🔵نکوهش کوفیان
═════ ೋღ◾️ღೋ════
#نهج_البلاغه
💠خدا را بر آنچه که خواسته و هرکار که مقدّر
فرمود ستایش می کنم, و او را بر این گرفتار شدنم به شما کوفیان می ستایم .
ای مردمی که هرگاه فرمان دادم اطاعت نکردید ، و هر زمان شما را دعوت کردم پاسخ ندادید ، هرگاه شما را مهلت می دهم در بیهودگی فرو می روید ، و در هنگامه جنگ سُست و ناتوانید ، اگر مردم اطراف امام خود جمع شوند طعنه زده ، و اگر شما را برای حل مشکلی بخوانند سرباز می زنید .
🔹پدر مباد دشمنان شما را ! برای پیروزی منتظر چه چیزی هستید ؟ چرا برای یافتن حق خود جهاد نمی کنید ؟ آیا منتظر مرگ یا ذلّت هستید ؟
🔹به خدا سوگند ، اگر مرگ من فرا رسد که حتما خواهد رسید ، بین من و شما جدایی خواهد افتاد ، در حالی که من از همنشینی با شما ناراحت ، و حضورتان برای من بی فایده بود.
📚 #خطبه ۱۸۰
═════ ೋღ◾️ღೋ════
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 مقتل حضرت عباس(ع) به نقل از کتاب شرح شمع
عصر عاشورا، پس از شهادت اصحاب و ياران، حضرت عباس عليه السلام تنهايی و بی كسی امام را نتوانست تحمل كند. محضر امام(ع) رسيد و رخصت ميدان رفتن و جانفشانی خواست و عرضه داشت: برادر جان! اجازه ميدان می دهی؟ امام حسين(ع) گريه شديدی كردند و فرمودند: برادر! تو پرچمدار منی.
عباس(ع) عرض كرد: «سينه ام تنگی می كند و از زندگی سير گشته ام.» امام(ع) فرمودند: مقداری آب برای اين طفلان تهيه نما. جناب قمر بنی هاشم(ع) مشك به دوش گرفت و روانه ميدان شد. با سپاه حريف، درباره آوردن آب به خيمه ها سخن گفت.
وقتی از آن ها مأيوس شد، نزد امام(ع) بازگشت و طغيان و سركشی دشمن را به عرض رسانيد. در اين حال صدای العطش كودكان فضای خيمه ها را پر كرده بود.
سقّا نگاهی به چهره معصوم كودكان انداخت و بدون تأمل سوی شريعه فرات برگشت و به نگهبانان شريعه حمله كرد و جمع كثيری را كشت و وارد شريعه شد، دست زير آب برد تا مقابل صورت آب را بالا آورد. «ذَكَرَ عَطَش الحسين و اهل بيته» به ياد لبان خشكيده حسين و اهل بيتش افتاد و آب را برگرداند به شريعه.
هنگام بازگشت، دشمن راه را بر او بست. حضرت برای محافظت از مشك به سمت نخلستان رفت و دشمن نيز به دنبالش.
از هر طرف تير و نيزه به سمتش پرتاب می كردند، تا اينكه زره از انبوه تيرها همچون خار پشت به نظر می رسيد. «ابرص بن شيبان» دست راست حضرت را قطع نمود، حضرت مشك را به دوش چپ انداخت و با دست چپ جنگيد و اين گونه رجز خواند: «وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا يَميني، اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني»، به خدا قسم اگر دست راستم را قطع كنيد، من از حمايت از دينم دست بر نمی دارم.
در اين هنگام دست چپ حضرتش را «حكيم بن طفيل» قطع كرد. مشك را به دندان های مبارك گرفته سعی می كرد آب را به خيام برساند. لذا خود را به روی مشك انداخت. در اين حال دشمن تيری به چشم و تيری به مشك زد، «حكيم بن طفيل» با گرزی آهنين فرق مبارك را نشانه گرفت و ضربتی وارد کرد و او را بر زمين انداخت.
عباس(ع) عرضه داشت: «يا ابا عبد الله عليك مني السلام»، ای اباعبد الله بر تو سلام، مرا درياب.
امام خود را به نعش برادر رسانيد، وقتی قمربنی هاشم در بالين امام حسين(ع) جان سپرد، حضرت فرمودند: «الان انْكَسَر ظَهري»، عباسم الآن كمرم شكست و چاره ام از هم گسست.
📗 #شرح_شمع، ص 210 و 211
✍ علی ثمری
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مضامین انقلابی و مسائل روز در هیئت
🔹این بار در #شیراز
احتکار حرام است
اختلاس حرام است
مرگ به ظالم
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
1_27043659.mp3
13.41M
#مداحی بی نظیر محمود کریمی
با یه پرچم سیاه بازم خونه ها غرق نور میشه
تو هوات زندگی هامون مهیای ظهور میشه
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
◾ رهبر انقلاب: بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
▫️ در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
◾ نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند. میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است. ٧٩/١/٢۶
#تاسوعا
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| مادر شهيد مدافع حرم افغانستانی خطاب به رهبر انقلاب:
پسرم را در حالیکه مثل اباالفضل دست نداشت و مثل اربابش سر نداشت، برایمان هديه آوردند
#تاسوعا
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
▪️ابوالفضل العباس(ع) یعنی #بصیرت_ژرف
☑️بیشتر منحرفان از امامت و ولایت، ظاهر بین و ساده اندیشند. قرآن کریم درباره دنیاپرستان می فرماید: «یعلمون ظاهرا من الحیاة الدنیا وهم عن الآخرة هم غافلون » ; «آنان تنها ظاهری از زندگی دنیا را می دانند و از آخرت غافلند.» (روم/7) ولایت مداران باید ژرف اندیش و ژرف نگر باشند.
از امتیازات ویژه حضرت عباس، بصیرت نافذ و ژرف اندیشی خاصی بود که تمام خطوط جامعه و رگه های کفر و نفاق را به خوبی می شناخت، و ولایت مداران را نیز دقیقا شناسایی کرده بود. امام صادق علیه السلام درباره عمویش عباس می فرماید:
«کان عمنا العباس نافذ البصیرة; عموی ما عباس دارای بصیرت ژرف بود .» (نفس المهموم، ص 176; ر.ک: اعیان الشیعه، ج 7، ص 430.)
🔘در مقابل، یکی از کاستی های عمر سعد که به دام یزید و ابن زیاد افتاد، نداشتن تیزبینی و بصیرت بود. ابن زیاد با بهره برداری از این کمبود فکری، فردی فرومایه و هزار چهره یعنی «شبث ربعی» را با او همراه ساخت تا او را توجیه کند. شبث کوشید به عمر سعد القا کند که حسین، کافر حربی است که قتلش واجب می شود و به همین جهت، قتل او در ماه حرام اشکالی ندارد. (جام عبرت، سید حسین اسحاقی، ج 2، ص 104.)
🔺ولایت مداری و ژرف اندیشی، از نیازهای شدید زمان ما برای تمام طبقات است؛ چرا که #بصیرت ژرف و عمیق اندیشی باعث می شود خطوط فکری و سیاسی را بخوبی بشناسند و در موضع گیریها دقیقا بر خط صحیح و مستقیم امامت و ولایت سیر نمایند.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm