هدایت شده از یاوران صاحب الزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 کلیپ بسیار زیبای غیر عادی!
🔶ارزش وقت گذاشتن و یکبار دیدن رو داره.
هدایت شده از نیمه پنهان(حقیقت غرب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فردای آزادی، همهی آنچه نصیب زنان خواهد شد!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار دکتر زرشناس
هدایت شده از بیداری ملت
🔴نتایج تحقیقات علمی نشان میدهد حجاب در برابر افسردگی از زنان مراقبت میکند
🔹دکتر دیوید آر.هاج، استاد دانشکده مددکاری اجتماعی دانشگاه ایالتی آریزونا و عضو ارشد غیرمقیم در برنامه پژوهشی دانشگاه پنسیلوانیا در زمینه دین و جامعه مدنی شهری است. او یک متخصص شناخته شده بین المللی در زمینه معنویت، دین و فرهنگ است و دوره هایی را در زمینه فلسفه علم، معنویت و تنوع فرهنگی و ستم تدریس میکند.
🔹دکتر دیوید و تیم تحقیقاتی آنها جهت پاسخ روشن دادن به فشارهای رسانهای گسترده غرب و فمینیستها مبنی بر ظالمانه بودن حجاب و اینکه حجاب سبب افسردگی زنان میشود و یا آنها را شهروند درجه دوم میکند، تحقیقی انجام دادهاند و نتایج تحقیقات نشان میدهد حجاب نه تنها زنان را افسرده نمیکند بلکه زنان محجبه نسبت به زنان بی حجاب زندگی شادتری دارند و حجاب نقش مراقبت کنندگی از زنان دربرابر افسردگی بر عهده دارد.
منبع :
۱_https://www.publichealthpost.org/research/۲_hijab-can-protect-women-from-depression/
۲_https://search.asu.edu/profile/845883
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️پیغامی از آینده به زنان ایران
🔻پروفسور مایکل جونز نویسنده کتاب "انقلاب جنسی و کنترل سیاسی" نسبت به نقشه سازمان سیا آمریکا درباره پروژه کشف حجاب در ایران هشدار میدهد...
#مهم
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
https://eitaa.com/joinchat/1631191141C7748daa5f6
هدایت شده از بیداری ملت
🔴چرا محدودیت ۵.۴میلیون مسلمان فرانسه از آموزش، ورزش و تمام فرصت های زندگی در فرانسه باعث ایجاد دوقطبی نمیشود؟
فرانسه در حال تصویب طرح ممانعت حجاب برای زنان ورزشکار نیز است.چیزی که باعث نگرانی زنان مسلمان شده است. تصور بفرمایید سال ۲۰۲۴فرانسه میزبان المپیک است و تمام زنان برای شرکت در مسابقات باید کشف حجاب کنند .
🔻حال مساله اینجاست چرا فرانسه، تفسیر ناقص خود از حجاب و زن را اینگونه به زنها تحمیل میکند، مگر این راسل، فروید، کانت، سیمون دوبوار و چند اندیشمند لیبرال چه کردهاند که تمام زنان جهان تحت تاثیر خواستهی آنها باید باشند، چه شده است که تحمیل اندیشههای نیچه و شوپنهاور برای زنان آزادی است و اجرای قوانین الهی وخالق بندگان در ایران میشود دوقطبی، سلب آزادی، تحمیل هویت دینی و حاکمیتی به زنان ؟
منبع:
https://www.cbc.ca/sports/opinion-shireen-ahmed-france-ban-hijab-1.6325820
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
علوم انسانی اسلامی، چشم اندازی تمدنی یا دکاندارانه؟
سیدعلی مرعشی، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز
----------------------------------------------
تولید علوم انسانی مستقل، یکی از ارکان چندگانه تمدن سازی و در زمره ضروریات دستیابی به تمدن مستقل است. بی شک تمدنی که در علوم انسانی خود مطلقا وابسته به سایر تمدنهاست نمیتواند تمدن مستقلی باشد.
از این رو ایده علوم انسانی اسلامی/علم دینی، از سویی بسیار جذاب و از سویی بسیار چالش برانگیز است. غیر از چالشهایی که در چیستی، چرایی و چگونگی (ماهیت، ضرورت و روش شناسی) علوم انسانی اسلامی/علم دینی وجود دارد که به تفصیل در سه گفتار اول کتاب درسنامه روانشناسی اسلامی بیان شد، یک چالش مهم و زیرپوستی دیگر نیز وجود دارد که نباید مورد غفلت واقع شود و آن چالش دکانداری است.
همواره هر امر جذابی پتانسیل آن را دارد که به عنوان متاع، مورد سوءاستفاده سودجویان قرارگیرد. بدیهی است که در یک جامعه اسلامی ایده علم دینی چه در سطح نخبگان و چه در سطح عامه خریدار خواهد داشت. بیتردید کسانی بدون دغدغه تمدن سازی و صرفا برای نام و نان وارد گود علم دینی میشوند. تمییز این دکانداران از تلاشگرانی که گاه نام و نان خود را فدا میکنند تا کمکی به آرمان تمدن اسلامی کرده باشند، ایبسا در وهله اول سخت باشد. طبیعی است که در ادامه مسیر میان این دو طایفه اصطکاک و برخورد رخ دهد. این همان مشکل تاریخی است که در اصل دین هم رخ داد. در طول تاریخ ادیان، هماره میان دو گروه، چالش اساسی وجود داشته است، میان دینداران خالص النیه که خود را پلکان توفیق دین میخواهند و کسانی که به صورت آگاهانه یا ناخودآگاه دین را پلکان توفیقات دنیوی خود میخواهند! این چالش میتواند سبب انحراف علم دینی شود کمااینکه به لحاظ تاریخی سبب انحراف اصل دین هم شد. همچنین چالش مذکور میتواند سبب قربانی شدن و به حاشیه رانده شدن اصل تمدنسازی گردد.
در این شرایط کلیت جریان علم دینی نیز در خطر خواهد بود زیرا هر متاعی که بازاری و بدلی شود پس از مدتی بیفایده بودن و بل مضر بودن آن آشکار شده و بهانه دشمنی با متاع اصل را فراهم میکند.
اما پادزهر چیست؟ بدیهی است که روش تولید متاع اصل با متاع بدل یکی نیست. نباید اجازه داد علم دینی که ذات آن علم، و صفت آن دینی است، همان دین معرفی شود. اگر کسانی ذات علم دینی را باشتباه دین گرفتند و صفت علمی به آن الصاق کردند آنان چه بدانند و چه ندانند به علم دینی نخواهند رسید و بلکه دین را نیز نفله خواهند کرد. این همان انگاری روش مطالعه دین با روش مطالعه علم دینی، یک تله نامحسوس است. اگر بجای روش شناسی علم دینی، روش دین پژوهی عرضه شد، نتیجه غایی همان نسخه بدلی است که ما را به تحصیل حاصل (دین) رسانده نه علم دینی، تازه اگر به دین صدمه نزده باشد، و در نهایت دستمان را از علم دینی و بلکه تمدن اسلامی تهی خواهد کرد. اما صرفا تا مدتی میتواند برای دکانداران نان و نامی به ارمغان آورد.
https://eitaa.com/SAmarashi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پروفسور مایکل جونز درباره جنبش زن زندگی آزادی و آینده بیحجابی در ایران چه میگوید...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ یافته های علمی به ضرر خداناباوران (آتئیست ها) و به سود باورمندان به وجود خداوند
🎬 گفتگو با پروفسور جرالد شرودر؛ استاد فیزیک هسته ای از دانشگاه اِم آی تی آمریکا
💎 پ ن : آنتونی فلو - از دانشگاه آکسفورد - که در بیشتر زندگی خود، آتئیسم و الحاد را رواج داد، بیان کرده که صحبت های جِرالد شرودر بر تصمیم او برای اعتقاد به وجود خدا، تأثیر گذاشته است.
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
@khakestary_amar
🔺سلسله نشستهای "حجاب از نگاه علم؛ نگرشی چند رشتهای"( آکادمی اخلاقپژوهی روشمند و انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی)
✅عنوان: رابطه لیبرالیسم جنسی با خشونت از دیدگاه روانشناسی فیزیولوژیک
✔️دکتر سید علی مرعشی؛ دانشیار روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز
⏰زمان: پنجشنبه ۶ مهر؛ ساعت ۱۶
👈آیدی ثبتنام: @Ethics_academy
🔶 https://eitaa.com/ethicssbu 🔶
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غیرمسلمان ها اگر جرأت دارید درباره حضرت محمد تحقیق کنید
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
https://eitaa.com/addtion
کانال دکتر اکبری نژاد روانپزشک در مورد اعتیاد و الکلیسم
هدایت شده از مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه
❖ مقدمه ای بر روانشناسی اسلامی
▫️ ارائه توسط استاد سید علی مرعشی
🔹سر فصل ها
• چیستی روانشناسی اسلامی
• الگو تولید روانشناسی اسلامی
• وجه تمایز روانشناسی اسلامی و مدرن
▫️زمان جمعه ۲۱ مهرماه ، ساعت ۲۱
•
•
•
༺ مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ༻
https://eitaa.com/joinchat/2315124922C2faae9826b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ واکنش بانوان انگلیسی در مواجه با لباس های بی حجاب (سال 1964)
🔹در زمانی در آن طرف دنیا نگاه مردم به برهنگی نگاه چندش آور و دور از ادب و تربیت بود ! چه شد که این فرهنگ به نابودی کشیده شد! غیر از این است که رسانه ها و پروپاگاندای آن ها برای فروش کالاها و اعمال قدرت بر مردم این نوع برهنگی را بر ذهن ها غالب کردند ! مگر غیر از این است که اگر شهوت و رقص و شادی های بی امان بر مردم غالب شود دیگر اعتراضات اجتماعی وجود نخواد داشت ! مگر همین الان در دنیا هم جنس بازی را با همین ایده به دنیا غالب نکردند!
✍پ ن: هیچ چیز به یکباره اتفاق نمیفته...
ماهاتما گاندی : آینده به آنچه که امروز انجام میدهید بستگی دارد.
📌 خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چادری ها هم چادر را کنار میگذارند... 😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه توجه.....؟؟؟؟
📣📣📣.... این فیلم را ببینید و تا میتوانید منتشر کنید ، تا مردم بدانند قصد دشمن پلید در مورد کانون خانواده و ناموس مردم ایران چیست 😭😭😭
بسم الله الرحمن الرحیم. قالَ رسول لله صلی الله علیه و آله و سلم:وَ نِساءٌ كاسياتٌ عارياتٌ مُميلاتٌ مائِلاتٌ رُؤُوسُهُنَّ كَأَسْنِمَةِ الْبُخْتِالْمائِلَةِ لايَدْخُلْنَ الْجَنَّةَ وَلايَجِدْنَ ريحَها وَ اِنَّ رِيحَها لَيُوجَدُ مِنْ مَسيرَةِ كَذا وَكَذا؛ (در آينده) زنانى پيدا مىشوند كه در عين پوشيدگى برهنهاند .هوسباز و دلفريب مىباشند، موهاى خود را طورى آرايش مىكنند كه مانند كوهان شتر جلوه مىكند. اينان داخل بهشت نمىشوند و حتى بوى آن را استشمام نمىكنند، با اينكه بوى بهشت از راه بسيار دور استشمام مىشود. (صحيح مسلم، ج ۳، ص ۱۶۸۰، ح ۲۱۲۸)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
با سلام و درود
صبحتان بخیر و شادی
در پناه الطاف الهی باشید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هدایت شده از مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه
#نیم_نگاهی_به_کتاب | #روانشناسی_اسلامی
❖ ندانم گرایی!
• اینکه علوم انسانی مبنای ایدئولوژیک دارند مورد اعتراض ما نیست، زیرا دیدیم که این امر در علوم و به ویژه علوم انسانی اجتناب ناپذیر است، اما اینکه تصور شود مردم کشورهای غیر غربی و به خصوص، مسلمانان مجبورند پیش فرض ها و جهان بینی خود را از فرهنگ غرب بگیرند و تا ابدالدهر مستعمره فکری غرب باشند یک ضرورت علمی و منطقی نیست.
• چرا چنین اجباری وجود داشته باشد؟ در حالی که غربیان نه مدعی هستند که جهان بینی های امروزین خود را از ناحیه خالق جهان دریافته اند؛ نه صحت این جهان بینی ها را از روی تجربه آزموده اند؛ و نه حتی معمولاً بنیان های منطقی و استدلالی محکمی برای آن ارائه می کنند، بلکه این جهان بینی ها صرفاً عقاید و پیش فرض هایی هستند که در غرب رایج شده و به سبب جریان های تاریخی و اجتماعی مقبولیتی یافته اند. آنها صراحتاً یا تلویحاً گرفتار *ندانم گرایی بوده و خود نیز به جهان بینی های امروزین خویش مطمئن نیستند بلکه بدان ها گمان دارند!!
•
•
•
• درسنامه روانشناسی اسلامی، ص ۳۵_۳۶
• استاد دکتر سید علی مرعشی
༺ مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ༻
https://eitaa.com/joinchat/2315124922C2faae9826b
هدایت شده از مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه
#نیم_نگاهی_به_کتاب | #روانشناسی_اسلامی
❖ جایگاه تجارب عینی در دانسته های بشری
• در مورد علوم تجربی افراط ها و تفریط هایی مشاهده می شود. گروهی محدودیت های علوم تجربی را، دلیلی بر رد اساس این علوم می گیرند؛ لیکن در زندگی عادی به تولیدات همین علوم اتکا می کنند. آنها سوار بر خودرو و هواپیمایی می شوند که دستاورد همین علوم تجربی است و داروها و درمان هایی را استفاده می کنند که حاصل سال ها تلاش آزمایشگاهی است! شاید این گروه چنین تصور کنند که نفی علوم تجربی برای دفاع از دین و معارف عقلانی سودمند است.
• از سوی دیگر عده ای هیچ یک از راه های شناخت را جز روش تجربی، معتبر ندانسته و بدون توجه به محدودیت های این ،روش پاسخ به همه نیازهای بشری را به علم تجربی احاله می کنند.
• گروه سومی نیز تلاش دارند دین را از ساحت های مهم زندگی روزمره زدوده و به آسمان ها حواله کنند. از دید این گروه باید قرآن و سایر کتاب های دینی را فقط برای تبرک، بوسید! بر چشم نهاد و به کناری گذاشت؛ و نیاز به روان شناسی را نیز به ناچار باید با همان روان شناسی متعارف تأمین کرد. چنین اندیشه ای ماهیت سکولار داشته و به تصور حفظ قداست ،دین آن را از پاسخ به مهمترین مسائل زندگی بشری منع می کند...
•
•
•
• درسنامه روانشناسی اسلامی، ص ۱۶_۱۷
• استاد دکتر سید علی مرعشی
༺ مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ༻
https://eitaa.com/joinchat/2315124922C2faae9826b