⚡️تبیین اجمالی استراتژی فقهی تولید و صنعت/دوگانه بخش خصوصی یا بخش دولتی؟! معیوب است!
👌عمده کارشناسان اقتصاد در معایبِ تصدی بخش دولتی و مدح بخش خصوصی بحث کرده اند. درباره این دوگانه غلط نکاتی را مطرح می کنم:
👌اول اینکه: به دلیل عدم رعایتِ شاخصه های مهمی مانند "مناسب بودن فاصله محیط کار با خانه کارگر"، " اولویت مشاغل غیر استخدامی بر مشاغل استخدامی"، " مجموعه استاندارهای غذای طیب"، " کاهش ساعت کار به یک چهارم ساعات روزانه" و... الگوی بخش خصوصی و الگوی بخش دولتی بر ضد روابط انسانی صحیح عمل می کنند و الگوئی مناسب برای کسب و کار جمهوری اسلامی محسوب نمی شوند. (رجوع شود به شاخصه های فقهی کسب و کار در مقایسه با شاخصه های سازمان جهانی کار)
👌دوم آنکه: به دلیل "غیر قابل اغماض" بودن چالش برای روابط انسانی، الگوی تولید مناسب برای جمهوری اسلامی، الگوی تولید غیر متمرکز و محله ای و خانگی است. در الگوی تولید غیر متمرکز -که در بخش کشاورزی، غذا و سایر صنایع قابلیت تحقق دارد- کیفیت بیشتر، قیمت ارزانتر و حفظ محیط زیست؛ بهتر تأمين مي شود (رجوع شود به استراتژی فقهی صنعت و تولید)
👌سوم اینکه: پیشران اصلی برای گسترش کسب و کارهای خانگی را بازخوانی آموزشهای فقهی مرتبط با کسب و کار و راه اندازی بازارهای موقت می دانیم. از نظر ما حکومت ها باید هزینه های تجارت، را با ساخت بازارهای موقت صفر کنند و با این اقدام میل به تجارت را عمومی نمایند. (رجوع شود به الگوی فقهی تجارت و بازار)
👌چهارم آنکه: به بخش های اقتصادی صدا و سیما توصیه می کنم؛ که بر اساس شاخصه های فقهی کسب و کار از مدیران دولتی و صاحبان بخش خصوصی پرسشگری و مطالبه گری نمایند. طراحی سوال بر اساس شاخصه های فقهی کسب و کار، یکی از زیرساخت های ایجاد زیست بوم خانگی و محله ای و غیر متمرکز است.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین استراتژی فقهی صنعت و تولید - در جمع برخی از طلاب مدرسه هدایت - پنج شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - قم مبارک
⚡️لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1399/11/16
#نظام_سازی_فقهی
#استراتژی_فقهی_تولید_و_صنعت
@olgou4
❓تحلیل های غلط دکتر ظریف و دکتر روحانی تا چه زمانی ادامه دارد؟!
مطلب مرتبط:
نامه حجت الاسلام علی کشوری به دکتر ظریف
#توسعه_محرومیت_زاست
@olgou4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرفسور مسعود درخشان در همایش گفتمان نخبگان علوم انسانی با تبیین مفهوم الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به شبهات جدی در مورد این موضوع پاسخ دادند.
برخی از مخاطبان در فضای مجازی قسمتی از این سخنرانی را مشاهده کرده بودند که استاد در حال تقریر نظر مخالفین بودهاند و این موضوع باعث سوءتفاهم شده بود.
مشاهده فیلم کامل سخنرانی:
aparat.com/v/VtXx8
💠 @profderakhshan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تانزانیا کشوری که چندی پیش خبر ترور رئیسجمهورش رو منتشر کردم
کسی که مخالف کروناهراسی بود
و حالا این کلیپ نمونه و شاهد عینی هموطن ماست که به تانزانیا سفر کرده و مشاهداتش رو بیان میکنه
کرونا از اون دست اتفاقاتی هست که تغییرات بنیادینی رو در جوامع ایجاد کرده و میکنه ولیکن ما خوابیم و درگیر بازی با اتفاقات بسیار کوچکتریم
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
000005044.mp3
19.08M
⚡بسم الله
🎙 آسیب شناسی ساختار قدرت در نظام جمهوری اسلامی
👤 ارائه حجت السلام علی محمدی.
🗓 پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400
#ساختار_سیاسی
#جمهوری_اسلامی
جهانگیری: با سرادر سلیمانی مثل دو برادر بودیم!
دقیقا، مثل هابیل و قابیل
#سما
پل رومر اقتصادان نوبلیست آمریکایی میگوید: استفاده بیش از حد اقتصادانان از مدلهای ریاضی، برای تبیین واقعیت نیست، بلکه برای پیچیده شدن مدلهاست. آنها مدلها را پیچیده میکنند تا دیگران آن را نفهمند و بخاطر نفهمیدن یا آن را قبول کنند و یا در صورت انتقاد، به نفهمیدن مدل متهم شوند.
🆔@QasdWay
⚡️درباره پدیده معیوبِ دکتر حجت الاسلام!
👌برخی از طلبه ها -در روزگار ما - علاوه بر تحصیلات حوزوی به دنبال تحصیلات دانشگاهی می روند و عنوان حجت الاسلام دکتر متولد می شود. البته برخی هم بعد از اخذ مدرک دکتری و مهندسی برای تحصیل به حوزه علمیه می آیند؛ درباره این برادران چند نکته را عرض می کنم.
👌نکته اول اینکه: برای تحصیلاتِ دوگانه در حوزه و دانشگاه دو انگیزه اصلی متصور است. برخی با انگیزه آشنائی و سپس نقد مفاهیم پوزیتویستی به تحصیلات تکمیلی دانشگاهی می پردازند و جمع دیگری هم به دنبال یافتن پاسخ برای پرسش های خود در رشته های دانشگاهی هستند. جریان دوم در واقع اعتقادی به جامعیت دین در پاسخگویی به همه مسائل بشر ندارند!
👌نکته دوم آنکه: برای تسلط و نقدِ دیدگاه های سکولار دانشگاهی، روش های بهتری متصور است. به عنوان مثال می شود جلسات گفتگو میان طلبه ها و دانشگاهیان را در رشته های مختلف راه اندازی کرد و نشست هائی مانند تجربه سال های اولیه انقلاب اسلامی را در قم و سایر حوزه های علمیه مجدداً راه اندازی کرد. به عبارت دیگر برای آشنایی و نقد دیدگاه های غلط دانشگاهی در حوزه های اقتصاد، سیاست، هنر، جامعه شناسی، روانشناسی و... لازم نیست تا در دانشگاه تحصیل کنیم و به بهانه آشنائی و نقد، نظام مدرکی و طبقه بندی علمی معیوب دانشگاه را -و لو ناخواسته- تقویت و تایید نماییم. البته راه اندازی گفتگوی انتقادی با نظام دانشی مدرنیته نیازمند طراحی یک الگوی چابک و کارآمد توسط حوزه علمیه است و نباید به اسم گفتگو، زمینه رواج بیشتر مفاهیم ناقص مدرنیته را فراهم نمود. اساس این الگوی گفتگو، طراحی نظام سوالات دقیق برای گفتگوهای مشترک است. (گفتگو در فضای نظام مقایسه با دانشگاه؛ راه حل مواجهه با انگیزه اول برخی طلاب برای ورود به دانشگاه)
👌نکته سوم اینکه: مدیران و اساتید حوزه باید گفتگوهای مرتبط با جامعیت دین را در حوزه های علمیه-خصوصاً در سالهای اولیه طلبگی- راه اندازی نمایند. استنطاق از امام علیه السلام درباره دایره تفقه و میزان جامعیت دین، زمینه ساز عدم رجوع طلاب به سایر مکاتب دانشی است. به عبارت دیگر وقتی در حوزه های علمیه پاسخ بسیاری از نیازمندی ها و حوائج بشر داده نمی شود؛ طلبه ها هم محتاج طبقه بندی فعلی علم می شوند و اصطلاحاً به امضای حداکثری بناهای عقلائی می پردازند. به عبارت سوم به همان میزان که تکامل تفقه را می پذیریم؛ به همان میزان هم، طلبه در درون خود غنای بیشتری احساس می کند و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه را نمی پذیرد. (گفتگو درباره جامعیت دین و دائره تفقه؛ راه حل مواجهه با انگیزه دوم برخی طلاب برای ورود به دانشگاه)
👌نکته چهارم آنکه: برای گسترش گفتگوهای مرتبط با جامعیت دین، چهار دسته بحث، شاملِ: ۱- تبیین ساختار عوامل ایجاد فساد در مدرنیته ، ۲- تبیین مفهوم ویژگی های مشترک اشیاء، ۳- تبیین مفهوم امامت، ۴- تبیین مفهوم علم -با روش تحقیق فقهی- را به اساتید محترم حوزه پیشنهاد می کنیم. بررسی آیات و روایات مرتبط با این چهار حوزه به تبیین گسترده دین کمک می کند.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین طبقه بندی فقهی علم - یک شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - قم
⚡️لینک خبر
http://nro-di.blog.ir/1400/02/12
#فقه_آینده
@olgou4
پخش زنده بیانات رهبر انقلاب - ایسنا.mp3
18.01M
🎙صوت کامل بیانات #رهبر_انقلاب
۱۹ #رمضان ۱۴۴۲
۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
❇️به کانال صدای بصیرت بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/340459628C36a9f82c75
🔺عکسی از ورودی شهر مشهد_دهه 1330
👌حدود سی سال پس از کشتار نیمی از ملت ایران با واکسیناسیون آنفلولانزا، شرکت های راکفلرها کشور را قبضه کردند!
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
استاد طراز تمدن نوین اسلامی .mp3
23.64M
#بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با عنوان: استاد طراز تمدن نوین اسلامی
در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
🆔 @khosropanah_ir
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
دوقطبیها قدیری ابیانه_1.mp3
12.95M
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نشست زنده: بررسی تطبیقی فضای مجازی ایران با کشورهای غربی
سخنران: علیرضا آلداود، عضو ستاد فرماندهی جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی
live.24on.ir/?eitaafly
neshast3.mp3
15.67M
صوت سومین نشست مدرسه غربشناسی #آیینه_سکندر
سخنران؛
آقای دکتر محمدرضا قائمینیک،
هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه رضوی
موضوع:
"جامعه شناختی غرب شناسی در ایران"
این سخنرانی یکشنبه، ۲۲فروردین ماه، ساعت ۱۰ برگزار شد
سلسله جلسات "ایران پیشران و انتخابات" در کلاب هاوس
از ۱۸ تا ۲۸ اردیبهشت ماه
جلسه اول:
"برنامه محوری یا شخصیت محوری کدامیک؟"
#زمان: شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۲۳
جلسه دوم:
"شفافیت مالی اصلی ترین برنامه دولت آینده"
#زمان: دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۲۳
جلسه سوم
"بازدارندگی راهبردی مبنای تعاملات جهانی ایران"
#زمان: چهارشنبه ۲۲ اردیبشهت ساعت ۲۳
جلسه چهارم
"مقاوم سازی و بومی سازی چرخه تولید ملی"
#زمان: جمعه ۲۴ اردیبهشت ساعت ۲۳
جلسه پنجم
"حل پایدار بحران آب و بالا بردن امنیت غذایی"
#زمان: یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ساعت ۲۳
جلسه ششم
"افزایش جمعیت و حفظ پویایی نسلی در ایران"
#زمان: سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ساعت ۲۳
کلاب هاوس
روم: ایران پیشران و انتخابات
#کشف_الاسرار
💢سلسله جلسات وبیناری بررسی اسرار مغفول در #حل_مسائل کلان کشور
⭕️با حضور اساتید همچون حجت الاسلام والمسلمین #قنبریان، دکتر محمدصادق #کوشکی، وحید #جلیلی، مسعود #براتی و...
⏰ ۱۸ تا ۲۲ و ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۷ تا ۱۹
❇️جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال دوره در پیام رسان ایتا به نشانی eitaa.com/kashfasrar مراجعه کنید.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
🌐@rebbiion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل باسطل آبی ازبین می رود😂کاردانش آموزان مدرسه فدک
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 استاد دانشگاه هاروارد: شاید جهان، حاکمیت چین را بخواهد
🔻 "استفان والت" استاد دانشگاه معروف آمریکایی و نظریه پرداز برجسته روابط بین الملل معتقد است که واشنگتن نباید بر این باور بماند که ارزش های آمریکایی، برای دیگران خواستنی تر از ارزش های پکن است و شاخص های جهانی نشان می دهد که ایالات متحده، خود را در عصر تازه ای از رقابت قدرت های بزرگ می بیند.
🔻 استفان والت در نشریه فارین پالیسی نوشت: برنامه ارائه شده جو بایدن به کنگره پیرامون حفظ جایگاه ایالات متحده در جهان نشان می دهد که آمریکا خود را در عصر تازه ای از رقابت قدرت های بزرگ می بیند. نگرانی ها از کجا نشات می گیرد وقتی نه ایالات متحده و نه چین هیچ یک تهدیدی بر خودمختاری و استقلال دیگری نیستند و دو کشور می توانند همزیستی مسالمت آمیزی با یکدیگر برای سال های سال داشته باشند.
🔻 استاد روابط بین الملل دانشگاه هاروارد افزود: ایالات متحده و چین قرار است بر سر چه چیزی رقابت کنند؟ یک بخش مهم از رقابت نه فناورانه، بلکه ارزشی است؛ ارزش هایی که هر یک باور دارند که می توانند قوانین و هنجارهای جهانی را بر اساس آن بچینند. سوال اینجاست: کدام ارزش در نهایت حمایت جهانی بیشتری را به دست خواهد آورد؟
🔻 به عقیده والت، نظم جهانی برگزیده چین ضرورتا وستفالینی است(westphaliant). این نظم که بر خودمختاری سرزمینی و نفی دخالت تاکید دارد، از جهانی استقبال می کند که در آن نظم های سیاسی متفاوتی وجود دارند و بر جمعیت (برتری جمعیتی) در قیاس با حقوق یا آزادی های فردی ارزش می گذارد؛ نظمی جهانی که خودکامگی را ایمن می دارد و در آن، حقوق فردی، تهدیدی برای حزب کمونیست چین محسوب نمی شود.
🔻 به نوشته این نظریه پرداز آمریکایی، ایالات متحده در نقطه مقابل، نظم جهانی بر مبنای ارزش های لیبرال را گسترش می دهد؛ جایی که همه افراد، حقوقی غیر قابل خدشه و مشخص دارند. در چنین نظمی، احترام به حقوق افراد و آزادی اساسی بدون تبعیض برای همه به رسمیت شناخته می شود.
🔻 مساله این است که والت باور دارد هر دو کشور، کاملا به ارزش های خود پای بند نبوده اند «همانند برخی دخالت های چین در امور داخلی سایر کشورها یا نادیده گرفتن رفتارهای غیر لیبرال برخی از متحدان توسط رهبران آمریکا.»
🔻 والت ادامه می دهد: قدرت سخت و موفقیت مادی، تاثیر قابل ملاحظه ای بر برآورد کشورها و پیروزی هر یک از ارزش ها دارد. با این حال، جذابیت ذاتی ارزش ها نیز نباید دست کم گرفته شوند. آیا هنجارهای لیبرال نسبت به آنچه چین همواره از آنها دفاع می کند، برتری دارد؟
🔻 استاد برجسته دانشگاه هاروارد می افزاید: رهبران کشورهای غیر دموکراتیک چه بسا از نظم جهانی که چین ارائه می دهد و حقی که برای اجرای سیستم حکومتی آنها قائل می شود، استقبال کنند. به این ترتیب، دفاع چین از عدم دخالت در امور کشورها و ردِ هنجارهای لیبرال حمایت بسیاری از خودکامگان جهان را در پی خواهد داشت.
🔻 به نوشته والت، «پس از مرگ مائو تسه تونگ، چین تلاش نکرده تا کشورها را به یک کشور با سرمایه گذاری دولتی با هسته لینینی یا کشورهای تک حزبی تبدیل کند(تایوان و هنگ کنگ در این مورد استثنا هستند). این رویکرد ممکن است برای برخی از کشورها نسبت به رویکرد ایالات متحده که می خواهد همه در نهایت به دموکراسی تبدیل شوند، جذاب تر باشد.»
🔻 نظریه پرداز آمریکایی تصریح می کند: رویکرد دوگانه ایالات متحده در دفاع از ارزش هایش نیز می تواند چالش دیگری باشد. آمریکا به رغم آنکه همواره از ارزش های لیبرال صحبت می کند اما همچنان به پشتیبانی از متحدانی که این آرمان ها را نقض می کنند، ادامه می دهد. چین می تواند تجارت کند، سرمایه گذاری کند و با هر کشوری همکاری کند بدون اینکه متناقض به نظر برسد.
🔻 به این ترتیب، شاید اینگونه پیش بینی شود که جهان به سمت وستفالی چرخش می کند. با این حال، این نتیجه گیری هنوز زود است چرا که جایگاه هنجاری چین جدا از تعهداتش نیست.
🔻 به عقیده والت ، در دو دهه گذشته ایالات متحده درگیر چند جنگ پرهزینه و ناموفق بود و یک بحران جهانی را به راه انداخت. ژاپن از لحاظ اقتصادی با چالش هایی دست به گریبان است و اتحادیه اروپا نیز چند بحران اقتصادی و چالش های غیر لیبرالی را پشت سر گذاشته است. امیدها برای آنکه هند و برزیل بتوانند توانمندی های ژئوپلیتیک خود را برآورده کنند نیز رنگ باخته است. به این ترتیب جذابیت لیبرالیسم رو به افول است.
▫️ irna.ir/news/84320761
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
⚡️به فضل الهی نشست تخصصی "هوش مصنوعی و طرح جایگزین" روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری در شهر قم برگزار می گردد.
🗞پیشخوان نشست:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/03
#روابط_انسانی
#هوش_مصنوعی
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعی
@olgou4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از نطق امروز مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بر علیه ننگ نامه صوتی ظریف
🔴 در ادامه سلسله نشستهای بررسی طرح جدید بانکداری؛ برگزار میشود:
💢 نشست تحلیلی و حقوقی طرح جدید بانک مرکزی
🕰 زمان: دوشنبه 20 اردیبهشت ساعت 17:00
📌 با حضور گروه وکلا و حقوقی کمپین حذف ربا
📍 محل برگزاری: اسکایپ
🔗 لینک پخش زنده در اسکایپ:
https://join.skype.com/Jm5bjgf5aqnN
_____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
👌نامه حجت الاسلام علی کشوری به تولیت محترم حرم حضرت معصومه سلام الله علیها:
❓ نیازمندِ تکامل و رشد در برنامه های خدماتی و معرفتی آن آستان ملک پاسبان هستیم.
🗞متن کامل نامه:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/20
#الگوی_جدید_زیارت
#تکامل_در_برنامه_خدماتی_حرم
@olgou4