eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2.1هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
592 ویدیو
28 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 من مکرر در رابطه با خودم و دوستانم عرض کردم که دوستان عزیز مبادا ما را به جای ارزش‌ها بنشانند.🔸 💠 عکس مساله است. «اعْرِفِ الْحَقَ تَعْرِفْ أَهْلَه». ۴۹ 👈 تعلیم اسلام و تعلیم مولا این است.👉 🔍 تو ارزش‌ها را بشناس و اشخاص را با ارزش‌ها بسنج. بحث‌ها باید بر محور ارزش‌ها باشد. ✔️ «درود بر شهیدان»، این می‌شود درود بر یک ارزش. ✔️ «درود بر انسان‌های مخلص!» این می‌شود حمایت از یک ارزش؛ «درود بر کسانی که از بام تا شام مخلصانه برای مردم و در راه رضای خدا زحمت می کشند!» این می‌شود درود بر یک ارزش. ✅✅ 🌹🔹 ما باید ارزش‌ها را بشناسیم، اشخاص را هم البته باید بشناسیم، شکی نیست اما اول ارزش‌ها بعد اشخاص، نه اول اشخاص بعد ارزش‌ها⭕️ 🌷«اعْرِفُوا مَنازِلَ الرِّجالِ بِالحَقّ»۵۰ منزلت مردان و انسان‌ها را با محک حق عیار بزنید و بشناسید. معیارها باید مطرح باشد.🌷 ✴️ مبادا انقلاب ما به بی‌راهه کشانده شود. مبادا حرکت شما مردم عزیز با ایمان ،کج روی پیدا کند و دچار کج روی شود.۵۱ 🔴🔴 ـــــــــــــــــــــــــــــ ۴۹(بحارالانوار، محمد باقر مجلسی، جلد۴۲ ،صفحه ۲۶۹) ۵۰(وسائل الشیعه، شیخ حر عاملی، جلد ۲۷ ،صفحه۱۴۹) ۵۱(حزب جمهوری اسلامی، شهید بهشتی، صحفه۱۰۳)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
شروط سه گانه تشکیلات ☝️➖ شرط اول این است که ما تشکیلات پرست نشویم و خودخواهی تشکیلاتی‌ پیدا نکنی
خسارت بزرگ در تشکیلات ✴️ کافی است که ما از خود‌سازی‌مان باز بمانیم. کافی است که ما از خداخواهی‌مان باز بمانیم. همین خودش خسارت بزرگی است. 🔴 جداً این خسارت است و این است که باید دفاتر حزب مراقبت کنند که آنجا معبد باشد، محل عبادت باشد و محل عبادت بماند. جای خودسازی ما باشد. اما این ها با گفتن نمی‌شود. ➖🔹 این با اخلاص در نیت و با مراقبت بر عمل می‌شود. طرز برخوردهای‌مان، طرز کارمان، شور و عشق کارمان، این ها می تواند نشان بدهد که کدام طرفی هستیم.۵۲ یکی بودن سنگ ترازوی سنجش اعمال خود و دیگران ♦️ اگر انسان دید یک کار معین را اگر آن آقا بکند کار بی‌ارزشی است و بنده بکنم کار خیلی مهمی است، پیداست که به جای این که حق پرست باشد، خودپرست است.♨️ 🎗 لذا ما یک اصل پیدا کردیم. گفتیم اصل در انسان یکتا‌پرست و خداپرست این است که ترازو و سنگ ترازویش برای وزن کردن خودش و اعمالش و دیگران و اعمالشان یکی باشد. ⚖ با همان ترازو و با همان سنگ ترازو که خوبی‌های دیگران را می‌سنجد، خوبی‌های خودش را هم بسنجد. با همان سنگ ترازو که عیب‌های خودش را می‌سنجد، عیب‌های دیگران را هم بسنجد. 🔍یک متر دارد که وقتی آن طرف می‌رود یک میلی‌متر را پنجاه‌میلی‌متر نشان می‌دهد و وقتی این طرف می‌آید، یک میلی‌متر را یک میکرومتر نشان می‌دهد‌ ✔️👌🌺 ـــــــــــــــــــــــــــ ۵۲(حزب جمهوری اسلامی، شهید بهشتی، صفحه ۲۱۲)
این ترازو درست است یا خراب است؟ 🚨⚠️ این ترازو خراب است یا در حقیقت صاحب ترازو خراب است. چون خرابی مال خودش است. 📍ما چه در کار فردی ، چه در کار تشکیلاتی این را به عنوان یک اصل عالی اخلاق و معیار می شناسیم و روی آن تکیه داریم و تشکل را با این شرط ، الهی و خدایی ‌ دانیم. 🌺🌐✅ 🎋 هر حزبی، هر تشکیلاتی‌ و هر سازمانی اگر این شرط را داشته باشد، اصول و نظام ارزشی‌اش هم نظام اسلامی باشد، از دید ما حزب الله است✔️ 🔚 و هر حزبی و هر سازمان و تشکیلاتی اگر این شرط را نداشته باشد، به همان اندازه که ندارد حزب شیطان است. ❌👿 ⬅️ اسمش هر چه می خواهد باشد و رهبران و اعضایش هر کسی می خواهند باشند.۵۳ ـــــــــــــــــــــــــــــ ۵۳(حزب جمهوری اسلامی، شهید بهشتی، صحفه ۱۳۷)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
خسارت بزرگ در تشکیلات ✴️ کافی است که ما از خود‌سازی‌مان باز بمانیم. کافی است که ما از خداخواهی‌مان
بخش دوم: 🌹 اخلاق کار تشکیلاتی در سیره عملی شهید بهشتی (ره) عادت به کار دسته جمعی 👌🍃 یکی از خصوصیات بارز شهید بهشتی، عادت به کار دسته جمعی و محور کار دسته جمعی قرار گرفتن بود، کاملا به جاست که اینجا شخصیت شهید بهشتی را این دیدگاه تحلیل کنیم. 📌 شاید بتوانم من بگویم که همه ویژگی‌های یک مدیریت دسته جمعی را ایشان داشت، نه فقط کار دسته جمعی، بلکه مدیریت دسته جمعی.✅ 🔍💠 آن کسی می تواند یک مدیر خوب باشد که خصلت های کار دسته جمعی هم در او باشد... 👈 یکی از بارزترین خصلت‌های کار دسته جمعی این است که آدم بتواند از عقیده خودش در مقابل عقیده جمع صرف نظر کند،یعنی تشخیص جمع را بر تشخیص خودش غلبه بدهد و آقای بهشتی این جوری بود. 🔵🌺✅ 🍃 ایشان با اینکه یک آدمی بود که تقریبا در همه مسائلی که مطرح می‌شد،یک نظری داشت. آدمی که بنشیند،هیچ نظری نداشته باشد نبود. 〰 نمی‌گویم حالا در همه جا آن نظری که ایشان داشت،یک نظر صددرصد درستی بود، اما بالاخره آدمی بود که فکر داشت، نظر داشت 📍در هر قضیه‌ای که مطرح می‌شد. با وجود اینکه آدم نظرداری بود و منفعل نبود در قضایا، خیلی از اوقات می‌شد که نظر دیگران را وقتی که مثلا تشخیص داده می‌شد، جمع تشخیص می‌داد که آن نظر بهتر است، ایشان کاملا قبول می‌کرد. یک خصوصیت این چنینی داشت.۵۴ ✅👌☺️ ـــــــــــــــــــــــــ ۵۴(قرارگاه‌های فرهنگی، امام خامنه‌ای، صفحه ۳۶)
به معنای واقعی کلمه حلیم ✳️🎗 آقای بهشتی مردی بود به معنای حقیقی کلمه حلیم. ✴️ حلم را غالبا نمی‌توانند معنا کنند. بنده آن معادل فارسی‌اش را پیدا کردم. 📌 آن وقت‌ها می‌گفتند که، ما مشهدی‌ها می گوییم- نمی‌دانم حالا شما هم می‌گویید یا نه، ما وقتی که در مشهد بودیم می‌گفتیم- فلانی جنبه دار است، با جنبه است؛ مراد، ظرفیت نفسانی است. ✍ مراد از این کلمه جنبه داری که در مشهد خیلی معمول و رایج است، این است که فلانی ظرفیت نفسانی دارد، ظرفیت روحی دارد، به هر نسیمی برآشفته نمی‌شود 👌ببینید یک عمق کم، مثال بیست سانتی متر وقتی عمق آب هست، یک فوت هم می‌تواند موج ایجاد کند، اما وقتی که این عمیق شد، نه؛ بادهای خیلی تندتر از آن هم نمی‌تواند این را زیر و بالا کند. 🎗 آقای بهشتی یک همچین آدمی بود. آدمی که از میدان در برود، اصلا نبود. ممکن بود در یک جلسه حتی اهانت به او بشود، که خب، بارها دیده بودند دوستان، دیده بودیم، اتفاق افتاده بود. 📿 ایشان آدمی بود که این تحمل را داشت که آن آدم اهانتش را بکند تا آخر، حتی ناله آخرش را هم بکند، ایشان سکوت کرده، بعد که حرفش تمام شد، آن وقت حالا ایشان شروع کند. ⬅️ حالا بعد هم که شروع کند، تازه با اهانت متقابل نه، با دشنام متقابل نه، با استدلال و توجیه و اشتباه کردید و این جور نیست؛ یک آدم این جوری بود. 🔅این صفت بسیار مهمی است. آدم‌هایی که این ظرفیت نفسانی را ندارند، برای کار دسته جمعی آدم‌های مناسبی نیستند؛ که زود برآشفته بشوند از حوادث یا از [هر چیز دیگر]، چه از اهانت، چه از ستایش، فرق نمی‌کند. 💫 حلم، آن ظرفیت و جنبه‌دار بودن، در همه جا اثر خودش را نشان می‌دهد.💫 ✴️ یکی هم ستایش می‌کند، تعریف می‌کند. توفانی که از ستایش در انسان به وجود می‌آید، کمتر از توفانی که از خشم بوجود می‌آید، نیست. گاهی از آن هم بیشتر است، کاملا غرق کننده است. 👈 نه؛ آدمی بود که به خصوص در آنجاهایی که اهانت به خودش را تحمل کند، طبیعی است که حرف مخالف حرف خودش را راحت می‌تواند تحمل بکند؛ یعنی خوب گوش بدهد تا همه نظراتشان را بگویند و خودشان را تخلیه کنند؛ این نتیجه حلم او بود و این لازمه مدیریت یک کار دسته جمعی است۵۵ ✅💯 ــــــــــــــــــــــــــــ ۵۵(قرارگاه های فرهنگی، امام خامنه ای، صفحات ۳۹ و ۴۰)
روحیه قبول مسئولیت ✳مطمئن باشید من به عنوان یک برادر شما همواره مراقبم که این روحیه را در خودم داشته باشم که هرجا یک فرد دیگر بتواند مسئولیتی را که من بر عهده دارم، بر عهده بگیرد، حتی اگر به صورت مساوی از عهدۀ این مسئولیت بربیاید، به دست او می‌سپارم. 🌺👌☺️ 🔚 اگر به صورت بهتر، یقیناً جا را خالی می‌کنم برای او. ولی حتی در صورت مساوی هم به دست او می‌سپارم.✅ ☝️ و تا این روحیه در ما نباشد، ما جمهوری اسلامی و نظام جمهوری اسلامی نخواهیم داشت.۵۶ 🎗🌱 هرجا بهتر از خودتان دیدید، او را بیاورید. به جای خودتان. 🌺 این است تبلیغ عالی راهتان و آرمان‌تان و تشکیلات‌تان.۵۷ 🌺 ـــــــــــــــــــــــــــــ ۵۶(حزب جمهوری اسلامی، شهید بهشتی، صفحه ۲۷۱) ۵۷(حزب جمهوری اسلامی، شهید بهشتی، صحفه ۲۷۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_96903755.pdf
1.45M
📙 جزوه #دین_تشکیلاتی 🔹 #شماره 5 ✍اخلاق کار تشکیلاتی در سیره ی شهید بهشتی(ره) 🌐 #اصول_کار_تشکیلاتی 🆔 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا