🔴جایگاه رهبر، برای حفظ جهتگیری به سمت هدف انقلاب است؛ باید جلوی انحراف، بهوسیلهی رهبر گرفته شود. البته رهبر ممکن است گاهی بتواند، گاهی نتواند. در مورد رهبر، نخواستن متصوّر نیست؛ بلکه مسئلهی «توانستن» و «نتوانستن» است(دیدار خبرگان، ۱۴۰۳/۸/۱).
،،،،
رهبر در اثر غلبهی چه شرایطی، ممکن است «نتواند»؟
😵💫
http://mmrezai.ir/%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d8%b9%d9%84%d9%85-%d9%81%d9%82%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d8%b9%d9%82%d9%84%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%aa-%d9%88-%d8%a7%d8%ae%d9%84%d8%a7%d9%82-%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%b2%da%af%d8%a7%d8%b1/
یادداشت دکتر محمد محمدرضایی
درباره ی مناظره ی استاد علیدوست و دکتر سروش
🔴پزشکیان علیه پزشکیان
🔹پزشکیان در زمان انتخابات علت مشکلات بارها در اظهاراتی واگذاری پست و مقام به وابستگان و اطرافیان را ظلم و مایه مشکلات و ... می دانست.
🔹انتصاب داماد و پسر پزشکیان با پست های بالا در نهاد ریاست جمهوری و همچنین نقش آفرینی دخترش مورد انتقاد مردم و فعالان رسانه ای قرار گرفته است.
#پوپولیسم_اصلاحات
😵💫😶😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مسعود جان یکم زود نبود؟؟؟ 🤔
زمان انتخابات
اعتراض میکرد به پارتی بازیها..
اما
100 روز از دولتش نگذشت
که پسرش و دامادش در نهاد ریاست جمهوری مسئولیت گرفتند ...
پاسخگو هم نیست
و کماکان با قدرت از همه چی انتقاد میکنه
و شعار عدالت، مردم، وفاق و ... میده...
علی برکت الله...
#پوپولیسم_اصلاحات
😵💫😶😡
🔴 پزشکیان:
خیلی از کارشناسها و مدیرها با توصیه منصوب شدند!
😶 مثل پسر و دامادت...
مثل اکثر انتصابات دولت ناکام ات...
مگه عارف رو با توصیه خاتمی منصوب نکردی؟
عارف ۷۳ ساله چی میفهمه از اقتصاد؟
وقاحت مرز نداره انگار...
حداقل 80٪ انتصابات خودش و دولتش از قبیله ی ضدمردم و ضدعدالت و بی عرضه ی اصلاحات هست اما با پررویی نجومی، اشک تمساح میریزه...
#پوپولیسم_اصلاحات
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بانک آینده ۹۱ درصد وام ها را به شرکت های خودش داده، تازه ۹۷ درصد وام هایی که به خودش داده رو هم پس نداده!!!
قوه قضاییه چرا ورود نمیکنه ؟!
خذلهم الله فانی توفکون...
😵💫😶😡😡😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به حال آنهایی که اسم دخترانشان را فاطمه و زهرا نمیگذارند غصه میخورم
🔹استاد قرائتی
🌹🌹🌹🥺
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۰
🔸دیدار سید عباس طباطبایی و درخواست برای همکاری تحقیقاتی با مجمع تشخیص مصلحت
🔸روایت هاشمی از ادامه حواشیهای مصوبه انتخاباتی مجلس و تحلیل او از رفتار اصلاح طلبان
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ در خانه بودم. نم نم باران هم داشتيم. بيشتر وقت، صرف مطالعه بولتنها و اخبار شد. مىگويند، در كنفرانس بُن، روى شوراى 150 نفرى براى تعيين دولت موقت [افغانستان]، پيشرفت بوده است. سازمان ملل، روى حضور نيروهاى بيگانه اصرار داردكه افغانها نپذيرفتهاند؛گرچه نماينده حزب وحدت گفته، با حضور نيروهاى بينالمللى موافق است.
⭕️ حزب وحدت و [عبدالرشید] دوستم، از داشتن فقط يك نماينده در كنفرانس، ابراز عدمرضايت كردهاند. تقسيم افغانستان با مديريت فدرالى هم كمكم مطرح مىشود. كشتهشدن جمعهخان نمنگاني، فرمانده نيروهاى انقلابى آسياى ميانه و مسئول عمليات ترور طالبان هم رسماً اعلام شده كه باعث خُشنودى اُزبكستان است.
⭕️ مسأله قتلعام زندانيان غيرافغانى در قلعه جنگى، كمكم به عنوان جنايت جنگى مطرح مىشود و احتمال ساختگىبودن شورش، براى پيدا كردن بهانه قتلعام آنها، جدىتر مىشود. سفر [برهانالدین] ربانى، [رییسجمهور دولت مجاهدین افغانستان] به امارات كه با هدف ملاقات با [پرویز] مشرف، [رییسجمهور پاکستان] انجام شده بود و عملاً اين ملاقات انجامنشده هم قابلتوجه است.
⭕️ در رسانههاى داخلى و خارجى، مسأله طرح سه فوريتى مجلس [برای اصلاح قانون انتخابات] كه در مجمع [تشخیص مصلحت نظام] رد شده، مورد بحث داغ است و برعدم كارآيى مجلس، مُهر تأييد ديگرى زده و بعضى از نمايندگان چپ و ضدانقلاب، مجلس را در بنبست مطلق مىبينند و پيشنهاد ترك مجلس يا همهپرسى مىدهند. فاششدن مخالفت من به مطرح شدن پيشنهاد كميسيون سياسى مجمع كه مجلسيان را بهكلى خلعسلاح مىكرد هم نوعى امتنان در مجامع دوم خردادى ايجادكرده؛گرچه طبيعت نفساني آنها متمايل به گلهگزارى است.
⭕️ آقاي سيدعباس طباطبايى، استاد آمار دانشگاه و همسر و پسرش، امشب براى ديدار آمدند؛ براى شركت در تحقيقات مورد نياز مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، اظهار تمايل كرد. ديسك آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییسجمهور] هم بهانهاى شده كه ضدانقلاب از بريدگى ايشان و انزواى عمدى ايشان بگويد.
⭕️ آمريكا و همدستانش، فهرست طولانى ديگرى از افراد وگروهها و شركتهاى متهم به فعاليت تروريستى منتشر كردهاند و خواستار محدوديت در ويزا و سفر و فعاليت آنها در سطح جهان شده و حسابهاى بانكى بسيارى از آنها را مسدود كردهاند.
#خاطرات_هاشمی
😶
هدایت شده از مصباحیه ...
💯 صد مرتبه سورهٔ قدر
🌿 هزار نسیم رحمت در عصر جمعه
▪️امام کاظم علیهالسلام:
إِنَّ لِلَّهِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ أَلْفَ نَفْخَةٍ مِنْ رَحْمَتِهِ يُعْطِي كُلَّ عَبْدٍ مِنْهَا مَا يَشَاءُ فَمَنْ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ بَعْدَ الْعَصْرِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَهَبَ اللَّهُ لَهُ تِلْكَ الْأَلْفَ وَ مِثْلَهَا.
خداوند متعال در روز جمعه هزار نفحه و نسیم رحمت دارد كه به هر بندهای هر مقدار از آن را بخواهد میدهد. هر كه در عصر روز جمعه، 100 مرتبه *سورهٔ قدر* را بخواند خداوند آن هزار نفحهٔ رحمت و مانند آن را به او بخشد.
📚 الأمالی الصدوق، ص۶۰۶
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مرحوم آيةاللـه حاج ميرزا جواد آقا ملكى تبريزى قدّسسرّهالعزيز دربارهٔ اين ذكر شريف در كتاب أسرارالصّلوة مطلب ارزشمندى را از استاد خود عارف بىبديل مرحوم حاج ملّاحسينقلى همدانى قدّساللـهنفسه نقل مىفرمايند:
«من از برخى از مشايخ بزرگوارم كه حكيمى عارف و معلّمى حاذق و طبيبى كامل مانند او نديدهام، پرسيدم: كداميک از أعمال جوارحى را تجربه نمودهايد كه در قلب انسان تأثير بگذارد؟ فرمود: سجدهاى طولانى در هر روز كه آن را يکساعت يا سهربعساعت ادامه دهد و در آن اين ذكر را بگويد: لا إلَـٰهَ إلّا أَنتَ سُبْحَـٰنَكَ إِنِّى كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ، درحاليكه نفس خود را در زندان طبيعت گرفتار و به قيود و زنجيرهاى أخلاق رذيله بسته ببيند، و خداوند متعال را تنزيه نموده و عرض كند كه اين بدیها و نواقص را تو بر من وارد نساختى و به من ظلمى ننمودى بلكه من بر خودم ظلم كردم و نفسم را در اين مهلكهٔ عظيم افكندم. و ديگر صدمرتبه خواندن سورهٔ قدر در شب جمعه، و ديگر صدمرتبه خواندن اين سورهٔ مباركه در عصر روز جمعه. شيخ ما قدّسسرّه فرمود: هيچ عملى از أعمال مستحبّه را نيافتم كه به ميزان اين سه عمل تأثير داشته باشد.»
📍اطلاعات بیشتر:👇
eitaa.com/allame_tehrani/925
https://rahtousheh.ir/3315-2/
eitaa.com/salehy/2837
allame_tehrani
مصباحیه ...
آیت الله حاج آقا رحیم ارباب: ( عارف کبیر) مرحوم آسید جمال گلپایگانی درنامه ای بمن نوشتندوسفارش کردن
ترجیحا ثوابش را هدیه به وجود مبارک ولیعصر کنید...
🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از مصباحیه ...
🟡 توصیه آیتالله #نصرالله_شاه_آبادی
♦️ در ساعات آخر #غروب_جمعه، هفت مرتبه ذکر زیر قرائت شود:
«اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد
اللّهم ادفَع عنّا البلاءَ المبرَمَ مِنَ السَّماء انّکَ علی کل شیء قدیر
اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد»
🥺
✅ چند دقیقه برای تفکّر ؛
سخنرانی دانشمند بزرگ،
استاد حسن رحیم پور ازغدی.
جمعه ها. ساعت ۵ عصر.
شبکه ۴ سیما.
🌸🌸🌸🌸🌸
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 9 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 27 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ روز بزرگداشت شیخ مفید
فقیه، متکلم و نویسنده
➕ولادت سید صدرالدین عاملی اصفهانی از فقها و اساتید حوزه علمیه اصفهان (۱۱۵۸ش)
➕ولادت میرسیدعلی مدرسی لب خندقی؛ از فقهای شیعه و اساتید حوزه علمیه یزد (1246ش)
🌙 #قمری
➕ولادت سید ابوالحسن مولانا، فقیه، نویسنده و استاد اخلاق (۱۳۴۳ق)
➕ ولادت سید جواد آلعلی شاهرودی از علمای شیعه (۱۳۴۸ق)
➕ درگذشت عبدالهادی فضلی از علمای عربستان (۱۴۳۴ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰روز بزرگداشت #شیخ_مفید فقیه و متکلم شیعه
💠محمد بن محمد بن نُعْمان معروف به شيخ مفيد در 11 ذی القعده 338 قمری ( 12 اردیبهشت 329ش) در روستاى عُكبَرا در نزديكى بغداد متولدشد. پدر مفيد شغل معلمى داشت و بدين جهت فرزندش به لقب ابن معلم مشهور بوده است.
⚡️وی در محضر بزرگان شیعه و اهل سنت شاگردی کرده است. از اساتید شیعی وی شیخ صدوق، ابن جنید اسکافی، ابن قولویه، ابوغالب زراری و ابوبکر محمّد بن عمر جعابی و از اساتید سنی وی حسین بن علی بصری معروف به جُعَل، ابوسریا و علی بن عیسی رمانی می توان اشاره کرد.
🔻درباره شیخ مفید گفته شده او با تدوین علم اصول فقه، روشی جدید در اجتهاد فقهی ارائه داد که راه میانهای بود در برابر دو روش عقلگرایی افراطی و اکتفاکردن به روایات بدون توجه به عقل.
🌀 سيدمرتضى، سيد رضى، شیخ طوسی، نجاشی و سلار از شاگردان مشهور شيخ مفيد مى باشند.
❇️تألیفات شیخ مفید را ۱۷۵ کتاب و رساله گفته اند که نیمی از آنها درباره امامت است. معروفترین اثر شیخ مفید در علم فقه، المُقنَعَة، در علم کلام، اوائل المقالات و در شرح حالنگاری امامان، الاِرشاد است.
🔸سه توقیع از امام زمان (عج) خطاب به شیخ مفید صادر شده است که در آنها حضرت، وی را با عبارات «ایها العبد الصالح، الناصر للحق، الداعی الیه، الاخ الأعزاء السدید» می ستاید.
▫️وی سرانجام در 27 رمضان 413 ق ( 3 دی 401ش) در بغداد درگذشت و هم اکنون مقبره او در حرم شریف کاظمین (ع) زیارت میشود.
✅به پاس قدردانی از زحمات شیخ مفید، روز 9 آذر، روز بزرگداشت ایشان نامگذاری شده است.
29.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر فعالیت های #شیخ_مفید در احیای امامت
🔺مخاطب توقیعات #امام_زمان (عج)
▫️حجت الاسلام جعفر ناصری:
🔹بزرگانِ بسیاری بودند که آیینه بوده اند و مؤمن بوده اند. انسانها خصوصا اهل فضل، میتوانند در این جایگاهها خود را در مقابل آیینه قرار بدهند و خود را با آنها محک بزنند؛
🔸 مثلا ببینند حضرت در توقیع خود راجع به #شیخ_مفید چه میفرمایند؟ مگر این بزرگوار چه کار می کرده که اینجور مورد لطف حضرت قرار می گیرد؟!
🌀 در توقیعاتی که از جانب حضرت برای شیخ مفید صادر شده، از ایشان با عناوینی همچون «الاَخُ السَّدید، الوَلی الرَّشید، الشّیخُ المُفید، الوَفِی المُخلِص فِی الدِّین و المَخصُوصُ فِینا بِالیَقین» نام برده اند؛
⚡️ من یک وقتی در بعضی احوالات ایشان نگاه می کردم، می دیدم یکی از کارهای ایشان این بود که مجلسی نبود که جناب شیخ مفید وارد شود و در آن مجلس دفاع از ولایت اهل بیت علیهم السلام نکند و شاید هم این زاویه بود که جناب شیخ مفید را در محضر حضرت مقرب کرده بود و ایشان را مورد عنایت قرار داده بودند.
شیخ مفید اهل دفاع و تبلیغ از ولایت بود و اخلاق و معنویت.
با اهلبیت و ولایت اهلبیت علیهم السلام و دفاع از ولایت گره خورده است و شما نمونه هایش را در طول تاریخ شیعه وحوزه های علمی شیعه می بینید.
🔺مؤسس جریان علمی در فقه وکلام!
▫️رهبر معظم انقلاب:
🔹#شیخ_مفید در سلسلهی علمای امامیه، فقط یک متکلم و فقیه سر آمد و برجسته نیست، بلکه فراتر از این، وی مؤسس و سرحلقهی جریان علمی رو به تکاملی است که در دو رشتهی کلام و فقه، تا امروز در حوزههای علمی شیعه امتداد یافته و با وجود برکنار نماندن از تأثرات تاریخی جغرافیایی و مکتبی، ویژگیهای اصلی و خطوط اساسی آن همچنان پابرجاست مانده است.
🔸تبیین و اثبات این نکته از آنجا اهمیت می یابد که این جریان علمی، در دوران متصل به زندگی شیخ مفید تا نزدیک به نیم قرن پس از درگذشت او، به چنان تحول و تکامل سریع و شگرفی نائل گشته که در برابر آن، نقش تأسیسی شیخ مفید مورد غفلت قرار گرفته است!
📆۷۲/۱/۲۸
🔺برای تکریم علمای شیعه همت نیست!
▫️رهبر معظم انقلاب:
💢آقایان آمده بودند شکایت میکردند که برای خواجوی کرمانی سالگرد گرفته میشود و مبلغی هزینه میگردد، اما مثلاً برای #شیخ_مفید سالگرد گرفته نمیشود. این حرف درستی هم هست؛ یعنی شخصیت شیخ مفید، با شخصیت خواجوی کرمانی قابل مقایسه نیست. اگر شیخ مفید را محاسبهاش کنیم و اندازهاش مثلاً صد باشد، خواجوی کرمانی هشت و نیم است؛...
⚡️به آقایان گفتم که به نظر شما این اشکال بر چه کسی وارد است؟ شما خیال میکنید که دولت جمهوری اسلامی نشسته سالگرد خواجو را تصویب کرده است؟ نه، آدم با همتی در کرمان، چون همشهری خواجو بوده، به نظرش رسیده که چهطور است یک سالگرد برای خواجو بگیریم؛ بعد دوندگی کرده، این را دیده، آن را دیده، پولی جمع کرده، زحمتی کشیده، و این مراسم سالگرد درست شده است.
💠شما که در حوزهی قم نشستهاید و شیخ مفید را میشناسید، کدامتان دویدهاید، سراغ این و سراغ آن رفتهاید، ولی برای شیخ مفید سمینار گرفته نشد، که حالا اعتراض میکنید؟ آقایان ساکت شدند! بعد من گفتم هزار نفر هستند؛ شما از شیخ مفید بگیرید و همینطور جلو بیایید. بزرگان، علما، با رتبههای عظیم، از لحاظ علمی، از لحاظ ادبی، از لحاظ جایگاهشان در بنای عظیم معارف اسلامی - مثل خواجه نصیر، ابنادریس و دیگران - هستند، اما همت نیست! به نظر من، این بیهمتی در خیلی جاها هست.
#کلام_رهبر
📆۱۳۷۰/۰۷/۲۸
🔺مناظره #شيخ_مفيد با قاضي عبدالجبار
🔹در مجلس قاضی عبدالجبار در بغداد جمع کثیری از علمای شیعه و سنی حضور داشتند. شیخ مفید به صورت ناشناس وارد شد و درپایین مجلس نشست.
🔸پس از کسب اجازه، سوالی را با تفاصیل ذیل مطرح کرد:
◾️نظر شما در مورد روایت «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» چیست؟
◽️قاضی گفت: از نظر ما این روایت صحیح می باشد.
◾️شیخ مفید پرسید: شما کلمه مولی را چه ترجمه می کنید؟
◽️قاضی گفت: مولا به معنی اولی و بهتر است.
◾️شیخ فرمود: اگر پیامبر (ص) علی (ع) را اولی می داند، پس این اختلاف شیعه و سنی بر سر خلافت چیست؟
◽️قاضی گفت: این روایت است و تصدی عملی خلافت توسط ابوبکر درایت است که بر روایت مقدم است.
◾️شیخ ادامه داد: نظر شما در مورد روایت رسول خدا(ص) که به علی(ع) فرمود:«حَربُك حَرْبي وَسلمك سلمي؛ جنگ تو، جنگ من است، و صلح تو صلح من است»، چیست؟
◽️قاضی گفت: روایت صحیح است.
◾️شیخ فرمود: نظر شما در مورد اصحاب جمل که با علی (ع) جنگ کردند و طبق این روایت گویا با پیامبر(ص) جنگیده اند؟
◽️قاضی گفت: آنها بعد از جنگ توبه کرده اند.
◾️شیخ فرمود: جنگشان درایت است و توبه شان روایت و طبق گفته خودت درایت بر روایت مقدم است.
◽️قاضی سر در گریبان برد و از جواب عاجز شد و گفت تو کیستی؟
◾️شیخ گفت: محمدبن محمدبن نعمان حارثي هستم.
⚡️قاضی دست شیخ را گرفت و در جایگاه خود نشاند و گفت:«انت المفید حقا؛ براستی که تو مفید هستی» و خطاب به علمای مجلس که چهره شان در هم کشیده شده بود، گفت: اگر کسی از شما توان مجاب کردن شیخ را دارد به عرصه مناظره بیاید و او را شکست دهد تا در جای او بنشانمش، اما هیچکس جواب نداد.
🌀علت اشتهار شیخ مفید به این نام از همین مجلس نشأت گرفته است.
📚کتاب داستان دوستان، جلد 2، صفحه 64 - 66.