eitaa logo
گفتمان مقاومت
142 دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
🔹موضوعات مربوط به «جبهه مقاومت» در قالب مباحث معرفتی 🔹اعضای محترم کانال می‌توانند نظرات و پیشنهادهای سازنده‌ی خود را برای این‌جانب ارسال نمایند. با تشکّر @sm_borhani 🔻کانال «تدبّر در قرآن» @TI_Quran 🔻کانال «آشنایی با سوره‌های قرآن» @Quran_meetings
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر عدم توافق ایران و امریکا رو سطحی ببینیم، اسمش رو میگذاریم "شکست یک دور مذاکره"، اما اگر بخوایم عمیق نگاه کنیم اسمش رو میگذاریم "پایان یک توهم". 🔹نکته اول اینکه اصلِ اجازه دادن به مذاکره، خودش بخشی از راهبرد بود نه عقب‌نشینی. رهبری با این تصمیم عملا یک اتمام حجت داخلی دیگر انجام داد. یعنی کسانی که تتها نسخه‌شان مذاکره بود دیگر پشت هیچ ابهامی نمیتوانند پنهان شوند و ادامه‌ی این تفکر دیگر نامش "اختلاف نظر" نیست. 🔹نکته دوم، رفتار آمریکایی‌هاست که همیشه یک الگوی ثابت دارد و آن گرفتن امتیاز نقد، دادن وعده نسیه، و در نهایت تغییر زمین بازی‌ از طریق بدعهدی‌ به بهانه ایجاد یک موضوع جدیدست. از نظر انها مسئله هسته ای وحقوق بشر و... نیست، مسئله "اصلِ قدرت ایران"ست. یعنی اگر امروز کوتاه بیایی، فردا مطالبه جدید مثل تنگه هرمز خواهد امد. این همان نقطه‌ایست که مفهوم شیطان بزرگ از یک شعار، تبدیل به یک واقعیت تجربی و قابل مشاهده میشود. 🔹نکته سوم، اثر این عدم توافق بر داخل‌ست. جامعه ایران دوگانه‌ای داشت بنام "مقاومت یا مذاکره". این اتفاق، کفه را به‌صورت جدی به نفع مقاومت سنگین کرد. آن کسی که در خیابان از نظام دفاع میکند، حالا یک شاهد عینی دارد که بگوید دیدی مجدد امتحان شد؟ دیدی جواب نداد؟ این خیلی مهم‌ست، چون سرمایه اجتماعی مقاومت را از حالت "شاید احساسی" به حالت "کاملا عقلانی" ارتقا میدهد. این مذاکرات شکست نخورد، این تفکرِ نجات از طریق مذاکره با آمریکا‌ بود که شکست خورد. برای اولین بار نشان دادیم مذاکره ابزارست نه هدف.
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ غول‌کُش! 🔸هرکول شاید چاقوی سوئیسی میلیون ‌دلاریِ آسمان آمریکا باشد، اما در مختصات ایران روایتش جور دیگری رقم خورد و دوبار خاکستر شد!
🔴 ۴۶ عملیات حزب‌الله طی ۲۴ ساعت گذشته علیه متجاوزین صهیونیستی
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یمنی‌ها خطاب به ترامپ: شمشیر علی(ع) هنوز در غلاف نرفته.. 🔹تصاویری از راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها به دعوت رهبر انصار‌الله و به‌مناسبت پیروزی جمهوری‌ اسلامی و جبهه مقاومت بر جبهه کفر و اظهارات یمنی‌های غیور و مقاوم
🔹انجمن فرودگاه‌های اروپا با ارسال نامه‌ای فوری به کمیسیون اروپا هشدار داده که در صورت تداوم اختلال در تنگه هرمز، قاره سبز با کمبود سیستماتیک سوخت هواپیما مواجه خواهد شد. این نهاد که نماینده بیش از ۶۰۰ فرودگاه اروپایی است، در این نامه اعلام کرده که اگر طی ۳ هفته آینده جریان عبور و مرور از تنگه هرمز به‌صورت پایدار از سر گرفته نشود، ذخایر سوخت هواپیما در وضعیتی بحرانی قرار می‌گیرد. فایننشال‌تایمز هم نوشته کاهش انتقال انرژی از خلیج فارس درنهایت باعث اختلال در برنامه‌های پروازی اروپا شود.
🔹واکنش رابرت مالی نماینده سابق آمریکا در امور ایران به مذاکرات اسلام‌آباد: اگر هدف از انجام این مذاکرات تکرار مطالبه‌ی [برچیدن غنی‌سازی] بود که ایران پیش از این آن را رد کرده بود، از ۲۱ ساعت مذاکره، ۲۰ ساعتِ آن زیادی بود. و اگر هم هدف واقعاً مذاکره بود، این زمان بسیار بسیار اندک بود.