🔰هشتمین نشست هماندیشی فعالان اخلاق و تربیت 4شنبه 4بهمن برگزار می گردد.
👈موضوع گفتگو:
نظامنامه اخلاق و تربیت در صحیفه سجادیه (مبانی و اصول، مسائل و روش ها)
👈سخنران میهمان :
استاد حجت الاسلام مرتضی وافی
صاحبنظران جهت شرکت و اطلاع از ساعت و مکان برنامه، با آقای حسن پور هماهنگ فرمایید:
@dostesadegh
09038102858
هدایت شده از | اندکی اندیشه |
💢چارچوب مسائل اخلاقیِ استفاده از هوش مصنوعی برای تحقیق و پژوهش
✍️گزارش یک نشست علمی
✅نشست علمی «اخلاق و هوش مصنوعی» روز دوشنبه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ در پژوهشگاه قرآن و حدیث با حضور برخی از مدرسان و محققان اخلاق برگزار گردید. در این نشست دکتر حسینعلی رحمتی درباره «هوش مصنوعی و اخلاق پژوهش»، دکترعبدالله عمادی درباره «شبیه سازی هوش مصنوعی، واقعیت یا مجاز؟»، دکتر سید باقر میرصانع درباره «فضیلت گرایی و عینک های VR» و دکتر محمد امین خوانساری درباره «مسئولیت زندگی نازیسته» به ارایه بحث پرداختند.
دکتر رحمتی هدف بحث خود را معرفی محورهای اصلی موضوع هوش مصنوعی و اخلاق پژوهش عنوان کرد و مخاطبان این بحث را اخلاق پژوهان هوش مصنوعی و کلیه افراد و نهادهایی که درباره هوش مصنوعی یا با استفاده از هوش مصنوعی تحقیق میکنند دانست و گفت طرح کلی حاضر زمینه ساز تحقیقات بیشتر خواهد در این زمینه خواهد شد.
✅این محقق اخلاق فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد برای ترسیم جغرافیای بحث اخلاقی درباره کارکردهای پژوهشی هوش مصنوعی باید موضوعات زیر مورد توجه و تامل قرار گیرد:
🔻۱. تعریف اخلاق پژوهش
🔻۲.تبیین ضرورت بررسی اخلاقی کارکردهای پژوهشی هوش مصنوعی
🔻۳. مسائل اخلاقی پژوهش و توسعه خودِ هوش مصنوعی
🔻4. مسائل اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی برای پژوهش در عرصه های مختلف (با توجه به کارکردهای آن از قبیل گردآوری داده ها، پردازش و تحلیل داده ها، مستند و مستدل سازی داده ها، تولید محتوا و سامان دهی یافته های پژوهشی، منبع یابی و تلخیص منابع و انتشار محتوا)
🔻5. مشخص کردن وظایف اخلاقی هر یک از «مرتبطان» با پژوهش به وسیله هوش مصنوعی (از جمله طراحان و توسعه دهندگان هوش مصنوعی، ارایه دهندگان خدمات، نهادها و مراکز استفاده کننده از هوش مصنوعی برای پژوهش، نهادهای حاکمیتی مرتبط، مدرسان و محققان و مراکز اخلاق پژوه و کاربران عادی). موفقیت در مراعات اخلاق به وسیله هوش مصنوعی علاوه بر تبیین و تفکیک وظایف هر کدام از این مرتبطان، مستلزم همدلی، همفکری و همکاری این افراد و نهادها است.
🔻6. توجه به کارکرد دوگانه اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی برای تحقیق و پژوهش. استفاده از هوش مصنوعی برای پژوهش هم دارای مزایا است هم چالش هایی را به همراه دارد. به عنوان مثال هوش مصنوعی هم می توان به کشف سرقت علمی کمک کند و هم موجب سرقت علمی شود.
🔻7. تبیین مزایای استفاده از هوش مصنوعی ناظر به عرصه پژوهش (از قبیل ۱.کمک به توسعه دانش و رشد پژوهش که منجر به خیر عمومی می شود، ۲. صرفه جویی در وقت و هزینه ها که منجر به فراهم شدن فرصت بیشتر برای محققان جهت خدمت بیشتر به جامعه می شود، ۳. کاهش آسیب ها و زیان های انسانی و حیوانی و محیط زیستی، ۴. افزایش دقت در تحلیل داده ها، ۵. ایجاد عدالت آموزشی و پژوهشی برای افراد و جوامع).
🔻8. مشخص کردن مسائل و چالش های اخلاقی استفاده پژوهشی از هوش مصنوعی (از جمله: ۱. سوگیری های ارزشی و هنجاری در پاسخگویی یا تحلیل داده ها، ۲. ارایه اطلاعات نادرست یا دروغ، ۳. نقض حریم خصوصی، ۴. کمک به جعل و تقلب و سرقت علمی (پلیجریزم) و تضعیف اعتماد به نهادهای علمی، ارتقا یافتن افراد بی صلاحیت، بی ارزش شدن کار افراد اخلاق مدار، ۵. نقض مالکیت معنوی، ۶ فریب دادن هوش مصنوعی توسط پژوهشگران).
🔻9. تدوین و تعیین اصول اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی برای تحقیق و پژوهش درباره توسعه خود هوش مصنوعی، و استفاده از آن برای پژوهش های دیگر.
🔻10. مشخص کردن راهکارها و پیشنهادهایی برای استفاده اخلاقی از هوش مصنوعی برای تحقیق. راهکارهایی چون جدی گرفتن اخلاق پژوهش برای مرتبطان، تبیین وظایف و مسوولیت های مرتبطان، نوشتن کدهای اخلاقی برای هر یک از مرتبطان، ملزم کردن طراحان و توسعه دهندگان به پیوست اخلاقی برای کارهای پژوهشی و محصولات خود، تولید اسناد بالادستی لازم، ایجاد یا مشارکت در رویدادهای جهانی مربوط به اخلاق پژوهش در هوش مصنوعی، و بهره گرفتن از هوش مصنوعی برای مبارزه با جعل و تحریف.
هدایت شده از صابرین نیــوز
شبکه افق چراغ خاموش یک کار نمایشی ساخته!
روی آنتن شبکه افق یک سریال اومده که شخصیت اصلیش یک روحانی مشاور هست و درباره مشکلات خانوادههاست.فکر کنم برای اولین باره که یک سریال در صداوسیما تولید میشه که داخلش داره آموزش میده در مواقع اختلافات خانوادگی و زن و شوهری چه کار باید بکنیم. کار خوبی بود فقط کاش بیشتر بهش بپردازند تا مردم از سریال شبکه افق خبردار بشن. درضمن اسمش سریال مشاوره هست./ اسکرینشات از تلوبیون گرفتم!
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از 🔸️راهبری فرهنگ🔸️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 فیلم "هک بزرگ"
◾️مستندی که در آن روند سرقت اطلاعات کاربران در فضای مجازی و خریداری آن توسط سرویسهای جاسوسی و بهرهبرداری سیاسی از اطلاعات شخصی افراد را شرح میدهد.
◾️در این مستند چگونگی پردازش اطلاعات کاربران توسط یک الگوریتم تحلیل رفتار و تست شخصیتی، برپایه مطالب مورد استفاده یک کاربر در فضای مجازی و در پی آن دستیابی به حلقه دوستان و علائق آنها میپردازد. الگوریتمی که با پیشبینی رفتاری، در پیروزی تیم انتخاباتی ترامپ در آمریکا تأثیر بسزائی داشته است.
◾️این الگوریتمها باعث شدهاند تا سرویسهای جاسوسی از برنامههای موجود در شبکههای اجتماعی بهعنوان یک "سلاح" برای تاثیر بر روند تفکر افراد یک جامعه و سوقدادن آنها بهسمت اهداف مورد نظرشان سوءاستفاده کنند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار اعضای کنگره ملی بزرگداشت ۲۴ هزار شهید تهران ۱۴۰۲/۱۱/۳
🔺 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
إنَّ الجِهادَ بابٌ مِن أبوابِ الجَنَّةِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخاصَّةِ أولیائِهِ.
«نهجالبلاغه، خطبه ۲۷»
🔹 همانا جهاد در راه خدا، دری از درهای بهشت است، که خدا آن را به روی دوستان مخصوص خود گشوده است.
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
🔰 #روایت | سیدِ خوشفکر
🔸مهدی طالقانی فرزند آیتالله طالقانی:
📝 وقتی #شورای_انقلاب تشکیل جلسه میداد، جای ثابت نداشت. اکثراً در منزل ما در خیابان ایران یا شهید مطهری جلسات شورای انقلاب برگزار میشد. همواره من آقای طالقانی را میرساندم. یکبار که مرحوم پدر از جلسه شورای انقلاب برگشت، روبه من کرد و گفت: این سید (آیت الله خامنهای) خیلی خوشفکر است و افکار خوبی دارد.
@rahbari_plus
هدایت شده از 🔸️راهبری فرهنگ🔸️
1938366211_1096398538.pdf
1.27M
مقاله ای خواندنی
با عنوان:
تهران در محاصره سرمایه داری: مطالعه موردی مجتمع تجاری،
فرهنگی، تفریحی کوروش
نوشته:
احمد نادری
شیرين حسیني
انتشار یافته در:
مجله پژوهش های انسان شناسی ايران
دوره ۶، شماره ۲
پايیز و زمستان ۱۳۹۵
#نظام_سرمایه_داری
#فرهنگ_ایرانی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
🔺انشالله به یمن و برکت امشب همتون، خودتون و نسلتون مایه شادی دل و روشنی چشم امیرالمؤمنین باشین 🤲
🌷💐🇮🇷💐🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرکت در انتخابات
🇮🇷
🖥مستند «فیلسوف متخلق»
🔰 مستندی در مورد آیت الله غلامرضا فیاضی
پنجشنبه پنجم بهمن ماه ساعت ۱۹:۰۰
شبکه چهار سیما
🔸کانال نشر آثار آیت الله فیاضی
🆔@Fayazi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مطالب صحبتهای یه پاسدار یا یه آخوند نیست ، حرف های شهرام همایون از فعالین سیاسی مخالف جمهوری اسلامی ایران و ساکن آمریکاست
گوش بدید و تامل کنید🤔
⭕️هوشیار بودن و توجه به نقاط قوّت
🔹اگر بخواهیم #تحوّل انجام بگیرد، نیاز داریم به #اعتمادبهنفسملّی؛ این یک. ثانیاً نیاز داریم به #هوشیاری. اگر هوشیار نباشیم، #غافل باشیم، به عنوان تحوّل، به نام تحوّل ممکن است به #نقاط_قوّت خودمان ضربه بزنیم؛ انسان این را گاهی مشاهده میکند. بعضی هستند دلسوز نظام، علاقهمند به نظام اسلامی و به انقلاب امّا گاهی #غفلت میکنند؛
🔹برای اینکه یک حرکت خوب را، حرکت اصلاحی را انجام بدهند، #بیدقّتی میکنند و به #نقاط_قوّت ضربه وارد میکنند. باید ملاحظه کرد که به نقاط قوّت ضربه وارد نشود. خب این نکته را در نظر داشته باشید. اگر بخواهیم به نقاط قوّتمان ضربه وارد نشود، باید #نقاط_قوّت را بشناسیم. نقاط قوّت جامعهی ما چیست؟ باید درست #شناسایی کنیم، #دقّت کنیم، بشناسیم.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثارمعظمله
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشر_حداکثری
❇️ سخنان سردار نوعی اقدم
اجر شش سال خدمتش را هدیه میدهد به شما.
⭕️حتما گوش بدهید.
#انتخابات
🌷🇮🇷🌷
💢 به یاد استاد
به مناسبت هفتمین روز درگذشت استاد بزرگ فلسفه غرب و غرب شناس شهیر دکتر کریم مجتهدی، نشستی با حضور و سحنرانی تعدادی از اساتید در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد؛ که خلاصه نظرات ایشان تقدیم میشود:
🌗 حساسیت شدید روی سنت فلسفی ایران
🎙 دکتر موسی نجفی:
💢استاد کریم مجتهدی تعصب و حساسیت شدیدی روی سنت فلسفی ایران و مفاخر کشور داشتند. در همین راستا همیشه جمله هگل «وقتی رومیها سقوط کردند که گذشتگان خود را نادیده گرفتند». را تکرار میکردند و همیشه تاکید داشتند که افتخار به نیاکان امر پسندیدهای است.
💢به ایشان گفتم رفتارتان با دانشجویان خیلی تند است، ایشان گفتند: ما با نسلی مواجهیم که درس خواندن کار دوم و سوم آنهاست و اگر من حساسیت نشان ندهم دانشجویان اهتمامی به درس نخواهند داشت.
💢یکبار به دوستانی که عازم زیارت کربلا بودند، گفتند: سلام مرا به عصاره تاریخ بشریت برسانید. اینها نشان میدهد که ایشان روی سنتهای اسلامی تعصب داشتند.
💢ایشان میخواست با درک ایرانی از فلسفه غرب، درک ما ایرانیان را نسبت به تجدد به مرحله معقول برساند و همیشه تاکید میکردند فلسفه یعنی از سطحیاندیشی به عمقاندیشی برویم.
🌗غربشناس بود ولی غربزده نبود
🎙 دکتر غلامعلی حداد عادل
💢استاد کریم مجتهدی فردی نجیب و نجیبزاده بود و تربیت دینی خانواده اثر مثبت خود را تا پایان عمر بر بینش و منش او بر جا گذاشته بود. ایشان به فلسفه دکارت، کانت و هگل علاقه داشت و در فلسفه مشربی عقلانی داشت.
💢ایشان به ایران و فرهنگ ایران توجه داشت و کتابهای او در زمینه سرنوشت فرهنگی ایران گواه روشن تعلق خاطر او به فرهنگ ماست. غربشناس بود ولی غربزده نبود. سخت ایراندوست بود و به زبان فارسی عشق میورزید. در استفاده از الفاظ فارسی و درستنویسی اهتمام داشت و زبان فارسی را در همه تالیفات خود پاس میداشت.
💢استاد مجتهدی شخصیت دوستداشتنی داشت و هرگز خود را فیلسوف معرفی نمیکرد و مدعی ایجاد نظام فلسفی نبود. مجتهدی بیش از آنکه به جواب قاطع اهمیت دهد به سوال درست اهمیت میداد و علاقه داشت مخاطب را به تفکر وادارد. ایشان فیلسوف را کسی میدانست که بتواند سوال مهم مطرح کند هرچند نتواند به پاسخ نهایی دست یابد.
🌗 شخصیت دکتر مجتهدی در کلمه «فلسفه» خلاصه میشد
🎙دکتر غلامرضا اعوانی
💢شخصیت دکتر مجتهدی در کلمه «فلسفه» خلاصه میشد. ایشان فلسفی زندگی میکرد، مشی فلسفی داشت و دانشجویان را با روش فلسفی تربیت میکرد و گفتار او و کردار او عین یکدیگر بود.
💢یکی از خصوصیات دکتر مجتهدی این بود که بسیار منظم بود و در گفتار و کردار دقت فراوان داشت و وقت را بیهوده تلف نمیکرد و تا آخر عمر مطالعه را از دست نداد و مشغول تحقیق و تالیف و اهل علم بود. اهل علم به غیر علم توجه ندارند.
🌗استاد مجتهدی دغدغه آموزش داشت
🎙 دکتر حسین کلباسی اشتری
💢استاد کریم مجتهدی دغدغه آموزش تعلیمات را به معنای واقعی کلمه داشت. او فرهنگ و قوام فرهنگ را به آموزش و تعلیمات درست منوط میدانست. لذا یکی از نخستین کارهایی که از ایشان منتشر شد کتاب «مدارس و دانشگاههای اسلامی و غربی در قرون وسطی» است.
💢دکتر مجتهدی میگفتند: یک واژه هست که ارسطو آن را استعمال کرده و در فرهنگ امروز لاتین تکرار میشود و آن کلمه «اسکول»(school) است که از «اسکله» به معنای فراغت است. ارسطو میگوید: مدرسه جایی است که محصل فارغ از هر چیز به تعلم فکر میکند یعنی یادگیری محض. دکتر مجتهدی پس از بیان اين نکته، این پرسش را میکرد که نقش دانشگاه و حوزه در هندسه فرهنگی کشور چیست و چه انتظاری از آن میرود.
💢دکتر مجتهدی استاد مسلم فلسفه، از اینکه علوم سنتی را به نحو رسمی یاد نگرفته دریغ و افسوس میخورد و میگفت: نقص است که استاد فلسفه از سنت خودش بیخبر باشد. ایشان در عین حال تاکید داشت که شناخت غیر، مؤدی به شناخت خود است و اگر غیر را نشناسیم خود را نمیشناسیم.
✴️ کامل در این لینک
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🔻 ما اهل کوفه هستیم!
🔹 در 2 دیدار از 5 دیدار اخیر رهبر انقلاب، وقتی جمعیت شعار داد «ای رهبر آزاده آمادهایم آماده» رهبری در یکی از دیدارها پاسخ دادند:
«این آمادگیها باید بیشتر شود»
و در دیدار دیگر گفتند: «این آمادگیها باید به مرحله عمل برسد»
🔸 شما را نمیدانم اما من، از این دو جمله، «گلایه» میفهمم. گلایهای که میگوید «شعار بس است امت حزب الله! یک اقدامی بکنید!»
🔸شما را نمیدانم اما من از 5 دیدار اخیر رهبری، «خواهش» و «تمنّا» میفهمم! که آقایان! بانوان! علمای اسلام! خطر مشارکت پایین در انتخابات وجود دارد...
🔻 احساس میکنم اصلا خیلیها 4 دیدار اخیر را ندیدند! نگرانی را در صدای آقا نشنیدند. که اگر دیدیم و شنیدیم و هنوز با خیال راحت، مشغول کارهای روزمرهای هستیم که اسمش را به هر طریقی گذاشته ایم «وظیفه و تکلیف»، خیلی نامردیم.
این چه تکلیفی است که ما را از امر مستقیم و قطعی نائب امام زمان(عج) باز میدارد؟؟
🔸 در شرایطی که آقا دیگر بیخیال شاخص های اصلح شدهاند و همه دغدغهشان از دو ماه به انتخابات، مشارکت است، ما هیچ برنامه و طرح و ارادهای برای آن نداریم.
🔹 خدا رحمت کند حاج قاسم را که در وصیتنامه اش نوشت: «من حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست»
🔹 با هر جمله رهبری در 5 دیدار اخیر، این ندای امیرالمومنین علیه السلام خطاب به مردم کوفه در گوشم نواخته میشد:
«شما را براى جهاد با دشمن دعوت کردم امّا كوچ نكرديد،
حق را به گوش شما خواندم ولى نشنيديد،
و در آشكار و نهان شما را دعوت كردم اما اجابت نكرديد،
صاحب شما خدا را اطاعت میکند اما شما از او حرفشنوی ندارید
و صاحب اهل شام معصیت خدا را میکند اما او را اطاعت میکنند.» (نهج البلاغه، خطبه97)
🔻 ما اهل کوفه نیستیم؟
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
💯 انتخاب اصلح
💯 @entekhab_basir
پاسخ به 40 سوال در مورد عملکرد مجلس.pdf
17.96M
🔷پاسخ به سوالات عمومی در مورد عملکرد مجلس شورای اسلامی
🔵مجلس چه اقدام موثری برای زندگی و معیشت مردم داشته است.
🟠 اثرات قوانین مجلس کجای زندگی ماست.
و .....
مهمترین، پرتکرارترین و صریحترین پرسشهایی که دربارۀ مجلس یازدهم مطرح میشود، همراه با پاسخ روشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ
🔅 افق نهایی
🔻 هدف فراتر از اینهاست!
➕ بسیاری از آرمانهای (سطحی) ما عوارض (مزایای) طبیعی اتفاقی در تراز انقلاب اسلامی است…
🔹حجتالاسلام مهدویارفع
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
#دوشنبههای_نهجالبلاغهای
#هیئت_سراج_علوی
📤 @mahdavi_arfae
📤 @serajalavi
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
🔴شاهنشاه : مردم باید صرفه جویی کنند!
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
هدایت شده از قم آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اختلاس به زبان ساده😅
💰@Qomonline
هدایت شده از موسسه میقات جوانان انقلاب اسلامی
سلسله جلسات انقلابی که گفتیم، انقلابی که شد ۱.mp3
41.21M
✳️ بسم الله الرحمن الرحیم ✳️
🔸 سلسله همایشهای تخصصی
انقلابی که گفتیم، انقلابی که شد...
🔹 موضوع جلسه اول :
اصــــــلاح و ضـــــد اصــــــلاح
🎙با ارائه استاد حجتالاسلام سید محمد مطلبیپور
پایگاه اطلاع رسانی l کانال ایتا
📣 ما هم رسانه باشیم...
#جهاد_تبیین
#همایش_تخصصی
#اصلاح_و_ضد_اصلاح
#انقلابی_که_گفتیم_انقلابی_که_شد
#موسسه_میقات_جوانان_انقلاب_اسلامی