🔆 هیچ کس را مثل امام(ره) سراغ نداریم
امام خامنه ای:
💠 حقیقتاً در بین علمای دین -تا آنجایی که ما شناختهایم- از عصر اول، از دوران بعد از غیبت صغری تا امروز، ما هیچکس را مثل امام، به این برازندگی و به این برجستگی سراغ نداریم. همهی آنهایی که بودند، انصافاً از ایشان کوچکتر بودند.
📖 البته از لحاظ علمی، مؤسسان و مجتهدان بزرگ هستند؛ اما در مجموع جهات ، آن چیزی که یک شخصیت را به وجود میآورد، از شیخ مفید و سیّد مرتضی و محقق و علامه و دیگران و دیگران، تا برسد به میرزای شیرازی و بقیهی علما، انصافاً هیچکدام با این بزرگوار قابل مقایسه نبودند.
📍 ایشان یک عالَم دیگری بود؛ یک دریای عمیق و یک اقیانوس ناشناخته بود. خدای متعال میدانست که او چهقدر عمیق و حاوی غرایب است.(۱۳۷۰/۵/۳٠)
#امام_خمینی(ره)
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
صحبتهای بسیار خوب خانم دکتر علم الهدی همسر، همراه و همفکر عالم مجاهد شهید آية الله دکتر رئیسی. خودم گوش داده ام 👇
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخشهایی از سخنان دکتر علمالهدی همسر شهید آیتالله رییسی در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد
✅اخبار سید ابراهیم رئیسی👇
https://eitaa.com/joinchat/1673658370Cff4494efc9
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 ویژه
📹 نماهنگ | دلم برای رئیسی سوخت
👆گلایه روز گذشته رهبر انقلاب از کسانی که در دوران حیات رئیسی عزیز او را میآزردند...
➕ تصاویری از برخی دیدارها و گفتوگوهای شهید رئیسی با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
#گزیده_تفسیر_سوره_بقره_آیه 253
همه رسولان الهي از نصاب لازم براي رسيدن به مقام رسالت برخوردارند؛ ولي خداوند برخي را بر برخي ديگر برتري نسبي داده است، بدين گونه كه با بعضي به شكلي خاص سخن گفته و برخي را به درجات وجودي بالايي برده و بعضي را در دادن بيّنات و تأييد به روح القدس برتري بخشيده است.
از آنجا كه انبياي الهي در دعوا و دعوت خود صادق و حقيق بودند، انتظار اين است كه امّتهاي آنان، در سايه ايمان به خداوند در صلح و صفا كنار يكديگر زندگي سعادتمندانه اي داشته باشند؛ ولي اينان با يكديگر اختلاف كردند و دو گروه مؤمن و كافر شدند و به كشتار يكديگر پرداختند.
خداوند حكيم اراده كرده است كه انسانها با اختيار خود راه كمال را بپيمايند، از اين رو آنان را آزاد گذاشت و به اضطرار آنها را مؤمن نساخت و به اجبار جلوي كشتارشان را نگرفت تا راه كمال انسانها بسته نشود و اگر خداوند مي خواست، جلوي جنگ خونين آنان را مي گرفت، زيرا اراده خداوند تخلف ناپذير است؛ ليكن تكويناً چنين اراده اي نكرده است، گرچه تشريعاً از اختلاف و خونريزي ميان دينداران نهي كرده و از آن بيزاري جسته است.
تسنيم ج 12 صص 33 و 34
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
668.1K
#قانون_اساسی
در مورد ریاست جمهوری و وزرا
اصول 137 تا 139
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
#اخلاقی
در دعاي " مكارم الاخلاق " تعبيرات عجيبي هست : خدايا به من توفيق بده آن كسي كه به من فحش ميدهد من به او حرف خوب بگويم ، آن كسي كه قطع رحم ميكند من در مقابل صله رحم كنم ، آن كسي كه پشت سر من بد گوئي ميكند من پشت سرش خوب بگويم .
مطهری، آشنایی با قرآن ج ۴ ص 59
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دو دقیقه لبخند با جشن تکلیف وزارت کشور!
#حاشیه_انتخابات
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
🍃🍂🌺🍃 ﷽
🌺
#بهانه_های_بی_اساس
#برداشت_های_نادرست_از_احکام
❗️بعضی از مردم با کوچکترین بهانهای، وظایف شرعیشون رو کنار میگذارن!
🔸چون خدا حاجتم رو نداد، نماز نمیخونم!
🔸چون بیمار یا توی بیمارستان بودم، نماز نخوندم.
🔸چون فلان پیشنماز گرفتاریم رو برطرف نکرد، دیگه پشتش نماز نمیخونم!
🔸چون نتونستم غسل کنم، نماز نخوندم!
🔸چون خجالت کشیدم، غسل واجب رو ترک کردم!
🔸چون درس یا امتحان داشتم، روزه نگرفتم!
🔸چون کارت دعوت داده بودن، به مجلس گناه رفتم!
🔸چون همسرم خواسته، اینطوری لباس میپوشم!
🔸چون توی محیط کار حقوق کافی نمیدن، سوءاستفاده و کمکاری میکنم!
🔸چون از بعضی مذهبیها بدرفتاری دیدم، مذهب رو کنار گذاشتم!
🔸چون زندگیم تأمین نمیشد، به دنبال مال حرام (ربا، رشوه، کمفروشی) رفتم!
🔸و...
📛 درحالیکه اینا هیچکدوم قابلقبول نیست. آدم مؤمن از این حرفها نمیزنه. خدا همهجا هست و میزان تقوای ما هم توی همین شرایط غیرعادی آزمایش میشه.
⬅️ احکام به زبان خیلی ساده/عضو شوید
·—————··𑁍··—————·
https://eitaa.com/joinchat/1924136962Cb1c8fdf901 ·—————··𑁍··—————·
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍂🌺🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
#گزیده_تفسیر_سوره_بقره_آیه 254
مؤمنان بايد از آنچه خداوند به آنان ارزاني داشته در راه او انفاق كنند تا در قيامت كه اسباب دنيوي كارساز نيست از انفاق خود بهره مند شوند.
ترك انفاق واجب نوعي كفر عملي است؛ مانند ترك حج براي انسان مستطيع.
تسنيم ج 12 ص 89
https://eitaa.com/Mohammadrezakaramati1402
با عرض تسلیت سالروز شهادت امام جواد علیه السلام امام چن و انس روایتی از ایشان تقدیم میگردد:
*{دعاى ديگر آن حضرت در تعقيب نماز}*
(6) 386. محمّد بن فرج گويد: امام جواد عليه السّلام به من نوشت ... رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله چون از نمازش فارغ مىشد، مىگفت:
{اللّهمّ اغفر لى ما قدّمت و ما اخّرت، و ما اسررت و ما اعلنت، و اسرافى على امرى [نفسى- خ ل] و ما انت اعلم به منّى.}
++++++++++
*{سنن النبى( ترجمه استاد ولى)، ص: 173}
{اللّهمّ انت المقدّم و المؤخّر، لا اله الّا انت، بعلمك الغيب، و بقدرتك على الخلق اجمعين ما علمت الحياة خيرا لى فأحينى، و توفّنى اذا علمت الوفاة خيرا لى. اللّهمّ انّى اسألك خشيتك في السّرّ و العلانية، و كلمة الحقّ في الغضب و الرّضا، و القصد في الفقر و الغنى، و اسألك نعيما لا ينفد، و قرّة عين لا ينقطع، و اسألك الرّضا بالقضاء، و بركة الموت بعد العيش، و برد العيش بعد الموت، و لذّة النّظر الى وجهك، و شوقا الى رؤيتك و لقائك من غير ضرّاء مضرّة و لا فتنة مضلّة.}
{اللّهمّ زيّنّا بزينة الايمان، و اجعلنا هداة مهديّين. اللّهمّ اهدنا فيمن هديت. اللّهمّ انّى اسألك عزيمة الرّشاد، و الثّبات في الامر و الرّشد، و أسألك شكر نعمك و حسن عافيتك، و اداء حقّك، و اسألك يا ربّ قلبا سليما، و لسانا صادقا، و استغفرك لما تعلم، و اسألك خير ما تعلم، و اعوذ بك من شرّ ما تعلم، فانّك تعلم و لا نعلم، و أنت علّام الغيوب.}
«خدايا، گناهان گذشته دور و نزديك مرا و گناهانى را كه در نهان و آشكار از من سر زده، و همچنين اسراف و زيادهروىهايى را كه كردهام، و هر گناهى را كه تو به آن آگاهترى بر من ببخش. خدايا، پيش انداختن و پس انداختن كارها به دست توست، معبودى جز تو نيست؛ به علم غيب خود و قدرتى كه بر تمام خلايق دارى تو را سوگند كه تا وقتى مىدانى زندگى برايم بهتر است مرا زنده نگه دار، و چون مردن را برايم بهتر ديدى مرا بميران. خدايا بيم و ترس از خودت را در نهان و آشكار، و گفتار حق را در حال خشم و رضا، و ميانهروى را در حال تنگدستى و وسعت از تو خواهانم، و از تو خواهانم نعمتى را كه هرگز فنا نپذيرد، و روشنى چشمى كه هرگز منقطع نگردد، و نيز رضا و خشنودى در برابر قضاى حتميت، و بركت مرگ بعد از زندگى، و زندگى گواراى پس از مرگ، و لذت نظر به خودت، و شوق ديدارت را بدون آنكه سختى در اين راه به من رسد و يا آزمايش گمراهكنندهاى برايم پيش آيد از تو خواهانم. خدايا، ما را به زيور ايمان زينت بخش، و رهنمايانى رهيافته قرار ده.
++++++++++
*{سنن النبى( ترجمه استاد ولى)، ص: 174}
خداوندا، ما را در زمره كسانى كه هدايت كردهاى هدايت فرما. خدايا، عزمى راسخ و ثبات قدم و استقامتى در كار و هدايت را از تو مىخواهم. و توفيق شكرگزارى در برابر نعمتها، و عافيت نيكو، و ادا كردن حق خودت را از تو خواهانم. پروردگارا، و از تو قلبى سالم، و زبانى راستگو مىخواهم، و در برابر آنچه از من مىدانى آمرزش مىطلبم، و از تو بهترين چيزى را كه به آن دانايى خواستارم، از شر هر چه به آن عالمى به تو پناه مىآورم، زيرا كه تو مىدانى و ما نمىدانيم، و تو داناى نهانهايى».