eitaa logo
گفتمان مقاومت
142 دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
🔹موضوعات مربوط به «جبهه مقاومت» در قالب مباحث معرفتی 🔹اعضای محترم کانال می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani 🔻کانال «تدبّر در قرآن» @TI_Quran 🔻کانال «آشنایی با سوره‌های قرآن» @Quran_meetings
مشاهده در ایتا
دانلود
آرلی بورک.MP3
زمان: حجم: 5.8M
🔴 حماسه ای که امروز نیروی دلاور دریایی در رویارویی با ناو پیشرفته آمریکایی آفرید ✅ افسر ارشد نیروی دریایی توضیح میدهد؛ ناوشکنی که امروز تلاش کرد وارد تنگه هرمز شود کلاس «آرلی بورک» است که پیشرفته ترین کشتی رزمی آمریکاست. ترامپ همزمان با حرکت ناوشکن پیام داد که تنگه بزودی باز می شود ولی شناورهای سپاه راه او را سد کردند و پس از یک تقابل مختصر، ناوشکن مجبور به عقب نشینی شد.
🔹کنایه پپه اسکوبار تحلیلگر برزیلی به هیأت مذاکره آمریکا: ونس می‌گوید ایرانی‌ها «تصمیم گرفته‌اند که شرایط ما را نپذیرند.» اما بازنده جنگ نمی‌تواند برای توافق شرط تعیین کند.
🔹الایجا مگنیر (تحلیلگر ارشد غرب آسیا): آمریکا برای مذاکره نیامده بود. برای دیکته کردن آمده بود و می‌خواست حقوق هسته‌ای ایران را نپذیرد. هیچ برنامه‌ای برای دور دیگری از مذاکرات در آینده نزدیک وجود ندارد. به‌نظر من، اختلاف اصلی (در میان موارد متعدد) مطالبه غنی‌سازی صفرِ دائمی از سوی آمریکاست. این درخواستی است که ایران از ابتدا آن را نپذیرفته است، چرا که در نهایت این موضوع جزو حقوق ایران محسوب می‌شود.
🔹تیم اندرسون (تحلیلگر خاورمیانه): هیچ توافقی در پاکستان حاصل نشد. آمریکا بیش از حد مغرور و طماع بود.
🔹استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو و کارشناس امور امنیتی «رابرت اِی پِیپ»، زیاده‌خواهی آمریکا در قبال ایران را دلیل شکست مذاکرات پاکستان خواند. او در ایکس نوشت: «ایالات متحده از ایران خواست که تمام اورانیوم غنی‌شده خود را تحویل دهد، همان درخواستی که قبل از جنگ نیز مطرح بود. چرا یک ایران قوی‌تر باید اکنون این را بپذیرد؟ شواهد محکمی وجود دارد که نشان می‌دهد ایالات متحده در دام تشدید تنش گرفتار شده است.»