♻️ذکر شريف «يا فارس الحجاز»
✨ در زیارت و سلام به آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گفته می شود: «يا فارس الحجاز»،
🍁 این کلمه به معنای «سوارکار حجازی» است.
🌤️ در کتاب «الامان» تألیف «سید ابن طاووس» چنین آمده است:
🤲🏻«یا فارس الحجاز؛ ادركنی ادركنی. یا ابا صالح المهدی؛ ادركنی ادركنی. یا ابا الحسن؛ ادركنی ادركنی.«
🍁ودردر کتاب «صحیفهٔ مهدیه» تألیف «سید مرتضی مجتهدی» به نقل از كتاب «منتخب الختوم» چنین آمده است:
«یا فارس الحجاز؛ ادركنی. یا ابا صالح المهدی؛ ادركنی. یا ابا القاسم؛ ادركنی ادركنی و لا تدعنی، فانی عاجز ذلیل». (صحيفهٔ مهديه: 438)
🤲🏻🤲🏻🤲🏻جهت رفع این بلای کرونا وظهور حضرتش ،همه از ته دل متوسل به امام غایب از نظر مهدی فاطمه س .آن فارس الجاز بشویم تا که آن یار بداد مان برسد .
ان شاالله
💢 مراجع تقلید و رهبری خود را تابع قوانین پزشکی می دانند
✅ آیت الله #علی_اکبر_رشاد، رییس شورای حوزههای علمیه استان تهران در آیین آغاز سال تحصیلی جدید:
🔹 با نهایت تأسف، شاهد انحراف در بین برخی طلاب و استادان هستیم و آن پرداختن به اهدافی است که رسالت ما نیست؛ یک معمم را پیدا میکنیم که طب سنتی به راه انداخته است و میگوید خاصیت فلان گیاه این است که اگر چشم درد کرد این گیاه را بخور، آیا کار ما این است؟ من در مقام انکار نیستم بلکه در مقام آسیبشناسی هستم. سالهای متمادی است که طب سنتی درجا میزند و اگر قرار است کار شود، نباید یک طلبه با یک ماه آموزش دیدن مغازه طب سنتی راه بیندازد.
🔹 چگونه میتوان با خبر واحد بیسند که حجیت ندارد، به درمان مردم بپردازیم. اگر چیزی به نام طب سنتی و روایت داریم، حداقل باید در حد اطمینان عقلایی باشد. در زمان شیوع کرونا دو اتفاق افتاد، یکی آبرومندی علمای شیعه و دیگری آبروریزی علم جدید.
🔹 همه مراجع و رهبری خود را تابع قوانین پزشکی دانستند و رعایت کردند. آن وقت چهار تا طلبه میگویند ما واکسن نمیزنیم و اگر بزنیم احساسات جنسیتی انسان عوض میشود؛ متاسفانه آبروی حوزه و علما از سوی برخی طلاب جوان با حرفهای ناپخته آسیب میبیند.