هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اقدامات ضددینی و ضدملّی از سوی عده ای معدود را محکوم کرد
🔻متن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
◼️ بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه ای که چندی پیش اتفاق افتاد و در فضای جامعه ما، چالشی ناخواسته را رقم زد؛ گرچه با توجه و پیگیری ویژه مسئولین همراه شد؛ اما برخی حواشی تلخ و زیان بار را برای مردم و امنیت جامعه ایجاد کرد.
متأسفانه در حالی که مسئولین با جدیت در حال حقیقتیابی و ابهامزدایی از ماهیت ماجرا بودند، برخی جریانات فرصت طلبِ وابسته، سعی کردند با سوارشدن بر امواج احساسات مردمی با اغتشاشگری و برنامههایی ضد دینی و ضد ملی، تجمعات را به سمت و سوی ساختار شکنی و اهداف براندازانه عوامل خارجی پیش ببرند.
تخریب اموال عمومی و خصوصی، آتشزدن قرآن کریم، بقاع متبرکه، مساجد و پرچم کشورعزیزمان، تعرض به زنان محجبه و برخورد خشونتآمیز با حافظان و مدافعان غیور امنیت کشور به ویژه نیروی انتظامی، مطمئنا برخاسته از یک تجمع اعتراضی مطالبه گرایانه نیست و همراهی رسانههای بیگانه و تشویق و تأیید دولتمردان آمریکایی و صهیونیستی و هم چنین منافقین و گروهکهای تجزیهطلب، از عمل این مغرضان، ابعاد مختلف آن را آشکارتر کرده است.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با محکوم کردن اقدامات ضد دینی و ضد ملی این معدود افراد و تمجید از اهتمام متعهدانه نهادهای مسؤول، از آنان میخواهد هرچه سریعتر، تدابیر قانونی لازم را اعمال و آرامش را به جامعه بازگردانند.
از عموم هم میهنان و متدینان غیور و فهیم که با هوشیاری، جبهه دشمن را شناخته وضمن ابراز نفرت، از این حرکت های معلوم الحال دوری کرده اند، تشکر می کنیم.
تجربه بیش از چهار دهه ی انقلاب اسلامی نشان داده است که جامعه ما جامعهای دین باور و دارای غیرت اسلامی است که این گونه حرکت های مذبوحانه، نظام اسلامی را از پیگیری مقتدرانه تحقق آرمانها و ارزشهای دینیاش بازنخواهد داشت،” فَأَمَّا الزَّبَدُ فَیَذْهَبُ جُفَاءً”.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
@HawzahNews| حوزهنیوز
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجلیل از شهیدان و ایثارگران
متن این پیام که همزمان با مراسم غبار روبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهیدان در سراسر کشور با عنوان «مهمانی لالهها» از سوی حجتالاسلام والمسلمین شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران قرائت شد، به این شرح است:
🌷 بسم الله الرحمن الرحیم
هفتهی دفاع مقدس، نیکوترین و مناسبترین زمان برای بزرگداشت یاد و نام شهیدان عزیز و شنیدن پیام آنان است.
پیام شهیدان، بشارت به دلهای آماده و گوشهای شنوا است. این پیام گرامی به ما یادآور میشود که ایستادگی در برابر شیطانهای قدرت و ستم، در پایان به پیروزی و برافتادن ترس و اندوه میرسد.
این پیام، حیاتبخش است، نیرو و امیدآفرین است، و نیاز امروز و همیشهی ملت بزرگ ایران و همهی آزادگان جهان است.
سلام خدا بر شهیدان عزیز
سید علی خامنهای
۳۱ شهریور ۱۴۰۱
@HawzahNews| حوزهنیوز
هدایت شده از جرعه ناب
#معنای_صلوات
إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِیماً"
خدا و فرشتگان او بر پیامبر اسلام درود میفرستند، شما هم ای کسانی که ایمان آورده اید بر او صلوات بفرستید، و آن طور که باید تسلیم شوید
کلمه صلوت تنها به معنای دعا نیست، بلکه به معنای ثنا و ستایش نیز است. بنابراین، مقصود از صلوات خدا بر انبیا و صالحان، همان ثنا و ستایش نیک و به نیکى یاد کردن از آنان است.و
صلوات از ناحیه خدا به معنای مغفرت و رحمت و ثنا و کرامت، و صلوات ملائکه را به معنای دعاى آنان در حق دیگران است
(ترتیب العین، ج 2، ص 1006، «صلو».)
حضرت امام صادق علیه السلام میفرماید:
صلوات از جانب حقتعالی به معنی نزول رحمت، و از سوی فرشتگان به معنی تزکیه و از سوی انسان به معنی دعا ست
الصَّلاةُ مِن اللهِ عَزَّوَجَلَّ رَحمَةٌ، وَ مِن الملائِکَةِ تَزکِیَةٌ، وَ مِن النّاسِ دُعاءٌ
(بحارالانوار ج۹۱ص۵۵)
مرحوم علامه در المیزان می نویسد
کلمه" صلاة" در اصل به معنای انعطاف بوده، و صلات خدا بر پیغمبر به معنای انعطاف او به وی است، به وسیله رحمتش، البته انعطافی مطلق، چون در آیه شریفه صلات را مقید به قیدی نکرده، و همچنین صلات ملائکه او بر آن جناب، انعطاف ایشان است بر وی، به اینکه او را تزکیه نموده و برایش استغفار کنند، و صلات مؤمنین بر او انعطاف ایشان است به وسیله درخواست رحمت برای او.
(ترجمه المیزان ج۱۶ص۵۰۶)
https://eitaa.com/jorenab
هدایت شده از ☫کانال حجت الاسلام عابدی☫
🔷 راهپیمایی نمازگزاران جمعه بابل کنار علیه آشوب،ناامنی و اقدامات هنجار شکنانه از مصلی جمعه بابل کنار تا مقابل دبیرستان باقرالعلوم(ع) شهر مرزی کلا برگزار شد.
🇮🇷@adineentezar
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
قدردانی از اقدام شجاعانه «رئیسی» در سازمان ملل
🔹سردار قاآنی در پیامی از اقدام شجاعانه رئیس جمهور در تبیین جنایات آمریکا و تقبیح ترور قهرمان مبازره با تروریسم شهید سلیمانی در اجلاس عمومی سازمان ملل متحد قدردانی کرد.
@TasnimNews
ارتحال #پیامبر صلی الله عليه و آله:
بنابر مشهور(۲۸ #صفر) روز وفات حضرت #خاتم_الأنبيا - صلوات الله عليه وآله - است و روز وفات دوشنبه بوده بالاتّفاق. در وقت وفات، عمر مباركش به شصت و سه سال رسيده بود.
چهل ساله بود كه وحى بر آن حضرت نازل شد و بعد از آن سيزده سال در مكه مردم را دعوت به خدا پرستى نمود و پنجاه و سه سال داشت كه به مدينه هجرت فرمود و در سال دهم هجرت وفات فرمود.
قمی ، فيض العلام ص ۲۹۶
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
شغل جدید برای برخی از آشوب طلبان از نگاه روز نامه همشهری: آتش بیار
#امام_زمان
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
هدایت شده از حوزهعلمیهشهرستانبابل
برگزاری تجمع اعتراض آمیز و اظهار خشم و انزجار در برابر آشوب ها و اغتشاشات
زمان: یکشنبه ۳مهر ۱۴۰۱، ساعت ۱۰ صبح
مسیر راهپیمایی: از چهار راه شهربانی تا میدان باغ فردوس
مکان تجمع: میدان باغ فردوس
لطفاً به همه اطلاع رسانی نمایید.
حضور حداکثری .
برنامه ملی است.
راز یک تفاوت (پنجره ی به سیره ی عملی #پیامبر ص )1
1هر روز زندگی ما با طلوع صبح شروع و قبل از نیمه شب به پایان می رسد ، در این بین کار می کنیم ، عبادات انجام می دهیم و از خوردنی و آشامیدنی بهره می بریم ، روز هایی که برای همه ما و در هر روز تکرار می شود ، گاهی هم می شنویم فلانی فوت کرده و در مراسم او شرکت می کنیم
2ظاهر این است که زندگی ما انسانها یک گونه است و همه یک نوع زندگی را تجربه می کنند ، اما واقعیت این است که نتیجه این تکرارها برای همه یک جور نیست
یکی به نام نیکی می ماند و دیگری به نام بد و معمول مردم هم نامی از آنها نمی ماند و فراموش می شوند ، برخی با نام نیکی که از خود به جا می گذارند ماندگارمی شوند
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
راز یک تفاوت (پنجره ی به سیره ی عملی #پیامبر ص )۲
3.چرا از عده ی نام نیک می ماند ؟ ویژه گی هایی در کارها ، در زندگی آنها بوده است که نام آنها را ماندگار کرد
یکی از راههای رسیدن به آن محبت کردن به دیگران و توجه به آنها است ، قرآن به پیامبر دستور می دهد که بال محبت خود را برای مومنین بگستران ،« و اخفض جناحک لمن اتبعک من المونین » (شعرا 215) که البته به شهادت قرآن او نیز به این دستور عمل کرده است «فبما رحمة من الله لنت لهم و لو کنت فظا غلیظ القلب لانفضوا من حولک فاعف عنهم و استغفر لهم و شاورهم فی الامر» (آل عمران 159) این با مردم ملایم رفتار می کنی از رحمت خدا است اگر خشن و سنگ دل بودب از اطرافت پراکنده می شدند، اگر از آنها رنجیدی ببخش و برایشان استغفار کن .
حضرت امیر ع در نهج البلاغه فرمود : «من تلن حاشیتُه یَستدم من قومه المودةَ» (خطبه 23) هرکس رفتارش با دیگران نرم باشد دوستی خویشاوندان با او دوام می یابد
4.منظور این نیست که باید با همه مردم دوست شویم و رفت و آمد داشته باشیم ، طبیعی است سلیقه فرق دارد ، مردم متفاوت هستند نمی شود شب و روز دوست هم باشند ، بلکه منطور این است که رفتار ما مثبت باشد سعی کنیم انرژی منفی منتقل نکنیم ، یک مطلب را می شود تند گفت و متهم به تند خویی شد و نرم و دوستانه گفت که کسی هم قبول ندارد کینه نمی کند ، قولوا للناس حسنا (بقره 82)
https://eitaa.com/MohammadGelayeri
#امام_حسین علیه السلام ، به ديدار برادرش #امام_حسن عليه السلام رفت ، وقتی به او نگاه کرد گریست ، امام #حسن فرمود چرا گریه می کنی ؟ فرمود گریه ام برای کاری است که با تو کرده اند (مسمومت کردند) امام حسن فرمود مرا فقط مسموم کردند و کشته می شوم و لکن لا يوم کیومک یا اباعبد الله روز کسی به مانند روز (مصیبت شهادت) تو نيست ، سی هزار به جنگ تو می آیند ادعای دارند از امت جد ما هستند ، متفق هستند بر قتل و ریختن خون تو و هتک حرمت تو و اسير کردن فرزندان و زنان و غارت اموال تو ، این روزی است که لعنت بر بنی امیه نازل می شود آسمان خون می بارد و هر چیزی بر تو می گرید حتی وحوش صحراها و ماهیان دریا ها
جعفر بن محمد بن نما الحلي «ره» في مثير الأحزان قال: و رويت أن الحسين عليه السلام دخل على أخيه الحسن عليه السلام، فلما نظر إليه بكى فقال: ما يبكيك يا أبا عبد اللّه؟ فقال: أبكي لما يصنع بك. فقال له الحسن عليه السلام ان الذي يؤتى إلي سم فأقتل به و لكن لا يوم كيومك يزدلف إليك ثلاثون ألف رجل يدعون أنهم من أمة جدنا فيجتمعون على قتلك و سفك دمك و انتهاك حرمك و سبي ذراريك و نسائك و انتهاب ثقلك فعندها تحل ببني أمية اللعنة و تمطر السماء دما و يبكي عليك كل شيء حتى الوحش في الفلوات و الحيتان في البحار. (قمی ، نفس المهموم ص ۵۸)
#صفر
https://eitaa.com/MohammadGelayeri