eitaa logo
گفتمان مقاومت
142 دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
🔹موضوعات مربوط به «جبهه مقاومت» در قالب مباحث معرفتی 🔹اعضای محترم کانال می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani 🔻کانال «تدبّر در قرآن» @TI_Quran 🔻کانال «آشنایی با سوره‌های قرآن» @Quran_meetings
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹وزیر دفاع روسیه: بله، چیزی که ما می‌گوئیم درست است: ایران نظام موشکی تهاجمی‌ای دارد که مثل آن را آمریکا ندارد / موشک‌های پیشرفته‌ای هستند که تا به حالا استفاده نشده‌اند. ایران ذخیره‌ی موشکی‌ای دارد که قادر است نه فقط اسرائیل بلکه تمام خاورمیانه را نابود کند. ما به آمریکا و اسرائیل می‌گوئیم که فوراً جنگ را تمام کرده و شکست عملیات نظامی‌شان علیه ایران را اعلان کنند. در غیر این‌صورت زیان‌ها و صدمات غافلگیرانه خواهد بود. تمام.»
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷امام شهید ۱۱ روز قبل از آغاز جنگ تحمیلی سوم، خطاب به رئیس‌جمهور تروریست امریکا: قوی‌ترین ارتش دنیا ممکن است گاهی آن‌چنان سیلی بخورد که از جا نتواند بلند شود. ۱۴۰۴/۱۱/۲۸
🔹شبکه NBC: جنگنده F‑15 آمریکا زمانی سرنگون شد که ترامپ می‌گفت ایران «نابود شده است» / کارشناسان نظامی می‌گویند این سرنگونی‌ها نشان می‌دهد حتی پس از هفته‌ها حملات هوایی، ایران هنوز سامانه‌های دفاع هوایی و ظرفیت‌های عملیاتی دارد.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 دنبال نابودی جمهوری اسلامی بودن ولی...
🔹تلگراف: هواپیماهای آمریکایی که در عملیات نجات خلبان در ایران نابود شدند، هر کدام بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزش داشتند
🔴 در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مرحله دوم موج ۹۶، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد ✅ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: ▫️بسم الله الرحمن الرحیم 🔸فمن اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ 🔹️به دنبال حمله دشمن صهیونی آمریکایی به پل بی۱ کرج و صنایع پتروشیمی ماهشهر، علاوه بر عملیات نیروهای سپاه علیه اهداف خاص نظامی، عملیات تلافی جویانه ای در پاسخ به این تجاوز آشکار در موج ۹۶ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مقدس یارقیه (س) و تقدیم به همه دختر بچه های شهید در دستور کار قرار گرفت، که طی عملیات مشترک نیروهای دریایی و هوافضای سپاه، تا صبح امروز مرحله اول پاسخ به این تجاوز با به آتش کشیدن اهداف صهیونی در سرزمین‌های اشغالی و منافع اقتصادی آمریکا در کشورهای منطقه به شرح زیر اقدام شد: ۱. حمله سنگین به پالایشگاه تأمین کننده سوخت جنگنده‌های کودک‌کش رژیم صهیونی در حیفا که منجر به تخریب بخش‌های اصلی آن گردید. ۲. حمله به تأسیسات گازی اِکسان، مُوبیل و شِوْرون آمریکایی مستقر در حبشان امارات ۳. حمله موشکی به پتروشیمی آمریکایی تولید کننده مواد سوختی نیروهای مسلح آمریکا و محصولات نظامی رژیم صهیونیستی مستقر در اَلرُّوِیس امارات و آتش‌سوزی گسترده در آن. ۴. حمله سنگین پهپادی به پتروشیمی آمریکایی سیتره بحرین منجر به آتش‌سوزی گسترده و انهدام بخش‌های مهم این صنعت که در تولید مشتقات نفتی مورد نیاز ارتش آمریکا نقش دارد. ۵. حمله به تأسیسات آمریکایی پتروشیمی شعیبه کویت که منجر به آتش‌سوزی خیلی وسیع و توقف کامل این مجموعه همکار نیروهای مسلح آمریکا گردید. 🔹دشمن که در جبهه‌های جنگ امنیتی ، دریایی و زمینی شکست خورده و جرأت هیچ کاری ندارد و در عرصه هوایی هم با سقوط پی‌درپی پرنده‌ها و پهپادهای او ادعاهای سلطه بر فضای ایران را باطل و او را رسوا کرده است، برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود در میدان به تهاجم به اهداف غیرنظامی پناه برده است، باید بداند در پاسخ به تجاوز  به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، آنچه امروز رخ داد تنها مرحله نخست از پاسخی بود که از پیش هشدار آن را داده بودیم او با اصرار بر حماقت خود و تجاوز به تأسیسات غیرنظامی، عملاً زمینه‌ساز آتش‌سوزی در حیفا، حبشان، الرویس، سیتره شعیبه را خود فراهم آورد. ما از ابتدا اعلام کرده بودیم که هر تعرضی به اهداف غیرنظامی با پاسخ مضاعف به منافع دشمن در هر نقطه از منطقه روبه‌رو خواهد شد؛ 🔹در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مرحله دوم این عملیات، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد و ضررها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد دو برابر خواهد بود. چون علاوه بر عملیات تلافی جویانه ای که خواهیم داشت، در آینده نزدیک حتماً و قطعاً خسارت آنچه را که متجاوزان تخریب کرده اند را از آنها خواهیم گرفت و مالیات دهندگان آمریکایی مجبور خواهند بود خسارات این تهاجمات غیرقانونی را بپردازند. 🔹مجدداً تکرار می‌کنیم اگر باز هم شرارت کنید و تأسیسات غیرنظامی را بزنید، پاسخ‌های ما کوبنده‌تر خواهد بود.