🪶زیارت و روضه اربعین🪶
خدا را شکر که توفیق تشکیل محفل عرفانی قرائت زیارت اربعین و سخنرانی و عزاداری نصیب ساخت و خالصانه مشتاق دیدارتان در این مجلس عرفانی هستیم. از جنابعالی دعوت می شود؛ با حضورتان در حفظ شعائر دینی مشارکت فرمایید.
زمان: چهارشنبه(روز اربعین) ساعت ۷ صبح
مکان: کرج، میانجاده بطرف حصارک، دست راست کوچه ۶۹(دومین کوچه) حسینیه سیدالشهداء(ع)-روحی یزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[روزنه ای از تاریکی، محتوای نامههایی که زندانیها برای امام حسین(ع) نوشتند]
✅«خادمالحسین» عنوان یک مستند کوتاه از لباس پاکبانهایی است که از داخل زندان برای مسیر پیادهروی اربعین دوخته شده است و هرکدام حاوی یک نامه از یک زندانی برای امام حسین (ع) است.
✅این فیلم یکی از فیلمهای کوتاه دوره اول جشنواره «تصویر دهم» که برای اولین بار منتشر میشود.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
پسر مهاتما گاندی و پسر نلسون ماندلّا در کربلا اربعین۱۴۴۵
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
(۲۸ و آخر ماه صفر)
سلام علیکم،
(پنجشنبه)۲۸ صفر بمناسبت رحلت پیامبر اعظم-ص- و شهادت سبط اکبر امام مجتبی-ع- و (شنبه) آخرصفر بمناسبت شهادت ثامن الحجج امام رضا-ع- از ساعت ۷ صبح مراسم زیارت، عزاداری و سخنرانی در حسینیه سیدالشهداء-ع- واقع در میانجاده کرج برگزار می گردد. حضور جنابعالی حفظ شعائر دینی و موجب امتنان است./ روحی یزدی
[در باره بشارت پایان صفر؟!!]
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
شهادت امام رضا علیه السلام تسلیت باد.
«خرافات» چهرهی دین و آموزههای انسانساز آن را مخدوش کرده، مردمان را از فیض هدایت به برکت آن، محروم میسازد.
یکی از خرافات، مسالهی «بشارت پایان ماه صفر» است که با استناد به حدیثی از رسول خدا صلی الله علیه و آله گفته میشود بشارت پایان ماه صفر، سبب وجوب بهشت برای شخص بشارت دهنده است.
حقیقت این است بهشت بزرگترین پاداش خداوند به نیکوکاران بوده و به شهادت امیرالمومنین علیه السلام، در بارهی آن، ابداً گول کسی را نمیخورد و جز با طاعت و تقوا نمیتوان به آن دست یافت.
و این، میرساند صرف خبر دادن آغاز و پایان یک ماه بخصوص، نمیتواند بزرگترین پاداش الهی را به دنبال داشته باشد؛ آن هم به نحو وجوب!!!
پس ماجرا چیست؟!
شیخ صدوق(ره) در دو کتاب «عِللُ الشَّرایع» و «مَعانِی الاَخبار» حدیثی را از ابن عباس نقل کرده، به این شرح:
روزی به همراه جماعتی در معیت رسول خدا صلی الله علیه و آله در مسجد قبا نشسته بودیم، حضرت فرمودند: اولین کسی که [تا لحظاتی دیگر] وارد مسجد شود، مردی از اهل بهشت است.
بعضی [از منافقان صحابینما که دنبال فضیلتتراشی برای خود بودند تا در وقت مقتضی از آن بهرهبرداری سیاسی کرده، خود را شایستهی خلافت و جانشینی رسولالله صلی الله علیه و آله معرفی کنند] با شنیدن این سخن، از مسجد بیرون رفتند تا پس از اندکی باز گشته، خود را منظور نظر آنحضرت وانمود کنند.
اما پیامبر صلی الله علیه و آله دنبالهی سخن را اینطور ادامه دادند:
آن فرد، پایان «ماه آذار» (از ماههای رومی) را خبر خواهد داد.
از حسن اتفاق، آن سادهلوحان به همراه عدهای وارد مسجد شدند که «ابوذر غفاری» هم در میان آنان بود.
حضرت پرسیدند: چه کسی میداند الان در چه ماهی از سال رومی هستیم؟!
ابوذر پاسخ داد: ماه آذار تمام شد یا رسول الله.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: خودم میدانستم؛ ولی میخواستم اصحابم تو را بشناسند و بدانند از اهل بهشتی.
ادامهی فرمایشات رسول خدا صلی الله علیه و آله بسیار تامل برانگیز است که از علت بهشتی بودن ابوذر پرده برداشتهاند:
... و چرا چنین نباشد حال آنکه تو را به جرم دفاع از اهلبیت من و محبت ایشان تبعید خواهند کرد، به طوری که در غربت به سر خواهی برد و تنها جان خواهی سپرد! و در این هنگام است که گروهی از مومنین پیکر تو را خواهند یافت و متکفل تجهیز و دفن تو خواهند شد؛ آنان دوستان من در بهشت خواهند بود؛ همان بهشتی که وعدهی خداوند به متقیان است.
ملاحظه می فرمایید:
۱. اصل حدیث رسول خدا صلی الله علیه و آله شناساندن راه اصیل هدایت پس از خود است که فرمود: «بِکَ یُعرَفُ المُومنونَ مِن بَعدی»!!!
۲. همزمانی آن واقعهی تاریخی با پایان ماه صفر، محمل خوبی برای تحریف جریان و به محاق بردن پیام بلند و عمیق آن گشته است.
۳. مسلماً آنانی که این ظلم را در حق ابوذر کردند (یعنی غاصبان خلافت و اَتباعشان، یعنی همان سادهلوحانی که لحظاتی قبل سعی داشتند با بیرون رفتن از مسجد و بازگشتن، خود را منظور نظر حضرت جا بزنند) از دایرهی اهل ایمان و تقوا خارج بوده، مستحق بهشت نیستند.
۴. جناب مالک اشتر نخعی و همراهان ایشان که سعادت تجهیز و کفن و دفن ابوذر را یافتند، دوستان و همنشینان رسول خدا صلی الله علیه و آله در بهشت خواهند بود؛ چرا؟! چون به مقتدا و امام مومنان پس از رسول خدا صلی الله علیه و آله یعنی حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام پیوستند و از خط انحراف و ارتداد پس از پیامبر صلی الله علیه و آله به دور بودند و به قهقرا برنگشتند!!!
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین و الائمة المعصومین علیهم السلام.
[سخنی نو در باب مبدء تاریخ اسلام]
بسم الله الرحمن الرحیم
حوادث بزرگ و سرنوشتساز تاریخ بشر، همواره مورد توجه بوده و در این میان، برخی حوادث، به دلیل اهمیت فراوانی که داشتهاست، به عنوان مبدء تاریخ و شمارش سال و ماه و ایام تعیین گردیدهاند.
از جمله حوادث پُر اهمیتِ از این دست، میتوان به «انهدام سپاه ابرهه» یا «مبعث حضرت رسول اکرم-ص-» اشاره کرد که هرکدام، در یک مقطع زمانی کوتاه، مبدء گاهشماری بودهاست.
مثلاً میگویند:
- ولادت حضرت علی-ع- سال ۳۰ عام الفیل بوده.
- ولادت حضرت زهرا س سال ۵ بعثت بوده.
و ...
تا اینکه بالأخره هجرت تاریخساز پیامبر-ص- توسط شخص ایشان به عنوان مبدء تاریخ اسلام تعیین گردید و امروزه، دو تاریخ هجری قمری و هجری شمسی بر همین اساس استوار است.
و اما جریان هجرت، خود، چهار مرحله دارد:
۱-خروج حضرت رسول-ص- از منزل و شهر مکه:
که این، در شب اول ماه ربیع الاول اتفاق افتاده و امیرالمؤمنین-ع- در رختخواب ایشان خوابید و این ایثار، در آیهی شریفهی ۲۰۷ بقره که در شأن آن ایثار نازل شد، مورد تجلیل خداوند قرار گرفت.
۲-خروج حضرت رسول-ص- از غار ثور:
که این، سه شبانه روز پس از ورود به غار ثور، در چهارم ربیع الاول اتفاق افتاده و پیامبر-ص- در راه عزیمت به غار، «ابوبکر» را دید و به ناچار او را با خود همراه ساخت. نامبرده به دلیل ترس شدید از گرفتار شدن به دست مشرکانی که بر جان حضرت همقسم شده بودند، مورد سرزنش خداوند قرار گرفت و آیهی شریفهی ۴۰ توبه در این باره نازل شد.
۳-ورود پیامبر-ص- به دهکدهی قُباء:
که این، در دوازدهم ربیع الاول اتفاق افتاد و حضرت در این دهکده، چند روزی منتظر امیرالمؤمنین-ع- ماند. اما ابوبکر، این انتظار را تاب نیاورد و با اینکه نه کسی در مدینه منتظر او بود و نه او عجلهای برای رسیدن به مدینه داشت، عملاً از همراهی با پیامبر-ص- انصراف و استعفاء داده، به سوی مدینه رهسپار شد.
۴-ورود حضرت به شهر مدینه که حضرت علی-ع- و حضرت فاطمه-س- ایشان را همراهی میکردند.
ملاحظه میشود آنچه که مبدء تاریخ اسلام قرار گرفته است، مرحلهی اولِ جریان هجرت است؛ یعنی آن مرحلهای که حضرت امیرالمؤمنین-ع- آن جانفشانی بزرگ را برای حفظ جان عزیز پیامبر-ص- و حفظ اسلام انجام داده است و به(لیلةالمبیت) معروف شد و از این بابت، هجرت نبوی-ص-، یک عید بزرگ و یک افتخار ماندگار برای سیدالأوصیاء امیرالمؤمنین علی- ع- و شیعیان و محبان سعادتمند آنحضرت به حساب میآید.
شیخ عباس قمی در مفاتیحالجنان فرموده، روزهی روز اول ربیعالمولود، به شکرانهی سلامتی حضرت نبی-ص- و حضرت وصی-ع- مستحب است.
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نماهنگ | روزگارِ آمریکای ضعیف
◻️ روایتی از ضعیف شدن قدرت استکباری آمریکا از اقتصاد رو به تنزّل تا ناتوانی در تغییر دولتها و کشورها
◻️ رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: یک روز آمریکا یک مأموری را فرستاد ایران با یک ساک پول، دلار... یک کودتایی مثل کودتای بیستوهشتم مرداد را به وجود میآورد! ... آیا امروز هم آمریکا این کار را میتواند بکند؟ ابداً! نه در مورد ایران، که در مورد هیچ کشور دیگری هم نمیتواند بکند.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
.
لحظه فروپاشی فشار هوشمند
🔹گزارش لحظه به لحظه رسانه های غربی از اجرای توافق، آن هم در حالی که ۶میلیارد دلار پول مسدود شده ایران آزاد می شود، حاکی از تغییرات موازنه قدرت است.
♦️درحالی که برخی سیاستمداران و رسانه های آمریکا، اقدام دولت بایدن را تسلیم شدن و باج دادن می خوانند، برخی دموکراتها می گویند آزادی ۵زندانی می تواند دستاوردی برای او در آستانه انتخابات باشد!
🔹طیف دوم می گویند بایدن درحالیکه با روسیه و چین - وحتی سرکشی زیردستان سابق در خلیج فارس- دست به گریبان است، نمی خواهد درگیر چالشی جدی تر شود؛ بنابراین چشمانش را بر عبور ایران از برجام، گسترش برنامه هسته ای و نیز، افزایش صادرات نفت می بندد.
♦️این گروه می گویند دولت بایدن به بحران دستاورد در سیاست خارجی (از جمله مقابل ایران) رسیده و مجبور است شکست هایش را به عنوان موفقیت حداقلی فاکتور کند!
🔹این همان دولتی است که گفت فشار حداکثری ترامپ شکست خورده و فشار هوشمند (جنگ ترکیبی/ آشوب افکنی) را برای مجبور کردن ایران به برجام پلاس (پذیرفتن تعهدات بالاتر از برجام در موضوع هسته ای و نیز، منطقه ای و نظامی) به اجرا می گذارد.
♦️چی فکر می کردند،چی شد!
✍ محمد ایمانی
[یک غذا خوری بین راهی بر سردر ورودی اش با خط درشت نوشته بود:]
🪴 «شما در این مکان غذا میل بفرمایید، ما پول آنرا از نوه ی شما دریافت خواهیم کرد»
🪴راننده ای با خواندن این تابلو، اتومبیلش را فورا " پارک کرد و وارد رستوران شد و ناهار مفصلی را سفارش داد و نوش جان کرد. بعد از خوردن غذا، سرش را پایین انداخت که بیرون برود. ولی دید پیش خدمت با صورت حسابی بلند و بالا جلویش سبز شده است ...
🪴با تعجب پرسید: «مگر شما ننوشته اید پول غذا را از نوه ی من خواهید گرفت؟»
🪴پیش خدمت با خنده جواب داد:«چرا قربان، ما پول غذای امروز شما را از نوه تان خواهیم گرفت ولی این صورت حساب مربوط به پدر بزرگ مرحوم شماست.»
✅نتيجه اخلاقی :
ممکن است ما کارهایی را انجام دهيم که آيندگان مجبور به پرداخت بهای آن باشند ...
انتخاب ها را جدی بگیریم در قبال آیندگان مسئولیم.
✅ [قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير چیست؟]
قرارداد الجزایر، پیمانی میان ایران و عراق با وساطت الجزایر است که خط مرزی دو کشور در آبهای اروند رود را تعیین میکند که یک بار، در سال ۱۳۵۹ توسط صدام، جلوی چشم رسانهها پاره شد.
🔹در شامگاه ۱۷ ام سپتامبر ۱۹۸۰ برابر با ۲۶ ام شهریور ۱۳۵۹ و درست پنج روز پیش از آنکه جنگ تمام عیار عراق علیه ایران آغاز شود، نمایندگان مجمع ملی عراق برای تشکیل جلسهای فوقالعاده دعوت میشوند.
🔹صدامحسین، رئیس جمهور عراق خود را برای ایراد یک سخنرانی طولانی و تاریخی آماده میکند و چنان با غرور و نخوت سخن میگوید که گویی جمال عبدالناصر رهبر مصر است و ملی شدن کانال سوئز را اعلام میکند.
🔹صدام با برگزاری جلسهی فوقالعاده مجمع ملی عراق از همان ابتدا مشخص میکند که اعلان جنگی در راه است؛ جنگی که وی باوری قاطع داشت بر شکوه و قدرتش در چشم ملتهای عرب و جهان غرب و نامش را در فهرست فاتحان بزرگ تاریخ قرار میدهد.
🔹صدام در این سخنرانی، با متهم کردن ایران به همدستی با امپریالیسم و صهیونیسم به دلایل انعقاد موافقتنامه الجزایر در ۶ مارس ۱۹۷۵ و نقش آن در حفظ استقلال و امنیت عراق اشاره میکند و شرایط نامناسب ارتش در دسترسی به تسلیحات و تجهیزات را خاطر نشان میکند و سپ قرارداد الجزایر که پنج سال پیش از آن، یعنی در سال ۱۹۷۵ در حضور شاه ایران و "هواری بومدین" رئیس جمهور وقت الجزایر امضا کرده بود را در دست میگیرد و در برابر دوربینهای فیلمبرداری و عکاسی پاره میکند.
🔹وی پس از لغو این قرارداد، تاکید میکند که حاکمیت عراق بر "شط العرب" قطعی و انحصاری است و ادامه میدهد که مردم عراق و ارتش آن آماده هستند تا در اجرای این تصمیم تاریخی سرسختانه بجنگند؛ وی رسماً ایران را تهدید میکند که هرکس بخواهد با این تصمیم مشروع عراق مخالفت کند، ملت این کشور آن را با تمام قدرت و امکانات خود سرکوب خواهند کرد.
✅[کیفر بداخلاقی با خانواده]
هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و مردم [از خاک سپاری سعد بن معاذ] بازگشتند. پرسیدند : ای رسول خدا! با سعد کاری کردی که با هیچ کس دیگر نکرده ای؛ جنازه اش را بدون ردا و کفش مشایعت کردی؟ پاسخ دادند : فرشتگان بدون کفش و ردا در تشییع او حاضر شدند و من به آنان تأسی جستم. پرسیدند: یک بار سمت راست تابوت و بار دیگر سمت چپ تابوت آن را گرفتی! پاسخ دادند:دستم در دست جبرئيل بود و هر جا را که او میگرفت، می گرفتم.گفتند: به غسل او فرمان دادی و خودت برجنازه اش نماز گزاردی و خودت به خاکش سپردی؛ آنگاه گفتید به راستی عذاب قبری بر سعد اصابت کرد؟ فرمودند: آری، رفتار او [سعد] با خانواده اش تند بود.
علل الشرائع ص٣١٠
مفاتیح الحیاة ص ٢٣٩
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ [نماهنگ | دو نقطه هدف]
رهبر معظّم انقلاب، در دیدار اخیر فرمودند: امیرالمؤمنین فرمود: (مَن نامَ لَم یُنَم عَنه)؛ اگر شما در سنگر خوابت برد، معنایش این نیست که دشمنت هم در سنگرِ خودش خوابش برده؛ نه.
اگر مراقبت کردیم، دشمن را شناختیم، روشهای دشمن را شناختیم، سعی کردیم در حرفمان، در منطقمان، در عملمان، در هر اقداممان کمک به نقشهی دشمن نکنیم، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند.
دشمن دو نقطهی اساسی را هدف گرفته: یکی وحدت ملّی، یکی امنیّت ملّی.
دشمن این دو نقطه را آماج حملهی خودش قرار داده که باید در مقابلش ایستاد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[تحلیل تاریخی کوتاه از دوران امامت امام حسن عسکری علیه السلام]
"از زمان حکومت متوکل عباسی در سال های ۲۳۲–۲۴۷ قمری، سبک سیاستمدارای مأمون (خلیفه در سال های ۱۹۸–۲۱۸ قمری و خلفای پس از وی با شیعیان، یکباره به کنار گذشته شد. در دوران متوکل، به دستور او حرم حسین بن علی(ع)تخریب، و امام دهم شیعیان، امام هادی(ع)، به همراه فرزندش امام حسن عسکری(ع) از مدینه به سامرا، پایتخت متوکل، فراخوانده شدند، تا تحت نظارت خلیفه باشند. متوکل از هیچ وسیلهای در آزار رساندن و بیاحترامی به امام دریغ نداشت. گزارشها حاکی از آن است که فشار شدیدی بر امامان در سامرا می آورد و شیعیان در عراق و حجاز در شرایط دشواری زندگی میکردند. منتصر، پسر و جانشین متوکل این سیاستها را برداشت و در نتیجه امام هادی(ع) آزادی بیشتری پیدا کردند. سیاستهای متوکل در زمان مستعین خلیفه سال های ۲۴۸–۲۵۲ قمری هم ادامه یافت.
در دوران آخرین امامان شیعه، شبکهای از وکلا شکل گرفته بود؛ البته این شبکه بیشتر از آنکه بهمانند سایر شبکههای علویِ آن زمان — نظیر اسماعیلیه، زیدیه، نوادگان حسن بن علی(ع) — بهقصد برپایی قیام تشکیل شده باشد، کار انسجام شیعیان و گردآوری وجوهات شرعی؛ مانند خمس و زکات را انجام میداد.
بهواسطهٔ سیاستهای اداری، مالی و نظامی متوکل ازجمله ولخرجی فراوان، عدم ثبات مقامات اداری و تغییر مکان پایتخت به سامرا و نیز چرخش مذهبی وی به سمت حنابله، خلافت تضعیف شد و با قتل وی در سال ۲۴۷ قمری توسط غلامان ترک، زمینهٔ زوال قدرت عباسیان فراهم شد. با وقوع جنگ داخلی در بغداد و سامرا طی یک دهه پس از مرگ متوکل که به کشتهشدن چهار خلیفه انجامید، امپراتوری عباسی عملاً تکهتکه شد و سلسلههای نسبتاً مستقلی توسط قدرتهای نظامی محلی تحت عنوان «امیر» در جایجای سرزمینهای اسلامی ظهور کردند. این سلسلههای جدید مانند صفاریان، که برخلاف امرای قبلی نظیر طاهریان، در پی خودمختاری و مرکز زدایی بودند.
شرایط سیاسی و مذهبی سالهای آخر امامت #امام_حسن_عسکری(ع) و نخستین دهههای پس از شهادت آن امام — همزمان با خلافت معتمد عباسی خلیفه سال های ۲۵۶–۲۷۹ قمری — بسیار پرچالش بود. این دوران به جهت سیاسی، مصادف بود با عصر ضعف خلافت عباسیان؛ بدین صورت که آنان از اِعمال حاکمیت مؤثر خود، جز در بخش محدودی از سرزمین عراق، ناتوان بودند. در این دوره، افراد مختلف در جایجای قلمرو عباسیان قیام کرده و سرزمین مسلمانان دچار تجزیه سیاسی شده بود. معتمد عباسی، امام حسن عسکری(ع) را — که رقیبی بالقوه برای خلافت بهشمار میرفت — در سامرا تحت نظارت و مراقبت قرار داده و او را حتی از ملاقات با پیروانش نیز بازداشته بود. از سوی دیگر، شیعیان زیدی به رهبری داعی کبیر در سال ۲۵۰ قمری دولتی را در طبرستان تأسیس کردند.
در دورهٔ امام عسکری(ع) گروههای کوچکی از غُلات نیز فعال بودند که ویژگیهای پیامبرانه و حتی خدایی برای امامان قائل بودند. این گروهها عبارت بودند از نُمَیریّه، پیروان محمد بن نصیر نُمَیری در کوفه؛ اسحاقیه، پیروان اسحاق بن محمد نخعی در بصره، بغداد و مدائن؛ و حسکیه، پیروان علی بن حسکه در قم.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
🌷آقا مبارک است رَدای امامتت🌷
🌷ای غایب ازنظربه فدای امامتت🌷
🌹☘آغاز امامت و ولایت قطب عالم امکان، فخر زمان، اَمان مردمان، منجی دوران، صاحب العصر والزمان (عج) بر همه اعضای محترم کانال مبارک باد☘🌹
یا صاحب الزمان داستان یوسف را که می گوییم و می شنویم به بهانه ی توست، اما خود می دانیم گناهان ما همان چاه غیبت توست.
راه تاریک است، ولی می دانیم، در انتهای این جادّه بهاری در انتظار است…
آقاجان؛ زیباتر از آنچه دیده و لمس کرده ایم، نوریست که از انتهای این راه به چشممان می رسد و این نوید را می دهد…
که؛ 💐طلوع صبح امید نزدیک است.💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره معیار و ملاک همراهی با پیامبر(ص) و جدی بودن در مقابله با دشمن
🔺حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه کار میکنیم، بدانیم چه میگوییم؛ حرفی که میزنیم در جهت نقشهی دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
🟢حسرت جایگاه و موقعیت دیگران را نخور
✍در زمانهای قدیم سقای فقیری زندگی میکرد که خر لاغری داشت.سقای تنگدست هر روز کوزههای پر از آب را بار خرش میکرد و برای فروش به شهر میبرد. از آنجایی که حیوان بیچاره همیشه گرسنگی میکشید و بارهای سنگینی حمل میکرد، جثه لاغر و ضعیفی داشت.
روزی از روزها میرآخور، مسئول اسبهای دربار پادشاه، سقا و خرش را دید و گفت:
چه بر سر این خر بیچاره میآوری که از او جز استخوان و پوست چیزی باقی نمانده؟سقا با ناراحتی پاسخ داد: راستش را بخواهید بهخاطر فقر و تنگدستی من، این حیوان زبانبسته به این حال و روز افتاده! با اینکه کار زیادی از او میکشم اما توانایی خرید علف و غذای کافی را ندارم.
میرآخور گفت: اگر میخواهی خرت را چند روزی به من بسپار تا او را به طویله دربار ببرم. مطمئن هستم که آنجا حسابی چاق و زورمند خواهد شد و به جان من دعا خواهی کرد.سقای بیچاره با خوشحالی پذیرفت و خرش را به میرآخور سپرد.میرآخور خر لاغر را به آخور دربار برد و آن را کنار اسبهای امیران و لشکریان بست. خر بیچاره که تا آن روز هیچگاه مزه جو و یونجه تازه را نچشیده بود، با اشتهای خاصی شروع به خوردن کرد. هنگامی که کاملاً سیر شد، با کنجکاوی به اطراف خود نگریست و در جای جای طویله اسبهای سالم و با نشاط را دید.
با حسرت گفت: خوش به حالشان! ای کاش من هم مثل این اسبها، همیشه اینجا میماندم و بدون رنج و زحمت، زندگی شاد و آرامی داشتم و همیشه یونجه و علف تازه میخوردم.سپس در حالی که به وضع زندگی فقیرانهاش تأسف میخورد، با خود گفت: مگر من چه فرقی با این اسبها دارم؟ چرا من خری ضعیف و ناتوان آفریده شدهام؟ در حالی که این اسبها در آسایش و نعمت فراوان قرار دارند؟!خر همین طور با خود از این حرفها میزد و حسرت میخورد، ناگهان چند نفر وارد طویله شدند و اسبها را با سرعت برای بردن به میدان جنگ، زین کردند.
فردای آن روز خر بیچاره با صدای ناله اسبها از خواب برخاست. در کمال تعجب مشاهده کرد که تعداد بسیاری از اسبها زخمی شده و تیر خوردهاند و عدهای با خنجر تیز و پر حرارت، تیرها را از بدن آنها بیرون میکِشند تا آنها را پس از بهبودی، دوباره برای بردن به میدان و صحنه کارزار آماده کنند.خر وقتی این صحنههای وحشتناک را دید و شیهههای دردناک اسبان را شنید، با خود گفت:
درست است که من خر لاغری هستم و صاحب بیپولی دارم ولی به همان زندگی فقیرانهای ما داشتم، راضیام!
زندگی آرام و راحت این اسبها، فقط ظاهر گولزنندهای دارد، بیخود نیست که به آنها یونجه تازه میدهند، در واقع این غذاها قیمت جان اسبهای بیچاره است. من دوست دارم هرچه زودتر به نزد صاحب خود بازگردم. این را گفت و گوشهای از طویله منتظر ماند تا هرچه زودتر مرد سقا به سراغش بیاید و برای کار او را به کنار چشمه ببرد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
[پنج دلیل برتری پیامبر اکرم (ص) بر دیگر پیامبران الهی]
در بین انبیاء برخی بر بعضی دیگر برتری دارند. انبیای اولوالعزم از سایر پیامبران افضلاند. در میان پیامبران اولوالعزم نیز تفاضل وجود دارد: «تِلْکَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ»(بقره-۲۵۳)؛ برخی از آن پیامبران را بر برخی دیگر برتری دادیم. «وَلَقَدْ فَضَّلْنَا بَعْضَ النَّبِیِّینَ عَلَی بَعْضٍ»(اِسراء- ۵۵)؛ بیگمان ما برخی پیامبران را بر برخی دیگر برتری بخشیدیم.
۱- هیمنه قرآن بر کتب انبیای پیشین؛
خدا قرآن را مهیمن بر کتب انبیای پیشین قرار داده است. هیمنه، به معنی سیطره و نفوذ علمی است.
خدای سبحان در قرآن، پس از ذکر نام چند تن از انبیاء میفرماید: "پس از انبیای گذشته و به دنبال آثار آنان، عیسی فرزند مریم را فرستادیم؛ در حالی که تورات را تصدیق میکرد و به او انجیل را دادیم...
سپس خطاب به پیامبر خاتم میفرماید: «وَأَنزَلْنَا إِلَیْکَ الْکِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِّمَا بَیْنَ یَدَیْهِ مِنَ الْکِتَابِ وَمُهَیْمِنًا عَلَیْهِ»(مائده- ۴۸)؛ ما این کتاب را به درستی فرو فرستادهایم که کتاب پیش از خود را راست میشمارد و نگاهبان بر آن است؛ یعنی از تحریف و دگرگونی آنها جلوگیری میکند که پس از عرضه بر قرآن کریم موارد تحریف شده آنها را به خوبی می توان تشخیص داد.
۲- کمال علمی، و شخصیت معنوی پیامبر بر پیامبران دیگر
این برتری در قرآن آشکار است، میکند؛ به عبارت دیگر، شخصیت هر پیامبر در کتاب آسمانی هر پیامبر در کتاب آسمانی او متجلّی است. مقام موسای کلیم در حدّ تورات و مقام عیسای مسیح در حدّ انجیل و مقام انبیای دیگر در حدّ کتب و صحف و زبور آسمانی آنان است و مقام پیغمبر در حدّ قرآن است و قرآن بر تورات، انجیل و صحف دیگر مهیمن است، پس پیغمبر اسلام(ص) مهیمن بر موسای کلیم(ع)، عیسای مسیح(ع) و انبیای دیگر است.
«وَإِنَّکَ لَتُلَقَّی الْقُرْآنَ مِن لَّدُنْ حَکِیمٍ عَلِیمٍ»(نمل- ۶)؛ بیگمان قرآن را از نزد فرزانهای دانا به تو میآموزند.
از برجسته ترین مزایای علمی رسول الله (ص) این که خدای سبحان قرآن را به او آموخته است.
آیات قرآن در وجود مبارک پیامبر عینیت و تحقق یافته است.
امام صادق(ع) فرمود: «ما کَلَّم رَسُولُ اللّهِ الْعِبادَ بِکُنْهِ عَقْلِهِ قَطُّ»؛ رسول خدا با هیچ کس به اندازه عمق فکر خود سخن نگفته است؛ یعنی آنچه شما از سخنان آن حضرت میفهمید، عمق فکر و عمق کلام پیامبر نیست و هرچه بالا بروید، به عمق فکر او نمیرسید.
شناخت رسول اکرم (ص) بر همگان آسان نیست. در حدیث آمده است که «رسول خدا را جز خدا و علیبنابیطالب(ع)، کسی نشناخت».
۳- پیامبر(ص) شاهد بر اعمال همه امت هاست.
خدای سبحان پیامبر اسلام را شاهد جهانیان خوانده است: «فَکَیْفَ إِذَا جِئْنَا مِن کُلِّ أمَّةٍ بِشَهِیدٍ وَجِئْنَا بِکَ عَلَى هَـؤُلاء شَهِیدًا»(نساء - ۴۱)؛ ما در قیامت از هر اُمّتی شاهدی بر اعمال آنها میآوریم و تو را به عنوان شاهد همگان میآوریم.
۴- رسول اکرم(ص) بنده مطلق و بی نظیر خداوند است. پیامبر اسلام(عبده) است؛ یعنی پروردگاری مدبّر و مربّی شخص وی است که نهاییترین مرتبه را داراست و در قوس صعود، مقامی برتر از مقام ربوبیّت شخص رسول اکرم(ص) نیست.
کلمه «عبد» به صورت مطلق و غیر مقیّد، به فرد کامل انصراف دارد که رسول خداست.
در قرآن در باره پیامبر اکرم(ص) می فرماید: «سبْحَانَ الَّذِی أَسرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً...»(اِسراغ- ۱)
کلمه «عبدنا» (بنده ما) که در مورد سایر پیامبران به کار رفته، به کثرت نظر دارد؛ ولی کلمه «عبده» ناظر به مقام وحدت است. این کلمه حتی از کلمه «عبدالله» هم بالاتر است.
۵- پیامبر(ص) اولین مسلمان است.
خدای سبحان به پیامبرش فرمود بگو: «وبذلک اُمرت و انا اوّل المسلمین» ( انعام- ۱۶۳).
منظور از (اول المسلمین)، اوّلیّت ذاتی است.
این نکته نشان میدهد که این اوّلیت، زمانی، تاریخی و مادّی نیست، زیرا اگر منظور اولیّت زمانی بود، هر پیامبر نسبت به قوم خویش «اول المسلمین» بود. پس علت اینکه خدای سبحان تنها به پیامبر اسلام فرمود که بگو «من مأمورم که نخستین مسلمان باشم»، این است که وی صادر اول و ظاهر اول است؛ یعنی هیچکس در رتبه وجودی او قرار ندارد، چنانکه نخستین کسی که در قیامت محشور میشود، آنحضرت است.
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الان خوبه این مصاحبه بینظیر و فوق جنجالی مهدی حسن مجری الجزیره با مقام اسرائیلی درباره ایران رو دید ! (بخصوص دقیقه آخر )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسانههای انگلیسی از عملیات طوفان الاقصی میگویند؛ این یک شکست اطلاعاتی نه فقط برای اسرائیل بلکه برای آمریکا نیز محسوب میشود!
🔹 رسانههای انگلیسی زبان از جمله فاکسنیوز، سیانان و فرانس24 با پرداختن به عملیات گسترده فلسطینیها علیه رژیم صهیونیستی، آنرا یک شکست اطلاعاتی، عملیاتی و کابوسی برای اسرائیل توصیف کردند. ️