eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2.1هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
592 ویدیو
28 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
👈 تا اینجا می‌توان گفت زمانی که از فضای تشکیلات سخن می‌گوییم و نحوه کار با آن را تمرین می‌کنیم، ⬅️
✨🌐 در گام سوم و در حین اجرای تصمیم باید فرایند اجرایی شدن تصمیم مطابق ارزش‌ها طی شود و خط قرمزهای پذیرفته شده در تشکیلات رعایت شود. 👈 به عبارت دیگر، ناظر کیفی عمومی نیاز است که تصمیم به بهترین شکل اجرا شود. 🔹امر به معروف و نهی از منکر، حکم این ناظر کیفی عمومی را دارد که از ارزش‌ها پاسداری می‌کند. ✨🌐 در گام چهارم و پس از اجرای تصمیم نیز باید نشست و در مورد نحوه اجرایی شدن تصمیم صحبت کرد. 🔙 به این مرحله ارزیابی گفته می‌شود. 🔸ارزیابی مرحله نقد و بررسی پسینی اجرای تصمیمات است. 🔹بعد از برگزاری برنامه اردو و... باید در مورد نقاط مثبت و منفی برنامه اجرا شده بحث کرد تا مسیر برای تصمیم‌ها و برنامه‌های بعدی، هموارتر شود. .🔚 ثمره مهم ارزیابی، تثبیت ارزش‌های حاکم است؛ به این معنا که ثمره امر به معروف و نهی از منکر را نشان میغدهد و مقوم امر به معروف و نهی از منکرهای آتی می‌شود.
👈 وقتی نقاط قوت برنامه استخراج شود این نقطه قوت به نوعی ارزش محسوب می‌شود که باید در برنامه‌های بعدی تکرار شود، ⬅️ یکی از ویژگیغهای امر به معروف و نهی از منکرهای بعدی، 👌امر به تقویت همین ارزش‌های مستخرج از ارزیابی برنامه‌های قبلی است که باید در برنامه‌های بعدی تکرار شود. 🔝در ورای پنج مفهوم فوق، دو مفهوم مکمل نیز وجود دارد که حاکم بر کل مراحل است؛ ✨«تقوا» ✨«فضولی». 🔺این دو مفهوم، دو روی یک سکه هستند. 🔸روح تقوا در کل مراحل قبل از تصمیم حین تصمیم و اجرا حین اجرا و بعد از اجرا، حاکم است. 🔺تقوا یعنی مراقبت کردن؛ در تمامی مراحل روح حاکم بر دخالت افراد در تعامل با یکدیگر، 👈 همین روحیه مراقبت عمومی است که انسان‌ها باید نگران وضعیت یکدیگر بوده و نسبت به هم حساسیت داشته باشند. 📍سرنوشت جمع در گرو نحوه کنش افراد نسبت به یکدیگر است که با نسبت‌های پنجگانه فوق عینیت می‌یابند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_ استاد _مطهری عزیز _استاد_ پناهیان روزتون مبارک 👇👇👇 💗اللﮩـم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْــ 🇮🇷🌐https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
✨🌐 در گام سوم و در حین اجرای تصمیم باید فرایند اجرایی شدن تصمیم مطابق ارزش‌ها طی شود و خط قرمزهای پذ
🌐✨ از سوی دیگر لازمه اجرایی این پنج مفهوم و روی دیگر سکه مراقبت از یکدیگر، روحیه فضولی است. ⏪ فضولی یعنی به دیگران کارداشتن و نسبت به عملکرد آنها حساسیت داشتن و در کار ایشان سرک کشیدن؛ 👈 البته به معنای مثبت مادامی که من فضولی نسبت به دیگری نداشته باشم، نمی‌توانم از وی مطالبه کنم، 🔹تحقق امری را از وی پیگیری کرده با ارزیابی از توان او، به او کمک کنم، حرکت او را در مسیر درست، امر به معروف کنم و در نهایت نیز او را ارزیابی کنم. 👈 اگر کسی سربه زیر باشد و به کسی کاری نداشته باشد عملاً تقوا در شعب پنج گانه مطرح شده محقق نمی‌شود، 💢همچنین آدم فضول به فراتر از عمل خود اشراف پیدا می‌کند و به میزانی که اشراف فراخود پیدا کند، فضول‌تر می‌شود. 💠هنگامی که شما تلاش می‌کنید تصویری کلان از عملکرد آدم‌ها و تشکیلات پیدا کنید، مشغول کسب اشراف فراخود یا فضولی هستید؛ ✔️ به این معنا که علاوه بر دیدن خود از بالا مشغول دیدن دیگران هم هستید.
👈 لازم به ذکر است که منظور از فضولی در این جا این نیست که فردی کار خودش را انجام ندهد و دائم به کار دیگران سرک بکشد، 🔙 بلکه فضولی در اینجا زمانی مفهوم پیدا می‌کند که افراد عمل خودشان را درست انجام دهند، 🔜 سپس شروع کنند به سرک کشیدن در کار دیگران توان مازاد خودشان را به دیگران تسری دهند و از این طریق به آنها کمک کنند. 👌همین کمک مازاد به دیگران تواصی را تولید می‌کند. 🔻بنابراین، آدم فضول در دو بعد تئوری و عمل، قوت تشکیلاتی دارد؛ 🔺 یعنی از بعد تئوریک اشراف فراخود به تشکیلات دارد و همین اشراف کمک می‌کند که فریب نخورد و حواسش متوجه حرکت تشکیلات به سمت آرمان باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🌐✨ از سوی دیگر لازمه اجرایی این پنج مفهوم و روی دیگر سکه مراقبت از یکدیگر، روحیه فضولی است. ⏪ فضول
📍🔹 از بعد عملی نیز توان مازاد دارد و به اصطلاح سر و گوش او بیش از حد می‌جنبد و بیش فعالی دارد این بیش فعالی باعث می‌شود که به طرف دیگران برود و به آنها کمک کند. 👈 به عبارت دیگر گاهی اوقات شما مراقبت می‌کنید که افراد با یکدیگر تعارض در عمل پیدا نکنند و گاهی اوقات در تعاملات ایشان وارد می‌شوید و جهت اصلاح کار، مداخله انجام می‌دهید. 🌐 وقتی اعضای تشکیلات در نسبت با یکدیگر این هفت بعد را دارا باشند «فضای انسانی تشکیلات» شکل می‌گیرد. 🔸برخی گمان می‌کنند که مطالبه پیگیری و..... فقط برای رهبر نسبت به اعضا است؛ 💢 در حالی که در حرکت‌های تشکیلاتی، اعضا نسبت به همدیگر و اعضا نسبت به رهبر هم باید واجد این هفت بعد باشند، ⁉️ چرا که همه اعضای تشکیلات نسبت به آرمان و مأموریت تشکیلات دغدغه دارند؛ شکل پیش رو، مراحل و ابعاد فضای انسانی تشکیلات را نشان می‌دهد.
👈 بنابراین در یک تقسیم‌بندی کلی هفت عینیت در فضای انسانی تشکیلات تجلی پیدا می‌کند؛ 🌐 این هفت عینیت، فضای انسانی موجود در تشکیلات را می‌سازد که منبعث از روح تشکیلات است. 🔻به عبارت بهتر این هفت عینیت نشان می‌دهد که مؤلفه دغدغه، باور و نشاط در تشکیلات چه میزان وجود دارد. 👈 در ادامه این هفت مؤلفه به تفکیک بیان شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا