#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#اربعین
🚩 اربعین ایراݧ بمانم؟ ڪربلا تعطیڵ؟ نہ!..
بیقرارم میڪند حتے تصوّر ڪردنش!
🏴 اللهم ارزقنا توفیق زیارت اربعین
🆔 @ShamimeOfoq
پیام اباعبدالله - عالی.mp3
1.9M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#سخنرانی
🌷 پیام حضرت اباعبدالله علیه السلام به شیعیان
🍃 حجت الاسلام #عالی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
اخلاص
گوهر كمیاب و گرانبهای «اخلاص»، پیام دیگری از عاشورا است. اخلاص در نیّت، اخلاص در عمل و مشاركت در نهضت امام حسین علیه السلام، اخلاص در جنگیدن در صحنه كربلا، اخلاص در محبّت و دوستی و رفتن به زیارت شهدای كربلا، اخلاص در عزاداری، گریستن، مدّاحی كردن، مجلس گرفتن و... همه از جلوه های قابل بحث است.
آنچه مهم ترین عامل ماندگاری نهضت عاشورا در طول قرون و اعصار است، جوهره اخلاص در نهضت عاشوراست. خداوند، وعده فرموده كه عمل مخلصان و تلاش مخلصانه را تباه نكند و اجر دنیوی و اخروی آنان را كامل عطا كند.
🆔 @ShamimeOfoq
هر سی شب محرم.mp3
2.29M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#مداحی
▪️ هر سی شبِ محرم «نوحوا علی الرقیه»
🔹 حاج منصور #ارضی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#نوجوان
برنامه 🌈
این روزها فصل درس است و مشق و از همه مهم تر برنامه ریزی. یک برنامه ریزی صحیح می تواند شما را به موفقیت برساند.
برنامه ریزی بالا را دانلود کن و با دقت مطالعه کن👆🏻
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#نوجوان
من و او🦋
من:
- اذان میگویند. ایستادهام سر اجاق گاز و دارم غذا را هم میزنم. از آن دخترهای مقرّراتی هستم که همیشه باید سر ساعت سفره را پهن کند. همه چیز باید منظّم و بیعیب ونقص باشد. با دقّتی که من در پختن و تزئین کردن غذا به خرج میدهم و زمانبندی دقیق کارهایم، نمیتوانم قابلمه را به امان اجاق رها کنم و بروم. اذان تمام شده و من هنوز ملاقه به دست وسط آشپزخانه ایستادهام.
او:
خیلی کار داشت، کارهای خیلی مهم، کار مهمّی به اندازهی هدایت مردم. هرلحظه از حضورش برای مردم غنیمت بود. هرجملهای که میفرمود، دری به سوی دنیای معرفت گشوده میشد.
در اوج لحظههای پرنور هدایت گری، هیچ چیز دیگری را بر نماز مقدم نمیداشت. میگفتند: «آن گاه که وقت نماز میشود، گویی رسول خدا صلی الله علیه و آله هیچ دوست و آشنایی ندارد!»
از نمازهای روزانه که فارغ میشد، دلش زود زود تنگ میشد. نیمهشب از بیقراری و دل تنگی، خواب و آرامش نداشت. میگفت: «دو رکعت نماز در دل شب از دنیا و آنچه در آن است پیش من محبوبتر است.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#روز_نما
❤️❤️سلام سلام...
روز منحصر بفردی😊🍎❤️
هر آدمی منحصر بفرد است و کلی استعداد و توانایی دارد. امروز درباره توانایی هات بیشتر فکر کن و اعتماد بنفس داشته باش.
چه ویژگی هایی در تو پررنگ است؟
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#پیامکهای_پیامبر
مثل دانه های شانه😳😳
بعضی ها را دیده ای که چقدر خودخواهند؟ در صف نانوایی جلو می زنند. در صف اتوبوس نوبت را رعایت نمی کنند. در صف خرید فروشگاه ها جلو می زنند و در همه جا می خواهند که کارشان زودتر از بقیه انجام شود.
این ها خودشان را بهتر از دیگران می دانند و به همین خاطر به نوبت مردم اهمیت نمی دهند.
نمی دانند که کسی نباید خودش را بهتر از بقیه بداند. نمی دانند که پولدار و فقیر و سیاه و سفید و ترک و فارس و شهری و روستایی پیش خدا فرقی با هم ندارند.
🍎🍎 گویا این سخن مرا نشیده اند که : مردم مانند دانه های شانه با هم برابرند.
📚70پیامک از پیامبر(ص)/نشرجمال
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#قصه
📣📣صدای خوب، صدای بد
یک روز صبح، عمّهاختر به خانهی ما آمد. لب ایوان نشست و به جیکجیک گنجشکها گوش داد. بعد گفت: «خوش به حالتان که حیاط دارید! من صدای آواز گنجشکها را خیلی دوست دارم.»
*
دیروز هوای شهر ما ابری بود. ابرها برای ما باران باریدند. داییاسد گفت: «من صدای باران را خیلی دوست دارم.»
*
یکبار من و بچّههای مهد به یک جلسهی قرآنی رفتیم. یک کودک 6 ساله برایمان قرآن خواند. کاش آنجا بودید و از صدای زیبای او لذّت میبردید!
*
امروز من و مامان، سوار یک ماشین مسافرکش شدیم. صدای ضبط ماشین بلند بود. یک نفر داشت آواز میخواند؛ امّا صدایش خیلی بلند و ترسناک بود. وقتی از ماشین پیاده شدیم، مامان به من گفت: «مریمجان! نباید صداهای بد به گوش ما بخورد. به قولِ حضرت علی(ع):
گوش خودتان را به شنیدن صداهای خوب، عادت بدهید.»
✍🏻مجید ملامحمدی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
اخلاص
صحنه های جهاد و كشتن و كشته شدن در تاریخ بشری و تاریخ اسلام فراوان است، امّا آنچه برخی از این صحنه ها را جاودانه كرده، اخلاص و رنگ الهی و خدایی داشتن است. «صبغة اللّه». این رنگ بی زوال، در حماسه عاشورا دیدنی است. امام حسین علیه السلام در ضمن خطابه ای مفصّل كه پیش از خروج از مدینه ایراد نمود، هرگونه شائبه دنیاطلبی و ریاست خواهی و جنگ قدرت را ردّ كرده، انگیزه خالص «اصلاح دینی و اجتماعی» را مطرح ساخت:
«خدایا! تو می دانی كه آنچه از ما بود، هرگز نزاع بر سر قدرت و دنبال كالای دنیا رفتن نبود، بلكه می خواهیم معالم دین و نشانه های مكتب را نشان دهیم و با ایجاد اصلاح در جامعه، مظلومان ایمن شوند و فرائض و سنن تو اجرا شود... » [تحف العقول، ص 239].
نظیر این سخن را در سخن دیگری هم فرمود كه:
«من هرگز به عنوان شورش، خوشگذرانی، سرمستی، فسادانگیزی یا ستم برنخاستم، بلكه برای طلب اصلاح و امر به معروف و نهی از منكر قیام كردم... » [بحارالانوار، ج 44، ص 329].
این در وصیتنامه ای بود كه قبل از خروج از مدینه، برای برادرش محمد حنفیّه نوشت، تا انگیزه های دنیاطلبانه را از حركت انقلابی خویش، نفی كند.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#داستانک_سبک_زندگی
#داستان_کوتاه
#ایثار
#زندگی_جهادی
🔹 زندگی با طعم ایثار
🔸 با سردی جواب ستار را دادم. زد زیر خنده و گفت: «بازم قهری!». خودم هم خنده ام گرفته بود. همیشه همین طور بود. مرا غافلگیر می کرد. گفتم: «نه، چرا باید قهر باشم، پسرت به دنیا آمده. خانمت به سلامتی وضع حمل کرده و سر خانه و زندگی خودش نشسته. شوهرش، هفتمِ پسرش را به خوبی راه انداخته. بچه ها توی خانه خودمان، سر سفره خودمان، دارند بزرگ می شوند. اصلاً برای چی باید قهر باشم؟ مگر مرض دارم از این همه خوشبختی نق بزنم». بچه ها را زمین گذاشت و گفت: «طعنه می زنی؟!». عصبانی بودم و گفتم: «از وقتی رفتی، دارم فکر می کنم یعنی این جنگ فقط برای من و تو و این بچه های طفل معصوم است. این همه مرد توی این روستاست، چرا جنگ فقط زندگی مرا گرفته؟!».
ذهنیت اکثر مردم از ایثار و فداکاری، جنگیدن در جبهه و رزم در میدان نبرد برای ناموس و وطن است. غافل از اینکه ناموس و وطن همیشه هستند؛ چه شهید ستار ابراهیمی هژیر باشی یا کارگر، کارمند، پزشک، راننده تاکسی، مهندس برق و... این میدان همیشه می تواند صحنه نبرد باشد. این موقعیت ها هستند که تغییر کرده اند؛ شوهرداری، زن داری، بچه داری، خانه داری، تأمین معیشت خانواده، تربیت صحیح و درست فرزندان، دینداری فرزندان، محبت به همسر و فرزندان، حجاب و عفاف، حضور نداشتن در هر جایی، انجام ندادن هر کاری، همه و همه به نوعی موقعیت هایی برای ایثار، گذشت و فداکاری است.
جهاد می تواند در محیط های مختلف، اعم از مدرسه، دانشگاه، بیمارستان، مغازه، تاکسی، زندگی یا هر جای دیگر صورت گیرد. زندگی اجتماعی انسان به نحوی طراحی شده که جهاد، تلاش، گذشت و ایثار لازمه آن است؛ لذا این نوع زندگی باید دارای ویژگی هایی باشد:
1️⃣ ایثار در زندگی از ویژگی های جوامع بحران زده ای که دچار عقب ماندگی هستند، نیست تا به وسیله آن بخواهند عقب ماندگی خود را جبران کنند؛ بلکه لازمه یک نظام مترقی است.
2️⃣ نشستن و محدود شدن به حرکت طبیعی روزگار، با روحیه ایثار در تعارض است. انسان مجاهد با تلاش و پشتکار خود، درصدد خدمت است و قدر زمان و لحظات را می داند و به سادگی از آنها نمی گذرد.
3️⃣ اخلاص از دیگر ویژگی های زندگی جهادی است. خداوند شرط قبول شدن جهاد را خلوص می داند: «و آنها که در راه ما (با خلوص نیت) جهاد کنند، قطعاً به راه های خود، هدایتشان خواهیم کرد و خداوند با نیکوکاران است».
4️⃣ انسان زندگی را برای جهاد و مبارزه و خدمت می خواهد، نه جهاد و مبارزه را برای قدرت و زندگی! جهاد و مجاهدت در عصر غیبت و ظهور از توفیقات الهی است، و امام زمان عجل الله تعالی فرجه نیز مشتاق دیدار 313 مؤمن است تا به اتفاق آنها، ظهور اتفاق افتد.
💠 امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:
🌿 «به راستى که جهاد یکى از درهاى بهشت است که خداوند آن را براى اولیاى خاص خود گشوده است. جهاد جامه تقوا و زره استوار خداوند و سپر محکم اوست».
🆔 @ShamimeOfoq