5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آجرک الله یا صاحب الزمان
@Quranahlebayt
غربت_و_تنهايي_حضرت_علي_عليه_السلام (1).mp3
7.93M
#پادکست
📝#غربت و #تنهایی حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🎤حجت الاسلام #استاد_عالی
🏴|↫#ویژه_شهادت
#شب_قدر
@Quranahlebayt
#کـلام_وحـی
«تُسَبِّحُ لَهُ السَّماواتُ السَّبْعُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فيهِنَّ وَ إِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلاَّ يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لكِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبيحَهُمْ إِنَّهُ كانَ حَليماً غَفُوراً»
آسمانهای هفتگانه و زمین و هر کس که در آنهاست او را تسبیح میگویند و هیچ چیز نیست مگر اینکه در حال ستایش، تسبیح او میگوید، ولی شما تسبیح آنها را درنمییابید. به راستی که او همواره بردبار و آمرزنده است.
سوره ی #إسراء، آیه ی ۴۴
@Quranahlebayt
SAMERI-09.mp3
2.54M
داستان#گوساله_سامری
قسمت 9⃣
فکر میکنید چقدر عقل دارید⁉️
بزرگان جامعه چقدر عقل دارند⁉️
خدا عقل را چگونه تقسیم کرد⁉️
با روایتگری زیبای آقای #پورولی
━━━◈❖🔹🔆🔹❖━━━
«#یاصَاحِبَ_الزَّمان_اَدْرِکنی»
«#یاصَاحِبَ_الزَّمان_أغِثنی»
@Quranahlebayt
سیزده به در امسال با بقیهٔ سالها فرق می کند.
گویا خدا اراده کرده تا شیعیان مولا را که سنگ ارادت علی و فرزندانش را به سینه میزنند، امتحان کند و می خواهد ببیند که امسال به حرمت داغ پدر، ما چکار می کنیم؟!
آیا همچون هر سال به طبیعت می رویم و دلی صفا می دهیم؟!
حاشا که چنین کنیم، زیرا دلی که زخمی از داغ پدر است چه به گردش و تفریح؟!
ما حرمت نگه میداریم و امسال سیزده را پشت در خانهٔ مولا علی به در میکنیم و مطمئنیم سالی که با علی بدر شود، عطر علوی میگیرد و نگاه مهربان پدر را برایمان بهمراه دارد و این اوج خوشبختی ست.
@Quranahlebayt
💠 امام صادق علیه السلام:
💢 إنَّ لَيلَةَ القَدرِ يُكتَبُ ما يَكونُ مِنها فِي السَّنَةِ إلى مِثلِها مِن خَيرٍ أو شَرٍّ، أو مَوتٍ أو حَياةٍ، أو مَطَرٍ، ويُكتَبُ فيها وَفدُ الحاجِّ، ثُمَّ يُفضي ذلِكَ إلى أهلِ الأَرضِ. فَقُلتُ: إلى مَن مِن أهلِ الأَرضِ؟ فَقالَ: إلى مَن تَرى.
🔵 «در شب قدر، آنچه از: خير و شر، يا مرگ و زندگى و يا باران، در آن سال تا سال بعد خواهد شد، نوشته مى شود و در آن شب، گروه حاجيان نوشته مى شود. سپس آن تقدير به زمينيان رسانده مى شود». گفتم: چه كسى از زمينيان؟ فرمود: «به كسى كه مى بينى!»؛
📚 بصائر الدرجات، صفحه ٢٢٠ ، حدیث ١
@Quranahlebayt
❇️ #خرافات و #فال_بینی و #رمالی را کنار بگذارید.
💠قالُوا اطَّيَّرْنا بِكَ وَ بِمَنْ مَعَكَ قالَ طائِرُكُمْ عِنْدَ اللَّـهِ بَلْ أَنْتُمْ قَوْمٌ تُفْتَنُونَ
🌱گفتند: «ما (وجود) تو و همراهانت را به فال بد گرفتیم.» گفت: «فال بد شما، (عذابِ) نزد خداست (که بهزودی به سبب اعمالتان به شما خواهد رسید). آری، شما افرادی هستید که آزمایش شدهاید.»
نمل - ۴۷
👈تطير" چنان كه میدانيم از ماده" طير" به معنی پرنده است، و چون عرب فال بد را غالبا بوسيله پرندگان میزد، عنوان" تطير" به معنی فال بد زدن آمده است، در برابر" تفال" كه به معنی فال نيك زدن است.
🔷اصولا انسان نمیتواند در برابر علل حوادث بی تفاوت بماند، سرانجام بايد برای هر حادثهای علتی بجويد، اگر موحد باشد و خداپرست و علل حوادث را به ذات پاك او كه طبق حكمتش همه چيز را روی حساب انجام میدهد بازگرداند و از نظر سلسله علل و معلول طبيعی نيز تكيه بر علم كند مشكل او حل شده است و گرنه يك سلسله علل خرافی و موهوم و بی اساس برای آنها میتراشد، موهوماتی كه حد و مرزی برای آنها نيست و يكی از روشنترين آنها همين فال بد زدن است.
🔷فی المثل عرب جاهلی حركت پرندهای را كه از طرف راست به چپ میرفت به فال نيك میگرفت، و دليل بر پيروزی، و اگر از طرف چپ به راست حركت میكرد به فال بد میگرفت و دليل بر شكست و ناكامی! و از اين خرافات و موهومات بسيار داشتند.
🔷امروز نيز - هر چند از نظر علم و دانش روز پيروزيهای فراوانی كسب كردهاند- اين قبيل #خرافات و #موهومات فراوان است تا آنجا كه گاهی افتادن يك نمكپاش بر زمين آنها را سخت ناراحت میكند، و منزل و اطاق يا صندلی كه شماره آن سيزده باشد سخت در وحشتشان فرو میبرد، و هنوز هم بازار #رمالان و #فالگيران در ميان آنها گرم و داغ است، و مساله موهوم بخت و طالع در ميان آنها مشتری فراوان دارد.
🔷ولی قرآن با يك جمله كوتاه میگويد:" طائِرُكُمْ عِنْدَ اللَّـهِ": بخت و طالع و پيروزی و شكست و موفقيت و ناكامی شما همه نزد خدا است، خدايی كه حكيم است و مواهبش را طبق شايستگيها، شايستگيهايی كه بازتاب ايمان و عمل و گفتار و كردار انسانها است تقسيم میكند.
👌و به اين ترتيب اسلام پيروان خود را از وادی خرافه به حقيقت، و از بيراهه به صراط مستقيم دعوت میكند.
📚تفسیر نمونه
@Quranahlebayt
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسم به زخم سر حیدر، الهی العفو 🤲
@Quranahlebayt
#نکته_تصویری جزء 19
❇️هذا مِنْ فَضْلِ رَبِّي لِيَبْلُوَنِي أَ أَشْكُرُ أَمْ أَكْفُرُ وَ مَنْ شَكَرَ فَإِنَّما يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَ مَنْ كَفَرَ فَإِنَّ رَبِّي غَنِيٌّ كَرِيمٌ
«این از لطف و عنایت پروردگار من است تا مرا بیازماید که آیا شکر میکنم یا ناسپاسی. هر کس شکر کند، فقط به سود خودش شکر کرده است، و هر کس ناسپاسی کند، (صرفاً به خودش ضرر زده است؛ زیرا) پروردگار من، بینیاز و بسیار نعمتبخش است.» نمل - ۴۰
🔷دنيا پرستان مغرور، هنگامی كه به قدرت میرسند، همه چيز را جز خود فراموش میكنند، و تمام امكاناتی را كه بدست آوردهاند، قارونوار میگویند: إِنَّما أُوتِيتُهُ عَلی عِلْمٍ عِنْدِي:" آنچه را دارم بر اثر علم و دانش من است" (سوره قصص آيه ۷۸) در حالی كه بندگان خاص خدا به هر جا برسند میگويند: هذا مِنْ فَضْلِ رَبِّي:" اين از فضل خدا است بر ما".
🔷جالب اينكه سليمان نه تنها اين سخن را به هنگام مشاهده تخت ملكه سبأ در برابرش بيان كرد، بلكه افزود اين برای اين است كه خدا مرا بيازمايد، آيا شكر گذارم يا نه؟.
گرچه معمول شده است كه بعضی از متظاهران فقط اين جمله پر معنی سليمان (هذا مِنْ فَضْلِ رَبِّي) را بر سر در كاخهای طاغوتی خود نصب میکنند بی انکه در عملشان كمتر انعكاسی داشته باشد ولی مهم آنست كه هم بر سر در خانه باشد، هم در پيشانی تمام زندگی انسان و در قلب او
📚تفسیر نمونه
@Quranahlebayt