🚨 #مضمار
🔹استاد انصاریان:
🔸حدیث «إِنَّ الْیَوْمَ الْمِضْمارُ» به تمرینگاه بودنِ دنیایی که انسان در آن زندگی میکند، اشاره دارد؛ دنیایی که خدا برای آدمی مقرر کرده است، حیات و مرگ در آن در جریان داشته، هر گوشه آن مجموعهای از حکمتها و براهین و از نعمتها سرشار است. این عالم با هر آنچه که دارد، محلی برای تمرین (مضمار) است. همه آنچه که در زمین و آسمان وجود دارد، خود وسیلهای برای تمرین انسانها در این جهان است. پروردگار همه خلقت را به تسخیر آدمی درآورده است که او از این رهگذر به مقصد سعادت برسد.
◀️ #تشکل_محل_تمرین_است
💠 @Organizational_Work
🔸اینجوری نیست که شما بیائید افراد ضعیفالایمان را از دائره خارج کنید، به بهانهی اینکه میخواهیم خالص کنیم؛
🔸نه، شما هرچه میتوانید، دائرهی خَلّصین را توسعه بدهید؛ کاری کنید که افراد خالصی که میتوانند جامعهی شما را خالص کنند، در جامعه بیشتر شوند؛ این خوب است.
🔸از خودتان شروع کنید؛ دور و بر خودتان، خانوادهی خودتان، دوستان خودتان، #تشکل_خودتان، بیرون از تشکل خودتان.
🔸هرچه میتوانید، در حوزهی نفوذ تشکل خود، برای بالا آوردن میزان خلوصهای فردی و جمعی تلاش کنید؛ که نتیجهی آن، خلوص روزافزون جامعهی شما خواهد شد. راه خالص کردن این است.
🔹امام خامنهای | ۸۹/۵/۳۱
💠 @Organizational_Work
📍بخاطر خود یا بخاطر خدا؟!
🔹مقصد این است که #اسلام جریان پیدا بکند، مقصد این نیست که #من اجرایش کنم. از چیزهایی که انسان مبتلا به آن هست این شیطنتهای باطنی که انسان به آن مبتلا هست این است که، دلش میخواهد خودش متصدی امر باشد. جریان امر اگر به دست دیگری بهتر واقع بشود، این ناراحت است، میگوید من خوب است باشم. این از شیطنتهای باطنی انسان است. انسان به صورت مقدسمآبی طرحش میکند، من میخواهم به این ثواب برسم. اگر حساب کند پیش خودش که همان ثواب را، بالاترش را به شما میدهند، و شما کمک کنید به این کسی که متصدی است و از شما بهتر میتواند، راضی نمیشوید.
🔹مسئله این نیست که #ثواب میخواهم، مسئله این است که #دنیا میخواهم. اختلاف اگر بین افراد پیدا میشود، جستجو کنند در باطن ذات خودشان ببینند که مسئله، مسئله #مصلحت_اسلام و مصلحت مسلمین است یا مسئله، مسئله #مصلحت_خودش هست؟ پای #نفس در کار است یا #خدا در کار است؟ اگر یک کسی یک مطلبی را بهتر از من میتواند انجام بدهد، آیا من خوشحالم به اینکه او متصدی امر بشود یا من ناراحتم؟
📚صحیفه امام خمینی(ره)، ج۱۷، ص۵۳۰
#اخلاق_تشکیلاتی
💠 @Organizational_Work
🖼 هر کس که موقعیت بالاتری در جامعه دارد، فساد و ضررش بیشتر است!..
🌷 @Organizational_Work
♡••
خُـوشا دلۍ ڪھ تُـو باشۍ
نـِــــــگاࢪ پَـــــردھ نشینش ...
🌷 @Organizational_Work
🚨آن همه تقوا کجاست؟!
🔹ظهور، منتظرِ این است که ما زندگی جمعیِ برآمده از تقوا و زندگی تشکیلاتیِ مبتنی بر فضایل اخلاقی داشته باشیم و خداپرستیمان را در روابط اجتماعی نزدیک به هم ببینیم!
🔹اگر راست میگوییم، با هم کار کنیم، و بعد اگر برخی منافعِ بهدست آمده با استعدادهای تو، به جیب رفیقت رفت، و عیبهای رفیقت به حساب تو گذاشته شد، تازه کار از اینجا آغاز میشود. حالا ببینید آنهمه معنویت و تقوای فردی، اثر خودش را نشان میدهد یا نه؟
🔸استاد علیرضا پناهیان
💠 @Organizational_Work
🔸استقامت کردن اساسِ کار است؛ و الّا یک وزنهی سنگین را آدم ضعیفی مثل بنده هم ممکن است بردارد و یک لحظه سرِ دست بلند کند؛ لیکن نمیتواند نگه دارد؛ آن را میاندازد.
🔸قوی و کنندهی کار، کسی است که بتواند این وزنهی سنگین را ظرف مدت لازم سرِ دستش نگه دارد.
🔸خیلی از ماها نیتهایمان خوب است و با نیتِ خوب وارد میشویم؛ اما نمیتوانیم این نیت را نگه داریم؛ این نیت در اثنای راه به موانعی برخورد میکند؛ سایش پیدا میکند؛ کمرنگ و ضعیف میشود و احیاناً یک جاذبهی قوىِ معارضی دل را - که جایگاه نیت، دل است - به سوی خودش جذب میکند؛ یک وقت نگاه میکنید، میبینید اصلاً نیت رفت؛ نیت یک چیز دیگر شده؛ آن وقت راه انسان عوض میشود.
🔸اگر میبینید بعضیها «ربّنا اللَّه» را گفتند، اما امروز به جای کعبه رو به بتکده دارند؛ شعارِ خوب را دادند، اما امروز ١٨٠ درجه در جهت عکس آن شعار حرکت میکنند، عاملش این است؛ نتوانستند نگه دارند. چرا نتوانستند؟ چون در اثنای راه، جاذبهها پیدا میشود.
🔹امام خامنهای | ۸۴/۶/۸
#اخلاق_تشکیلاتی #خودسازی_تشکیلاتی
💠 @Organizational_Work
🚨هر عمل بینظمی محکوم به نابودیست!
🔹امام موسی صدر:
🔸سازماندهی، شرط اساسی برای موفقیتِ هر کاری در این جهان و در نظام هستی است. در جهانی که خداوند آن را بر نظم تمام و سازماندهی دقیق آفریده است، هرگونه فعالیت سازماندهی نشده و نامنظم، عملی مغایر این هستی و #محکوم_به_نابودی است.
📔کتاب نای و نی
💠 @Organizational_Work
🖼 طُعمه دانستنِ مسئولیت ...
◀️ از مجموعه عکس نوشته های #آفتهایتشکیلاتی
🌷 @Organizational_Work