🟢 تو به ما جرات طوفان دادی ...
💠 امام خمینی(ه) که زنگ مرگ دیکتاتورها را به صدا درآورده بود، در پشت سیمای پُرصلابت خویش به عنوان یک انقلابی، سیمای دیگری نیز داشت که کمتر شناخته شده بود... «رازهای جماران»؛ مجموعه آثار با موضوع ناگفتهها و روایات شنیده نشده از زندگی امامخمینی(ره) را در عماریار ببینید🔻
🔸 مستند رازهای جماران
🔹 مستند روحالله
🔸 مستند امام مردم
🔹 مستند مکتب امام
🔸 مستند بازگشت
🔹 مستند تشییع بزرگ
🔸 مستند ملاقات در مدار بسته
🔹 مستند پونز
🔸 انیمیشن نیمه خرداد
🔹 انیمیشن رفتار امام با بچهها
⬅️ عیدانه دهه فجر؛ تخفیف ویژه ۴۰ درصدی اشتراک با کد تخفیف EiD1446
🟢 بسته محتوایی ویژه «اعیاد شعبانیه»
🔸صفحه ویژه مناسبتهای اعیاد شعبانیه در وب سایت مدیا منتظر، آماده است برای استفاده تمام عزیزانی که یا برای بهرهگیری معنوی و یا برای تأمین محتوای صفحات اجتماعی خود بدنبال محتوای مناسب این مناسبت میگردند.
🔹صفحه مناسبتی ویژه امام حسین علیهالسلام
media.montazer.ir/tag/58
🔹صفحه مناسبتی ویژه امام سجاد علیهالسلام
media.montazer.ir/tag/59
🔹صفحه مناسبتی ویژه حضرت عباس علیهالسلام
media.montazer.ir/tag/136
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رونمایی از موشک کروز دریایی قدرِ ۳۸۰
با بُردی بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر
🟢 درسهایی از نهج البلاغه/ ۱۳
💠 معیارها در روابط اجتماعی
🔸پسرکم! در آنچه میان تو و دیگران است، خود را میزان سنجش قرار ده! پس آنچه را برای خود دوست داری، برای دیگری هم دوست بدار و آنچه را که بر خود ناروا میدانی، برای او نیز ناروا دان و همانطور که دوست نداری بر تو ستم شود، بر کسی ستم مکن و چنان که دوست داری به تو نیکی شود، نیکی کن! کاری را که از دیگری زشت میشماری، از خود نیز زشت بدان و رفتاری که چون با دیگران کنی، خشنود گردی، چون با تو کنند، به آن خشنود باش!
🔹آنچه ندانی - اگر چه اندک دانی - مگوی! آنچه دوست نداری در بارهی تو گویند،(در بارهی دیگران) مگو! بدان که خودپسندی خلاف راستی است و آفت خِردها! در کسب معاش خود بکوش و گنجور دیگران مباش و چون به راه راستِ خویش هدایت شدی، چندان که میتوانی در پیشگاه پروردگارت فروتن باش! (نامهی ۳۱)
🔸بدان ای پسرکم! که روزی بر دو گونه است: روزیی که تو در پی آنی و روزیی که آن در پی توست و اگر تو به سراغ آن نروی آن (خود) به سوی تو خواهد آمد. چه زشت است فروتنی به هنگام نیاز و درشتی و ستم به هنگام بینیازی! بهره تو از دنیا آن است که به وسیله آن، اقامتگاهِ (جاوید) خویش را اصلاح کنی. اگر بر آنچه از دست دادهای، زاری میکنی، پس بر تمام آنچه به دست نیاوردهای نیز زاری کن! (نامه ۳۱)
🔹اخلاق اجتماعی (نامههای ۱۸،۲۵،۲۷،۵۱، حکمت ۴۰۶)
🔸ارتباطات اجتماعی (نامه ۵۳)
🔹حقوق اجتماعی (خطبه ۲۱۶)