❇️كسی كه خط #كفر را پذيرفت، به هر مسئلهای كه رسيد تكذيب میكند
💠بَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا يُكَذِّبُونَ (۲۲) وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما يُوعُونَ (۲۳) فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلِيمٍ (۲۴) إِلاَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ (۲۵/انشقاق)
🌱بلكه كافران (آيات الهی را) تكذيب میكنند. و خدا به آنچه در دل دارند آگاهتر است.
پس ايشان را به عذابی دردناك بشارت ده. مگر كسانی كه ايمان آوردند و كارهای شايسته انجام دادند كه برای آنان پاداشی است ابدی و قطع نشدنی (و بی منّت).
🔹كافران، نه تنها در برابر آيات قرآن تسليم نمیشوند، بلكه آن را تكذيب میكنند. لا يَسْجُدُونَ بَلِ ... يُكَذِّبُونَ
🔹كسی كه خط كفر را پذيرفت، به هر مسئلهای كه رسيد تكذيب میكند. «بَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا يُكَذِّبُونَ»
🔹خداوند، به اسرار درونی انسان احاطه دارد. «وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما يُوعُونَ»
🔹گاهی انسان در قالب انكار و تكذيب، اهداف ديگری را دنبال میكند كه خداوند به آن آگاه است. «يُكَذِّبُونَ وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما يُوعُونَ»
🔹گاهی انسان به خاطر حفظ منافعش، در ظاهر تكذيب میكند ولی در دل آن را میپسندد. «يُكَذِّبُونَ وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما يُوعُونَ»
🔹گرچه مبنای كيفر و پاداش عمل است، امّا ارزش عمل به هدف و انگيزه آن است كه خداوند به آنها آگاه است. «وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما يُوعُونَ»
🔹لازمه ايمان، انجام هر عمل است كه صالح و شايسته باشد، در هر زمينهای كه باشد. «آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ» (عبادت، يكی از مصاديق عمل صالح است.)
🔹ايمان از عمل جدا نيست و لازم ملزوم يكديگرند. «آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ»
🔹پاداشهای الهی، گسسته نمیشود و همراه با منّت نيست. «لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ»
📚تفسیر نور
༻🍃🌸🍃༺
@Quranahlebayt
*🍃🌷🍃دعا برای شروع روز
♥️بسم الله الرحمن الرحیم
🌴 اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار
🌴اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن
🌴اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن
🌴الـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة
🤲امين يا رب العالمین🤲
🌼خواندن این دعا درابتدای روز ان شاءالله باعث مبارکی کارها می شود.🌷🍃🌷*
@Quranahlebayt
📌 دنیا و روزی
🔸امام على علیه السلام :
روزی بر دو گونه است: آنچه بجوید و آنچه بجویندش. پس، کسى که دنیا را بجوید مرگ در جستجوى او بر آید تا او را از این جهان بیرون کند و کسى که آخرت را بجوید، دنیا در جستجوى او برآید تا روزى کامل وی را به او برساند .
📚 نهج البلاغه/حکمت431
🔹 حدیث روز
@Quranahlebayt
🔹حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:خداوند، مرحوم والد ما (آیتالله ناصری) را رحمت کند که ما هنوز به نوعی، عزادار رحلت این بزرگوار هستیم و [فقدان ایشان] خیلی بر ما سخت گذشت! ایشان بارها فرموده بودند و همین اواخر هم میفرمودند که ما وقتی نجف بودیم، با آیتالله العظمی صافی اصفهانی -که زمانی رئیس حوزهی علمیّه بودند-، خیلی رفیق بودیم. روزی در وادی السلام، سر قبر مرحوم قاضی بودیم و نزدیک عصر بود. وقت مغرب، ایشان به من گفتند که حاج شیخ محمد، جلو بایست که نماز بخوانیم. گفتم که شما جلو بایستید. گفتند که نه، تو باید بایستی.
🔺پس از اینکه نماز را خواندیم، کمی از هم فاصله گرفتیم و هرکدام، گوشهای نشستیم. من، در آن حسّ و حالی که سر قبر مرحوم قاضی داشتم و خاطری که مجموع بود، دیدم که حالم تغییر کرد و انگار که از فضای مادّیِ بیرون، منقطع شدم و احساس کردم که صدایی از قبر مرحوم قاضی میشنوم که دسته جمعی، با همدیگر جملهای را تکرار میکنند. خوب که گوش دادم، دیدم که دارند میگویند: «عاش سعیدا و مات سعیدا».
🔸ببینید یک حرکت و یک صحنه، چه تأثیری بر ایشان و انسان میگذارد! مشاهده که میگویند، همین است که گاهی خدای متعال، صحنههایی از ماورای ادراکات حواس ظاهری را به انسان منتقل میکند و انسان میبیند و باعث افزون شدن باورش میشود. ما خیلی اسیر ادراکاتی هستیم که با حواس ظاهری قابل درک است! ما اسیر این شدهایم و باید از من به من، سفری بکنیم که در این مسیر، یکی از گامها، بیداری ادراکات حواس باطنی است.
آیت الله #ناصری ره
@Quranahlebayt
💠 حقيقت مهجور
🔹 این جمله «ان الرجل لیهجر»، این ﴿یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً﴾ را باز می كند. اینكه ذات مقدس پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: ﴿یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً﴾؛ یعنی آنهایی كه مسلمان اند و معتقد به قرآن اند منتها ضعیف الایمان اند و ارتباط #علمی و #عملی آنها با قرآن ضعیف است، قرآن را مهجور كردند متروك كردند. این معنای ظاهری و معروف ﴿یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً﴾ است؛
اما آن وقیحانی كه گفتند: «ان الرجل لیهجر»، آنها اهل هُجرند نه اهل هَجر!
🔹 آن کسی هم كه امروز می گوید ـ معاذ الله ـ قرآن، افیون و افسانه است، این همان كسی است كه دیروز می گفت: «ان الرجل لیهجر». این «مهجور»، نسبت به توده مردم، «هَجْر» است و نسبت به وقیحان، «هُجر» است.
🔹 امروز هم همین طور است؛ آن كه ـ معاذ الله ـ می گوید دین، افسانه است و افیون، اگر این در محضر پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بود می گفت: «ان الرجل لیهجر»! «هَجر» مربوط به اوساط از مسلمان هاست كه ضعیف الایمان اند؛ متأسفانه قرآن نمی خوانند، بر فرض بخوانند هم خیلی نمی فهمند، بر فرض بفهمند هم عمل نمی كنند، بالأخره قرآن برای آنها یك كتاب تشریفاتی است.
«هَجر» برای ضعاف یا اوساط از مؤمنین است و «هُجر» برای وقیحان هر روزگار است.
#طلب_کاغذ_و_دوات_توسط_پیامبر_ص
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 سوره مبارکه نحل
@Quranahlebayt
✍امام علی علیه السلام:
«هر گاه تهی دست شدید، به وسیلۀ صدقه دادن با خدا تجارت کنید (تا بی نیاز شوید)».
📚نهج البلاغه، حکمت 258
@Quranahlebayt
🖤با وهابیت بگویید: اگر مردگان، آنطور که شما میگویید، سخن ما را نمیشنوند پس چرا اینجا شُعیبِ نبی بر سر جنازههای قومش حاضر میشود و با آنها سخن میگوید؟
📖اعراف آیه ۹۳
@Quranahlebayt