فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهادت_امام_حسن_عسکری
🏴آجرک الله بقیة الله
🥀شهادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام را به محضر مولایمان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تسلیت عرض می کنیم.
@Modafeaneharaam
▪️امام حسن عسکری علیهالسلام:
🔸️آگاه باشید هر کس به امامان بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله اعتراف کند و منکر امامت فرزندم شود مثل کسی است که به تمام پیامبران خدا اعتراف کرده باشد و منکر نبوت رسول خدا صلی الله علیه وآله گردد!
و منکر رسول خدا مانند منکر تمام پیامبران و فرستادگان خداست؛
زیرا اطاعت از آخرین شخص ما اهلبیت، مثل اطاعت از اولین ما (لازم) است و منکر آخرینِ ما مانند منکر اولینِ ماست.
👈 آگاه باشید که فرزندم غیبتی دارد؛ در آن دوران همۀ مردم به شک میافتند، مگر کسی که خدا او را نگاه دارد.
🔹️اَمَا اِنَّ المُقِرَّ بِالْاَئِمَّةِ بَعدَ رَسُولِ اللَّهِ الْمُنکِرَ لِوَلَدِی کمَن اَقرَّ بِجَمیعِ اَنْبِیاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ ثمَّ اَنکَرَ نُبُوَّةَ رَسولِ اللَّه وَ المُنکِرُ لِرَسولِ اللَّه کَمَن اَنکَرَ جَمیعَ اَنبِیاءِ اللَّه لِاَنَّ طَاعَةَ آخِرِنَا کَطاعَةِ اَوَّلِنا وَ المُنکِرَ لِآخِرِنا کَالمُنکِرِ لِاَوَّلِنَا اَمَا اِنَّ لِوَلَدِی غیبَةً یرتابُ فِیها النَّاسُ اِلَّا مَن عصَمَهُ اللَّهُ عزَّوَجَل؛
📚کمال الدین، ج۲، ص۴۰۹.
#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
▫️ڪانال مدافعان حـــــرم
@Modafeaneharaam
CQACAgQAAyEFAASCfhtHAAIDnmbikaPvDHf-wyJUN8Pn2hG63by1AAJhCQACB_4oU_w5b9bydYKJNgQ.mp3
5.11M
🔊 شکسته بغضم اشکام بی امونه
🎤 حاج محمود کریمی
#شهادت_امام_حسن_عسکری
@Modafeaneharaam
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
● فضای خطرناک امنیتی در زمان #امام_حسن_عسکری علیه السّلام 🔻
📝 شیعیان برای ملاقات با حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام و پرسیدن سؤالات دینی و اعتقادی خود، مجبور بودند خود را به مسیر عبور امام علیهالسلام از لشکرگاه تا دستگاههای حکومتی برسانند. بعضی از روزها که امام علیهالسلام احساس خطر میکردند، به مشتاقان دیدارشان پیغام میدادند:
بدانید! هیچیک از شما به من سلام نکند و با دستان خود به من اشاره ننماید و با چشمان خود سخن نگوید؛ زیرا بر جان خود ایمن نخواهید بود.
📚سلسله جلسات اعتقادی
حضرت آیت الله یثربی مدظلّه
@Modafeaneharaam
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره شهید سلیمانی از توسل به امامین عسکریین در جمع رزمندگان حزب الله
در مقطعی به نقطه یاس و ناامیدی رسیدیم. آمدیم به سامراء به جلسه با حاج حامد و به زیارت امامین عسگریین رفتیم، در حرم بسته بود و من پشت در نماز خواندم و شروع به التماس کردم و گفتم شما هستید و وضع ما اینگونه است؟!
و آنها راه گشودند...
بهمناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع)
@Modafeaneharaam
@Modafeaneharaam
⚫️واپسين سفارشهاي امام حسن عسکري به جامعة شيعيان
#امام_حسن_عسکري(ع) در جملاتي که گويا #واپسين_سفارشهاي ايشان به جامعه پيروان بوده است؛ نکات بسيار مهمي را به شيعيان گوشزد ميکند؛ نکاتي که ميتوان گفت همه ابعاد زيست اسلامي و #سبک_زندگي شيعيان را پوشش ميدهد: ابعاد عبادي و غيرعبادي؛ فردي و اجتماعي، معاشرتهاي خانوادگي و همسايگي و شهروندي و بين المذاهبي و امثال آن را
◾️أوصِيكُمْ؛ شما را وصيت ميکنم به:
1.بِتَقْوَى اللَّهِ؛ تقواي الهي را مراعات کنيد؛
2.وَ الْوَرَعِ فِي دِينِكُمْ؛ مواظب دين خود باشيد؛
3.وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ؛ براي خدا کار و تلاش کنيد؛
4.وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ؛ سخن راست بگوييد؛
5.وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَى مَنِ ائْتَمَنَكُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ امانت را به کسي که شما را امين کرده است، برگردانيد، چه نيکوکار باشد و چه فاجر.
6.وَ طُولِ السُّجُودِ؛ سجدههاي طولاني کنيد.
7.وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ ص؛ همسايهداران خوبي براي همسايگانتان باشيد که پيامبر به اين مبعوث شد (سفارش پيامبر بود)
8.صَلُّوا فِي عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ (دربارة مخالفان و منکران ولايت اهل بيت. شما را سفارش ميکنم که) در ميان آنان نماز بخوانيد؛ در تشييع جنازة آنان حاضر شويد؛ به عيادت بيمارانشان برويد و حقوقشان را ادا کنيد.
🔸«فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْكُمْ إِذَا وَرِعَ فِي دِينِهِ وَ صَدَقَ فِي حَدِيثِهِ وَ أَدَّى الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِيلَ هَذَا شِيعِيٌّ فَيَسُرُّنِي ذَلِكَ؛ زيرا وقتي کسي از شما در دينش پارسايي بورزد و در سخنش راستگو باشد و امانت را ادا کند و با مخالفان و مردم، اخلاق نيک داشته باشد، گفته ميشود که اين شيعه است و همين مرا شاد ميکند.
9.اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا زَيْناً وَ لَا تَكُونُوا شَيْناً؛ پرواي خدا را داشته باشيد و زينت [ما] باشيد و ماية ننگ [ما] نشويد.
10.جُرُّوا إِلَيْنَا كُلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا كُلَّ قَبِيحٍ فَإِنَّهُ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ كَذَلِكَ لَنَا حَقٌّ فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِيرٌ مِنَ اللَّهِ لَا يَدَّعِيهِ أَحَدٌ غَيْرُنَا إِلَّا كَذَّابٌ؛ محبتها را به سوي ما جلب کنيد و زشتيها را از ما دور کنيد؛ زيرا هر چه از خوبي در حق ما گفته شود، ما اهل آنيم؛ و هر عيبي به ما نسبت دهند ما چنان نيستيم. ما را در کتاب خدا حقي است و با رسول خدا پيوندي و از جانب خدا طهارت و عصمتي؛ هيچکس غير از ما چنين ادعايي نميکند؛ جز دروغگو.
11.أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ؛ فراوان ياد خدا کنيد؛
12.وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ؛ فراوان در انديشه مرگ باشيد؛
13.وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ؛ فراوان قرآن تلاوت کنيد؛
14.وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ؛ و فراوان بر پيامبر خدا صلوات بفرستيد؛ چرا که صلوات بر رسول الله ده حسنه دارد.
15.احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ؛ وصيت و سفارش مرا به خاطر بسپاريد.
🖐و أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ. شما را به خدا ميسپارم و بر شما سلام ميفرستم.
@Modafeaneharaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ داستان شنیدنی در مورد کسی که از ترس ریا، نماز شب را نخواند
استاد فاطمی نیا
@Modafeaneharaam
@Modafeaneharaam
💢 رهبر انقلاب: «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است.
✏️ یعنی با هر کسی که با جبههی امام حسین علیهالسلام میجنگد، میجنگم: در دوران شمشیر و نیزه یک جور و در دوران اتم و هوش مصنوعی یک جور دیگر... کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است. ۱۴۰۳/۶/۴
@Modafeaneharaam
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه مهم و ویژه امام حسن عسکری (ع) برای دوران غیبت
@Modafeaneharaam
@Modafeaneharaam