هدایت شده از خبرگزاری رسا
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تیزر | نشست رسانه، مشارکت و امید آفرینی
🔹 فعالان رسانه ای حوزه در نشست "رسانه، مشارکت و امید آفرینی" که به میزبانی خبرگزاری رسا در قم برگزار شد به بیان دیدگاه های خود درباره الزامات و بایسته های مشارکت گسترده و حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو پرداختند.
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1150418947C7628f364a3 👈
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ مکتب، رهبری، مـردم...
🌐 WWW.SOLLAM.IR وبگاه سُلَّم
🔹 گفتگو با آیت الله عباس رفعتینائینی از اساتید برجستۀ حوزۀ علمیه قم
🔸 تفاوت راهبردی جایگاه مردم نسبت به احزاب در سیرۀ امام خمینی(ره)...
#️⃣ #اسلام #امام_خمینی #مردم
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از فکرت
🔸رسانه فکرت برگزار میکند:
☑️ جمهوری متعالیه
🔻بررسی نسبت آزادی و مردم در انقلاب اسلامی
با حضور:
👤 دکتر شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
👤مجری کارشناس:
حسین کاوه، پژوهشگر علوم سیاسی
⏰ پنجشنبه ۱۲ بهمن، ساعت ۱۶.
🏢 قم، خیابان هنرستان، ساختمان فکرت.
📍لوکیشن
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 تحقیق / شخصیت امام خمینی کبیر از دیدگاه 57 اندیشمند و سیاستمدار جهان
🌐 AEOS.IR/post/117 متن کامل
♦️ گزیده / هنری کیسینجر (استراتژیست معروف، وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی آمریکا): آیت الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت. هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناختهشده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد، گویی از جایی دیگر الهام میگرفت، دشمنی آیتالله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
🔺 میخائیل گورباچف (رهبر شوروی کمونیستی): امام خمینی فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
🔺 نلسون ماندلا (رئیسجمهور اسبق آفریقا و قهرمان مبارزه با نژاد پرستی آپارتاید): امام خمینی رهبری منحصر به فرد و فرزند اسلام بود. او توانست با دست خالی، انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و در نشان دادن راه درست به نسلهای حاضر و آینده مسلمانان سهم بسزایی داشته است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #تحقیقات_سیاسی #امام_خمینی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مجموع جــذب و دفــع!
🌐 WWW.SOLLAM.IR وبگاه سُلَّم
🔹 برخی حاضرند تا صبح محشر مدح اسلام و تمجید مؤمنین را بکنند اما حاضر نیستند در ذمّ کفر و تقبیح منافقین موضعی بگیرند و کاری بکنند!
🔸 مؤمنِ مملو از اقسام جاذبه و عاری از هرگونه دافعه نه تنها مأمن و ملجأ نیست بلکه دکان دو نبشی است جهت تحمیق و استثمار عوام الناس!
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #اسلام #جاذبه #دافعه
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ نقش مردم در تحول آفرینی
🌐 Sollam.ir/post/558 فیلم کامل
🔹 گفتگویی جذاب و پر نکته با دکتر امیرحسین ثابتی فعال سیاسی رسانهای جوان و انقلابی کشور.
🔸 برخلاف القائات غربیها و غربگراها، مردم در اندیشه و سیرۀ عملی انقلابیون جایگاه ویژهای دارند.
#️⃣ #مردم #انتخابات #مشارکت #تحول
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️مزیت های روش تحقیق فقهی
👌 در جلسه گذشته معروض داشتیم: روش تحقیق جدید در حوزه دانش، دارای سه مرحله اصلی: ۱- مرحله تنقیح سوالِ تحقیق (که تنقیح سوال غلط و تنقیح سوال ناقص دو مصداق مهم این بخش بود) و ۲- مرحله تبویب پایه گزاره های مرتبط با سؤال (کشف و گردآوری از طریق "فحص طبیعی" مزیت های قطعی نسبت به "فحص معیوب ماشینی" دارد. ) و ۳- مرحله تعریف سفرهای فکری ۶ گانه برای تحقیق است.
👌در مرحله تعریف سفرهای فکری برای یک تحقیق، ۶ پرسش انگیزه ساز و تسهیل کننده و تعمیق کننده ی مرتبط با سوال و جواب اصلی تحقیق را مطرح می کنیم. ۱- سؤال با موضوع مقایسه جواب شارع با مشهورترین جواب در هر عصر (مقایسه با بدعت گسترش یافته در هر عصر)، ۲- سؤال با موضوع ساختار فوائد شارع در موضوع تحقیق (اکتفاء به یک فایده در این پرسش کفایت نمی کند)، ۳- سؤال درباره ویژگی های زمانی و مکانی مرتبط با بخش تصمیم (پرسش های منزلتی)، ۴- سؤال درباره ویژگی های نقطه شروع و نقطه ختم در بخش تصمیم (پرسش های انفتاحی)، ۵- سؤال درباره ساختار سیاقی و نظام پیش فرض های حاکم بر تحقیق (پرسش های سیاقی) و ۶- سؤال درباره فلسفه اعداد و ریاضیات حاکم بر موضوع تحقیق (پرسش های کمی)؛ بخش سوم و مکمل یک تحقیق را تشکیل می دهد.
👌مدرسه فقهی هدایت بر اساس این روش تحقیق، ۹ دسته دانش علمی ۱- فقه الامام، ۲-فقه العلم،۳- فقه التزکیه، ۴- فقه البیان، ۵- فقه المکاسب،۶- فقه العبرة، ۷- فقه الفرقان، ۸-فقه النظم و ۹- فقه نفی سبیل را پایه گذاری و تئوریزه کرده است. در این طبقه بندی بدیع ، حدود ۱۰۰ نظریه فقهی تفصیلی مطرح است. (گفتگوی تفصیلی با دانشگاههای ایران به محوریت این دانش کاربردی گسترده از آرزوهای مدرسه هدایت است.)
حجتالاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - کارگاه دو روزه تبیین طبقه بندی جدید دانش در جمع دانشجویان نخبه دانشگاه رازی کرمانشاه - شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - قم
#طبقه_بندی_جدید_دانش
#نظام_سازی
#روش_تحقیق_فقهی
https://eitaa.com/olgou4
♦️ مظلومیت حجاب و عفاف
🌐 WWW.SOLLAM.IR وبگاه سُلَّم
🔹 مظلومترین بخش اسلام، کم مدافعترین بخش آن در مقابل حملات دشمنان است! جایی که دفاع از آن سختتر است مدافع کمتری دارد!
🔸 اسلام از جایی ضربه میخورد که دشمن هزینۀ دفاع از آنجا را حتی در افکار عمومی مؤمنین بالا میبرد لذا کمتر کسی خود را خرج آنجا میکند!
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #اسلام #حجاب #عفاف #خانواده
🆔 @SOLLAM 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از فکرت
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#تیزر ا #انقلاب_اسلامی
☑️ انقلاب اسلامی و مسئله آزادی
👤 دکتر شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✔️اگر در مباحثی مانند آزادی، عدالت، دولت، قدرت، مشروعیت، امنیت و مفاهیم کلیدی و اساسی که ما در حوزه فلسفه سیاسی با آنها درگیر هستیم واجد نظریهای باشیم، خیلی بهتر میتوانیم ابعاد آن را بشکافیم و در مناسبتی که ایجاد می شود، با ارجاع به آن زندگی را پیش ببریم و زیست اجتماعی را سامان بدهیم. ما فقدان نظریه آزادی را پس از انقلاب اسلامی احساس میکنیم.
➕این گفتوگو را از «یـوتـیـوب» و «آپـارات» فکرت تماشا کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت ا رادیو فکرت