eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2.1هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
592 ویدیو
28 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ واقعا امروز مسائل فرهنگى كشور زمين افتاده است. همه خودشان را فرهنگى مى‌دانند، همه نسبت به مسائل فرهنگى اظهار شوق و علاقه مى‌كنند و آن را در بيانات و اظهارات‌شان مهم نشان مى‌دهند، اما حقيقتا كار فرهنگى در كشور، متناسب با پيشرفت و ريشه دواندن انقلاب در جامعه نيست. ☢ ما امروز خيلى كارهاى فرهنگى بايد مى‌كرديم كه نكرديم، خيلى برنامه‌ها بايد مى‌ريختيم كه نريختيم و حقيقتا دست‌مان از خيلى كارها چه در داخل و چه در خارج كشور خالى است. 〰 لذاست كه مسائل فرهنگى حقيقتا درخور اين است كه به آن، با سعه‌صدر و اهتمام و دل‌سوزى عميق و همراه با خبرگى و كارشناسى رسيدگى بشود. 💯🔰✔️ 👌 همه كارها را خبره‌ها انجام‌ مى‌دهند؛ چرا كار فرهنگى را خبره‌ها نبايد انجام بدهند و هر كسى وارد ميدان كار فرهنگى بشود و چيزى بگويد و نظرى بدهد و اقدامى بكند؟
💢 متأسفانه خيلى از كسانى كه مى‌توانند كار فرهنگى بكنند، به كارهاى اجرايى و يا سياسى مشغولند، يا حتى اگر با نام فرهنگى هم حضور دارند، باطن كار، كار سياسى است. ⏳ يك وقت در يكى، دو سال قبل، يکى از اين مجموعه‌هايى كه در كشور با نيّات خوبى تشكيل شد، براى كارى پيش من آمدند. در آن‌وقت، به آنها گفتم كه به شما توصيه مى‌كنم به كار سياسى نپردازيد. 🕹 كار سياسى، الان اين همه متصدى و مباشر وارد و ناوارد دارد و الحمدالله چون كار آسانى است، همه هم وارد مى‌شوند و بعد از يكى، دو روز و چند صباحى، سياسى مى‌شوند! 📌 به آنها گفتم كه اين خيلى طرفدار و مشترى و مرتكب و مغترف"۲ "دارد؛ شما برويد در آن حيطه‌اى كه داريد، به كار فرهنگى بپردازيد. 📎معناى اين توصيه اين نيست كه در رشد سياسى ذهن مردم تلاش نكنيد. خير، اين هم وظيفه همه است، اين‌ هم خودش يك كار فرهنگى است كه انسان تلاش كند مردم رشد سياسى و قدرت تحليل و بينش درست پيدا كنند، حالا وقتى كسى بينش سياسى پيدا كرد، درست و نادرستش را خودش بعداً تعيين خواهد كرد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲(غرف: با مشت آب بردارنده؛ در اينجا يعنى افرادى كه با مشت از كار سياسى آب برداشته باشند زياد هست.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷استاد پناهیان: ⚛ تا چهار نفر در یک تشکل دینی، مثلاً در یک هیأت، کنار هم کار می‌کنند، یک‌دفعه‌ای شعبه می‌زنند و دو تا هیأت دیگر درست می‌شود؛ چون نمی‌توانند با هم کار کنند! 💢 البته تکثر هیأت‌ها خوب است، ولی عدم تحمل همدیگر خوب نیست، چون موجب می‌شود برای امام زمان(ع) نشوند! در حالی که هیأت باید در درجۀ اول، خود اداره‌کنندگان هیأت‌ها را بدهد. 😔 ولی متأسفانه این‌قدر رشدنایافته هستیم که در اثر کوچکترین اختلافی از هم جدا می‌شویم و برای هم نمی‌کنیم. 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
📍بحث فرهنگ است، بحث ذهن است، بحث قوه دراکهٔانسان‌هاست بحث سازندگى شخصيت انسانى است؛ و خلاصه، بحث دل
👌✅ بايد قدرت ديد حقايق سياسى در مردم به‌وجود آيد تا در برخورد با جريان‌ها و حوادث سياسى گيج نباشند. 🔙 اگر مردم، قدرت تحليل داشته باشند، اين مملكت و انقلاب را بيمه و تضمين مى‌كنند. هر حادثه‌اى كه در جايى به‌وجود مى‌آيد، مردم بايد بتوانند دور و بر حادثه را يك خرده نگاه كنند و بفهمند قضيه چيست.اين، واقعا خيلى مهم است.👉 🔻 ما الان متأسفانه اين را نداريم و يا كم داريم. هرچه خود انقلاب و سنگلاخ‌هاى آن، مردم را به پيچ‌وتاب انداخته و پيش برده، به‌ جاى خود محفوظ است، اما، ما و مجموعه‌هاى ما كمتر تلاش كرده‌اند.××× ⏪ البته اوايل انقلاب در اين مورد تا چند سالى كارهايى مى‌شد و بعضى از مجموعه‌ها تلاش مى‌كردند تا مردم را از لحاظ بينش سياسى جلو ببرند، اما حالا نيست.
👈 اين، خودش يك كار فرهنگى است.👉 🔹 توصيه‌ام به آن مجموعه اين بود كه شما در كارهاى باندى و اجرايى سياسى وارد نشويد و به كار فرهنگى بپردازيد كه متأسفانه غريب است. 💬 حالا هم من به آقايان عــرض مى‌كنم كه واقعا كار فرهنگى مهم است. بيش از كار سياسى، بايد براى شما كار فرهنگى اهميت داشته باشد. 🔸 بسيارى از مشكلاتى كه به نظرمان مى‌رسد در صحنه‌هاى مختلف اجتماعى و اقتصادى و يا حتى سياسى داريم، اگر كاوش كنيم، به مشكلات فرهنگى برمى‌گردد. 🇮🇷 با اين‌كه نظام جمهورى اسلامى، از آغاز، بر يك مبناى فرهنگى بنيان شد و رهبر و پديدآورنده اين نظام، يك عنصر بيش از همه‌ چيز فرهنگى بود و مسؤولان اين نظام هم در طول اين مدت، تقريبا هميشه همين‌طور بوده‌اند؛ درعين‌حال بايد اعتراف كنيم كه در زمينه‌هاى فرهنگى، آن كار مطلوب و مورد انتظار را خيلى انجام نداده‌ايم. 🚦 مجموعا در زمينه‌هاى فرهنگى، ما كم‌كارى داريم؛ حقا اين را بايد قبول كنيم.
☝️اين دغدغه در ذهن من هست كه فرهنگ جنگ و فرهنگ انقلاب و درحقيقت روحيه انقلاب آن روحيه‌اى كه در جنگ، ميدانى براى رشد و بالندگى پيدا كرده بود از بين برود.❌ 👌✔️ البته بايد به خداى متعال توكل كرد و به آينده خوشبين بود؛ كه من حقيقتا به آينده خوشبينم و خيلى از افق‌ها را خوب و روشن مى‌بينم. به‌ هر جهت، اين دغدغه وجود دارد.😔 ⁉️ آيا فرهنگ جامعه، بر مبناى تفكر و روحيه انقلاب، آن تحول لازم را پيدا كرده است؟ ➰ اگر بگوييم بله؛ چنانچه كسى با ژرف‌نگرى به مسأله نگاه كند، بعيد است كه اين را از ما قبول نمايد.± 〽️ البته خيلى تغييرات، ايجاد شده، اما نمى‌شود ادعا كرد كه تحول كامل فرهنگى انجام شده است. ↩️ شايد لازم باشد كه در طول سى سال، چهل سال و يا پنجاه سال، اين تحول انجام شود حرفى نيست اما حركت بايد به آن جهت باشد. ➖🔹 بلاشك، ما امروز را كه نگاه مى‌كنيم، بايد مثل راهرويى باشيم كه وقتى در ساعت پنجم حركت خودش نگاه مى‌كند، بايد از ساعت اول بيشتر رفته باشد؛ ساعت دهم، از ساعت پنجم بايد بيشتر رفته باشد. 💥 اگر ديديد بيشتر نرفته، پس عيبى در كار است.