شبنامه 1677 - @mrtahlilgar.mp3
11.3M
⚜ایران در حال آماده شدن برای حمله / اسرائیل پروازها را لغو کرد / آمریکا: از ایران میخواهیم منصرف شود!
#شبنامه
#🎙قای تحلیلگر
♨️حکمت برخی تفاوتها و تناقضهای ظاهری در کُنشگری امامجامعه با کُنشگری خواص دلسوز، چیست؟
⁉️مثلا چرا امیرالمؤمنین(ع) از خلیفه سوم تا آنجا حمایت میکند که فرمود: «به خدا سوگند، آنقدر از او دفاع كردم كه ترسيدم گناهكار باشم»(خطبه۲۴۰نهجالبلاغه)؛
درحالیکه جناب ابوذر، چنان تیغ انتقاد و افشاگری علیه عثمان را تیز میکند که مغضوب و تعبید میشود؟
✍پاسخ #علامه_مصباح در کتاب "بزرگترین فریضه" ص۱۲۶-۱۲۹ نسبت به ضرورت توجه به اختلاف در روشها به تناسب شرایط زمان و مکان:
📌«هدف امربهمعروفو نهیازمنکر، اصلاح مفاسد و جلوگیری از رواج بدعتهاست. برای رسیدن به این هدف، در هر زمان و مکانی، و تحت شرایط مختلف، راههای عمل به این فریضه هم تغییر میکند.
📌.مطالعه سیر تاریخ صدر اسلام و سیره امیر مؤمنان(ع) و دیگر ائمه اطهار(علی) نشان میدهد که بهقدری اختلاف روشها و رفتارها دراینزمینه وجود دارد که آدمی تصور میکند بین رفتار این بزرگواران #تناقض وجود داشته است.
📌البته همه ما معتقدیم که آنها حلقههای یک زنجیر بههمپیوستهاند؛ ولی چون شرایط زمانی هریک از آنها متفاوت بود، روشهایشان نیز متفاوت به نظر میرسید. همه آنان، در پی احیای دین بودند؛ منتها بر اساس مقتضیات و شرایط زمانی و مکانی خاص خود
📌میتوان نمونههای فراوانی را در صدر اسلام جستوجو کرد. ابوذر(ع) یکی از بزرگترین صحابه پیامبر اکرم(ص) بهقدری به فریضه امربهمعروف و نهیازمنکر عنایت داشت و بدان عمل میکرد که عثمان، خلیفه سوم، را به ستوه آورد و موجب شد که وی او را به شام تبعید کند.
📌او در مقابل خلیفه، از باب نصیحت حاکم مسلمین، با صراحت انتقاد میکرد و رسواییهای مالی، بذل و بخششهای بیجا و جناحگرایی و باندبازی دستگاه خلافت را گوشزد مینمود تا کار به رسوایی کشیده شد. انتقادهای تند و صریح ابوذر در مقابل عثمان، به دلیل موقعیت خاص او در آن زمان بود؛ بهطوریکه عثمان نمیتوانست با او مقابله کند. موقعیت ابوذر در جامعه اسلامی، آنچنان بود که به این زودی نمیشد با او برخورد تند کرد.
📌در شام نیز چون تمام مردم، ابوذر را بهمنزله یکی از صحابه بزرگ پیامبر(ص) میشناختند، نمیتوانستند به او جسارتی کنند. او انتقادهای خود را از دستگاه معاویه ادامه داد تا اینکه معاویه از عثمان خواست که او را به مدینه بازگرداند.
📌نقل شده در مجلسی، کعبالاحبار، یهودی تازهمسلمان، برای نشان دادن خود، صحبتی کرد تا جواب ابوذر را داده باشد. ابوذر چنان به کعبالاحبار حمله کرد که سرش شکست و خون از آن جاری شد. ابوذر به او گفت ای یهودیزاده! تو میخواهی دین را به ما یاد بدهی؟!
📌در همان زمان، موقعیت امیرمؤمنان(ص) با ابوذر کاملاً متفاوت بود که وظیفه دیگری را میطلبید. البته امام علی(ع)، به صورتهای کلی و خصوصی، انتقادهایی را مطرح میکرد اما نه آنگونه که ابوذر عمل میکرد؛ چراکه موقعیت ایشان با ابوذر متفاوت بود. ایشان میکوشید تا با موعظه کردن، مردم را از اعمال ناصواب برحذر دارد. پس ابوذر وظیفهای داشت و امیر مؤمنان(ع) وظیفهای دیگر.
📌ازاینروست که نهتنها علی(ع) دراینزمینه با ابوذر مخالفتی نکرد، بلکه وقتی ابوذر را به ربذه تبعیت کردند، علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را فرستاد تا او را مشایعت کنند.
آنگاه کلام عجیبی را خطاب به ابوذر فرمود که در نهجالبلاغه نیز آمده است: «ای اباذر، همانا تو برای خدا به خشم آمدی، پس امید به کسی داشته باش که به خاطر او غضبناک شدی. این مردم برای دنیای خود از تو ترسیدند، و تو بر دین خویش از آنان ترسیدی.»
📌موقعیت علی(ع) در آن زمان، موقعیتی ویژه بود؛ بهگونهایکه مصلحت ایجاب نمیکرد برخورد ایشان همچون ابوذر باشد؛ زیرا ایشان، درصورتیکه بنای انتقادات شدید را در پیش میگرفتند، متهم میشدند که چون اعضای شورای ششنفره، که علی(ع) هم خود در میان آنها بود، او را برای خلافت رد کردهاند، کارشکنی میکند.
📌علی(ع) بهقدری تنها مانده بود که اگر انتقاد تندی میکرد، فوراً از دستگاه حکومتی شایعه میکردند که چون علی رأی نیاورده، حسادت میورزد و اسلام و نظام اسلامی را تضعیف میکند. اما ابوذر هیچگاه ادعای خلافت نداشت و ازاینروی نمیتوانستند او را چنین متهم کنند.
📌بنابراین هرکسی در هر موقعیت اجتماعی که قرار دارد، باید بکوشد وظیفه خود را درست تشخیص دهد و در هر پست و مقامی که قرار دارد، متناسب با شأن، مقام، موقعیت و شرایط زمانی و مکانی، آن کاری را انجام دهد که به نفع اسلام است؛ مثلاً نویسنده باید بنویسد، سخنران باید حرف بزند و مسئول رسمی کشور هم باید در اجرای احکام اسلام اهتمام داشته باشد.
📌البته گاه تشخیص کار صحیحی که به نفع اسلام باشد، مشکل است؛ چون در بسیاری از نمونهها، تعارض مصالح و مفاسد پیش میآید؛ اما درهرحال باید مصمم بود که به هرچه تشخیص داده شد عمل شود هرچند به قیمت شهادت باشد»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی رئیس جمهور قواره ریاست جمهوری برایش گشاد باشد هر حرفی را میزند
پزشکیان: نیروی انتظامی نوجوانان ما را هدایت نمیکند؛ تخریب میکند و مدرسه است که جوانان ما را هدایت میکند.
پ.ن: آدم چقدر باید نمک نشناس باشه این همه خدمات و ماموریت های موفق نیروهای انتظامی در برخورد قاطع با ولنگاری در کشور را نبيند و فهمی از حکمرانی مسائل در کشور نداشته باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌یحیی سعود، نماینده ی مجلس اردن، مدت کوتاهی بعد از این سخنان، در تصادفی مشکوک کشته شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎁 توشه راه دولت مردان
❓آیا دولت مردانی که کارگزاران رئیس جمهور نهجالبلاغه خوان هستند میتوانند به نهجالبلاغه عمل کنند؟
#یمن
📸 تصاویر جدید از نفتکش سونیون در دریای سرخ. 🔥🔥🔥
▪️طبق آخرین گزارش ناوگان اتحادیه اروپا در دریای سرخ (آسپیداس)، نفتکش یونانی سونیون که اخیرا مورد حمله موشکی و شهپادی ارتش یمن قرار گرفته بود، همچنان در حال سوختن است.
▪️بر اساس این تصاویر، آتش سوزی در چندین نقطه از عرشه کشتی جریان دارد و در اطراف محل توقف کشتی نیز هیچ نشت نفتی دیده نمیشود.
▪️ناوگان اتحادیه اروپا به تمامی کشتی هایی که از منطقه عبور می کنند هشدار داده تا با نهایت احتیاط از منطقه عبور کنند، زیرا سونیون در خطر جدی و محموله آن در معرض آلوده کردن آبهای منطقه است.
🔻برخی گزارشها نیز حاکی از آن است که کشورهای اروپایی از طریق میانجی ها با انصارالله در حال رایزنی هستند تا بتوانند نفتکش بیچاره یونان را از مهلکه بیرون بکشند. که البته نیروی دریایی ارتش یمن کشتی ها و یدک کش ها از ورود به محل توقف سونیون منع کرده است.
✅ واکنش نایب رئیس کمیسیون انرژی به انتقاد پزشکیان درباره قیمت بنزین: سیاستهای دولت در هماهنگی با مجلس و مردم اجرا خواهد شد
🔸رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس به جماران گفت: مگر بنزین گران شد، چه میزان صرفه جویی در مصرف انجام شد!؟ مصرف، حدود یک هفته کاهشی بود، اما بعد مردم ناگزیر به استفاده از بنزین سه هزار تومانی شدند.
🔸وقتی به مردم می گوییم برق و گاز را کم مصرف کنید و فرهنگ سازی می کنیم، آیا به موازات آن تجهیزات لازم را برای کاهش مصرف انرژی، به قیمتهای مناسب و یا به طور قسطی در اختیارشان گذاشته ایم!؟
🔸مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی دهد. در هر کاری که قرار است انجام شود، نباید اجازه داد به طبقات پایین و ضعیف جامعه خسارت وارد شود
🔸دولت قطعا این هماهنگی را انجام می دهد. آقای دکتر پزشکیان، از ابتدا تاکید کرده بود اگر بخواهیم تغییری در قیمت بنزین داشته باشیم، بامردم هماهنگ می کنیم و این هماهنگی حتما به وجود خواهد آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخوند فرقه شیرازی : یک دقیقه برای کشته شدگان رژیم صهیونیستی سکوت کنید...😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احساس خطر مزدوران تلویزیون فارسیزبان موساد برای نابودی کارفرمای صهیونیست!
عصبانیت مجری ضد ایرانی اینترنشنال از قدرت محور مقاومت و محاصره ۳۶۰ درجهای اسرائیل:
🔺امام خمینی از همان ابتدا قائل بر نابودی اسرائیل بود؛ محور مقاومت اکنون تبدیل به یک شبکه چندجانبه شده که اسرائیل را در محاصره خود قرار دادهاند؛ محور مقاومت برای بقای جمهوریاسلامی (بخوانید ایران) تشکیل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پاسخ #بذرپاش به حاشیهها درباره برکناری #فرزانه_صادق
✍ این کلیپ و بفرستید برای اونایی که حرف مفت و بی ربط خورد ملت میدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ماجرای اکران انیمشین ایرانی در سرزمینهای اشغالی
🔹تحلیل «بچه زرنگ» در رسانههای رژیم صهیونیستی شوک عجیبی بود که باعث شد تا رسانههای عبری زبان سلطان خراسان امام رضا علیه السلام و شیعه دوازده امامی را بیشتر بشناسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نعمت دوتابعیتیها و فرزندان مقیم غرب برای سرویسهای جاسوسی
🔰 حمید رسایی: این روزها موضوع ممنوعیت بکارگیری مسئولینی که خودشان یا اعصای اصلی خانوادهشان تابعیت مضاعف دارند، محل بحث است. مطابق قانون نحوه بکارگیری اشخاص در مشاغل حساس، چنین افرادی حق پذیرش مسئولیتهای حساس را ندارند.
نمونه بارز این قانون جناب ظریف است که بر همین اساس از جایگاه معاونت رئیس جمهور عزل شدند. عدهای تصور میکنند که پیگیری ما برای مشغول به کار نشدن چنین افرادی سیاسی است! در حالی که هیچ تفاوتی ندارد و تفاوتی بین جریانات سیاسی نیست. این قانون در حفظ امنیت کشور موثر است. دلیل آن را با گوش کردن به سخنان برایان هوک بیشتر متوجه میشوید.
«برایان هوک» وقتی مسئول ویژه امور ایران در وزارت امورخارجه آمریکا بود، رسما اعلام کرد که #فشار_بر_مسئولین_دولتی و #جاسوسی ازطریق فرزندان و خانوادههایشان دوعامل اصلی اعطای تابعیت و اقامت به فرزندان وخانوادههای مقامات ایران است.
#نفوذ_شاخ_و_دم_ندارد
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید
.
🔸درباره انتصاب مجدد ظریف
♻️ آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند و پزشکیان محکوم میشود؟
🔰 حمید رسایی: آقای ظریف ادعا کرده که با الطاف رئیس جمهور محترم، در معاونت راهبردی به کار خود ادامه میدهد. در صورت صحت ادعای آقای ظریف و ابقای وی در جایگاه معاونت، مطابق قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، اولا این حکم معاونت راهبردی وی کأن لم یکن (یعنی باطل) و ثانیا مُرتکب (یعنی آقای پزشکیان به عنوان منصوب کننده) باید به محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۵ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی (۵ تا ۱۵ سال محرومیت) محکوم شود.
آیا رئیس جمهور به قانون تمکین میکند؟ اگر نکرد آیا قوه قضائیه به قانون عمل میکند؟ پاسخ این سئوالات حتما یکی از فاکتورهای مهم تقویت اعتماد عمومی، امید و مشارکت مردم در فعالیتهای سیاسی آینده است.
#قانونگرایی
#آزمون_قوه_قضاییه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف دستهجمعی اپوزیسیون به شکست در برابر جمهوری اسلامی: این نظام سرجایش میماند و هیچ آسیبی متوجهش نخواهد بود.
🔰 عاقبت جامعه شهوتران
❓ اولین عبرتی که در قضیه ی عاشورا ما را به خود متوجه میکند این است ببینیم چه شد که پنجاه سال بعد از درگذشت پیغمبر صلوات الله و سلامه علیه جامعه ی اسلامی کارش به یزید رسید؟
❓چه شد که بیست سال بعد از شهادت امیرالمؤمنین علیه الصلاة والسّلام در همان شهری که او حکومت میکرد سرهای پسرانش را بر نیزه کردند و در بازارش دختران و حرم امیرالمؤمنین علیه السلام را با اسارت میگرداندند! در ظرف بیست سال چه شد که به آنجا رسیدند؟
🔹 اگر بیماری ای وجود دارد که میتواند جامعه ای را که در رأسش کسانی مثل پیغمبر اسلام
و امیرالمؤمنین بوده اند در ظرف چند ده سال به آن وضعیت برساند. این بیماری بیماری خطرناکی است و ما هم باید از آن بترسیم.
👈 دو عامل عامل اصلی این گمراهی و انحراف عمومی است:
1⃣ یکی دور شدن و فراموش کردن خدا و معنویت.
2⃣ دوم «و اتبعوا الشهوات»؛ دنبال شهوترانیها رفتن دنبال هوسها رفتن.
🔹 وقتی که معیارهای خدایی عوض شود هر کس که دنیاطلب تر است، هر کس که شهوتران تر است، هر کس که برای به دست آوردن منافع شخصی زرنگ تر است، هر کس که با صدق و راستی بیگانه تر است بر سر کار می آید.
🔹 آن وقت نتیجه این میشود که امثال عمر بن سعد و شمر و عبیدالله بن زیاد به ریاست میرسند و کسی مثل حسین ابن علی علیه السلام، به مذبح می رود و در کربلا به شهادت می رسند!
💬 امام خامنه ای (۷۱/۴/۲۲)
🇵🇸🇮🇷
/جنبش مردمی حلالزادهها
گزارش بیستمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳)
همچنان دستور اصلی جلسه، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بود. بعد دو روز رئیس جمهور نیز به صحن آمد که سلام و علیکی کردیم. همین صحنه، سوژه خیلی از عکاسها شده بود و دیدم برخی هم در فضای مجازی گلایه کرده بودند که چرا فلانی با پزشکیان سلام و علیک کرده!؟ انگار توقع دارند چون با هم اختلاف نظر سیاسی داریم باید وقتی همدیگر را می بینیم روی مان را طرف دیگر کنیم!
وزرای پیشنهادی کشور، علوم، صمت، میراث فرهنگی و نفت صحبتهایشان را مطرح کردند و نمایندگان موافق و مخالف نیز حرفهایشان را زدند. شاید مهمترین اتفاق، مربوط به صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی بود که قبل از شروع سخنانش مالک شریعتی نماینده تهران استعلام منفی وزرات اطلاعات در دهه ۹۰ (در دولت روحانی) درباره او را کپی گرفت و روی میز همه نمایندگان گذاشت. ظاهرا این کار با اعتراض خانم زمانی یکی از نمایندگان ساری مواجه شده بود و بعد هم رییس مجلس سر همین مساله به مالک شریعتی تذکر داد که نباید این کار را میکرده.
شریعتی هم تاکید داشت که کار خلاف قانون انجام نداده چون هر نماینده می تواند در جریان اسناد محرمانه باشد و قبلا هم نمایندگان دیگری بدون هماهنگی با هیات رییسه، کاغذهای مختلفی را تکثیر کرده بودند و روی میز بقیه نمایندگان قرار داده بودند.
اما همین مساله منجر به اختلافات و درگیریهایی شد. جالب اینکه بیشترین حمایتها از صالحی امیری توسط برخی اصولگرایان مجلس انجام شد، همانهایی که در مناسبتهای تقویمی مثل ۹ دی از بصیرت و لزوم پاسخ به فتنه گران سخن می گویند و در بزنگاه هایی مثل رای اعتماد به فعالان فتنه ۸۸ نه تنها به آنها رای می دهند بلکه برایشان رای سازی هم می کنند.
بعد از جلسه صحن علنی نیز حدود ساعت ۲۰ جلسه فراکسیون اکثریت مجلس (انقلاب اسلامی) برگزار شد. فلسفه تشکیل جلسه این بود که درباره چند وزیر پیشنهادی پرحاشیه رای گیری شود تا نظر فراکسیون اکثریت مشخص شود. اولین چیزی که به چشم آمد، نبودن آقای قالیباف و غیبت حدود ۳۰ الی ۴۰ نماینده دیگر بود. با این حال از بین حدود ۱۶۰ نماینده حاضر رای گیری شد و نهایتا ۴ وزیر رای نیاوردند و مخالفان شان بیشتر از موافقان شان بود؛ ۴ نفر عبارت بودند از ظفرقندی، صالحی امیری، میدری و همتی. اما چون آمار موافقان شان هم در بین اعضای فراکسیون قابل توجه بود می شد حدس زد که احتمالا همه شان در صحن علنی رای می آورند. (با توجه به اینکه رای نمایندگان اصلاح طلب هم در صحن اضافه می شود).
حداقل برای خودم قابل پیش بینی نبود که ظفرقندی با آن مواضع رادیکال و تند علیه انقلاب و نظام و... در فراکسیون اکثریت که مثلا قرار است انقلابی ترین نمایندگان در آنجا باشند، ۳۶ رای مثبت بیاورد! بعد از جلسه دلم برای بچه حزب اللهی هایی سوخت که با هزار و یک امید در انتخابات ۶ ماه قبل مجلس به فلان چهره های اصولگرا رای دادند تا از انقلاب و نظام دفاع کنند اما در مهمترین بزنگاه ها به تندروترین چهره های اصلاح طلب رای مثبت دادند و حتی برایشان رای هم جمع میکردند.
بعد از جلسه به یکی از همکاران گفتم با این وضعیت رای آوری همتی و میدری قطعی است و احتمالا ظفرقندی و صالحی امیری هم با رای ناپلئونی حفظ میشوند. اتفاقی که ۲۴ ساعت بعدش رخ داد و همه کابینه پیشنهادی رای آوردند و دقیقا ظفرقندی و صالحی امیری نیز با کمترین رای، وزیر شدند.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیههای اخلاقی روز گذشته رهبر انقلاب به اعضای هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔹️توجه بیشتر به معنویات
🔸انس بیشتر با قرآن
🔹️تضرع بیشتر نزد خدا
🔸توجه به نماز با خشوع، اول وقت و حتی المقدور با جماعت
🔹️نماز خواندن در محیط کار و با کارکنان
🔸توجه به رفتار و پوشش خود
🔹️خواندن نوافل بخصوص نافله شب
🔸حرف زدن با خدا و خواستن از خدا هنگام سحر
🔹️قصد قربت و نیت کار برای خدا
💻 farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه آزادی پاول دوروف به قید ۵ میلیون دلار وثیقه
✍اگر الان یه برانداز یا اغتشاشگر در ایران بود ،سلبریتها با دستهی گل وایمیستادن جلوی زندان .
اما خوب اونجا فرانسه هست و کسی نمیتونه از این گستاخی ها مقابل حاکمیت بکنه و الا پوستش رو میکنن
🔰 مزدور سازمان CIA نگران آسیب راهپیمایی اربعین به اسلام شد!
🔸شبکه صهیونیستی اینترنشنال به قلم یک عنصر ضد دین مدعی شد «راهپیمایی اربعین، مغازه دو نبش حکومت شیعی در مقابل حج است»!
🔸مجید محمدی از اعضای فراری حلقه کیان که بعدها به خدمت رسانههایی مانند رادیو فردا درآمد، در وبسایت شبکه اینترنشنال نوشت:
🔻نماز، روزه و حج به عنوان انجام فرائض، پدیدههایی مذهبیاند (اسلام عبادت و جماعت)؛ نماز جمعه، مذهبی-سیاسی است اما راهپیمایی و مراسم اربعین برای جمهوری اسلامی در عراق صرفا سیاسی است.
🔻نقش بیبدیل دولت در شکل دادن، ساخت مقابر و تاسیسات لازم، تامین هزینهها و جابهجایی حدود دو میلیون نفر شرکتکننده سالانه و تامین مایحتاج چندین میلیون نفر در عراق، دولتی و لذا سیاسی بودن این مراسم را غیرقابل انکار میسازد. سؤال اینجاست که این مراسم چرا شکل گرفته، چرا همه دستگاههای دولتی و عمومی، حتی شهرداریها در ایران برای چند هفته همه تمرکز خود را بر آن میگذارند و همچنین حکومت در چارچوب این مراسم چه پروژههایی را دنبال میکند.
🔻منشاء این امر محوریت داستان کربلا در آیینهای شیعی است. دولت شیعی ایران در پی آن رفت که مغازهای در برابر حج برای شیعیان تاسیس کند تا آنها قدرت اجتماعی و بسیج خود را به جهاننمایش دهند. اغراقهای مبنی بر شرکت ۲۵ میلیون نفر در این مراسم نیز ناشی از همین اراده معطوف به قدرت بود.
🔸تحلیل باسمهای شبکه صهیونیستی در حالی است که اولا همین امسال طبق اعلام مقامات رسمی عراق، دست کم ۲۲ میلیون زائر در راهپیمایی اربعین شرکت کردهاند. ثانیا عمده هزینههای پذیرایی از زائران، توسط خود مردم عراق و ایران و زائرن مشتاق انجام میشود که از بیش از ۸۰ کشور به این سفر عظیم معنوی میشتابند. ثالثا به تعبیر حضرت امام(ره) آقای کارتر هم جزء اسلام شناسها است!
🔻نویسنده لاابالی و ضد دین شبکه وابسته به موساد نگران مناسک اسلامی شده و زیارت اربعین را مقابل سفر حج قرار داده است. اما دروغگو کم حافظه است.نویسنده متن همان کسی است که از اسلامستیزی در فتنه 1388 حمایت میکرد.
#خبر_ویژه
🚨 وقتی که ۱۷۰۰ مدیر اجرایی اهل سنت در سکوت کامل در دولت سیزدهم حضور داشتند و حالا انتصاب یک اهل سنت با این همه بوق و کرنا
🔹در شهریور سال گذشته شهید رییسی در دیدار با علمای اهل تسنن در گزارشی اعلام کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۱۷۰۰ نفر از اهل سنت در مدیریت های اجرایی کشور فعال هستند. اما متأسفانه به دلیل ضعف رسانهای دولت مردمی سیزدهم، کار به این بزرگی دیده نشد. اما تیم رسانهای اصلاح طلبان با انتصاب حسینزاده که یک سنی میباشد به عنوان معاون رئیس جمهور با استفاده از تیترهایی چون تابوشکنی پزشکیان و یا حکمی تاریخی به برجسته سازی این انتصاب پرداختند.
برهانی که برای چند قاتل مانند قاتلان شهید عجمیان از عبارت رضوان الله علیهم استفاده کرده بود، درباره شهید غیرت، «حمیدرضا الداغی» جوان سبزواری که در دفاع از دخترانی که مورد تعرض قرار گرفته بودند، جان خود را به خطر انداخت و بر اثر ضربات چاقو به شهادت رسید، لفظ «نفله» را بهکار برده و در دفاع مشروع دانستن کار وی تردید وارد کرده بود. او نوشته بود: «دفاع در موقعیت خطر، دارای احکام پیچیده فقهی است که بخش مهمی از آن -برخلاف حقوق- ناظر به عنصر روانی مدافع است. اگر شخص این موازین را رعایت نمود و جان خود را از دست داد به مقام شهادت نائل میآید و الا خود را نفله کرده است و استحقاق هیچ مدحی را ندارد.»
تناقض عجیب مدعیان امروز وفاق ملی این است که یک استاد و محقق دانشگاهی را برای استفاده از واژهای مستحق برکناری میدانند اما استاد آزمایشی دیگری را با وجود به کار بردن همان واژه درخصوص یک شهید امر به معروف و با وجود دیگر مواضع دشمن شادکنش مستحق بازگشت به دانشگاه!
البته ماجرای کنار گذاشتن برهانی از دانشگاه تهران نیز علیرغم همه هجمه رسانهای و جوسازیهای خود او ربطی به این اظهارنظرها نداشت و بر اساس یک گردش کار اداری از آنجا که عضویت برهانی در هیئت علمی دانشگاه تهران آزمایشی بود و با درخواست وی برای رسمی شدن بهدلیل نیاوردن نصاب و امتیاز لازم موافقت نشده بود از دانشگاه کنار گذاشته شد که این ماجرا به سال 97 بازمیگشت و پس از چند سال اجرا شد.
همه این موارد نشان میدهد که گویا برخی به دنبال این هستند که هزینه دفاع از انقلاب را برای اساتید و چهرههای انقلابی بالا ببرند. در غیر این صورت چرا باید در یک اقدام متناقض با شخصیتی دانشگاهی مانند دکتر انتظاری به علت یک بیان سهوی و با وجود سالها خدمت و دفاع از انقلاب چنین برخوردی شود؟
انتظار یک پاسخ از رئیسجمهور
جالب اینکه دیروز دکتر پزشکیان رئیسجمهور محترم در نشست مشترک اعضای هیئت دولت و اعضای شورای عالی قضائی اظهار داشت: «موکدا از اعضای دولت خواستهام اگر به قصوری برخوردند، از آن عبور و اگر هم تقصیری مشاهده کردند، دنبال مچگیری نباشند بلکه همان زمان به مقصر تذکر دهند تا مسیر خود را اصلاح کند. اگر ما از قصور و تقصیری که قابل گذشت است، نگذریم، خود را در برابر خدا قرار دادهایم.»
حال باید این سؤال را از جناب رئیسجمهور پرسید که آیا این برخورد ناخوشایند با یک استاد با سابقه و انقلابی همچون دکتر انتظاری را در راستای همین اعتقاد خود به عبور از قصور میدانند؟!