فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ [نماهنگ | دو نقطه هدف]
رهبر معظّم انقلاب، در دیدار اخیر فرمودند: امیرالمؤمنین فرمود: (مَن نامَ لَم یُنَم عَنه)؛ اگر شما در سنگر خوابت برد، معنایش این نیست که دشمنت هم در سنگرِ خودش خوابش برده؛ نه.
اگر مراقبت کردیم، دشمن را شناختیم، روشهای دشمن را شناختیم، سعی کردیم در حرفمان، در منطقمان، در عملمان، در هر اقداممان کمک به نقشهی دشمن نکنیم، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند.
دشمن دو نقطهی اساسی را هدف گرفته: یکی وحدت ملّی، یکی امنیّت ملّی.
دشمن این دو نقطه را آماج حملهی خودش قرار داده که باید در مقابلش ایستاد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[تحلیل تاریخی کوتاه از دوران امامت امام حسن عسکری علیه السلام]
"از زمان حکومت متوکل عباسی در سال های ۲۳۲–۲۴۷ قمری، سبک سیاستمدارای مأمون (خلیفه در سال های ۱۹۸–۲۱۸ قمری و خلفای پس از وی با شیعیان، یکباره به کنار گذشته شد. در دوران متوکل، به دستور او حرم حسین بن علی(ع)تخریب، و امام دهم شیعیان، امام هادی(ع)، به همراه فرزندش امام حسن عسکری(ع) از مدینه به سامرا، پایتخت متوکل، فراخوانده شدند، تا تحت نظارت خلیفه باشند. متوکل از هیچ وسیلهای در آزار رساندن و بیاحترامی به امام دریغ نداشت. گزارشها حاکی از آن است که فشار شدیدی بر امامان در سامرا می آورد و شیعیان در عراق و حجاز در شرایط دشواری زندگی میکردند. منتصر، پسر و جانشین متوکل این سیاستها را برداشت و در نتیجه امام هادی(ع) آزادی بیشتری پیدا کردند. سیاستهای متوکل در زمان مستعین خلیفه سال های ۲۴۸–۲۵۲ قمری هم ادامه یافت.
در دوران آخرین امامان شیعه، شبکهای از وکلا شکل گرفته بود؛ البته این شبکه بیشتر از آنکه بهمانند سایر شبکههای علویِ آن زمان — نظیر اسماعیلیه، زیدیه، نوادگان حسن بن علی(ع) — بهقصد برپایی قیام تشکیل شده باشد، کار انسجام شیعیان و گردآوری وجوهات شرعی؛ مانند خمس و زکات را انجام میداد.
بهواسطهٔ سیاستهای اداری، مالی و نظامی متوکل ازجمله ولخرجی فراوان، عدم ثبات مقامات اداری و تغییر مکان پایتخت به سامرا و نیز چرخش مذهبی وی به سمت حنابله، خلافت تضعیف شد و با قتل وی در سال ۲۴۷ قمری توسط غلامان ترک، زمینهٔ زوال قدرت عباسیان فراهم شد. با وقوع جنگ داخلی در بغداد و سامرا طی یک دهه پس از مرگ متوکل که به کشتهشدن چهار خلیفه انجامید، امپراتوری عباسی عملاً تکهتکه شد و سلسلههای نسبتاً مستقلی توسط قدرتهای نظامی محلی تحت عنوان «امیر» در جایجای سرزمینهای اسلامی ظهور کردند. این سلسلههای جدید مانند صفاریان، که برخلاف امرای قبلی نظیر طاهریان، در پی خودمختاری و مرکز زدایی بودند.
شرایط سیاسی و مذهبی سالهای آخر امامت #امام_حسن_عسکری(ع) و نخستین دهههای پس از شهادت آن امام — همزمان با خلافت معتمد عباسی خلیفه سال های ۲۵۶–۲۷۹ قمری — بسیار پرچالش بود. این دوران به جهت سیاسی، مصادف بود با عصر ضعف خلافت عباسیان؛ بدین صورت که آنان از اِعمال حاکمیت مؤثر خود، جز در بخش محدودی از سرزمین عراق، ناتوان بودند. در این دوره، افراد مختلف در جایجای قلمرو عباسیان قیام کرده و سرزمین مسلمانان دچار تجزیه سیاسی شده بود. معتمد عباسی، امام حسن عسکری(ع) را — که رقیبی بالقوه برای خلافت بهشمار میرفت — در سامرا تحت نظارت و مراقبت قرار داده و او را حتی از ملاقات با پیروانش نیز بازداشته بود. از سوی دیگر، شیعیان زیدی به رهبری داعی کبیر در سال ۲۵۰ قمری دولتی را در طبرستان تأسیس کردند.
در دورهٔ امام عسکری(ع) گروههای کوچکی از غُلات نیز فعال بودند که ویژگیهای پیامبرانه و حتی خدایی برای امامان قائل بودند. این گروهها عبارت بودند از نُمَیریّه، پیروان محمد بن نصیر نُمَیری در کوفه؛ اسحاقیه، پیروان اسحاق بن محمد نخعی در بصره، بغداد و مدائن؛ و حسکیه، پیروان علی بن حسکه در قم.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
🌷آقا مبارک است رَدای امامتت🌷
🌷ای غایب ازنظربه فدای امامتت🌷
🌹☘آغاز امامت و ولایت قطب عالم امکان، فخر زمان، اَمان مردمان، منجی دوران، صاحب العصر والزمان (عج) بر همه اعضای محترم کانال مبارک باد☘🌹
یا صاحب الزمان داستان یوسف را که می گوییم و می شنویم به بهانه ی توست، اما خود می دانیم گناهان ما همان چاه غیبت توست.
راه تاریک است، ولی می دانیم، در انتهای این جادّه بهاری در انتظار است…
آقاجان؛ زیباتر از آنچه دیده و لمس کرده ایم، نوریست که از انتهای این راه به چشممان می رسد و این نوید را می دهد…
که؛ 💐طلوع صبح امید نزدیک است.💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره معیار و ملاک همراهی با پیامبر(ص) و جدی بودن در مقابله با دشمن
🔺حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه کار میکنیم، بدانیم چه میگوییم؛ حرفی که میزنیم در جهت نقشهی دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
🟢حسرت جایگاه و موقعیت دیگران را نخور
✍در زمانهای قدیم سقای فقیری زندگی میکرد که خر لاغری داشت.سقای تنگدست هر روز کوزههای پر از آب را بار خرش میکرد و برای فروش به شهر میبرد. از آنجایی که حیوان بیچاره همیشه گرسنگی میکشید و بارهای سنگینی حمل میکرد، جثه لاغر و ضعیفی داشت.
روزی از روزها میرآخور، مسئول اسبهای دربار پادشاه، سقا و خرش را دید و گفت:
چه بر سر این خر بیچاره میآوری که از او جز استخوان و پوست چیزی باقی نمانده؟سقا با ناراحتی پاسخ داد: راستش را بخواهید بهخاطر فقر و تنگدستی من، این حیوان زبانبسته به این حال و روز افتاده! با اینکه کار زیادی از او میکشم اما توانایی خرید علف و غذای کافی را ندارم.
میرآخور گفت: اگر میخواهی خرت را چند روزی به من بسپار تا او را به طویله دربار ببرم. مطمئن هستم که آنجا حسابی چاق و زورمند خواهد شد و به جان من دعا خواهی کرد.سقای بیچاره با خوشحالی پذیرفت و خرش را به میرآخور سپرد.میرآخور خر لاغر را به آخور دربار برد و آن را کنار اسبهای امیران و لشکریان بست. خر بیچاره که تا آن روز هیچگاه مزه جو و یونجه تازه را نچشیده بود، با اشتهای خاصی شروع به خوردن کرد. هنگامی که کاملاً سیر شد، با کنجکاوی به اطراف خود نگریست و در جای جای طویله اسبهای سالم و با نشاط را دید.
با حسرت گفت: خوش به حالشان! ای کاش من هم مثل این اسبها، همیشه اینجا میماندم و بدون رنج و زحمت، زندگی شاد و آرامی داشتم و همیشه یونجه و علف تازه میخوردم.سپس در حالی که به وضع زندگی فقیرانهاش تأسف میخورد، با خود گفت: مگر من چه فرقی با این اسبها دارم؟ چرا من خری ضعیف و ناتوان آفریده شدهام؟ در حالی که این اسبها در آسایش و نعمت فراوان قرار دارند؟!خر همین طور با خود از این حرفها میزد و حسرت میخورد، ناگهان چند نفر وارد طویله شدند و اسبها را با سرعت برای بردن به میدان جنگ، زین کردند.
فردای آن روز خر بیچاره با صدای ناله اسبها از خواب برخاست. در کمال تعجب مشاهده کرد که تعداد بسیاری از اسبها زخمی شده و تیر خوردهاند و عدهای با خنجر تیز و پر حرارت، تیرها را از بدن آنها بیرون میکِشند تا آنها را پس از بهبودی، دوباره برای بردن به میدان و صحنه کارزار آماده کنند.خر وقتی این صحنههای وحشتناک را دید و شیهههای دردناک اسبان را شنید، با خود گفت:
درست است که من خر لاغری هستم و صاحب بیپولی دارم ولی به همان زندگی فقیرانهای ما داشتم، راضیام!
زندگی آرام و راحت این اسبها، فقط ظاهر گولزنندهای دارد، بیخود نیست که به آنها یونجه تازه میدهند، در واقع این غذاها قیمت جان اسبهای بیچاره است. من دوست دارم هرچه زودتر به نزد صاحب خود بازگردم. این را گفت و گوشهای از طویله منتظر ماند تا هرچه زودتر مرد سقا به سراغش بیاید و برای کار او را به کنار چشمه ببرد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[پنج دلیل برتری پیامبر اکرم (ص) بر دیگر پیامبران الهی]
در بین انبیاء برخی بر بعضی دیگر برتری دارند. انبیای اولوالعزم از سایر پیامبران افضلاند. در میان پیامبران اولوالعزم نیز تفاضل وجود دارد: «تِلْکَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ»(بقره-۲۵۳)؛ برخی از آن پیامبران را بر برخی دیگر برتری دادیم. «وَلَقَدْ فَضَّلْنَا بَعْضَ النَّبِیِّینَ عَلَی بَعْضٍ»(اِسراء- ۵۵)؛ بیگمان ما برخی پیامبران را بر برخی دیگر برتری بخشیدیم.
۱- هیمنه قرآن بر کتب انبیای پیشین؛
خدا قرآن را مهیمن بر کتب انبیای پیشین قرار داده است. هیمنه، به معنی سیطره و نفوذ علمی است.
خدای سبحان در قرآن، پس از ذکر نام چند تن از انبیاء میفرماید: "پس از انبیای گذشته و به دنبال آثار آنان، عیسی فرزند مریم را فرستادیم؛ در حالی که تورات را تصدیق میکرد و به او انجیل را دادیم...
سپس خطاب به پیامبر خاتم میفرماید: «وَأَنزَلْنَا إِلَیْکَ الْکِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِّمَا بَیْنَ یَدَیْهِ مِنَ الْکِتَابِ وَمُهَیْمِنًا عَلَیْهِ»(مائده- ۴۸)؛ ما این کتاب را به درستی فرو فرستادهایم که کتاب پیش از خود را راست میشمارد و نگاهبان بر آن است؛ یعنی از تحریف و دگرگونی آنها جلوگیری میکند که پس از عرضه بر قرآن کریم موارد تحریف شده آنها را به خوبی می توان تشخیص داد.
۲- کمال علمی، و شخصیت معنوی پیامبر بر پیامبران دیگر
این برتری در قرآن آشکار است، میکند؛ به عبارت دیگر، شخصیت هر پیامبر در کتاب آسمانی هر پیامبر در کتاب آسمانی او متجلّی است. مقام موسای کلیم در حدّ تورات و مقام عیسای مسیح در حدّ انجیل و مقام انبیای دیگر در حدّ کتب و صحف و زبور آسمانی آنان است و مقام پیغمبر در حدّ قرآن است و قرآن بر تورات، انجیل و صحف دیگر مهیمن است، پس پیغمبر اسلام(ص) مهیمن بر موسای کلیم(ع)، عیسای مسیح(ع) و انبیای دیگر است.
«وَإِنَّکَ لَتُلَقَّی الْقُرْآنَ مِن لَّدُنْ حَکِیمٍ عَلِیمٍ»(نمل- ۶)؛ بیگمان قرآن را از نزد فرزانهای دانا به تو میآموزند.
از برجسته ترین مزایای علمی رسول الله (ص) این که خدای سبحان قرآن را به او آموخته است.
آیات قرآن در وجود مبارک پیامبر عینیت و تحقق یافته است.
امام صادق(ع) فرمود: «ما کَلَّم رَسُولُ اللّهِ الْعِبادَ بِکُنْهِ عَقْلِهِ قَطُّ»؛ رسول خدا با هیچ کس به اندازه عمق فکر خود سخن نگفته است؛ یعنی آنچه شما از سخنان آن حضرت میفهمید، عمق فکر و عمق کلام پیامبر نیست و هرچه بالا بروید، به عمق فکر او نمیرسید.
شناخت رسول اکرم (ص) بر همگان آسان نیست. در حدیث آمده است که «رسول خدا را جز خدا و علیبنابیطالب(ع)، کسی نشناخت».
۳- پیامبر(ص) شاهد بر اعمال همه امت هاست.
خدای سبحان پیامبر اسلام را شاهد جهانیان خوانده است: «فَکَیْفَ إِذَا جِئْنَا مِن کُلِّ أمَّةٍ بِشَهِیدٍ وَجِئْنَا بِکَ عَلَى هَـؤُلاء شَهِیدًا»(نساء - ۴۱)؛ ما در قیامت از هر اُمّتی شاهدی بر اعمال آنها میآوریم و تو را به عنوان شاهد همگان میآوریم.
۴- رسول اکرم(ص) بنده مطلق و بی نظیر خداوند است. پیامبر اسلام(عبده) است؛ یعنی پروردگاری مدبّر و مربّی شخص وی است که نهاییترین مرتبه را داراست و در قوس صعود، مقامی برتر از مقام ربوبیّت شخص رسول اکرم(ص) نیست.
کلمه «عبد» به صورت مطلق و غیر مقیّد، به فرد کامل انصراف دارد که رسول خداست.
در قرآن در باره پیامبر اکرم(ص) می فرماید: «سبْحَانَ الَّذِی أَسرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً...»(اِسراغ- ۱)
کلمه «عبدنا» (بنده ما) که در مورد سایر پیامبران به کار رفته، به کثرت نظر دارد؛ ولی کلمه «عبده» ناظر به مقام وحدت است. این کلمه حتی از کلمه «عبدالله» هم بالاتر است.
۵- پیامبر(ص) اولین مسلمان است.
خدای سبحان به پیامبرش فرمود بگو: «وبذلک اُمرت و انا اوّل المسلمین» ( انعام- ۱۶۳).
منظور از (اول المسلمین)، اوّلیّت ذاتی است.
این نکته نشان میدهد که این اوّلیت، زمانی، تاریخی و مادّی نیست، زیرا اگر منظور اولیّت زمانی بود، هر پیامبر نسبت به قوم خویش «اول المسلمین» بود. پس علت اینکه خدای سبحان تنها به پیامبر اسلام فرمود که بگو «من مأمورم که نخستین مسلمان باشم»، این است که وی صادر اول و ظاهر اول است؛ یعنی هیچکس در رتبه وجودی او قرار ندارد، چنانکه نخستین کسی که در قیامت محشور میشود، آنحضرت است.
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الان خوبه این مصاحبه بینظیر و فوق جنجالی مهدی حسن مجری الجزیره با مقام اسرائیلی درباره ایران رو دید ! (بخصوص دقیقه آخر )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسانههای انگلیسی از عملیات طوفان الاقصی میگویند؛ این یک شکست اطلاعاتی نه فقط برای اسرائیل بلکه برای آمریکا نیز محسوب میشود!
🔹 رسانههای انگلیسی زبان از جمله فاکسنیوز، سیانان و فرانس24 با پرداختن به عملیات گسترده فلسطینیها علیه رژیم صهیونیستی، آنرا یک شکست اطلاعاتی، عملیاتی و کابوسی برای اسرائیل توصیف کردند. ️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پاسخ کوبنده نماینده کویت در سازمان ملل به توهین های نماینده رژیم صهیونیستی نسبت به ایران
_ جِدّا که کویت چه نماینده ی شجاع و غیور و باشرافتی در سازمان ملل دارد. هزاران درود بر این مرد غیرتمند. واقعا آبروی اعراب را خرید که آن زنازاده ی اسرائیلی را عین سگ از جلسه بیرون انداخت و آبروی نداشته ی او و بزرگان جنایتکارش را بر باد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آداب و سنت پیامبر(ص)
حالا حالتون چطوره
من که حالم عالی عالیه
خدایاشکرت بابت دریافت این آگاهی
الحمدالله علی کل حال
الحمدالله علی کل نعمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا پاریس است؛
جایی که سال پیش مقاماتش برای نابودی جمهوری اسلامی تلاش میکردند؛
اما امروز، وسط این شهر، پرچم جمهوری اسلامی ایران در تجمع حمایت از فلسطین بالا میرود...
[اعتماد به نفس]
معلّم از دانشآموز سوالی کرد امّا او نتوانست جواب دهد، همه او را تمسخر کردند. معلّم متوجّه شد که او اعتماد به نفس پایینی دارد. زنگ آخر وقتی همه رفتند معلّم، او را صدا زد و به او برگهای داد که بیت شعری روی آن بود و از او خواست آن بیت شعر را حفظ کرده و با هیچکس در این مورد صحبت نکند.
روز بعد، معلّم همان بیت شعر را روی تخته نوشت و به سرعت آن را پاک کرد و از بچّهها خواست هر کس توانسته شعر را سریع حفظ کند، دستش را بالا ببرد. تنها کسی که دست خود را بالا برد و شعر را خواند همان دانش آموز بود. بچّهها از این که او توانسته در فرصت کم شعر را حفظ کند مات و مبهوت شدند.
معلّم خواست برای او دست بزنند. معلّم هر روز این کار را تکرار میکرد و از بچّهها میخواست تشویقش کنند. دیگر کسی او را مسخره نمیکرد و دارای اعتماد به نفس شد و احساس کرد دیگر آن شخصی که همواره او را "خِنگ" مینامیدند، نیست و تمام تلاش خود را میکرد که همیشه احساس خوبِ برتر بودن و باهوش بودن را حفظ کند.
آن سال با معدّلی خوب قبول شد. به کلاسهای بالاتر رفت. وارد دانشگاه شد. مدرک دکترای فوق تخصص پزشکی گرفت و اکنون پدر پیوند کبد جهان است.
منبع:کتاب زندگانی دکتر ملک حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدس آزاد نمیشود....
مگر با پرچمداری شیعه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳ببینید و ازدست ندهید😳
بهت و حیرت شهرام همایون از حمایت جهانی از فلسطین و نماز جماعت گسترده در آمریکا :20 سال پیش گفتم، روزی چشم باز میکنید و میبینید دور تا دورتان را جمهوری اسلامی گرفته!
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در اول ماه ذیقعده سال ۱۷۳ قمری و وفاتشان در دهم ماه ربیع الثانی سال ۲۰۱ قمری و عمر شریفش ۲۸ سال بوده است.
حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام، پس از انتصاب به ولایتعهدی مأمون، از مدینه به مرو فراخوانده شدند و فاطمه معصومه سلام الله علیها پس از یک سال، عازم مرو شد. برخی معتقدند که امام رضا علیه السلام طی نامهای از فاطمه معصومه سلام الله علیها خواست به مرو عزیمت کند.
کاروان حضرت معصومه سلام الله علیها که به همراهی فرزندان و نوادگان حضرت موسی بن جعفر علیه السلام شکل گرفته بود و تعدادشان را ۲۳ نفر گزارش کردهاند، به سال ۲۰۱ قمری از مدینه حرکت کرد، هرچند تاریخ دقیقی برای خروج این کاروان ذکر نشده، اما از آنجا که کاروان فرزندان موسی بن جعفر علیهم السلام در دهه آخر ماه ربیعالاول سال ۲۰۱ قمری به شهر قم رسیده است و فاصله مدینه تا قم، حدوداً ۲ ماهه طی میشود؛ احتمالاً کاروان در دهه آخر ماه محرم سال ۲۰۱ قمری به سمت مرو رهسپار شده است. از وقایع صورت گرفته برای کاروان در فاصله مدینه تا ساوه، گزارشی نقل نشدهاست، تنها برخی منابع به اتفاقات صورت گرفته در ساوه اشاره داشتهاند. با رسیدن کاروان به ساوه، گویا عباسیان یا گروهی محارب، به کاروان حمله کرده و سبب کشته و زخمی شدن بعضی از اعضاء کاروان شدند. در این بین برخی دیگر همچون فاطمه معصومه سلام الله علیها و خواهرانش، مسموم شده بر اثر بیماری درگذشتند. فاطمه معصومه سلام الله علیها پس از وقایع ساوه، به سمت قم عزیمت کرده و هفده روز بعد، در قم رحلت فرمودند و به قولی به شهادت رسیدند.
🔴 مایکل اچ هارت، دانشمند بزرگ آمریکایی و یهودی معتقد، فیزیک دان، ریاضی دان، اخترفیزیک، حقوق دان، کارشناس علوم کامپیوتر و ... و
نویسنده کتاب بزرگ و معروف "100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ" در مقاله ای می نویسد:
چنانچه از من سوال شود که چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟
می گویم محمد(ص)، اگر محمد(ص) نبود می گویم علی(ع)، اگر علی(ع) نبود میگویم فقها، آنهم فقهای شیعه نه اهل سنت ،
اگر به من گفته شود از فقهای شیعه کدام فقها، در جواب می گویم: فقهای ایران و در میان فقهای ایران تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند "حضرت آیت الله خامنهای" می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرتاپ تخم مرغ به صورت ماکرون در سفر وی به مصر
چه هدف گیری!
🪶خالد القدومی نماینده جنبش حماس در گفتگوی اختصاصی با شباب پرس: مردم فلسطین فرزندان فکری امام حسین(ع) هستند
✅وقتی فلسطینیها زندگی نامه مولای ما امام حسین(ع) را می خوانند، گویی از مصائب ما در فلسطین میگوید، آنچه در فلسطین می گذرد، کربلای قرن بیست و یکم امروز است.
✅امروز مانند صحنه کربلا در یک طرف حرامزادههای بیانصاف را داریم و در طرف دیگر مجاهدان شریف فسطینی را که فرزندان فکری امام حسین(ع) هستند.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
🪶هادی العامری: زمان خروج نیروهای «ائتلاف»، از عراق فرار رسیده است
✅هادی العامری رئیس ائتلاف پارلمانی الفتح تأکید کرد زمان خروج نیروهای ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد داعش از عراق فرار رسیده است.
✅العامری همچنین گفت: تا زمانی که نیروهای ائتلاف در عراق حضور داشته باشند، هیچکس نباید انتظار داشته باشد که ارتش عراق و سایر نهادهای امنیتی، به توانمندی نظامی دست پیدا کند.
✅وی همچنین به حامیان ابقای ائتلاف در عراق گفت: واقعا شرمآور است که پس از این همه دستاورد و پیروزی که نیروهای امنیتی و نظامی در جنگ علیه تروریسم داعش به دست آورد، برخی بهانهتراشی کنند که برای کمک به نیروهای امنیتی عراق، باقی ماندن این نیروها، ضرورت دارد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ همخوانی سرود دانشآموزان در دیدار امروز با حضرت آقا]
فلسطین راه عزت برگزیده
خورشید غیرت از بامش دمیده
دوران کمپ دیویدش گذشته
فصل طوفان الاقصایش رسیده
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99