که من واقعا از آنها متنفر بودم و با خود ميگفتم: اينها کی هستند و با پاي گل آلود کثيف ميخواهد به کجا بروند؟!
.
🔸با اين وضع چه زيارتی؟ آيا اينها هم از زوار محسوب ميشوند؟! دراين فکر بودم که ناگاه به فکرم رسيد که لباس و صورت و تجملات ظاهری نشانه ی آدميت نيست!
.
🔸از کجا معلوم که اينها زائر واقعي امام حسين عليه السلام نباشند؟ چه بسا مردم خوش ظاهری که به زيارت ميروند، ولي در اثر خبث باطنی زائر نيستند! پس اينها را سبک نشمار! شايد تقربشان نزد حق زيادتر از ديگران باشد. با اين انديشه کمي آرام گرفتم.
.
🔸بعد به ياد آوردم که من در سن بيست سالگي و گل جوانی، به ضعف چشم گرفتار شده ام. خدايا ميشود به من توجهی کنی و در اثر توسل به امام حسين عليه السلام سلامت چشم را به من باز گرداني؟
.
🔸آيا توسل من در امشب نتيجه ای دارد؟ آيا امام حسين عليه السلام به من عنايتی ميفرمايند؟ آيا خدا امشب حاجتم را برميآورد؟
.
🔸اجابت دعا که در تحت قبه و بارگاه حضرت امام حسين عليه السلام از وعده های حق است!
.
🔸ناگاه با خود گفتم: به زيارت ميروم تا عرض حاجت کنم! و چه مقام بزرگی! و چه حاجت کوچکی! مقام رفيع و بلند حضرت اباعبدالله عليه السلام جانباز کوی حق کجا و شفای ضعف چشم من کجا؟! چه انتظار و خواسته کوچکی؟! براي نيل به اين حاجت ميتوانم به خواست خدا، از زوار حضرتش استفاده کنم!
.
🔸در اين حال با قلبی دور از شائبه و با صفاي باطنی و معنوی و با توجه به مقام زائران آن حضرت، چشمم به پاي يکي از مسافران کربلا که پايش گل آلود بود، افتاد.
.
🔸آهسته دست بردم و به مقدار عدسی از گل خشکيده ی پای او را برداشتم و آن را در دستم سرمه کردم و با دست چپ عينک از چشم برداشتم و با دست راستم آن خاک را به چشمم ماليدم
.
🔸ماليدن آن خاک همان و خوب شدن و رفع ضعف چشم همان! ديگر هرگز نيازی به عينک پيدا نکردم. اللهم ارزقنا زيارة قبره و شفاعة جده آمين رب العالمين.
#واحسیناه... 🌹🌹🌹🥺😢😭
مصباحیه ...
🔸آیت الله میرزا مهدی بروجردی(ره) ...تصویر سمت راست بدون عینک. تصویر سمت چپ در جوانی با عینک... si
زندگانی آیت الله میرزا مهدی بروجردی (ره)
در یک نگاه
عالم متقی آیتالله میرزا مهدی بروجردی (ره) به سال ۱۲۵۹ شمسی در خانوادهای مذهبی در بروجرد دیده به جهان گشود. پدرش حاج میرزا محمود از اشراف منطقه بوده و به تجارت و بارزگانی اشتغال داشت.
ایشان تحصیلات خود را در حوزه علمیه بروجرد آغاز کرد و دروس سطح را تا حد خارج فقه و اصول در نزد اساتید برجسته بروجرد ادامه داد.
پس از بروجرد به اراک رفت و همزمان به تحصیل و تجارت اشتغال داشت و از درس آقا نورالدین اراکی (ره) استفاده میکرد.
پس از آمدن حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی (ره) به اراک، در حلقه درس حاج شیخ در آمده و هماره ملازم حاج شیخ بود. در سفری که حاج شیخ عبدالکریم (ره) به مشهد رفت، وی نیز همراه ایشان بود. بعد از مراجعت حاج شیخ(ره) از مشهد و اقامت در قم، حاج شیخ مهدی بروجردی(ره) نیز به قم آمد و رتق و فتق امور حوزه علمیه قم از سوی حاج شیخ (ره) به ایشان واگذار شد.
حاج میرزا مهدی بروجردی (ره) آثار ارزشمندی را در طول حیات خود به یادگار گذاشت.
از اقدامات ماندگار ایشان بنیانگذاری مراسم اعتکاف در ایامالبیض ماه رجب در قم بود. این امر مهم، با همت ایشان و همکاری مرحوم آیتالله گلپایگانی (ره) صورت گرفت و رفته رفته فراگیر شد. از ویژگیهای میرزا مهدی (ره) زهد و پارسایی ایشان بود. بعد از رحلت حاج شیخ عبدالکریم حائری (ره) انزوا و گوشهگیری را انتخاب کرد و به تحقیق و تألیف مشغول بود، اما در نماز جماعت مخصوصاً در نماز جماعت آیتالله گلپایگانی (ره) شرکت مینمود. آیتالله گلپایگانی (ره) داماد میرزا مهدی بروجردی (ره) بود و ایشان را کاملاً قبول داشت.
سرانجام پس از سالها تلاش علمی، تحقیق و خدمت به اسلام در شهریور ۱۳۴۷ دارفانی را وداع گفته و به سرای باقی شتافت. پیکر پاکش پس از تشییع و اقامه نماز توسط آیتالله گلپایگانی (ره) در مسجد بالاسر حضرت فاطمه معصومه علیها السلام به خاک سپرده شد. در مورد خاکسپاری میرزا مهدی (ره) در مسجد بالاسر از طرف دستگاه طاغوتی و مسئولان سختگیری میشد، زیرا کف مسجد و حجرههای اطراف را بتنریزی کرده بودند تا کسی دفن نشود. از طرفی هم خود میرزا مهدی (ره) از قبل محل دفن خود را پیشبینی و انتخاب کرده بود.
آیتالله گلپایگانی (ره) فرمودند: به حضرت معصومه علیها السلام عرض کردم وی (میرزا مهدی) یک عمر به شما پناهنده بود و به این مکان رفت و آمد داشت اکنون او را محروم نسازید! الحمدلله خداوند اصلاح کرد و پیکرش در آن مرکز مقدس دفن شد.
🌹🌹🌹