🔴 سال 2020 و پاسخ به بیش از یک میلیون فتوا در فضای مجازی
🔹 همایش «نهادهای پاسخگویی به سؤالات شرعی در عصر دیجیتال» به میزبانی دار الافتای مصر با حضور دکتر شوقی علام مفتی مصر اوائل آگوست 2021 برگزار شد.
🔹 بسام راضی، سخنگوی نهاد ریاست جمهوری گفت رئیس جمهور با خوشامد به علمای حاضر در همایش، با توجه به اهمیت نقش نهادهای پاسخگویی به سؤالات شرعی در جهان اسلام به عنوان مرجع صدور فتوا در عرصههای مختلف حیات، بر حمایت کامل از روند همایش تأکید میکند، همچنین بر اهمیت همگامی این نهادها با پیشرفتهای چشمگیری که در این عرصه پیش آمده، بهویژه با گسترش شبکههای اجتماعی تأکید دارد و خواستار مقابله با پلتفرمهایی است که افکار ناصحیح را منتشر و چهره اسلام را مخدوش میکند.
🔹 دکتر شوقی علام، مفتی مصر هدف از همایش امسال را افزایش آگاهی به اهمیت عامل دیجیتال، بازتاب آن بر نهادهای پاسخگویی به فتوا، نقش آن در جوامع و رشد پیوستهای که در سطح فناوری نهادهای پاسخگویی به سؤالات شرعی برای همگامی با عصر دیجیتال، میطلبد اعلام کرد و به تبیین تلاشهای دار الافتای مصر در این زمینه پرداخت، بهویژه پاسخ به یک میلیون و سیصد هزار فتوا در سال 2020 در موضوعات مختلف که نزدیک به یک میلیون فتوا از طریق سایت اینترنتی بوده است و رتبه نخست را در جهان کسب کرده است.
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#مصر #فتوا #مفتی #شوقی_علام #شبکه_های_اجتماعی #همایش
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
#معرفی_کتاب
💠عنوان کتاب:
مواقع التواصل الاجتماعی؛ نظرة فقهیة، أخلاقیة، تربویة
شبکههای اجتماعی؛ بررسی فقهی، اخلاقی، تربیتی
✍️ نویسنده: میثم الفریجی
🗒 تعداد صفحات: 106
🔻 مطالب این کتاب در سه بخش کلی ارائه شده است: (1) توصیههای فقهی؛ (2) توصیههای اخلاقی؛ (3) توصیههای تربیتی.
🔹 نویسنده در بخش اول به بیان برخی از احکام فقهی استفاده از شبکههای اجتماعی میپردازد. استفاده حلال از شبکههای اجتماعی جایز است و ممکن است گاهی مستحب باشد و انجامدهندهاش ثواب نیز ببرد؛ مانند زمانی که فردی ازطریق این سایتها صله رحم کند، بلکه شاید واجب باشد؛ چنانچه عملش مقدمه رسیدن به واجب باشد؛ مانند زمانی که ابزار امربهمعروف و نهیازمنکر شمرده شود.
🔸 پژوهشگر در بخش دوم به بیان برخی از توصیههای اخلاقی اشاره کرده و مینویسد: کاربران شبکههای اجتماعی و بیشتر کاربران اینترنت، زمانهای طولانی را در آن میگذرانند و در بیشتر مواقع، شب را به روز میرسانند و این باعث ضایع شدن عمر و بیتوجهی به فرایض میشود؛ مانند تأخیر در گزاردن نماز اول وقت و عدم حضور قلب در نماز. این امر با معارف اخلاق اسلامی سازگار نیست.
🔹در بخش سوم، محقق به بررسی توصیههای تربیتی میپردازد. درخصوص نقش تربیتی پدر و مادر هم اشاره میکند که برای پدران و مادران و سایر اولیای امور جایز نیست برای پیشگیری از انجام گناه، از دستگاههای اختصاصی فرزندانشان جاسوسی کنند؛ زیرا این کار شرعاً حرام است.
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#شبکههای_اجتماعی #فقه #اخلاق
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔵 اجلاس دو روزه دارالافتاء ها در عصر دیجیتال با قرائت بیانیه پایانی در سوم آگوست 2021 به کار خود پایان داد.
🔻برخی از بندهای این بیانیه عبارتنداز:
1. این همایش از ادغام فتواها، راهاندازی مرکز سلام جهت مقابله با تفکرات افراطگرایانه و اپلیکیشن فتواپرو حمایت میکند.
2. برگزار کنندگان این همایش بر اهمیت استفاده از فناوری دیجیتال در موسسات صدور فتوا تأکید می کنند زیرا سبب صرفجویی در زمان، کاهش فضای ذخیره سازی و کنترل مواجهه فعال با ایده های افراطی میشود.
3. این کنفرانس وظیفه دبیرخانه کل و نهادهای فتوایی در جهان را ارائه پشتیبانی دیجیتالی از موسسات فتوا در تمام سطوح مادی و انسانی و به طور مداوم میداند. البته باید مکانیسمها و برنامههای الکترونیکی مربوط به فتاوا را بهبود بخشیده و تحولات جهانی در این زمینه را پیگیری کرده و از آنها بهرهمند شود.
4. با توجه به همهگیری کرونا در جهان، این کنفرانس از همه پرسشگران مسائل دینی میخواهد تا از بسترهای فتوای الکترونیکی ارائه شده توسط موسسات فتوا به عنوان جایگزین مناسب برای مراجعه حضوری استفاده کنند.
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#همایش_فتوا #بیانیه_پایانی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
💠 بیست و ششمین نشست علمی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران برگزار میشود.
🔹با موضوع:
«شکاف نسلی در زیستبوم فضای مجازی»
🔹 با حضور:
🔺حجتالاسلام دکتر محسن انبیائی زیدعزّه
دکترای فلسفه دین و عضو شورای فکری دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی
🔺حجت الاسلام اخوی زیدعزّه
روانشناس و مدیر مرکز مشاوره ماوا
📆 زمان: ۱۱ شهریور ماه (پنجشنبه)
🕰 ساعت: ۱۱ تا ۱۳
🌐 نشست به صورت حضوری بارعایت پروتکل های بهداشتی و مجازی برگزار میشود.
📲 کسب اطلاعات بیشتر و درخواست حضور و دریافت لینک ورود به نشست به
شناسه @oisc_amuzesh در پیامرسان ایتا پیام بدهید.
http://yun.ir/4osmz9
#نشست_علمی #شکاف_نسلی_در_زیست _بوم_فضای_مجازی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔻راهاندازی صفحه دارالإفتاء مصر در تیک تاک
🔹با توجه به حضور موفق دانشگاه الأزهر مصر در شبکههای اجتماعی و جذب بیش از 10 میلیون دنبالکننده در فیسبوک، دار الافتاء مصر نیز صفحه اختصاصی خود را در تیک تاک راهاندازی کرد. این اقدام با واکنش منفی و تمسخر برخی کاربران مواجه شد.
🔸دکتر خالد عمران، منشی فتوا در دارالأفتاء مصر، دلیل راهاندازی این صفحه را أثرگذاری زیاد شبکههای اجتماعی بر زندگی مردم دانست. به همین منظور دار الافتاء بهجهت انجام رسالت خود در بیان معارف اسلام این صفحه را راهاندازی نمود. این صفحه هم اکنون بیش از 13 هزار دنبال کننده دارد.
🔰شایان ذکر است که تیک تاک، شبکه اجتماعی چینی است که به کاربران اجازه میدهد که موزیکویدئوهای بسیار کوتاه ۳ تا ۶۰ ثانیهای را در آن به اشتراک بگذارند.
📌 تهیه شده در واحد بینالملل
#تیک_تاک #دار_الافتاء #مصر
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔷 بازدید آیت الله سیفی مازندرانی از دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
✅ آیت الله علیاکبر سیفی مازندرانی از اساتید برجسته دروس خارج حوزه علمیه قم و رییس مرکز تخصصی فقه و اصول «معهد الاجتهاد الفعال»، ضمن بازدید از آثار پژوهشی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی با مدیر و پژوهشگران این دفتر، دیدار کرد.
💡 مشروح خبر:
yun.ir/q2nku3
#دیدار #علما
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
🎮 قیام مختار در یک بازی رایانهای
✅ بازی رایانهای «مختار: فصل قیام» روایتگر داستان سفر قهرمانی مختار ثقفی است که از زندان ابنزیاد آغاز شده و تا امارت کوفه در قامت رهبری بزرگترین قیام خونخواهی سیدالشهداء علیهالسلام ادامه پیدا میکند. فصل قیام پس از بازی سفیر عشق: روز واقعه جدیترین بازی مذهبی- تاریخی در کشورمان است که با تحقیقات وسیع و مشورت با کارشناسان مذهبی بازینامه آن تدوین شده است. فصل دوم سفیرعشق، همزمان با آغاز ماه صفر منتشر میشود.
💡 مشروح خبر:
yun.ir/5ngq89
#بازی_های_رایانه_ای #ویدیو_گیم
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
📚#معرفی_کتاب
📖 نام کتاب مجموعه مقالات «اخلاق اطلاعات و فضای مجازی»
نویسنده: رافائل کاپورو و دیگران
گزینش و ترجمه: محمد خندان
ناشر: به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و توسط انتشارات سوره مهر
🔸«این کتاب مشتمل بر مقالاتی است که توسط چهرههای شاخص #اخلاق_اطلاعات مانند رافائل کاپورو، لوچانو فلوریدی، هرمان تاوانی و سوراج هونگلاداروم نوشته شدهاند و به تحلیل مسائل اخلاقی مربوط به #تکنولوژی اطلاعات و #فضای_مجازی میپردازند. گرچه همه این مقالات بهلحاظ زاویه دید و عمق تحلیلهایشان در یک سطح نیستند، اما مکمل و متمم یکدیگر محسوب میشوند و هر یک جنبهای از فضای مجازی را با استفاده از مفاهیم مطرح در اخلاق اطلاعات مورد مطالعه قرار میدهند...
در توضیح این کتاب آمده است: آنچه امروز از دست می رود فهم نسبت جهان مجازی و فاصله و به عبارت دیگر احترام به دیگری است. پیچیدگی جهان مجازی بسیار زیاد است و به دلیل شیوع گمنامی هیچ قانون کلی ای در آن وجود ندارد. جهت گیری انسان عمدتا تکنولوژیک است و از آنجا که اشیاء و انسان ها در کمال خود آشکار نمی شوند، به ابژه دستکاری بدل می شوند...
🔻خرید آنلاین از فروشگاه اینترنتی سوره مهر:
https://sooremehr.ir/book/4125
#معرفی_کتاب #اخلاق_فناوری
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
🔴 حمایت تمام قد دولت مصر از فعالیتهای مجازی دار الإفتاء
🔹 دکتر "مصطفی مدبولی" نخست وزیر مصر در پیامی به همایش «نهادهای پاسخگویی به سؤالات شرعی در عصر دیجیتال» نوشت: این گردهمایی مهم سالانه، تریبونی شاخص است که به یکی از مهمترین جنبههای زندگی ما میپردازد، بهویژه اجلاس امسال که درباره استفاده از پیشرفتهای فناوری در پاسخگویی به سؤالات شرعی است.
🔹 دکتر مدبولی، در این پیام که توسط دکتر عمرو طلعت قرائت شد، با قدردانی از تلاشهای دار الافتا گفت این نهاد با مدیریت دکتر شوقی علام به پلی برای ارتباط نهادهای پاسخگویی به سؤالات شرعی تبدیل شده است که در صدر این تلاشها میتوان به حمایت این نهاد از زیرساخت فناوری و گسترش تکنولوژی دیجیتال اشاره کرد.
🔹 نخست وزیر تأکید کرد که دولت مصر با همه توان خود، بهویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از هیچ تلاشی برای فراهم کردن ابزارهای علمی و فناوری برای کمک به دبیرخانه دارالافتاءها در تلاش برای گسترش زیرساخت فناوری و تحول دیجیتال برای دیگر نهادهای فتوادهی در جهان کوتاهی نخواهد کرد.
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#مصر #فتوا #مفتی #شوقی_علام #شبکه_های_اجتماعی #همایش #دکتر_مصطفی_مدبولی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
✳️ اولین نشست از سلسله نشستهای «حکمرانی فضای مجازی»
💠 با موضوع: «دورنمای حکمرانی فضای مجازی»
🔰 با ارائه: دکتر فرشاد مهدیپور
🔺عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔺عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🕰 زمان: پنجشنبه، 18 شهریور 1400، ساعت 10:30
⭕️ نشست به صورت مجازی و برخط برگزار میشود.
🔖 لازم به ذکر است برای شرکتکنندگان گواهی حضور صادر و به بهترین خلاصهنویسی از صحبتهای مطرحشده در نشست، جوایزی به قید قرعه اهدا میشود.
http://yun.ir/hheup3
💡 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
@oisc_amuzesh
#نشست_علمی #حکمرانی_فضای_مجازی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🌐سمینار علمی حکمرانی فضای مجازی در ایران
✅ سمینار علمی حکمرانی فضای مجازی در ایران، به همت پژوهشگاه فضای مجازی، دانشگاه امام صادق و واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی، برگزار خواهد شد.
💡مشروح خبر:
yun.ir/v9rjz1
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی
🔵 وزیر ارتباطات در دیدار با دبیر شورای عالی فضای مجازی مطرح کرد:
🔷 لزوم همگرایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی/ مصوبات شورا را اجرا می کنیم
✅ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر لزوم همگرایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی گفت: بر همین اساس برای برگزاری جلسات منظم با شورای عالی فضای مجازی برنامهریزی میکنیم. ما خودمان را مجری سیاستهای شورای عالی فضای مجازی میدانیم.
💡 مشروح خبر:
yun.ir/5lsty4
@csri_majazi_ir
#رهنمود
💠فراتر از مجاز💠
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
🔴 اولین اجلاس بینالمللی رسانه و اسلام هراسی در پایتخت ترکیه، آنکارا برگزار شد.
🔹در این همایش دو روزه که چهار و پنجم خرداد 1400 برگزار شد، بیش از نود مقاله ارائه گردید.
🔹برخی از عناوین مقالات ارائه شده در این همایش:
🔸رسانههای اجتماعی ضد اسلامی نفرت پراکن، پیشبینیها: مطالعه موردی توییتر
🔸تولید محتوای اسلام هراس در اینستاگرام
🔸نفرتپراکنی علیه مسلمانان در یوتیوب در کانالی به نام "پل جوزف واتسون"
🔸شبکههای اجتماعی و اسلام هراسی: مطالعه موردی توییتر
🔸اسلام هراسی در ساختار روایی بازیهای دیجیتال
🔹علی ارباش رئیس امور دیانت ترکیه در این همایش گفت: ما میببینیم زبان نفرت و اسلام هراسی، به ویژه در اروپا به طور غیرمسئولانه در رسانههای نوشتاری و بصری و در گفتمان سیاسی استفاده میشود. حملات نژادپرستانه علیه مسلمانان در مساجد و در تمام شئون زندگی در حال افزایش است. ما 669 حمله را علیه مساجد خود شناسایی کردهایم.
📌 تهیه شده در واحد #بینالملل
#همایش #ترکیه #اسلام_هراسی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
✅ حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد در آئین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ حوزه های علمیه:
۵۳ و نیم درصد کلاس های ما در کشور حضوری بوده و ۴۶ و نیم درصد هم #مجازی بوده و اکثر مجازی ها هم مربوط به قم است.
🔷 وی افزود: در شهرهای دیگر به دلیل جمعیت کم مدارس، کلاس های حضوری، بیشتر بود؛ ۷۲ و نیم درصد از طریق ایتا، ۱۷ و نیم درصد از اسکای روم و ۱۰ درصد از سامانه مجازی حوزه و سایر سامانه ها استفاده شد.
🔷 معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: ۲۴۰ هزار ساعت درس با چند گویش در #سامانه_نجاح بارگذاری شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد تاکید کرد: ما در سال تحصیلی پیش رو هم اجبارا کار تحصیل را مجازی آغاز می کنیم و به محض اجازه دادن مراجع ذی ربط، حوزه نسبت به حضوری کردن کلاس ها اقدام می کند.
#خبر #پیامرسان #ایتا #آموزش_مجازی
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
✳️ اولین نشست از سلسله نشستهای «حکمرانی فضای مجازی»
💠 با موضوع: «دورنمای حکمرانی فضای مجازی»
🔰 با ارائه: دکتر فرشاد مهدیپور
🔺 عضو هیئت علمی و رییس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🕰 زمان: پنجشنبه، 18 شهریور 1400، ساعت 10:30
⭕️ نشست به صورت مجازی و برخط برگزار میشود.
🔖 لازم به ذکر است برای شرکتکنندگان گواهی حضور صادر و به بهترین خلاصهنویسی از صحبتهای مطرحشده در نشست، جوایزی به قید قرعه اهدا میشود.
💡 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
@oisc_amuzesh
🌐 مشروح خبر:
http://yun.ir/hheup3
#نشست_علمی #حکمرانی_فضای_مجازی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔴 برگزاری همایش «نشر دیجیتال» در ترکیه
🔹نهم خرداد 1400 همایشی با عنوان «نشر دیجیتال» در ترکیه برگزار شد. این همایش به ریاست عالی ترین مقام مذهبی ترکی، علی ارباش رئیس سازمان دیانت ترکیه برگزار شد.
🔹محورهای همایش:
1- گذشته و آینده دنیای دیجیتالی
2- انتشار دیجیتال ؛ آسیب ها و فرصت ها،
3- نشر دیجیتال محتوای مذهبی،
4- سواد رسانه ای در عصر دیجیتال،
🔹دکتر علی ارباش عالیترین مقام مذهبی ترکیه در این همایش گفت:
نهادها و سازمان هایی که تولید و پخش محتوا در فضای مجازی را به عهده دارند باید از ظرفیت ها و آسیب های این فضا به صورت روزآمد اگاهی داشته باشند. از سوی دیگر، نباید نادیده گرفت که تخیل و آینده کودکان و جوانان امروزی که اولین اسباب بازی آنها وسایل الکترونیکی است تا حد زیادی توسط بازیگران دنیای دیجیتال شکل می گیرد. از این رو ما نمیتوانیم این میدان را ترک کنیم و از فضای مجازی دور بمانیم. "
🔹برخی نکات ذکر شده در بیانیه پایانی:
🔸احادیث و عبارات مذهبی که منابع آنها تأیید نشده، نباید در رسانههای اجتماعی پخش شود.
🔸برگزاری دورههای"رسانه و دین" در برنامه درسی دانشکدههای ارتباطات ضروری است.
🔸برای مبارزه با اسلام هراسی در فضای مجازی همکاریهای بینالمللی ضروری است.
🔸جنبشهای جدید و منحرف عرفانی و مذهبی از رسانههای دیجیتال به شدت استفاده میکنند. ازاینرو مقابله سریع با آنها ضروری است.
📌 تهیه شده در واحد بینالملل
#همایش #ترکیه #بین_الملل
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔔 نشست تبیینی و خبری «طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی» در خبرگزاریحوزه برگزار میشود
⏱ زمان: شنبه، 20 شهریور، ساعت 16
◻️ این نشست باحضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار و بهطور زنده از سایت حوزهنیوز پخش میشود.
لینک پخش زنده:👇
hawzahnews.com/service/live
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
✳️ اولین نشست از سلسله نشستهای «حکمرانی فضای مجازی» 💠 با موضوع: «دورنمای حکمرانی فضای مجازی» 🔰 ب
لینک ورود به نشست:
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=8599
ورود به عنوان میهمان> ورود به کلاس
🔴 عربستان مقام دوم در بین کشورهای گروه 20 را در رقابت دیجیتال کسب کرد
🔹 ردهبندی بینالمللی جدید در تاریخ 4 سپتامبر 2021 نشان میدهد عربستان در رقابت دیجیتال، جهش قابل توجهی داشته است و به رتبه دوم جهان در میان کشورهای گروه 20 رسیده است. در گزارش «رقابت دیجیتال سال 2021» که توسط مرکز اروپایی رقابت دیجیتال تهیه شده است، عربستان نسبت به سال گذشته 20 رتبه پیشرفت داشته است، چنانکه با 86 رتبه رشد در شاخص زیستبوم دیجیتال، رتبه نخست و در توانمندیهای دیجیتال رتبه سوم را کسب کرده است.
🔹 این گزارش اقدامات انجام گرفته توسط عربستان را از سال 2018 تا 2020 در دو محور بررسی کرده است: نخست، زیستبوم تحول دیجیتال مانند جذب سرمایهگذاری، تسهیل در انجام کارها، توانمندی دیجیتال. دوم، آمادگی برای تحول دیجیتال مانند توانمندی دیجیتال نیروهای کار، آمادگی برای هدایت و راهبری کارها و گسترش پهنای باند.
🔹 این گزارش پیشرفت توانمندی دیجیتال و جذب سرمایهگذاری خارجی و شرکتهای بینالمللی را در راستای افزایش فناوری دیجیتال در بر میگیرد؛ چنانکه شامل اهداف اصلی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات میشود؛ مانند ایجاد بیش از 25 هزار شغل جدید، افزایش حجم بازار فناوری اطلاعات و فناوریهای نوپدید به میزان 50 درصد، افزایش سهم 13 میلیارد دلاری ارتباطات و فناوری اطلاعات در تولید ناخالص ملی در 5 سال گذشته، افزایش 50 درصدی حضور زنان در این عرصه.
منبع: مرکز عربی پژوهشهای فضای مجازی
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#عربستان #رقابت_دیجیتال #بین_الملل
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_maj
💠ثبت نام درس خارج فقه فضای مجازی و حریم خصوصی آغاز شد.
#درس_خارج #فقه_معاصر #فقه_فضای_مجازی
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
🔔 سلسله نشست های امر جنسی؛اعتیاد به پورنوگرافی
👤اساتید ارائهکننده بحث در این نشست علمی عبارتند از:
- سرکار خانم روناک عشقی؛ مشاور خانواده و سکس تراپیست؛
- دکتر سجاد مهدیزاده؛ کارشناس رسانه و فضای مجازی؛
- دکتر جواد جاویدنیا؛ حقوقدان و معاون قضایی در امور فضای مجازی.
این وبینار به صورت مجازی برگزار میشود.
⬅️دبیر علمی :دکتر مهدی فصیحی رامندی
⏰زمان: شنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۷:۳۰
💠مجری: پژوهشکده اخلاق و معنویت
⬅️لینک ورود به جلسه به صورت مجازی
🌐http://dte.bz/ethicsconf
#نشست_علمی
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
@oisc_majazi
🔴 فراخوان دومین همایش بینالمللی «آینده آموزش دیجیتال در جهان عرب»
🔹 آموزش دیجیتال انواع وسائل الکترونیکی را که فرآیند آموزش و فراگیری را تسهیل کند، در بر میگیرد و با استفاده از رایانه، شبکه و دستگاههای ذخیرهسازی، شیوههای نوینی در عرصه آموزش و تفریح ارائه میدهد. فناوری نقش بسزایی در پیدایش شیوههای جدید آموزش و فراگیری فردی و گروهی و خودآموزی داشته است. این مسئله در جهان عرب، نیاز به بررسی و همگامی بیشتر با پیشرفتهای علمی و فناوری دارد.
🔹 همایش بینالمللی آموزش دیجیتال در جهان عرب موضوعات، پژوهشها و مقالاتی را در بر میگیرد که توسط اعضای هیئت علمی دانشگاهها و دانشکدههای دولتی و خصوصی جهان عرب ارائه شده است که هر یک مسئول فناوری آموزش، آموزش دیجیتال، متخصصان آموزش الکترونیک هستند.
🔹 این همایش با جلسات، پیوستهای علمی و کارگاههای عملی خود به مسائل و مشکلات کلی فراروی آموزش دیجیتال و نیز مشکلات اختصاصی آموزش الکترونیکی و فناوری آموزشی در دانشگاهها، دانشکدهها و آموزش عمومی میپردازد. افزون بر آن آموزش دیجیتال در جهان عرب، آیندهپژوهی آن، چالشهایی که با آن روبروست و استفاده ملتهای عرب از فناوری به عنوان منبع آموزش مادام العمر را بررسی میکند.
🔹 این همایش به زبان عربی و انگلیسی از 4 تا 7 نوامبر 2021 در عربستان به صورت مجازی و طریق پلتفرم زوم برگزار میشود. حداکثر مهلت ارسال آثار 14 اکتبر 2021 است.
📌 تهیه شده در واحد بین الملل
#عربستان #همایش #آموزش_دیجیتال #آینده_آموزش_دیجیتال #جهان_عرب #زوم
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_maj